Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
660
Reaction score
5.294
Локација
Nis
Sjajan tekst Ivkovica!
,,Uz niz gluposti plasiranih u utorak u medijima, od kojih su se pojedini utrkivali da plasiraju što "instinitiji" scenario sukoba, zauzimajući jednu ili drugu stranu, ne shvatajući zapravo da su i sami u vrtlogu manipulatora od kojih su dobijali "proverene informacije" i čiju su volju iz nehata (ili neznanja, kako hoćete) spovodili u javnost."

Secam se dobro izjave Rikarda o sezoni kad sa 98 bodova nismo uzeli titulu da je nesto puklo na polusezoni i hemija, atmosfera u svlacionici nije bila ista.
Evo opet isto se ponavlja, od zimskih priprema sve krece nizbrdo, slucaj sa Severinom, odlazak Zudasa, sad ovo...
A vi trazite krivca u Duljaju, Nadju, sutra u nekom drugom...
A ocigledno je da neko iznutra busi tim...
Vazura umri!!!
 

Gabriel_Batistuta

Početnik
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
192
Reaction score
681
Локација
Beograd
Niko ne preuzima odgovornost za ovo stanje u klubu i za rezultate. Dok god je tako biće samo gore. Dokle će to da traje tako videćemo.
 
Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
335
Reaction score
1.759
Локација
Панчево
Glupo mi je bilo da išta pišem povodom ovoga, jako je ružno to što se desilo a i pogotovo što je izašlo u javnost.

Svi su logično jako nervozni, ubedačeni, ljuti zbog situacije u kojoj se nalazimo i negde je očekivano da ima varnica, pa i svađa i napušavanja. Ipak, ne na takav način na treningu, ne da to sve završi u javnosti, sve je ispalo baš kako ne treba.

Da je cela situacija u kojoj smo trenutno jako teška i loša ne moram ni da pišem, pokušali su da trgnu ekipu pre par nedelja, napravljeni su videi sa našim pobedama, ludim preokretima i ciganskim krađama, puštali su igračima, ipak epilog vidite nije Bog zna koliko pomoglo. Iz ove kože se ne može, verujte mi da niko nije u fazonu da ga boli uvo, Duljaj ide u pravcu da mislim da ako ovako nastavi da će doživeti nervni slom. Kad je meni koji sam tu 5% uključen u odnosu na njega i ostale počeo da skače pritisak na 180 i da imam probleme sa zdravljem u 27 godina mogu da zamislim šta je Duljaju i ostalima u stručnom štabu u glavama i kakvi su sa zdravljem.

Da ne ide ovaj post u pravcu jadni mi sažaljevajte nas i imajte razumevanja, verujem da svi ovde imamo probleme sa zdravljem i kraći životni vek zbog Partizana, to nam je što nam je. To je eto moj pogled na tu situaciju o kojoj se piše juče i danas, jebiga svi su pred pucanjem ali mora da se izgura kako znamo i umemo da se ne osramotimo u derbijima koji su pred nama i da ne bude rasulo kao prošle sezone nego da se izgura do kraja. Sad da se preživi pa će biti vreme da se svode računi, prave analize, planovi za prelazni rok, itd.
Sve stoji, ali mi i dalje ne znamo šta se tačno desilo, i kako je to izašlo u javnost (u smislu da li je slučajno ili sa namerom).
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
632
Reaction score
2.329
Локација
Beograd
To "mir, mir, mir niko nije kriv" meni liči samo na jedno, a to je da je Nadj posle razgovora sa Vazurom prihvatio da bude novi trener, i to najkasnije od početka iduće sezone.
Jako bi voleo da nisam u pravu.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
810
Reaction score
4.296
Локација
Beograd
Sad da se preživi pa će biti vreme da se svode računi, prave analize, planovi za prelazni rok, itd.

Sa ovim se bas ne slazem, takvim razmisljanjem i zavrsis u situaciji da ti se na pripremama uigrava jedan tim, a da takmicarske utakmice igra skroz drugi. TSC je vec i ozvanicio dolazak Banjaka za narednu sezonu, pojavila se informacija danas da su i cigani zavrsili prvo letnje pojacanje, ne kazem da i mi moramo da imamo vec sada neko zavrseno pojacanje ali plan o tome ko ce biti prodat, koje pozicije cemo gledati da pojacamo, koje profile igraca zelimo, koje bi bile konkretne mete, to mora vec sada da postoji. Naravno, razumem da nije lako jer kada jedan covek radi posao za desetoricu zbog stanja u kojem je klub tesko je gledati mnogo u buducnost, ali mora da se nadje nacin da nam se ne bi ponovile ovosezonske kvalifikacije za Evropu.
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
574
Reaction score
3.084
Kad se nisu pravile analize i smene posle 4. mesta nece ni sad. Nazalost. Jedina da vidimo ko je od nas najblizi mozdanom pa da se digne u vazduh kad bude neka skupstina sa svim govnima na okupu
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.386
Reaction score
5.167
Локација
Beograd
Izašle su karte danas za polufinale kupa i opet govna ne prodaju istok online nego samo na blagajni.
 

Nikola9875

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
367
Reaction score
1.579
Локација
Novi Sad
Kad se nisu pravile analize i smene posle 4. mesta nece ni sad. Nazalost.
Ako pričaš o smeni Vazure, tu je sve kristalno jasno i tu se sve slažem.

Ako pričaš o Duljaju, po meni, kad se sve oduzme i sabere, ispravna je odluka (čijagod) što se smena nije desila nakon 4.mesta.
Ne mogu da zamislim ko bi nam bio na klupi (znajući kako su jedva i Duljaja iskopali nakon Gordana) i kako bi nam roster izgledao, da se smena dogodila.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.317
Reaction score
3.971
Локација
Kobasicarija "Venac".

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Немојте се само заносити да нешто има везе са тренером. То се можда види у Европи, квалитет тренера, играча као и постојање система, који је у Партизану разграђен од сезоне 2017./2018. У овој зајебанцији од СНС лиге Србије, ни Ћаби Алонсо не би могао да буде првак.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Subota,
svi na stadion Komsija debilu, Marakana je u Brazilu!

Rezultatski namamo imperativ, sto smo se "nadali" tituli, nadali se.
Podrzite ovo malo kluba sto imamo, na mestu zlocina a ne na instagramima i fejbucima. Znam da slike nisu lepe kao iz Arene, al mozemo da probamo.

Ako vam/nam Jug nije po volji, uvek je tu Istok i sada sektor Zapada.

#sveunju bez izgovora
 
Top