Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.198
Nije sporedna stvar nego je prvenstvo prioritet. I jeste prioritet, jer je osvajanje prvenstva uslov da bi uopšte imao šansu da se kvalifikuješ za LŠ. Vrlo logično.
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Кад нешто није приоритет, не мора да значи да је споредна ствар. Једноставно нема Лиге шампиона без титуле. Не можемо сад да се напалимо јер седам година нисмо ушли и да изгубимо титулу и куп као муве без главе.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Једини ко ме је развеселио синоћ био је Клеов син који га је дозивао и махао му при сваком изласку Клеа на терен (почетак, друго полувреме, улазак у игру) као и при изласку на крају. Сјајан малиша!

Такође, било је сјајно видети како му мајка пева на увце "О, Клео Србине" док је истовремено ишла та песма са јужне трибине. :)
 

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
977
Reaction score
309
U ligi u kojoj 90% timova igra bunker ,ne treba neka mudrost za osvajanje titule,to sto smo juce kiksali to je normalna stvar, pa kiksali smo i protiv cuke prosle godine ...pa...
nasi konkurenti za titulu daju golove na navlacenje sudija ,igraju jadno i njihove filijale im daju bodove , mi bar igramo fudba i to ce nam se vratiti...za titulu se mi borimo svake godine ,a LS nam je pala sa neba i ko zan kada ce se ponovo dogoditi da je igramo.
Zato daj da se pokazemo ove godine u evropi ajde da igramo muski protiv Arsenala to ce nam se visestruko isplatiti ,a titule ce doci za njih se ne bojim....

... po Kleovoj pordici se vidi da je sjajan covek ,ne samo fudbaler... takvi igraci treba da sluze za primer, kakve fudbalere dovodimo u Partizan....
 

Zagor

Guest
Мислим да би требало да се трудимо да се не препустимо реци просечности. Јесте да је арсенал много јак, и да није добро безглаво се фокусирати на ту утакмицу, али спартак је већ прошао, а ми за три дана играмо велику утакмицу!

Тако је, како је, али рећи сада, када је спартак већ иза нас, да нас уторак не занима (или нас занима помало), је апсурдно! То је нешто најбитније, макар у мом поимању ствари. Имамо велику прилику да се одупремо просечности, и треба да јој се радујемо.

Што се домаће титуле тиче, личи као да се уплићемо у то исто клупко просечности. Принцип је - дајте титулу, јер без ње нема Лиге шампиона, а Лига шампиона нам није приоритет него излет. Па шта ће нам онда титула? Бројки ради? Или зато што сматрамо да треба да се надмећемо са најбољима?

:napred Partizan
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Тачно. Клео је један сјајан играч а и као човек је за пример. Изузетно ми је драго што је у нашем тиму, као и сваком навијачу Партизана. Ево баш сад причам једном Русу, навијачу ЦСКА, о каквој се играчкој и људској величини ради.

Извините за мали офф.
 

Miškec

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
452
Reaction score
14
Локација
Voždovac
Evo i posle prespavane noći i mnogo popijenog alkohola opet je isti utisak. Ono sinoć nismo smeli sebi da dozvolimo. Ja sam stvarno očekivao eventualno gubljenje bodova u Novom Sadu i zato je bilo mnogo bitno da dobijemo sinoć. Ali jebiga takvi smo ti mi. Ja imam utisak da će nas Arsenal nakantati kako god da okreneš. Oni su onaj tim koji uvek gazi slabije od sebe. Npr Čelzi ili Mančester se zadovolje sa 2-0 i tu stanu ali ovi ne. Takav su tim, takav im je trener. Neću da mračim ali nekako mi je bilo objektivno da u ove dve utakmice sa Arsenalom otpišemo bodove i da protiv Brage i Sahtjora kući jurimo svoju šansu za treće mesto i da se u tom periodu dozvoli i neki kiks u domaćem prvenstvu. Lako je biti general posle bitke te neću više da pametujem.

Kaki ste vi ljudi...sto odmarao !? A da nedaj boze puknemo protiv arsenala,a da smo pobedili spartak,vi bi rekli, da su igraci bili umorni,i da je za arsrnal trebalo sto posto spremnisti!

A kolko je potrebno jednom igraču odmora da bi bio sprema? 10 dana?
4 dana je sasvim dovoljno, a i odlična prilika da se tim još malo uigra!!!

Drugo,daj boze da Tomic da gol Arsenalu,ali daj boze!Onda ce biti car!

I ja se molim da da taj gol protiv Arsenala! Bila bi to odlična šansa da ga nekom uvaljamo na zimu i dovedemo neko dobro krilo.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Prvo da kazem da mi je Spartak do juce bio jedan od simpaticnijih timova u ligi, ali od juce ih mrzim kao Hemofarm. Ono ciganisanje, valjanje, foliranje, provociranje, tuca... Fuj!

Uopste ne razumem sto mracite. Juce smo napravili jedno 5 cistih sansi i 7-8 solidnih i to protiv jede od najjacih ekipa u ligi. Ali ima veceri kad lopta jednostavno nece u gol. Tome je sigurno doprinela cinjenica da su igraci mislima u Ligi sampiona i sta sad. Neka ih je juceopalilo, nadam se da ce se zato uozbiljiti u nastavku prvenstva.

Jedina stvar koja mene brine je velika propusnost srednjeg reda. Nekoliko puta su nam preneli loptu od njihovog do naseg sesnaesterca za 10 sekundi. To bi protiv Arsenala moglo i te kako da boli. No, valjda smo sinoc bili koncentrisani na napad, a u utorak cemo biti oprezniji.

Sad cu reci i jednu stvar zbog koje ce me mnogi razapinjati na krst. Neca Tomic nece nikad pruziti partije koje bi mozda mogao ako se nastavi sa negodovanjem sa tribina kad god on primi loptu. Cudite se sto nije imao muda da sutne iz slobodnjaka u 95.minutu? Pa sto da sutne i da dobije salve zvizduka od nasih vajnih navijaca ako promasi? Kad Neca pogresi pas, cuje se jedno pet hiljada psovki sa tribina. Kad neko drugi pogresi (Sale, Kleo, Medo...), sve je OK. Nisam ni ja zadovoljan Necinim igrama u poslednje vreme (a i duze od toga:)), ali necemo nista dobiti stalnom pljuvacinom, psovkama i zvizdanjem upucenim njemu. Na stadionu podrska, a ovde cemo analizirati igru.

U lozi bili Kleovi cale i keva. Doneli nam lerma iz Brazila: :D
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ja bi postavio pitanje najglasnijima, ovima sto ne zele Tomica u Partizanu, sto traze da ga Stanojevic izbaci: A ko da igra umjesto njega??? Ko da ga zamjeni?
Znaci, slazem se ja da on pruza lose partije, lose igra, nije u formi, i pridruzujem se takvim kritikama, to svi vide. Ali ko umjesto njega?
 

Miškec

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
452
Reaction score
14
Локација
Voždovac
Od tolikog besa zbog sinoćnog rezultata svaki put zaboravim da pomenem Stefana Savića. Dečko je neverovatan. On ako ovako nastavi ima šansu da postane jedan od najboljih svetskih štopera. Sa 19 godina da budeš onoliko siguran i tačan je prava retkost.
Ne znam zašto Aca ne otvara anketu jer svakako postoje i oni koji su zaslužili pozitivnu ocenu.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ja bi postavio pitanje najglasnijima, ovima sto ne zele Tomica u Partizanu, sto traze da ga Stanojevic izbaci: A ko da igra umjesto njega??? Ko da ga zamjeni?
Znaci, slazem se ja da on pruza lose partije, lose igra, nije u formi, i pridruzujem se takvim kritikama, to svi vide. Ali ko umjesto njega?

Nisam se mešao u ove fudbalske diskusije ali i ja jasno vidim da Tomić igra ispod svakog proseka za povremenog reprezentativca.
Neka igra bilo ko umesto njega,samo da ne izigrava neku zvezdu.Njegovo ponašanje počinje da iritira a kamoli igra.Nek igra Davidov.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...po Kleovoj pordici se vidi da je sjajan covek ,ne samo fudbaler... takvi igraci treba da sluze za primer, kakve fudbalere dovodimo u Partizan....

Dečko je ljudina. Ne postoji čovek u klubu koji ga ne gotivi, čak ga gotive i oni koji su "mrgudi" po difoltu prema ljudima. Uostalom, kakav može biti čovek koji zdrav i prav, relativno imućan, sa istom takvom ženom i sjajnim klincem, pritom mlad i on i žena, toliko mladi da mogu da imaju još petoro sopstvene dece - kad on takav, zajedno sa ženom, krene da usvaja neko siroto dete iz Brazila koje nema roditelje?!? To Kleo nije uradio zbog svog publiciteta kao neke holivudske zvezde...Kleo - :respect:respect:respect!!!
 

South Crew

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
241
Reaction score
0
U UTORAK ODVALJUJEMO ARSENAL...i naravno...SVI ce da zaborave Spartak..pa cigani su jedva Javor u 95. dobili..ali...ali oni su dobili :(( a mi nismo...mada nema veze...kiksnuce i oni,i to vec protiv Cukarickog...sutra daj boze da se nebo otvori,da cepa kisa sa svih strana !
 

Anakin

Početnik
Учлањен(а)
23.12.2007
Порука
117
Reaction score
4
Potpuno se slazem da je prvenstvo prioritet. Ako je naš trener imao nameru juce da Clea "odmara", pa onda video na pouvremenu da se ipak mozda zajebao, to mu je greška.
Bolje je Clea odmarati, ako se već to hoće raditi, u C.L. ma koliko to blesavo zvucalo, a da ga imamo svežeg i nepovredjenog u prvenstvu. Kad bi u utorak umesto Clea i Ilieva istrčali, recimo, Boya i Bogun, bilo bi baš šmekerski :D.
Naravno da je Cleo biser koji je sada tu i ko zna koliko dugo ce biti, pa ne mislim ozbiljno da ga ne treba izlagati riziku povredama u C.L. On mora da igra uvek (osim u kupu mozda).
Zelim samo reći da će mi sve vreme u podsvesti, za vreme utakmice u utorak, biti dva proćerdana boda od juče, pa sve i da pobedimo.
 

markob_rock

Početnik
Учлањен(а)
11.01.2010
Порука
21
Reaction score
0
Локација
Kovin - city
Ja ne znam zasto se toliko nervirate. Ja uvek gledam igru. Da je igrao Kleo od prvog minuta,verovatno bi dao ono sto je Boya promasio na pocetku utakmice,kada je sutnuo slabasno po zemlji. A mozda i ne bi. Ko to zna. Bitno je da mi igramo odlicno,i da ne dizemo loptu jos iz odbrane,jer je to odlika timova koji ne znaju sta ce sa loptom. Spartak je odlicna ekipa, koja igra bunker,pa 2,3 igraca istrce nekakvu kontru,ili zadrzavaju loptu. Isto nesto kao sto smo mi igrali protiv Sahtjora. Nas problem je sto nemamo adekvatnog spica za podrsku Kleu :( Ilijev extra cuva loptu,i dosta dobro proigrava,ali nema on snage da pretrci ikoga. Onaj Medo je fascinantan lik :) Nosi sestoricu na ledjima i sa sve njima ukliza protivniku i uzme loptu,i onda je vrati njima u noge :) Moramo da ga naucimo da dodaje malo bolje :) Sta je sa Moreirom,da li neko zna konacno ? :( Ako stvarno bojkotuje,kako Stanojevic malo ne proba da ga omeksa :( Sa njim ,pa makar i na klupi, Partizan je mnogo jaci. Kad se umori Sale,on upada .
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
E bre Je-Ne-a
sad ga pretera !!!
Bitnija ti pobeda nad Spartakom , nego nad Arsenalom ?????!!!!!

Da , ja sam jedan od tih "ludaka" koji misle da uvek ima popravni za prvenstvo , a sa Arsenalom , Realom, Interom igras jedanput u 10 godina.
Dao bih bodove i protiv spartaka i vose , a da drknemo Arsenal .
I ko ce to nama da otme titulu ? Zvezda , vosha ..... Aj bre , nemoj da ste smesni.

Nemoj da se ljutis , al ovo sto si rekao za prolece u Ligi sampiona ili titula , je totalna glupost. Kako ? Pa lako. Prolece u evropi za klub znaci jos 7 milki ,ako sam dobro sracunao, to samo od Uefe, a gde bi bili jos i sa transferima, reklamama.
Znaci da i finansijski bi bolje prosli. Ili ti mislis da nam je mesto u LS obezbedjeno titulom.
Ja mislim da je nase usesce ove godine u LS cist dar od boga i da ga treba iskoristiti maksimalno. Znas li samo sta bi znacilo za klub ,na svim nivoima , takav uspeh kao prolece u LS ? Jebo ja i cergare i javor i hajduk i uspehe nad njima. Daj da skenjamo Arsenal pa da umrem onda ,sta me briga.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Polako, sve ce to na svoje doci...Setite se prosle godine, koliko smo imali kikseva, na kraju se ipak spasili...Ubedjen sam da ce ove godine biti mnogo lakse...Imamo pozitivnu atmosferu zbog lige sampiona, jaci tim nego lane, a Cigani nemaju trenera uopste. Ne kazem da su im prethodna dva neki strucnjaci, ali ovaj je cista premija za nas...Bice to ok...
Ja sam govorio dok se ovde razglabalo o Moreiri da ce biti mnogo tesko protiv Spartaka...Sada kazem, bice lagano 2 razlike za nas protiv Slanine...Cim nekoga shvatimo ozbiljno u nasoj ligi, dobijamo bez problema...
 
Последња измена:

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Ja bi postavio pitanje najglasnijima, ovima sto ne zele Tomica u Partizanu, sto traze da ga Stanojevic izbaci: A ko da igra umjesto njega??? Ko da ga zamjeni?
Znaci, slazem se ja da on pruza lose partije, lose igra, nije u formi, i pridruzujem se takvim kritikama, to svi vide. Ali ko umjesto njega?

ja mislim da tomicu ne odgovara ta pozicija krila, jer on po karakteristikama nije krilni igrac, nema proboj, brzinu, eksplozivnost, vise je mozda za centralnog veznog...a na njegovo mesto moze da igra iliev posto je on ionako vise krilo nego napadac
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
850
Reaction score
646
Шта да се ради људи, јебига и тај кикс у првенству мора једном доћи, па шта сад! И ја сам присталица тога да је наша СТВАРНОСТ наша лига без брига и да нам је буквално сваки меч бити или не бити и да морамо добити! Али исто тако верујем да можемо остати непоражени и против Арсенала, уз неку луду срећу може се и до ПОБЕДЕ!:napred Partizan
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top