Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

qrajber

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
452
Reaction score
13
kad god uzme loptu dribla li dribla dok je ne izgubi

nikakva korist od njega....
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Samo da vidim da li će Nikolić imati "muda" da stavi babuna da igra na JNA.

Samo me to interesuje trenutno. Nikakva formacija, taktika, postava, samo me zanima da li će igrati govnar?
Samim pristankom na njegov potpis, Nikolić je izgubio 50% moje podrške i poštovanja.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Mislim da Marko ima mnogo većih problema od gubljenja tvoje polovine podrške i poverenja.

Milija je doveo pola tima, svi su svršavali do juče na sastav, sad nam je uturio kurac i posrao se na sve.

Šta je Marko mogao da uradi sreće ti?
 

gravedigger

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
809
Reaction score
85
E pa Marko je mogao da kaže, ko vas j... neću ovako da radim i ajde zdravo.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Kad bi se otkaz davao na prvo neslaganje sa poslodavcem zaposleni ne bi postojali.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Ninkovic ima problem sam sa sobom i to ne mogu psiholozi da rese, jednostavno ne bi im on to dozvolio, njemu moze da pomogne samo trener koji bi imao veliki autoritet nad njim, koji bi verovao u njega, koji bi opet bio psiholog sa njim i koji bi ga naterao da radi vise kako bi izvukao najbolje od njega.

Slusamo price najboljih trenera sveta kako igraci moraju da steknu samopouzdanje, da veruju u sebe, e kod Ninkovica imamo kontra problem, decko ima izuzetno visoko misljenje o sebi, dobar je i on zna da je dobar, ali u sustini nije dovoljno dobar, on je u mladjim kategorijama bio predominantan, radio je sta je hteo, sada na malo visem nivou, to mu ne prolazi, nije dovoljno fizicki napredovao, nije vise toliko dominantan, a on ocigledno nije toga svestan, ubedjen sam da on iz meca u mec ulazi sa presijom kako mora da odigra odlicno, kako mora on da resi mec, kako mora da pokaze sve sto zna, jer on stv mnogo vise zna nego sto pokazuje.

Sam sebi stvara pritisak koji ne moze da iznese, sto ga tera na greske koje ga jos vise ubijaju.

Mora vise da radi i mora da uci od boljih od sebe, mora da bude pametniji na terenu, nisam siguran da on to prepoznaje i da moze sam sebi da pomogne, ostaje mu samo nada da ce imati srece sa nekim ko ce zeleti da ga istrpi i ujedno znati da mu pomogne.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Kako si ga meko opisao ko da ti je brat. Prosto rečeno, na terenu se ponaša kao june. Rogovi mu niču pa ga to čini nervoznim.

Igrač užasnog ponašanja, njegova otimanja za loptu kod prekida mi bude želju da u 11 ipak vidim onu budaletinu Babovića.

Mislim, isti kurac, lazar za lazara. Nemamo sreće pa to ti je.
 

Outsider

Grobar
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
548
Reaction score
90
Ovo je godina koja ce se pamtiti po tome sto ce od sledece sezone hudfaji "juriti" nas za prestiz u titulama.Vrlo vazna stvar za svakog navijaca i igraca Partizana,jer se time ulazi u istoriju. Velika je odgovornost pred svima,pred trenerom, igracima i navijacima.
Kako je ovaj prelazni rok odradjen u odnosu na prethodne ima osnova da se veruje i da se nada da ce tako i biti i da cemo uspeti da ih preteknemo i u tome.
Ima nekih stvari od kojih "nasa" uprava ne odustaje od kad je zaposela fotelje, a to je prodaja nasih najboljih igraca u trenutku kad svi osecamo naku snagu i neku velicinu uporedjujuci nas Partizan sa slicnim u regionu i Evropi. i to stvara neku gorcinu i neku vrstu gneva kod svih iskrenih ljubitelja Partizana, ali to je tako, i tu videli smo, nismo imali neki odgovarajuci lek protiv toga.
Oni lepo procene snagu hudfaja i na osnovu toga se i odredjuju prema pojacanjima i tako se formira snaga Partizana za tu sezonu i prodaje se sve sto "oni misle" da nece biti potrebno da bude u timu,"jer su i ovi sto ostaju dovoljni za odbranu titule". I to je to.
Trenera takodje biraju po istim kriterijumima. Da cuti ,slusa i radi kako mu kazu. I vec je poceo to da radi.
Jedino sto u slucaju Nikolica su prevideli jednu stvar, a to je cinjenica da on nije GROBAR, a da ce imati takve pritiske od strane svih koji nas mrze, da ce mu biti veoma tesko da sve to izdrzi, i da ce, ako nema u sebi ono grobarsko i ljubav koju svaki Grobar ima prema Partizanu, tesko ostati cvrsto na nogama i izgurati sezonu onako kako mi ro zelimo.
Sad ce neko reci da je tako radio i Rasovic, cutao i trpeo pritiske od strane uprave, hudfaja i svih. Tacno je ali je Rasovic imao to grobarsko u sebi koje ga je teralo da izgura do kraja i uzme titulu uprkos svim pritiscima unutar i oko kluba.
Uprkos svim marifetlucima iz hudfajske kuhinje, stotinama saopstenja i ko zna koliko prljavih podmetanja koje je morao da pregura preko svojih ledja i preko ledje igraca. Izgurao je sve to jer je Grobar.
Neko ce reci da ni Grant nije bio Grobar . Tacno je, ali jei Grant imao ime i autoritet koje nije hteo da izgubi u nekoj tamo Srbiji, pa je i on uz dobru lovu izgurao prvenstvo i uzeo titulu.
Nikolic nema nista od toga. Ni ugled kao trener, niti je crno-bele krvi.
Ne znam da li su ovi lopovi iz uprave uzeli i ovo u obzir dovodeci Nikolica, s obzirom sta nas sve ceka od pocetka prvenstva.
Ne znam da li ce uspeti da nas i seba uvede u istoriju osvajanjem 26. titule ali znam da ce biti do sada najteze i najprljavije prvenstvo ikada.
Za tako nesto bih voleo da je na celu Partizana neko crno-bele krvi i bio bih potpuno miran i zadovoljan jer ipak je to velika stvar za tako velike trenutke, (Stanoje npr. idealan za istorijske trenutke) ali situacija je takva kakva je i to je sada stanje srvari.
Malo me tesi da je tu i dalje Sale kapiten i dolazak Lazovica, koji razumeju "sustinu problema" i koji ce znati da amortizuju sve udarce koji nas ocekuju, a znace i da se iskeze hudfajima kad bude trebalo na terenu i da ih vrate u stvarnost.
Druga stvar koja ne da mira je mesto golmana.Lukac je nedovoljan, za sigurno sprovodjenje plana osvajanje titule. Petrovic samo "dzabe jede 'leba" tamo, a apsolutno je beskoristan, i ko njega i zasto drzi nije mi jasno. Zivkovic je takodje nepouzdan za neku ozbiljnu zamenu Lukacu tako da nam ostaje da se nadamo da ce Lukaca zaobici povrede pa da nam tako i Bog pomogne da imamo kakvu takvu sigurnost na golu.
Odlazak Stojkovica nas je i te kako oslabio, a ovi lopovi u upravi nemaju naznaku ni da razmisljaju o tome a kamo li da reaguju. po tom pitanju.

Nama ostaje da budemo uz klub i da sve drugo zaboravimo kako bi ostvarili i to da nam hudfaji najzad gledaju u ledja i da to traje najmanje onoliko koliko smo mi bili u toj situaciji, a sa pametnom politikom, nadam se uskoro, novog rukovodstva, i duze.:partizan_fan:
 

TUKI

Početnik
Учлањен(а)
18.07.2008
Порука
191
Reaction score
2
Doveli smo 5 igraca a prodali samo jednog a ovde se prica kako Nikolic vec radi po naredjenju i kako uprava nastavlja po starom, ne vidim neku logiku u tome. Nek me neko podseti kad smo zadnji put doveli 5 igraca za koji su realno za prvih 11, ja se toga ne secam skoro, ili kad smo samo jednog igraca prodali(glupo je ne dati Jojicu da ode u dortmund ako stvarno zeli a imamo spremne zamene iako je 2,2 m. premalo).
Po meni Nikolic ce biti trener koji cuti i trpi i radi ono sto mu drugi kazu ako bude stavljao babovica u tim, ali za sada ne vidim po cemu je zasluzio kritike pogotovo sto jos nismo ni jednu takmicarsku utakmicu odigrali s njim a prelazni rok je odradjen profesionalno(da li je bio odlican ocenjivace se na kraju sezone).
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
@ morrel

Moze se i tako reci, ali zasto isticati u prvi plan ono najgore, to nikom nije pomoglo.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ma razumem ja sve to.. ali smesno mi je, jer nigde na svetu ne bi otpisivali igraca koji ima 19 godina..
Nemoj sad da ti vadim primere :D Lepo Danko rece kako se sjebao u Holandiji, jednsotavno briga ih, strani klubovi znaju da ako njihov klinac ne prodje oni ce ubaciti drugog a na poziciju tog sto ne valja stize stranac kog ce kasnije otplatiti prodajom nekog klinca koji valja.
Lanac ishrane jbg.

Za Ninkovica bi bila stvarno steta da ne postane veliki fudbaler, ali nekako mi takvi likovi ne ulivaju poverenje, mozda on za 10 godina stvarno bude ok lik, ali sada je on neupotrebljiv, ili mu mozda treba par velikih odlucujucih utakmica.
 

carsa

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
210
Reaction score
5
Локација
Beograd
Pominjalo se da sutra igramo sa Hajdukom(Lion) pripremnu.Jel zna neko kad i gde?Jel otvoreno za publiku?
 

Pera93bgd

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
1.485
Reaction score
80
Локација
Autokomanda, Beograd
Mislim da bi njemu neki gol u derbiju ili neki vazan gol mnogo znacio. Dobio bi podrsku navijaca i igrao bi opustenije. Samo videti primer Jojica koji je 6 meseci posle gola ciganki potpisao za B.Dortmund a pre toga nije cak bio ni u 11.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
kad god uzme loptu dribla li dribla dok je ne izgubi

nikakva korist od njega....

Ти то описујеш Бабовића?

To samo zavisi od njega, igrac koji onako zna da zalepi loptu za stopalo i vuce je suvi talenat, i takvih igraca ima jako malo u svetu, ali kurcobolja i bezobrazluk su dva razlicita pojma.

Један од таквих је и Марко Шћеповић. Лијепи му се лопта за ногу, а исту курцобољу има. Као да му је Џиги брат рођени, а не онај бомбардер из Хихона.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Jojic je veliki radnik, drago mi je sto je opravdao ono moje branjenje njega do iznemoglosti, jeste ga gurao Vermezovic ali da nije bilo Vuka ne bi bilo Jojica, po meni.

@Sacayak
Slazem se, ja i dalje mislim da je Marko najbolji napadac Partizana u zadnjih iks godina, ali sve dok je hladan kao lose za vreme utakmice navijacima ce biti iritantan.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
ninkovic

Uporedjivanje Jojica i Ninkovica nikako ne stoji ,Jojic je izuzetan radnik,vrlo ozbiljan i pametan momak ,potpuno drugaciji mentalni sklop ..To je kao da uporedjujete Milicica i Pekovica.
Ninkovic je jos uvek "balavander " sa kime je kasno da se prica ,na njegovu karijeru bi najbolji uticaj imala jedna pozajmici u Radnicki iz Surdulice pa mu dati jos jednu sansu kad se vrati ,pa ako ne moze kud koji mili moji ,ne treba biti sentimentalan ..Sve dok on zna da ce manje vise igrati u Partizanu da je tu u BG sa ribicama nema njemu fudbala ..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top