Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Hokejaški klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
kada se igra ta cetvrta utakmica? da probam da skupim kintu da doputujem u bg i gledam ove momke.. stvarno zasluzuju maksimalnu podrsku :D
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
Marej je izgleda neki namcor, ni Tumbasu nije hteo ranije da se javi :wink:
урламо 10 минута поред нашег гола Џон!!, Мареееј, он ништа :)
а да је био Шурек од прошле год, он би се попео код нас и не би се ни враћао на терен :D
 

tortoise

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2007
Порука
120
Reaction score
2
Partizan-Olimpija 10:2 (4:1, 1:1, 5:0)

Strelci:
0:1 Bašič (Ograjenšek, Jan) 8.min.
1:1 Milovanović (Gabrić, Sretović) 11.min.
2:1 Milovanović (Terlikar) 14.min, SH1
3:1 Terlikar (Kovačević, Vučurević) 17.min, PP1
4:1 Sretović (Gabrić, Sotlar) 19.min.
4:2 Sodržnik (Bašič, Ograjenšek) 30.min.
5:2 Lukac (Gabric) 40.min.
6:2 Terlikar (Milovanović) 45.min.
7:2 S.Ristić (Babić) 46.min.
8:2 Vučurević (Milovanović, G.Ristić) 47.min.
9:2 Gabrić (Ouellet) 55.min
10:2 Vučurević (Pavlicko, Tumbas) 60.min.
Isključenja: Partizan 18 minuta (Ouellet 4, Milovanović 4, Janković 2, Terlikar 2, Sotlar 2, Sretović 2, Tumbas 2), Olimpija 8 minuta.
Broj power play situacija: Partizan 2, Olimpija 7.
Broj šuteva: Partizan 35, Olimpija 35.
Crno-beli su razgalili srca oko 1000 navijača, koji su došli da podrže svoj tim u borbi za prvi trofej u sezoni. Hokejaši Partizana su bukvalno izrešetali mrežu Slovenaca, ostvarivši izuzetan procenat realizacije šansi za gol. Paradoksalno zvuči da Olimpija uopšte nije igrala loše i da su Ljubljančani u dobrom delu utakmice diktirali tempo. Partizan je igrao mudro, utakmicu je šampion Srbije započeo sa samo tri postave i očigledna je bila namera trenera Kavčiča da pokuša da prelomi duel već na startu. Pošto se na prvu pauzu otišlo sa tri gola prednosti, već u drugoj deonici Partizan je igrao sa standardne četiri navale. Olimpija je u tom delu baš dodala gas, Partizan je imao mnogo isključenja i rezultat je smanjen na 4:2. Kada je već izgledalo da će Ljubljančani na drugi odmor otići sa prihvatljivim minusom, Jozef Lukač je postigao fantastičan gol sa plave linije samo osam sekundi pre kraja druge trećine. Može se reći da je to bio prelomni trenutak utakmice, u poslednjoj deonici je potpuno dominirao naš tim. Svaka dilema je otklonjena u 45. minutu kada je fantastični Terlikar, posle duplog pasa sa kapitenom Milovanovićem, povisio na 6:2. Do kraja susreta Partizan je igrao za navijače i samopouzdanje, ali je malo ko očekivao da je moguće postići 10 golova u jednom meču finalne serije. Za najboljeg igrača Partizana zasluženo je proglašen Boris Gabrić, koji je sigurno odigrao najbolji meč od povratka na led posle loma ruke. Bez obzira na ubedljiv trijumf i činjenicu da je u prve dve utakmice Partizan postigao čak 7 golova više od rivala, ne bi trebalo smetnuti sa uma da je rezultat u seriji tek 1:1 i da Olimpija još uvek ima prednost domaćeg terena. Sledeći duel se igra u ponedeljak u 18 sati u Ljubljani (direktan prenos RTS 2), a u sredu (02.03.2011.) će se igrati u Beogradu.


http://www.hkpartizan.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=77&Itemid=129
http://www.hkpartizan.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=78&Itemid=130
http://www.hkpartizan.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=79&Itemid=131
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
Svaka cast momcima gledao do 5: 2 i izasao kad evo mi jos 5 ubacili. nadam se tituli
ziks na svaku utakmicu te kamera uhvati, i sve si blizi sipci, samo cekam negdje da te vidim da se popnes i da pocnes navijanje :D
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.552
Reaction score
865
Ovo je bilo razvaljivanje.
Momci su sjajni.
Sada je najbitnije sledeća utakmica,moramo da ih brejknemo.A onda na našem terenu do titule.
 

Aquila heliaca

Početnik
Учлањен(а)
04.04.2009
Порука
130
Reaction score
0
Локација
Beograd
Све честитке момцима,сјајна игра,одушевили су ме.Прошле године нам титула измаче за мало,ове године ћемо је узети сигурно.
Има један тим,цео сам живот с њим......
 
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
урламо 10 минута поред нашег гола Џон!!, Мареееј, он ништа :)
а да је био Шурек од прошле год, он би се попео код нас и не би се ни враћао на терен :D

Kako je meni zao sto Surek nije ostao. Kako sam ja tog decka zgotivio... :cry:

Elem, moze neko da okaci link za tekstualno pracenje utakmice, livescore, bilo sta. Hvala unapred. :D

Idemo momci! Mozete vi to!!!
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Одбрана доноси титулу

Осокољени убедљивом победом у дворани Пионир, црно–бели оклопници дочекују трећи меч финала плеј–офа Слохокеј лиге. Олимпија је поново домаћин, а битка у леденој дворани Тиволи почиње у 18 часова (пренос РТС 2).

Држећи се провереног рецепта, експедиција српског шампиона отпутовала је дан раније у Словенију. У случају победе, Партизан би већ у среду, пред својим навијачима, могао да прослави титулу.

Ова сезона неодољиво подсећа на давну 1986. годину, када је Партизан у бившој Југославији прекинуо три деценије доминације словеначких клубова победом у финалу против Јесеница. Тада, као и данас, на клупи црно–белих седи Павел Кавчич.

Словеначки стручњак је са потпуно реновираним тимом ушао у нову сезону, али је на добром путу да у Београд донесе трофеј. Ипак, Кавчич не жели да се екипа залеће, и да стечено самопоуздање буде контрапродуктивно:

– Не сме да нас завара и повуче убедљива победа у Пиониру. Не живимо у илузији да ће се тако нешто стално понављати. До сада смо доста теже постизали голове, зато је битно да у одбрани будемо чврсти. Све је добро док дамо један гол више.

То су схватили и црно–бели оклопници. Иако је Олимпија повела, Партизан се брзо консолидовао и убрзо окренуо меч у своју корист. Све је практично одлучено до краја прве трећине коју је српски шампион решио у своју корист 4:1.

– Стартно вођство ривала није нам пореметило планове. Био је почетак меча, држали смо се тактике, а пошто слепо верујем играчима није ме бринуло да ли ћемо стићи до изједначења. Убрзо смо повели и одрадили посао максимално до краја. Можда нисмо очекивали толико голова, али је резултат био слика односа снага на том мечу – објаснио је Кавчич.

Словеначки стручњак сматра да се убедљив пораз у Београду неће осетити превише у игри Олимпије:

– Психолошка предност се стиче радом и тренингом. Сваки меч мора да се одради озбиљно да би се остварила победа. Мени је најважније да су момци спремни за све изазове и да имам поверење у екипу.

спортски журнал
 

Dr.Hofmann

Guest
Bilo bi lepo da ovo osvojimo ,bila bi to nagrada za uložen trud ovih godina, ali treba imati na umu d aje ova postava Olimpije koja se takmiči u slohokej ligi njihova druga postava , bez želje da umanjim naš eventualni uspeh ali to je jednostavno tako.

Bilo bi jako lepo kad bi Partizan imao financijske mogućnosti koje recimo ima prvi tim olimpije pa da se takmiči u EBEL ligi..
 

tortoise

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2007
Порука
120
Reaction score
2
Stvarno ne znam zašto bi se Šurek duže pamtio od Murray-a. Martin je bio potpuno OK, ali je John bolji. Svaki hokejaški golman je priča za sebe i svaki je lud na svoj način. Murray je golman AHL ranga i baš smo imali sreće sa izborom golmana ove godine. Ostvario je 8 shutouta do sada u sezoni (uz 93.8% odbrana), a realno je imao slabije bekove nego Martin prošle godine. Golmane u poslednjih 6 sezona po kvalitetu bih poređao ovako: Fedor, Murray, Šurek, Guimond, Nichol, Kuusivouri. Najbolji svih vremena, naravno Doroščenko.
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
Stvarno ne znam zašto bi se Šurek duže pamtio od Murray-a. Martin je bio potpuno OK, ali je John bolji. Svaki hokejaški golman je priča za sebe i svaki je lud na svoj način.

Mislio sam vise sa navijackog aspekta... priznajem da hokej pratim tek zadnje 3-4 god, i nepamtim toliko igrace kao ti, ali Surek je na mene ostavio neki neopisiv u
utisak. Rekoh vec, jeste Marej bolji golman, al eto Surek mi je drazi ;-)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Како краду јебем ли им матер у пичку да им јебем
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.601
Reaction score
3.448
Локација
JNA
Za sada sudije guraju malo Olimpiju...
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ja se ne razumijem u hokej nešto posebno, ali ne može ođe sudija da te drastično ošteti koliko mi se čini. Ona isključenja su večinom bila. Možda malo navlače za domaćina, ali ništa strašno. Imali su i oni isključenja, ali i pametnije igraju. Pravimo mnogo glupe faulove.
Nadam se da možemo do pobjede.
Šteta samo što u ovoj tišini nemamo barem neku podršku.
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.379
Reaction score
4.008
Локација
NBG
Bez komentara do kraja utakmice.
Hvala.
 
Top