Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Dokle ćemo igrati nedeljom? Zar svaki vikend da nas bacaju da igramo pod presijom, na -4, a pobjeda samo znači održati priključak?! Sledeći vikend smo domaćini, daj neka klub stavi termin prije cigana, ili makar u istom terminu.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Dokle ćemo igrati nedeljom? Zar svaki vikend da nas bacaju da igramo pod presijom, na -4, a pobjeda samo znači održati priključak?! Sledeći vikend smo domaćini, daj neka klub stavi termin prije cigana, ili makar u istom terminu.

Сви тимови који су играли полуфинале купа у среду играју своје утакмице у недељу.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.940
Reaction score
7.931
Mi jednostavno moramo biti sampioni. Ova otvorena kradja nad Partizanom nece biti nikakav izgovor niti pometnja da se krene u histericno masovno slavlje ako ne budemo sampioni. Prosecan ganci ne mari dali se krade ili ne, zato su i ganci, zato mi moramo da budemo sampioni.

Idemo utakmicu po utakmicu, sve, SVE da dobijemo do kraja.

Ja ne znam sta se ceka sa premiranjem ciganskih protivnika, ja bi po 2 soma ponudio svakom ko bude u igri ako im otkinu koji bod, 3 za pobedu, evo vec ovog vikenda Vozdovac je sposoban da to uradi, samo im treba uvecati motivaciju, a ne da im se sklanjaju kao i svi ostali.
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
U ovakvom okruženju i uz sve prepreke koje nam se podmeću pod noge, jedini način da se dokopamo titule je apsolutnih 150% od svakog igrača na svakoj tekmi. Mora da se grize i protivnik ostavi bez ikakve šanse, da svakome bude jasno da ćemo krv propišati ako treba da pobedimo i da će protiv svih biti baš tako.
Od 1. minuta da se ujeda i gazi, da se za svaku loptu gine i za saigrača bori. Melji.

Mislim da je pravo vreme da svi shvate koliko je naša podrška u ovom trenutku neophodna i potrebna, i da svako ko je u mogućnosti dođe i podrži ove momke. Da svaki igrač oseti podršku i vetar u leđa, da zna da nije sam, da oseti još veći inat i dobije još veći motiv. Gazi.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Partizanu definitivno prija "romantika" 28 mart 2014 | 09:57(0) Twitter Partizanu definitivno prija "romantika" Fudbaleri Partizana u predstojećem 21. kolu Jelen Superlige gostiju OFK Beogradu. Iako strateg crno-belih Marko Nikolić ima kadrovskih problema u vezi sa sastavom ekipe, pošto za ovaj duel neće moći da računa na suspendovane Branislava Trajkovića, Nikolu Ninkovića i Danka Lazovića, istorija mečeva sa beogradskim superligašem uliva nadu u novi trijumf ekipe iz Humske. Naime, "romantičari" su poslednjih godina redovna "mušterija" srpskog šampiona. OFK Beograd poražen je u poslednjih 16 mečeva sa Partizanom, 15 u prvenstvu i jedanput u kupu, kaže statistika. Poslednji put "romantičari" su uzeli bod crbo-belima 3. decembra 2006. godine, kada je na Karaburmi utakmica završena nerešeno - 1:1. OFK Beograd se trenutno nalazi u lošoj seriji rezultata. Mladi tim sa Karaburme nije osetio slast trijumfa u poslednjih osam superligaških mečeva i trenutno je samo bod iznad opasne zone, tako da su im bodovi neophodni, ali krupan zalogaj biće tražiti ih protiv aktuelnog šampiona i jednog od najboljih timova u ligi. Utakmica 21. kola JSL između OFK Beograda i Partizana na programu je u subotu od 14 časova i 30 minuta.

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=122274
http://sportal.rs/news.php?news=122274Partizanuhttp://sportal.rs/news.php?news=122274
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Potvrdjujem.. Bice bas zajebano..kao onomad sa Kosovom..


sta ovde moze da bude zajebano sad? opoziciju nemas, narod je u ogromnom broju odlucio ko ce da ga vodi, dokazano je da nema solidarnosti za socijane proteste, izvrsavaju se dobijeni zadaci...mislim ako vec nema veze sa sportom, posto se opet nece ziveti bolje kad se zavrse prvenstva :D
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Ima boga. Taj isti bog je napravio vikend 25.-27. Aprila! Tada ciganiju mozemo odjebati u kosarci i tu uzeti titulu a isto tako te subote u derbiju da se vratimo na prvo mesto. Nije to slucajnost!

Za sve to moramo biti jaki, dosta jaci nego sada, kao sto je jna rekao, da grizemo od prve sekunde pa sve do zadnje u zadnjoj utakmici!

a onda ce biti opet pesma ... "..moj ciganeeee, nista od titule i ove godineeee.."
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.251
Reaction score
2.844
Svaki žuti karton dobijen kao posledica žustre igre i jakog ulaženja u duele - dobrodošao je! Svako od momaka zna koliko ima kartona, ko je slobodniji da bude žustar, ko je manje slobodan. Valjda su dovoljno pametni da onaj ko dobije žuti karton u nedelju, da od tog sekunda mora da "smanji gas".

Svaki karton kao posledica gluposti (šutiranje lopte, "žvakanje" sudiji i slično) - treba zapretiti, još koliko danas, sa najoštrijim klupskim sankcijama! Preventivno! Imamo celu srb-ciganiju protiv nas, samo nam fali još da sami sebe dodatno "zakopavamo"!

Očekujem u nedelju rastrčani i "naloženi" Partizan koji će razbucati domaćina, uz žestoku podršku crno-bele Karaburme.

Pa ja i ne znam jesmo li dobili neki karton (makar onaj nakon kog je bila suspenzija) a da je bio zbog nekog starta u igri. Ninkovic je cusnuo onog, Lazovic onog,Obradovic je ucestvovao u istom okrsaju, za Trajkovica je misterija, jedino se za Volkova ne sjecam ali cisto sumnjam da neki od tih kartona nije pokupio jer se nesto bunio i slicno.

Dakle, igraci, molim vas da im jebete majku samo i iskljucivo tako sto cete im napuniti mrezu. Sve drugo moze samo da kosta i nas i vas. Vidite da jos pricaju kako su nam dali i ispod minimalnih kazni.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Mažić nam sudi protiv Kokezinih Terzića!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.438
Reaction score
11.951
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Normalno da sudi Mažić, kad su svi ostali "delioci pravde" suspendovani zbog grešaka u korist naše štete, a radi višeg društvenog cilja - boljeg života građana i građanki majčice Srbijice.

Inače, kakav je idiotluk termin "delilac pravde"... Razum off.
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Biće sranja u Srbiji ovog leta, nereda, krvi.... a neće imati nikakve veze sa sportom!

Ако може да се појасни ово и нама са јефтинијим картама. :confused

\/ Ако нема везе са спортом онда нема ни са дербијем, ваљда.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Pa vidis valjda sta nam rade na ovim malim utakmicama, sta da ocekujemo tek za derbi..
Ima da nas pokradu samo tako.. A i tu su ludaci sa severa da prekinu utakmicu, gadjaju sudiju, biju igrace itd. ako treba..
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Al ćemo se usrećiti sa Mažićem u pičku materinu, ko i svaki put do sad.
Jedan obični plaćenik, nekada FSS-a a sada UEFA-e!
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
taj smrdlja Mazic je skroz nebitan lik,indijanac koji moze samo da nam se sagne.Sve zavisi od nas i samo nas,ostali su skroz nebitni u ovoj prici i ako mi pruzimo igru kao od 2. tekme u ovoj polusezoni i ponovimo 2. poluvreme protiv slobode nemamo cega da se bojimo,tolko.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Овај други део првенства подсећа на виц о Талибанима и Америчком војнику.
Ми буквално немамо права на грешку.

Морамо победити све утакмице, цигани пре дербија киксати неће!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top