Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
203
Reaction score
706
Локација
Beograd
Znači izlazimo u najjačem sastavu i gledamo opet cirkus.

Ili sa omladincima kao Fener. Videćemo.

U svakom slučaju jebe nam se za kup Aleksandra Vučića i sva domaća takmičenja u ovim uslovima. Najbitnije je da zadržimo drugo mesto i igramo evropu. Igranje evrope je jedino od čega klub ima vajde u ovom trenutku dok ne pregrmimo ova teška vremena.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.360
Reaction score
37.693
Do prve osrednje evropske ekipe koja zna da pika lopte. Prošli put smo videli gde smo i šta smo.
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
567
Reaction score
756
Izaći sa omladincima je bas loše rešenje po meni. Nisu ta deca kriva ništa da moraju da se bakcu sa ovakvim stvarima, a mogu samo da navuku traumu ako ih cigani razvale.

Bolje brate da uopšte ne igramo i neka nas kazne. Nećemo igrati kup sledeće godine i gotovo.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.034
Reaction score
7.728
Živimo u Srbistanu..ko zna kroz šta sve momci i Duljaj prolaze poslednja dva dana..
Ja kartu imam...idem da se poserem po ciganjskoj jami,kako sam i obećao.
Pa ako momci budu igrali,neće biti sami, ako otkazu,opet neće rupa ostati neposrana.
Win-win
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
770
Reaction score
1.886
Ako igraju deca, eto prilike za ciganski rekord.
Ako izadjemo na teren (bilo deca ili prvi tim), jedino da ne izvedemo početni udarac , sa centra ili prvi aut i sl., nego da stoimo ili posedamo ili da utakmicu obesmislimo na bilo koji način.

Ako igramo, oprt će krasti, a uz to nas još i kazniti ako se bunimo i šzo smo se bunili.
Ma znate skim imamo posla.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
296
Reaction score
2.652
Локација
Beograd
Mislim da ćemo izaći u punom sastavu i da će sve ostati na Nathovoj izjavi. Što je ok, barem je neko progovorio. Ne možemo očekivati od igrača više u ovom trenutku. Slažem se sa onima koji pričaju da je nama najvažnije da dođemo do ligaškog dijela bilo kog evropskog takmičenja. Ne zbog novca ili zato što smo dobri u Evropi nego samo zbog šanse da igramo protiv timova koji nisu u ovom našem brlogu. Da igramo barem neke utakmice gdje nam otvoreno ne delegiraju sudije da nas sakate.
Ova uprava se neće maći u skorije vrijeme. Ovaj sistem se neće razmontirati u skorije vrijeme. Cilj mora da bude da Partizan postoji kad god to vrijeme dođe i da bude barem nešto nas koji ćemo otići da bodrimo tim u svakoj situaciji. Organizovani neka rade šta je do njih, mi ostali šta je do nas. Može nam se sviđati, ne mora nam se sviđati ponašanje drugih, ali Partizan ne smije da ostane sam. I znate kad jedino neće ove godine krađa pasti u zaborav? Ako bude dosta Grobara koji će čuvati priču od takve sudbine. Ja ne želim da ubjeđujem ove što podržavaju mezimicu u bilo šta, ja želim da pričam potomstvu zašto navijati za Partizan može biti viteški. Nadam se samo da će sportske priče ovog vremena imati epilog kao David protiv Golijata ili priča o zecu i kornjači ili Grci protiv Persije. Samo da ne budemo Troja... Sudeći po legendama malo nam je Hektora ostalo.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.750
Reaction score
11.426
Локација
.
Saopštenje FK Partizan

Upravni odbor doneo je odluku da FK Partizan nastupi na sutrašnjoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gde naš klub ima neravnopravan tretman od strane FSS i sudijske organizacije pre svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i takmičenju Kupa naše zemlje, doneta je odluka o odigravanju utakmice.
Sportska javnost je u kratkom periodu mogla da posvedoči sramnom tretmanu kluba i naših igrača od strane sudije Pavla Ilića, koji je bestidno i po nalogu režirao krajnje rezultate poslednja dva "večita derbija". Za sudijskog diletanta Ilića (u rodnom Kragujevcu poznatog kao osvedočenog "zvezdaša", o čemu postoje i fotografije dotičnog u majici sa obeležjima tog kluba), jedini cilj u dve utakmice bio je ne dozvoliti nadmetanje aktera po pravilima fudbalske igre, već samo i jedino onemogućiti igrače Partizana da trijumfuju! Sudija Ilić, koji je poslat po nalogu FSS i predsednika sudijske organizacije, da svojim sramnim sudjenjem kreira krajnji rezultat u korist jednog tima, uz vredjanje, bahaćenje i odsustvo obraza i morala, nikada više ne bi smeo da bude akter najveće utakmice koju srpski fudbal ima!
FK Partizan će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na sutrašnjoj utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtevati da se odnos prema našem klubu hitno promeni, u skladu sa značajem koji FK Partizan ima za srpski fudbal!
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
770
Reaction score
1.886
A što ta skupština ne zaseda i postavi novu upravu i presednika. To je više u interesu kluba.
 
Top