Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Nadam se da te neću videti na prozivci 14.juna i da je ovo tvoj poslednji boravak u Partizanu. Pa taman da si Ronaldo, a nisi! :puke

Došao lik da vežba na Partizanu, da pokuša da aktivira svoju karijeru.
Postoji klub za naš otpad, zove se Vojvodina Novi Sad, tamo si trebo...
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Treba da se priča sa onim koji ga je doveo. Kakav je bio dogovor i ko je kome šta obećao?
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.037
Reaction score
26.179
Локација
ante portas
Ako ode za nekih 50 hiljada vise sto mu ponude Grci stvarno ce ispasti smrad.
Jbt ako je ko zaradio onda si to ti.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
olkov: Umoran sam od „seljakanja“, ali ću otići ako je interes Partizana da me proda

pre 49 minuta | mozzartsport
„Kako sad stvari stoje, dolazim 14. juna na prozivku“, kaže levi bek crno-belih
14018944335580.JPG
Volkov slavi ispred Drinčića i Škuletića
Veličina slova A A A

Početkom svakog prelaznog roka – ide. A na kraju - ostaje. Od trenutka kad je premijernom sezonom po dolasku u Partizan privukao pažnju Sent Etjena do danas kad je interesantan Kelnu, Vladimir Volkov slovi za jednog od najtraženijih fudbalera crno-belih, ali posle neuspšenih pokušaja odlazaka u minulih nekoliko prelaznih rokova, kad je i uprava kluba iz Humske 1 želela da njegovim transferom reši deo finansijskih problema, došlo se do tačke u kojoj ni reprezentativac Crne Gore nije načisto koji bi potez trebalo povući tokom aktuelne fudbalske pijace.
Pošteno da vam kažem, malo sam se i umorio od stalnog „seljakanja“.Svaki put se priča kako sigurno odlazim, od tih priča mi je puna glava i zato uopšte ne razmišljam na temu odlaska. Ako se desi – desi. No, daleko od toga da ću očajavati i ako ostanem u Partizanu. Naprotiv, kako sad stvari stoje, dolazim 14. juna na prozivku i u moju posvećenost obavezama tokom priprema, kao i kasnije kad počne sezona niko ne bi trebalo da sumnja“, javio se Volkov na poziv MOZZART Sporta.
Levi bek Partizana dodaje da zna kakve planove imaju rukovodioci, koji su za četvrtak zakazali sednicu Upravnog odbora i nije isključeno da se na dnevnom redu nađe i status jednog od iskusnijih prvotimaca.
Kao što javnost zna, zimus sam produžio saradnju sa crno-belima, ostalo mi je još godinu dana ugovora, a sa druge strane činjenica je da sam na neki način zreo igrač i da u 28. godini ima još šta da pokažem van ovdašnjih granica. Ako je interes kluba da me proda i ukoliko eventualna ponuda bude odgovarala i meni, spreman sam i na opciju odlaska. Druga je stvar što za sad nema nikakvih nagoveštaja na tu temu“.
Mada, s kraja sezone pominjao se Keln, u kontekstu vesti da bi upravo Volkov trebalo da bude pojačanje povratnika u Bundesligu.
Pominjalo se, ali samo po medijima. Više je reč o nagađanjima, nego konkretnim potezima. Mene niko nije kontaktirao. Trenutno sam u Crnoj Gori, odmaram glavu od naporne sezone, a kad se vratim za Beograd biće prilike da podrobnije razmotrimo to pitanje“, dodao je Volkov, koji je sa Partizanom osvojio dve titule i jedan pehar Kupa Srbije, ali i igrama za crno-bele stekao status reprezentativca Crne Gore.


mocart
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Ako ode za nekih 50 hiljada vise sto mu ponude Grci stvarno ce ispasti smrad.
Jbt ako je ko zaradio onda si to ti.

То је испао оног тренутка кад је ушао у преговоре са грцима, само 4 месеца након што се вратио код нас. Својим играма у пролећном делу сезоне није показао апсолутно ништа сем огромне курцобоље и пар голова из пенала, а посебно ми је криво што је чак био и заменик капитена. И сад он нешто као сере судбина, љубав према клубу и те форе...
 

Outsider

Grobar
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
548
Reaction score
90
Dvoglavi@

Iz "tehničkih razloga" nisam u mogućnosti da ti odgovorim na pm. mada ne znam ni šta bih oduzeo ni dodao na sve gore napisano.
Sve je to rezultat velikog razočarenja posle svih ovih dogadjanja oko titule i kako se sve to izdešavalo, a svi smo bili svedoci. Nekako mi je lakše kad to iznesem iz sebe i to kažem ovde i podelim sa vama.
Znam samo da je geneza svih naših neuspeha od početka do danas vezana za upravu i njeno činjenje i ne činjenje svega što se do danas desilo u našem "Partizanu".
Skupila se banda sa mnogo putera na glavi i pije nam krv a račune polažu ovima koji ih drže u šaci zbog toga i sa njima dele što se godinama sticalo i materijalno i moralno.
Blate ime kluba kojemu su se širom sveta klanjali i poštovali i kome su sva vrata bila širom otvorena.
Polako nestajemo sa svetske scene a to nikoga nije briga.

Duša me boli što u ovoj godini koju smo čekali više od pedeset godina nismo dočekali da na čelu kluba imamo zdrav tim "Grobara", da na klupi bude "Grobar" do "Grobara" pa da trijumfalno osvojimo titulu i da posle dužeg vremena hudfaji nama gledaju u leđa, i da počne nova "era Partizana".

Sve je to bagra stručno odradila znajući da je ta godina došla i da im se sprema gore navedeni scenario.
Na vreme su se organizovali i sa bandom iz uprave skockali sve potrebno za svoj mozaik, naravno bez nas.
Mi smo evo dovedeni do toga da polako ali sigurno počinjemo da se zadovoljavamo tako perifernim stvarima da ja ne mogu da verujem ponekad šta je ostalo od nas, od onakvog"Partizana| i od onakvih "Grobara".
Dovode se igrači koji nemaju mesta ni u prosečnoj drugoligaškoj ekipi u Evropi.
Počinjemo da se zadovoljavamo što ćemo igrati Ligu Evrope.
Zadovoljni smo što smo izgubili "samo od Napretka", i samo sa dva razlike? Jel' nam objasnio neko ZASTO SMO IZGUBILI???
Je'l nam objasnio trener zašto je izveo onaj tim u tako važnoj utakmici?
Jel' nam objasnio trener zašto nije počeo utakmicu Lazović?
Zašto nije igrao Kojić?
Zašto nije igrao Fofana?
A TREBALA NAM JE POBEDA ZAR NE, znaci golovi!
Od svega saznali smo na kraju " da ON ima ugovor na 2.5 godine, i da bi trebalo da ostane da bude trener"???!!!
A ja pitam, NA OSNOVU KOJEG REZULTATA, Niko Markolicu?
Cime si ti to zaduzio "Partizan" da bi ti ostao trener jos dve i po godine, CIME???
Nemoj da mi pominjes vucica i kokezu i pritiske.
Kojic da dva komada, Fofana da jedan, skuletic da jedan, Lazovic neka ih samo plasi svojom pojavom i od njega dosta. i oni svi mogu da ga duvaju.
I oni i sudija i svi,
Isti recept protiv Vojvodine i to je to.
A sta si ti uradio?
Hoce li neko podneti izvestaj o ovom delu sezone, ikad ikome?
Nece. A zasto?
Zato sto je tako bilo dogovoreno.
Grobar nece da pristane na tako bednu prodaju titule.
Dovesti nekog ko hoce.
Pristao Niko Markolic. Odradio svoje.
Djura na slobodi, nanogica, ovo ono.
Hudfajima titula. Niko Markolic ugovor i prohodnost u sledecim ugovorima.
Svi zadovoljni.
"Grobari" budale i predmet ismejavanja jer ova ekipa hudfaja ne bi mogla da bude sampion ni u trecoj ligi Zimbabvea a ne pored ovakve ekipe "Partizana".
I ukriva i trener i svi NAPOLJE!!
Tek onda mozemo da pricamo o "Partizanu".
Dok su oni tu, nema 'leba. Banda!!!
Eto to sam hteo da kazem.
I u inat svima koji nas mrze :napred Partizan:pfc:
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Partizanova zahvalnica Nađu; Tumbaković: Đurić je predsednik

M. BLAŽIĆ | 04. jun 2014. 20:59 | Komentara: 0
Uoči sastanka fudbalske vlade u opciji je nekoliko ideja od kojih je možda i najbliža realizaciji ona po kojoj bi trener Marko Nikolić dobio šira ovlašćenja






Albert Nađ Foto Arhiv VN



STARI direktor neće dobiti novi ugovor, a ko će u prvu fotelju sportskog sektora Partizana moglo bi da bude poznato već u četvrtak, posle sastanka Upravnog odbora kluba iz Humske. Na stadionu crno-belih je danas održan sastanak Sekretarijata, posle kojeg je samo potpredsednik Mile Jovičić progovorio nekoliko reči prebacivši lopticu na sednicu UO koja je zakazana za 16 časova.





- Utvrđeni su teme o kojima ćemo raspravljati na Upravnom odboru, kao i stavovi. O svemu ostalom, tačnije o konkretnim temama razgovaraćemo posle te sednice - bilo je sve što se moglo čuti od Jovičića.
I bez zvanične potvrde sa najvišeg mesta prilično je jasno da sportski direktor Albert Nađ, kojem je po slovu ugovora završen mandat 31. maja, neće ubuduće obavljati taj posao. On od završetka prvenstva praktično nije imao kontakte sa čelnicima Partizana, izuzev sa Darkom Gruborom, ali pritom priča o nastavku saradnje nije dobila ozbiljne tonove.
Uoči sastanka fudbalske vlade u opciji je nekoliko ideja od kojih je možda i najbliža realizaciji ona po kojoj bi trener Marko Nikolić dobio šira ovlašćenja, pa bi u slučaju da ta varijanta dobije zeleno svetlo ispred njegovog imena stajalo - tim menadžer. Poslednjih dana kao naslednik Alberta Nađa pominjan je i Ranko Stojić što je on ubrzo demantovao. Pored teme sportskog direktora „na tapetu“ bi trebalo da se nađe i potencijalni transfer Danila Pantića u torinski Juventus. Navodno, Italijani su već blizu dogovora sa Partizanom po kojem bi talentovani Pantić kao igrač „stare dame“ ostao u Humskoj još godinu dana.

TUMBAKOVIĆ: ĐURIĆ JE PREDSEDNIK
PREDSEDNIK Dragan Đurić je najavio definitivno povlačenje u decembru, a kao jedan od kandidata da ga nasledi na tom mestu pominje se trofejni stručnjak crno-belih i nekadašnji sportski direktor Ljubiša Tumbaković.
- Dragan Đurić je predsednik i moj prijatelj i svakako da sada nije trenutak da se priča na tu temu. Nema smisla raspravljati o onome što bi eventualno moglo da se dogodi, mnogo je važnije da se svi partizanovci okrenu Partizanu i pomognu mu koliko god mogu. Moj doprinos nikada nije bio sporan, on je uvek veliki - istakao je Tumbaković


novosti.rs
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
ovi "nasi" mi jednostavno ne daju da se radujem ciganjskoj kataklizmi.
koliko samo" autogolova" dadosmo:roll:. te nece biti SD, te mozda bude stojic, te tumba za novog predsednika, a od najave pojacanja i ostanka kostura tima nista.
dobro, kapiram ja da je tako godinama, nego mi krivo sto bar malo ne mogu da uzivam u onoj predstavi preko puta ulice.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.289
Reaction score
18.459
Локација
Kej Republika
Moj doprinos nikada nije bio sporan, on je uvek veliki - istakao je Tumbaković

Ovaj covek je malo prolupao izgleda. O kom doprinosu on prica? Jedino ako msili na drzanje glave u bulji Mutavog degena i Bureka. Idi bre u Kinu pa im tamo doprinesi, za prokleti novac.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
@Partizan Style
Da ne branis mozda naseg trofejnog ex trenera sd tumbicu? Prvo podrska Babovicu i zelja da se ponovo vrati, sad ovo. Pitam se da li samo teras inat ili stvarno razmisljas uvrnuto..
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Pošto su se glave malo ohladile i slegli se utisci, kratak osvrt na prethodnu sezonu.

Najjači utisak kod svih navijača Partizana je da smo poklradeni za titulu, to čak ni većina cigana ne krije, oni ovo doživljavaju kao rat u kome je sve dozvoljne, da se otima, krade, laže, ništa njima nije problem pošto se oni bore za najveću srBsku svetinju, koja gle kurca mu ima ime i simbol koji je sve samo ne srpski. čak...

Što se našeg učinka u ovoj ujdurmi, osnovno je da nismo učinili oniliko koliko je trebalo da se oni malo više pomuče. Cigani su zimus organizovali pripreme sa slovenačkim trećeligašima, znajući da će na proleće odigrati samo jednu ozbilnju utakmicu, koja neće imati nikakav uticaj na konačan plasman. Skandalozan prelazni rok prošlog leta, gde naši najbolji igrači odlaze u klubove većeg ranga od onih odakle nam dolaze zamene, koji se naravno tamo nisu izborili za poziciju u prvom timu.

Odlazak osovine tima Markovića, Mitrovića, Ivanova, bez približno adekvatnih zamena je klasičan zločin prema klubu. Zaista je bilo ponižavajuće gledati kako naš klub igra prvoligaške utakmice bez napadača.U takvoj situaciji mi uspevamo da budemo prvi, ali samo sa bodom prednosti, što stvaraocima nove doktrine otimanja u fss nije bio probelm da neutrališu.
Možda smo mogli i da imamo veću prednost zimus, ali čovek tužnog pogleda nije uspeo od Marka Živkovića i Atanasijevića da napravi Vulićevića, od Stankovića(koji je ruku na srce odigrao proleće korektno) Trajkovića, od Saše Markovića Drinčića, Od duhova u napadu Lazovića ili Škuletića.

Prolćenu sezonu smo dočekali sa znatnim pojačanjima, i to na mestima na kojima smo bili deficitarni, može se reći da nam je tim bio solidno popunjen na svim pozicijama, i da smo ovog proleća imali najjaču ekipu u zemlji. Realno jedini rezultatski kiks je bio protiv Napretka, dok su nas na utakmicama protiv Novog Pazara i Vojvodine sudije direktno u zadnjim trenucima meča osakatile i oduzele veoma bitne bodove. Pored ovih utkmicama i na ostalim je bila skandalozna razbojnička tendencija konstantnog suđenja protiv Partizana, samo što smo u tim mečevima uspevali da pobedimo, posebno u derbiju gde nas je Mažić rešio namazati govnima, na kraju je on ispao taj koji je najviše smrdeo od izmeta.
Opet se pokazalo da nam trener nije najveći problem koliko uprava koja ovoga puta nije uspela da obezbedi klubu regularno takmičenje. To je samo jedan u milion razloga zašto bi ovi rukovodeći u klubu morali da odu, pogotovo ako se boje ovih iz današnje vlasti zato što su iskomproitovani svojim lopovskim poslovanjem. Tu sada dolazimo do nečega što bi moglo da bude veliki problem u ovom trenutku, ko bi ih zamenio? Ako su to obožavaoci premijera psihopate, onda nam klub upada u veliki problem.
Gde su sada Krstajić, Kralj i ostali Grobari poštovaoci pčkoustog da dignu glas protiv krađe? Ili su i oni možda zadovoljni ovakvim epilogom, d aje ovo dobro za srpski fudbal.
Takvi ljudi nam u ne trebaju u klubu, sa njima bi nas psihopata brisao o pod, tako da sam sa te strane veoma zabrinut i nisam ni malo optimista po pitanju daljnjeg bitisanja našeg kluba.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Hvala na savetu, ali jednom mi bilo dovoljno da procitam, ponovno citanje tih ofrlje pitanja i pausalnih konstatacija stvarno me ne mogu ubediti u dragacije, tj stao sam kod recenice

Lazovic neka ih samo plasi svojom pojavom i od njega dosta. i oni svi mogu da ga duvaju.
I oni i sudija i svi,

Ovo me stvarno distancira iz svake ozbiljne rasprave
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
@ dvoglavi

Jasno je da je poenta tvoje teorije odbrana Rasovica, sto je samo po sebi ok, ali i uz ogranicenja koja si sam dao da bi to dokazao, opet ti je teorija busna. Recimo, +6 koje je Djukic imao si pripisao Jokanovicu, a titule Mateusa i Granta Tumbi i Stanojevicu ili imas u toj teoriji i pravilo o bodovima na polusezoni :D .
Da ne pokrecem i pitanje definicije ''insajdera'', ali mi ta teorija pije vodu, kao kad bih rekao da ce Partizan uci u finale LS sledeci put, kad mu trener bude rodjeni Novopazarac.
Tako su i cigani ponavljali da Partizan moze da bude prvi samo kad osvoji polusezonu, pa su dobili po tamburi.


Napisao bih koju o prosloj sezoni, koja je bila po svemu jedna od cudnijih koje pamtim, a pamtim ih dovoljno.U tom kontekstu mi je i taj glupi osecaj da sam zadovoljniji sad iako smo drugi , nego po zavrsetku polusezone kad smo bili prvi, a razloge cu navesti ispod.

U vezi ovog sto autsajder 3 put ponavlja u svojim maratonskim postovima, mogu samo reci da na potpuno drugaciji nacin dozivljavam Partizan i njegovu sustinu.
Partizan jeste veliki klub na odredjenom prostoru, a veliki klub po definiciji treba da ima najvise moguce ciljeve, tako da nisam mazohista, pa da mi je lepo sto smo ove sezone zavrsili drugi.
Medjutim, razmisljanje u stilu "biti ispred cigana" nam i dolazi glave i to je ono na cemu ova uprava jase jos malo pa deceniju, na krilima ne malog broja navijaca Partizana. Takodje, mec protiv Napretka u ma koliko bitnoj utakmici moze biti mec zivota FK Cicevcu ili FK Varvarinu, ali Partizanu kakvim ga ja dozivljavam nikako.
Dok ovo nisam procitao, nisam verovao da postoje oni koji se pronalaze u recima one budale Andjusa, da je smisao postojanja Partizana san Peka Dapcevica da prestigne Zvezdu po broju titula. Ocito sam se zajebo, jer takvi postoje. S druge strane, opet mi je drago sto znam da postoji i dobar broj onih koje ''biti bolji od Zvezde'' nije zadovoljavalo ni prethodnih 6 godina, pa ne pisu ni sad kataklizmaticne postove kad nije tako, po zavrsetku ove malo je reci kriminalne polusezone gde smo uzivali u svim ''carima'' Zvezdinog proleca.

Konkretno o sezoni.
Sto se tice Rasovicevog ucinka u Partizanu, celokupno gledano, ocenio bih ga zadovoljavajucim i to iz dva razloga, prvi, sto je uzeo proslu titulu, drugi sto mu je uprava desetkovala tim u letnjem prelaznom roku i nije imao manevarski prostor. Naravno, od nekog ko je u Partizan dosao iz tada 15-oplasiranog Teleoptika nisam ni ocekivao da ce da se buni i talasa, sto mu je gro onog sto vredi prodato ispred nosa,a dovedeno mu mahom ono sto mu ne treba, ali to ga ne oslobadja odgovornosti. Malo je falilo da vec protiv Jermena dozivimo mozda i drugu najvecu bruku u istoriji kluba u evro kupovima i to na nacin da smo jedva zivu glavu spasavali pre svega zbog nedovoljne ambicije rivala. Ludogorec i ispodprosecni Tun su nam vec pokazali koji nam je realan domet. Vise od tog evropskog brukanja, Rasovicu zameram sto mu je tim kako je domaca sezona odmicala igrao sve gore i gore, tako da opravdani izgovori sa pocetka sezone o neuigranosti kad je on u pitanju kao trener padaju u vodu. Mene je bilo sramota, da nas u finisu sezone malo Stojkovic, malo visa sila, protiv Vozdovca na Vracaru po sansama spasu bukvalno od petarde, da protiv cigana ne sutnemo na gol, da u zadnjem kolu protiv Cukarickog jednom predjemo centar ljudski, da mi kao Partizan ne napadamo ni prosecne JSL timove.

Iako su stvari isle blago receno traljavo jesenas, spletom okolnosti smo stigli do prvog mesta i samo iz tog razloga mislim da je Rasovic trebao da ostane, kad vec sam nije otisao posle Tuna. Naravno iz ove perspektive nemam iluzija da bi epilog i sa njim na celu bio slican, s tim sto je pitanje da li bi ciganski niz bio prekinut na JNA. S druge strane, pitanje je da li bi trio iz Vojvodine stigao bez Nikolica i pretpostavljam da su i govna iz uprave imala takvu kalkulaciju u vidu kad su se zahvalili Rasovicu.

Sto se tice drugog dela sezone, neko ce reci Nikolic je uzeo prvoplasirani tim i zavrsio drugi i bice u pravu. Neko ce reci uzeo je 38 bodova, Rasovic 33 i bice u pravu. Sigurno je ovo prvo vaznije, ali ljudi koji na taj nacin komentarisu, oslobadjaju sebe od prava da spomenu cigansku pljacku koja je zasenila sva dosadasnja proleca. U tih 15 utakmica smo mogli da se upoznamo sa plejdaom zvezdinih zvezda od Krcuna i Bugarcica, preko Draze Markovica, do onih koji su tokom istorije bili manje u senci - Sipka, Babarogic, Mrakic, Jeknic, Majo Vujovic.
Kad sam vec kod ovog poslednjeg podatak da nam je taj ciganski olos odsvirao najposteniju utakmicu ove sezone, onu protiv Jagodine, a da nas je najvise osakatilo govno koje ide u Brazil dovoljno govori samo za sebe.

Nikolic je dobio kvalitetniji tim, ali su mu iz jesenjeg prodata dva ubedljivo najbolja igraca Jojic i Stojkovic. Vulicevic odlican i konstantan, Drincic vrlo dobar, Skuletic, Lazovic i Trajkovic prosecni, s tim sto je Lazovica u svim bitnim utakmicama omela povreda da pruzi vise. Ono sto je ipak glavni utisak o igri u odnosu na prvi deo sezone je znatno vise borbe i zelje i kada je islo i kada ne, sa znatno manje praznih minuta, cak je i igra dobila odredjene obrise, sa mnostvom 'promena strana'', pokusajima da se brze vrsi tranzicija odbrana-napad i insistiranjem na igri po bokovima. Da li su sva resenja koje je Nikolic birao bila idealna, mislim da nisu, previse je trpeo malog Zivkovica koji je mozda i ocekivano pao u formi, Pantica je uglavnom ubacivao kad nije trebalo, nejasni su bili znacaj u timu i minutaza Malbasica, Luke i Grbica. Ali i pored toga , odigrali smo 3 lose utakmice, od toga najslabiju protiv Vojvodine, jos 2 prosecne, ostalo je variralo od dobrog ka odlicnom, potpuno obrnuto u odnosu na prvi deo sezone, sa nesto jacim timom, ali u situaciji kad te sudije iz kola u kolo masakriraju sto direktnim odlukama , sto kartonima i gde glavni rival ima umesto takmicarskih, pripremne utakmice za sledecu sezonu.

Sto se buducnosti tice, mislim da hejsel nema razloga za brigu, da ce se Nikolic zadrzati toliko dugo :D. Prosto, uprava ce mu uraditi ono sto je i prethodnicima, on nece rec reci, a za sledeci neuspeh, verovatno vec u Evropi ce on biti kriv. Neko je pisao gore, kako treba da dovedemo 3 stopera, ovo ono ... :buhaha . Mi bi trebali u dupe da se lupamo od srece, ako nam ostane ovaj tim, bez ijednog pojacanja, a ne sumnjam da ce jagnjeca brigada uciniti sve da budemo za 20-30% losiji do pocetka avgusta.

Koliko bi mi bilo drago da cigane rebnu i da im se vrati ono kad su od ustase Sajbera dobili poklon ucesce u Kupu Sampiona, toliko bi neka kazna za njih i rasprodaja i raspad koji ce tamo uslediti, dala nasoj upravi odresene ruke da i oni rasprodaju sve sto valja i srozaju nas na jos nizi nivo.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Александар Станојевић хоће Николу Дринчића

5 јун, 2014 Макаби из Хаифе жели Николу Дринчића! Александар Станојевић, шеф струке Израелаца, бацио је око на Партизановог везисту и нема сумње да би му играч таквог калибра – радилица, техничар, шутер, добро дошао у покушају да тиму из града на обали Медитерана поврати шампионски сјај.
Дринчић је за само три месеца „купио” српску фудбалску јавност и уселио се у срца навијача Парног ваљка. Голом у вечитом дербију, „лепотицом” ретко виђеном на овдашњим теренима, енергијом исказаном у борби за сваки педаљ зеленог правоугаоника и односом према црно-белом дресу, не само што је постао љубимац председника Драгана Ђурића, већ и свих Гробара јединствених у оцени да је обележио други део првенства.
На Топчидерском брду ће се тешко одрећи репрезентативца Црне Горе, уговором до краја 2016. године везаног за Партизан.


zurnal
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Hvala na savetu, ali jednom mi bilo dovoljno da procitam, ponovno citanje tih ofrlje pitanja i pausalnih konstatacija stvarno me ne mogu ubediti u dragacije, tj stao sam kod recenice



Ovo me stvarno distancira iz svake ozbiljne rasprave

Bitno je da su tvoje analize strucne i naucne. Konstatno ulazis u rasprave sa ljudima koji kritikuju los rezultat. Iznova i iznova branis promasaje i nalazis opravdanje za njih, objasnjavas kako je ovo normalno stanje i kako treba da se navikavamo na to. Odakle ta potreba da se opravdava sve sto je lose? Cemu objektivnost i razumevanje? Jel' ti tesko kad izgubimo ili tvoja potreba za objektivnoscu nadjacava tugu zbog poraza?
Pred pocetak prvenstva si trubio kako utakmica u NP nista ne odlucuje. Vidis, itekako je odlucivala. Lepo si analizirao, nema sta.

I gde je Outsider pogesio? Jel' treba da budemo srecni sa osvojenim bodom protiv giganta iz NP? Jel' treba da budemo srecni sto protiv Vojvodine nismo u stanju da odbranimo pobedu sa igracem vise i to 80 minuta? Jel' treba da budemo srecni zbog one katastrofe u Krusevcu, gde utakmicu pocinje golobradi decak, a najiskusniji sede na klupi?

Outsider je propustio, pa cu ja da kazem: "Car je go!!! Marko Nikolic nije trener za Partizan." Imao je bod prednosti i sansu da nam donese titulu, istorijsku i neprocenjivu. Nije uspeo. Dovidjenja i prijatno.
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Отерати Николића што је изгубио титулу јер му је директно одузет један победоносни гол, где је директно одузета једна победа и где се директно покушавало одузети победу против Јавора и цигана плус колико картона, непостојећих офсајда и слично...
Ајде да кажемо да је крив, али ко уместо њега схватите да смо скоро све добре тренере који би тренирали код нас у задњих 4,5 година потрошили(Јокан, Станоје, Вермезовић, Рашовић) једино остаје Друловић који питање да ли би радио у овом тренутку.

Далеко од тога да је он одличан тренер, да је без мане(за Крушевац је сам крив) али људи побогу мало-мало па попљујемо неког из спортског дела и сву пажњу усмеравамо на њега.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top