Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Поред овакве скупштине Партизана мутави ће да влада још 20 година и могао би без проблема да устоличи и Џајку за Партизановог функционера а не само овог бугојанског циганина, аболираног са Џајком...

Ranko Stojić zvezdaš do koske
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Da bas me cudi ako Stojic dodje,kakva slucajnost...
Dobicemo i SD kakvog zasluzujemo konacno,da se zaokruzimo na svim pozicijama.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.400
Reaction score
4.628
Локација
Zemun
Kakva sprdnja! Ocekujem Cokijevo imenovanje ovih dana , verujem da je spreman da pomogne klubu:banghead
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Izgleda cemo mi svi biti zadovoljni ako mutavi ode do ovog datuma iz mog potpisa a kako stvari sada trenutno stoje pre bi rekao da cu morati da dodam jos koju deceniju...

katastrofa!
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Грубор: Што се тиче Партизана, све је у реду

31 мај, 2014 Изненадило је Дарка Грубора, генералног секретара Партизана, присуство представника медија док је напуштао ФС Србије.
(ФОТО: В. Марковић)​
– Био сам очекивано кратко на састанку. Што се тиче Партизана, све је у реду. Нема никаквих изненађења – рекао је Грубор.
Црно-бели ће као другопласирани у српском шампионату, играти у квалификацијама за Лигу Европе од другог кола (17. и 24. јул).


zurnal.rs
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Ova opcija je realnija nego da se promeni uprava

A posto sam odavno sa sobom resio da me ama bas nista ne moze iznenaditi i ovo ako se ispostavi kao tacno necu se iscudjavati, uostalom nije ovo najgore sto moze da nam se desi, ne vidim kako je Stojic losija opcija od npr Nadja, gledace svoju korist, pa sta, da bi on imao neku korist mora je imati i Partizan, nesposobni kao Nadj su najgora opcija, od njih ama bas nikakve koristi, ovaj je mozda ipak dovoljno pametan da zna da sto bolji igrac sto vise evropskih utakmica sve veca cena, pa ko ce ga znati
 

Kune

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
388
Reaction score
1
Локација
Beograd SRBIJA
Nema spasa za nas.
Ovi nece otici ni ovo leto, to je jasno.
Stojic nas odjebao i hvala mu na tome, sad ce Tumba da dovrsi unistavanje kluba.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Stojić o Partizanu: Ne vraćam se u srpski fudbal dok ga država ne očisti od mulja u koji se zaglibio

"Odgovoriću vam u dve rečenice. Prvo, i sami vidite da se već nekoliko meseci ne oglašavam. Otišao sam i iz srpskog fudbala i iz grada. A drugo i mnogo bitnije – ne pada mi na pamet da se vratim u naš klupski fudbal dok ne vidim da je državni vrh rešen u nameri da ga očisti od ovog mulja u koji se zaglibio", decidan je Stojić, kojem pojedinci svejedno spočitavaju da ima velik uticaj u Humskoj.

Pa ti si taj mulj smradino jedna. Od takvih kao sto si ti treba da se "ocisti" nas fudbal.
A za govnare iz mozzarta :kur
"stojic o Partizanu" - A majmun nigde nije spomenuo Partizan.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Daj nek dovedu i Stojića, ionako mi fali najmanji razlog da zaledim podršku za ovaj klub, koji je sve manje Partizan.. :banghead

Siguran sam da ovo nigde u svetu ne postoji, siguran!
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Stojić ima sve predispozicije da se fantastično uklopi u ovu našu upravu. Znači govno, cigan, gleda svoje dupe itd... Naravno ne želim da se Albert uvredi zbog ovoga i on je u mojim očima tu negde, tako da Alberte jebiga izvini ali ima "boljih" od tebe. O Tumbi ne želim da trošim reči, mislim da je dovoljno to što bih pre "voleo" Stojića nego njega. Odjebi dakle. Ali ima istine možda u ovome što je rekao Partizan Style, Stojić od Alberta em ima bolje kontakte, em je poštovaniji, em će sigruno gledati svoje dupe i tako gledati da profitira što je više moguće tako da i u ovakvom trenutnom kurcu kakav nam je klub možda uspemo i da profitiramo malo. Kad kažem profitiramo ne mislim na novac koji će ovi svakako da ape, nego čisto na možda bolje igrače koje bi Stojić doveo. Da ne budem pogrešno shvaćen NE ŽELIM STOJIĆA, ali je bolji od Nađa u tom poslu...

Naravno da bih voleo da odjebu i Tumbaković i Nađ i Stojić i Đurić sa ekipicom ali opet kažem kad su nam već ova govna i dalje u upravi Stojić je što se tiče veza i kombinacija sigurno bolje rešenje i od Tumbice i od Alberta. Najbolje rešenje se neće desiti a to je da svi pocrkaju i odjebu od nas....
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Partizan odgovorio članu UO Zvezde: Titule smo osvajali u direktnim duelima

DLS - Z. I. | 31. maj 2014. 08:05 | Komentara: 18
Jovanović: Zato ne želimo da se bavimo previše njegovom pričom, niti komentarišemo na koji način je osvojen trofej u tek završenom prvenstvu. Dovoljno je što cela Srbija komentariše






Duško Jovanović foto: Arhiva VN

Prvenstvo je okončano, Partizan je završio takmičenje kao drugoplasirani tim posle šest godina dominacije i to najviše „slučajnim” kiksevima sudija u mečevima sa Novim Pazarom (poništen regularan gol za pobedu) i Vojvodinom (dosuđen jedanaesterac za Novosađane posle faula na 18 metara u 90. minutu), usled čega je izgubljena liderska pozicija. Takođe i zbog katastrofalne igre tima u Kruševcu, posle čega se Crvena zvezda „odlepila” i uzela trofej, iako je poražena u večitom derbiju.



Ipak, iako su žestoko oštećeni, iz Humske su čestitali titulu protivniku, ali ih je u petak dočekalo neprijatno iznenađenje „iz usta” člana Upravnog odbora tima sa Marakane - Zorana Bašanovića, koji je uputio otrovnu strelicu rekavši da je Zvezdina titula „sportska”, dok Partizanove ranijih godina to nisu.
Iz Humske su rešili da odgovore estradnom menadžeru, poručivši mu da su titule osvajane u međusobnim duelima minulih godina i da je svaka priča posle toga bespredmetna.
- Koliko nas služi pamćenje, za razliku od dotičnog gospodina Bašanovića, sve osvojene trofeje u poslednjih šest godina smo osvajali u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom i bodovna razlika je nekada bila i dvocifrena. Zato ne želimo da se bavimo previše njegovom pričom, niti komentarišemo na koji način je osvojen trofej u tek završenom prvenstvu. Dovoljno je što cela Srbija komentariše - rekao je za „Sport” jedan od potpredsenika Partizana Duško Jovanović.
- Ne vraćamo se više ni u prošlost, gledamo isključivo u budućnost, kako da se vratimo na tron i budemo što uspešniji u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dosta nam je prepucavanja, gledamo samo svoje dvorište, to šta neko priča i komentariše, više nas ne interesuje.

novosti.rs
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Stojanče, tek sad vidim da nisam do kraja napisao. Isto tako, posle svega što sam mu rekao, kaže čovek da zna kako stoje stvari i da mu znači, a da je u Vojvodini profesionalac i ništa više.

Ne znam, meni je to značilo kao da je rekao da se vraća u klub.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
drago mi je da sam prisustvovao u sredu utakmici u kojoj smo pozdravili nase igrace jer su za mene oni jedini pravi sampioni.


e sad malo o nekim stvarima o kojima se spremam odavno da pisem.
za sve paralelne kradje u korist sekte, a uporedo protiv nas glavni koordinator je zvezdan terzic.
tacno je da je to kokezin pokvareni mozak smislio, ali nista od toga nije mogao da izvede da nije imao pomoc u logistici zvezdana terzica.
sva naredjenja sudijama izdavao je licno terzic, a on je takodje rekao sudijama da posle odsudjenih utakmica daju izvestaj kokezi.
dok je za njim bila izdata interpolova poternica, covek se uopste nije krio.
ziveo je mirno u crnoj gori, cak prisustvovao utakmicama tamosnje prve lige.
kada ga je neko uslikao na nekoj utakmici tamosnje vlasti su brze bolje izdale saopstenje da je to samo covek koji strasno lici na njega.
kada su se u srbiji stvorili politicki uslovi on se vratio mirno.
posle one kradje u pazaru(ponisten cist gol) ninoslavu spasicu je obecana internacionalna licenca.
darko bogdanovic(penal na 17 metara) ostao je u grupi elitnih sudija i na kraju sledece sezone mu se smesi evrolicenca.
a ono govno milorad mazic(kome sam ja glupak verovao da je neutralac, a tako je to ubedljivo ponavljao) kaze citiram:
"ma sta hoce oni majmuni? trebao sam da dam crveni stankovicu posle prvog penala, pa neka ih bije raspala zvezda na sred jna". kraj citata
jebem li ti mamicu u picku jebo te lakovic u usta pogana, a sto nisi svirao penal na joveticu,miljkovicu i dzigiju mamicu ti jebem prodanu neutralnu!
sto se tice toleta pickice odavno sam pisao da se on vise nista ne pita.
to se sad jasno vidi oko izdavanja evro licence raspaloj kurvi.
i on zna da smo najebali ako im izda licencu, al mora da cuti i aminuje.
misli sto mu je vucic obecao zastitu od kokeze i terzica da ce jos dugo ostati na celu fss.
posto se pominje ranko stojic oko dolaska u partizan da dodam jos nesto vezano za njega.
radi se o ivanu petrovicu igracu radnickog 1923 koji je inace i omladinski reprezentativac.
pre 2-3 meseca ubijen je njegov menadzer.
nije proslo 3 sata i jos niko nije ni cuo za to, zvoni telefon petrovicu.
on se javlja, drugi glas kaze:
"alo sine ovde ranko stojic, od sad sam ja tvoj menadzer.
nemoj nista da brines oko svoje buducnosti, na leto verovatno ides u nicu".
kraj poziva, a klinac se zgranuo, al ne sme nista da kaze jer zna kakav je ranko mafijas.
sto dalje od partizana smradu mafijasko ciganski!
u zdravlje i izvinite na carsavu
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Ranko Stojić :pickaciganska, neki dan se pominje Radojica od Golubovaca... Definitivno grebu po dnu..
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Radojica...to bi znatno zakomplikovalo buduci sudijski rad...
Bilo bi kopanja raka iza golova ako nista drugo,tkzv "Zetski Model" :)

Ps.
Broj gepekovanja koja je degustirao ekvivalentan je Stojicevom "mafijanju".
 
Последња измена:

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Problem je što je Radojica kao posesivan ljubavnik i mislim da eventualnu kasniju korpu ne bi tako lako prihvatio... A i sama cena usluga ne bi bila naivna. Ne postoji načín dugoročnog ozdravljenja ako ološu dodaš još ološa. Obližnja leprozna kurva zna zašto...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top