Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

  PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

  1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

  2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

  3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

  4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

  5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

  6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

  PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

  Uključite se i igrajte sa nama!

  TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

gravedigger

Поруке на профилима Најновије активности Поруке O Вама...

 • Pa onda bi išao okolo dužim putem , prije Sombora se odvojiš za Kljajiæevo i ondau Kljajiæevu pitaš za sokolac tuda ti je bliže duplo , samo što neznam kakav je put. U obavezama sam ovih dana pa ti se zato ne javljam!1
  Evo ovako , trenutno samu gužvi javim ti se veèeras za preciznije informacije, po meni najbolje ti je da od Osjeka nastaviš sledeæom maršutom Osjek-Erdut(granièni prelaz) -Bogojevo-Srpski Miletiæ-Stapar-Sombor, pa se onda odvojiš prema Kljajiæevu i onda prema Baèkoj topoli koliko sam video to selo je u opštini baèka topola nedaleko od nje. Što se puta tièe ne oèekuj bog zna kakav put ali u rangu je svih puteva sliène važnosti u Srbiji tako da nije ni toliko loš. Javim tii se veèeras žurim u poslu sam.
  E brate, nemam ja pojma gde je taj sokolac, to pitaj Èaliæa, on ti je takoðer iz vukovara i on vozi veæ duže vreme tako da zna verovatno gde treba da ideš...pozdrav!
  registrovao sam caleta,sada ce ga banovati u roku od omah :)) moram sliku da mu stavim koju hoce i neka pise,morao sam i ja nekih par poruka da ispisem kako bi ga admin...registrovao.

  momcilo!
 • Учитавање...
 • Учитавање...
 • Учитавање...
Top