Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Egzorcist

Grobar
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
645
Reaction score
252
Локација
Na talasu...
U kako sam bio nervozan pre pocetka derbija, ali kako je derbi krenuo sva nervoza je odjednom nestala, nekako se osecalo da ce ovo biti jako lepo vece. Nasi krajnje motivisani-velika zelja, velika borbenost ali i veliko znanje a i najveci trener(cina)
cestitke momcima na divnoj veceri
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Stanoje izdominirao taktikom danas,ubrzao je vezni red sa medom,jos jednom se pokazalo da je igra sa dva zadnja vezna koji su agresivni do koske kao sto je Lolita, recept za ovakve utakmice,bili smo dominatni u duel igri,opet kazem Neca moze biti izuzetno koristan ako je blize golu,posle naseg gola je odigrao dobro,brze se oslobadjao lopte,iznenadio me danas.Stanoje pokazao da nije tvrdoglav u greskama,ne boji se da istumba tim,da isproba razne taktike i sisteme,iako se nekima cinilo da pretjeruje,pokazalo se da to radi planski.NEKA NE PADA NA PAMET NEKIM JUNECIM GLAVAMA U UPRAVI DA POMISLE DA GA SKLANJAJU KADA KRENE LOSE.NAMA JE OCAJNICKI FALIO TRENER KAO ON,HARIZMATICAN,OSTAR PREMA IGRACIMA,NE ZAMJERITE MU AKO NEKAD UCINI NEKI KOMROMIS SA UPRAVOM,TO TAKO MORA DOK NE IZGRADI AUTORITET U KLUBU.Kada se to desi,niko nece skloniti Stanoja sa klupe,sto moze samo da nam koristi,jer cemo dobiti SISTEM I KONTINUITET,to nam je potrebno da postanemo kao KK Partizan.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!
 
Последња измена:

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
...da teramo do kraja na +3, da dobiju posestrimu ubedljivo i da damo bodove Sevojnu, da sa isto bodova budu drugi, da crknu od muke.. e to bih voleo.. al nema sanse, ovde se prelomilo definitivno, suludo je da jedan trener onako popisa svoja 3 igraca kolko god lose da su odigrali, pada u vodu to samoubedjenje da su najbolji, tako da ocekujmo plodove teskog rasporeda vec u narednom kolu, i u onom posle, i tako do kraja.. bice lepa razlika ubedjen sam, kao sto sam i rekao posle vojvodine, sve se to zaboravi kad se digne pehar na kraju sezone.
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
koliko je igracima laknulo posle medijske hajke najbolje pokazuju reakcije igraca u svlacionici kao i izjava Ilieva

Vi se nalazite ovde: Mondo > Sport > Fudbal
Iliev: Mislio sam da dolazi Barsa!


23. april 2011. 22:34 > 22:40
"Možete da stavite naslov: 'Niko se u Srbiji ne pita! Osim nas...' Za sve. Znači, mi se pitamo. Mi smo najbolji! Ko će sad šta da kaže? 'Ajde da čujem ko će šta da kaže? Da su bili bolji? Održali smo čas fudbala!", rekao je fudbaler Partizana Ivica Iliev posle pobede nad Crvenom zvezdom od 1:0.
v204157p0.jpg

Fudbaler Partizana Ivica Iliev odlučio je da se, poput ostalih u svom klubu, povuče u laganu ilegalu i u ćutnji dočeka 140. večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

Odlučio je da priča na terenu, a kada je njegov tim dobio najvećeg rivala rezultatom 1:0 i stavio jednu ruku na titulu, izašao je još vruće glave i uzburkanih emocija pred novinare i ispričao šta je imao.

Kako Ilievu nije bilo potrebno postavljati pitanja, tako ih nećemo "gurati" ni u tekst, već jednostavno preneti njegovu izjavu u integralnoj verziji. Baš onako kako je ljubimac juga i pričao. Sa mnogo emocija, pomalo gordo, ali samo zbog toga što se naslušao osporavanja prethodnih nedelja, naročito posle poraza u revanšu polufinala Kupa od Crvene zvezde i potom u prvenstvu od Vojvodine.

Iliev je počeo priču ovako:

"Možete da stavite naslov: 'Niko se u Srbiji ne pita! Osim nas...' Za sve. Znači, mi se pitamo. Mi smo najbolji! Ko će sad šta da kaže? 'Ajde da čujem ko će šta da kaže? Da su bili bolji? Održali smo čas fudbala!"

"Imali su jednu šansu i par polušansi. Jednu šansu, kad je izašao Kaluđerović... Koliko smo šansi imali? Koliko akcija? Jeste li u poslednje vreme, u davna vremena jeste, ali u poslednje vreme, kada je viđen ovakav fudbal? Ovakvi potezi, akcije... Ovo je bio pravi Partizan, pravi derbi".

"Oni su došli nikad samouvereniji, nikad moćniji po njihovim rečima u poslednjih ne znam koliko godina, napokon stvarno jedna prava Zvezda da može da nam se suptorstavi, ali dobili su nas jedan derbi, koji ništa nije odlučivao. Mi smo otišli tamo da završimo taj Kup i verujte, verujte mi, mi smo ćutali i čekali da se dogodi ovo".

"I znali smo koliko smo moćniji od nih. Ćutali smo i čekali smo ih. A, oni su pričali".

"Poštujem ih sve do jednog, strašni momci, strašni... Poštujem ih nenormalno, stvarno ih poštujem, ali prvo skoči, pa reci hop. To je moja deviza".

"Večeras sam se zabavljao. Kad je najbitnije, tada se zabavljaš. Šef nam je rekao pre utakmice: 'Prvo poluvreme se zabavljajte!' Evo, ovim rečima. Rekao je: 'Hoću da uživate u fudbalu', a ja sam to doslovce shvatio i rekoh: 'Ajde da uživam malo...' A, drugo poluvreme, 'ajde da pobedimo. To je to, stvarno je tako rečeno, ja vam samo prenosim".

"Znaš kako smo mi bili mirni?"

"Znaš kako smo mi bili... Da ste vi videli nas u svlačionici, mi smo znali da ćemo da ih pojedemo, verujte ljudi, mi smo se smejali, mi smo tako bili puni... Pfff... Da ste vi samo videli tu našu snagu unutra u svlačionici, vi to ne biste verovali! Vi to ne biste verovali... To vam kažem najiskrenije, nikoga ne foliram i ne lažem, to se znalo, to se znalo bre..."

"Fino odmoriš pred utakmicu, svi mirni, smejemo se, sigurni, došli ovde da ih, ne da ih pobedimo, nego da pokažemo celoj Srbiji i svima koji su pričali, svim onim uglavnom Zvezdašima, velikim imenima koje izuzetno poštujem, koji su poslednje dve nedelje dizali Zvezdu... Znaš gde su ih dizali, ja ne znam, mislio sam da igramo sa Barsom!"

"Gde su sada svi ti igrači kada je bilo najpotrebnije? Šta, gazili su Partizan kad su izgubili prvu utakmicu 2:0 i onda kod njih 1:0, ovo-ono... Pa i šef je rekao kako je igrao, a onda kad smo izašli na teren bilo je: 'Izvini'. Ja kažem samo ono što jeste, što se danas videlo, ćutali smo, sada pričamo, dalje naravno neću da pričam, od danas poštovanje svakoj sledećoj ekipi".

"Veliki korak ka tituli, mislim da je gotovo sigurno naša. Tek sada ne može niko da nas zaustavi. Trebalo nam je ovo i drugo poluvreme portiv Vojvodine, utakmica u Smederevu, gde smo rešili da igramo fudbal kakav mi znamo, pas do noge, da jednostavno uživamo u fudbalu, jer nam tu nema ravnog".

"Ne samo u Srbiji, nego u celom okruženju, s kim god da se graničimo, nijedna ekipa nije ni blizu nas. To smo potvrdili ulaskom u Ligu šampiona, to smo pokazali i ulaskom u finale Kupa - a do tada ću opet ćutati - i sada na kraju titulom. Znači, titulom! Ako Partizan sada ne uzme titulu, znaš... Možemo da izgubimo do kraja neku, a nećemo izgubiti nijednu!"

"Zato sam se i vratio...", podvukao je Ivica Iliev, pre nego je u papučama i šortsu, sa torbom preko ramena, otišao u klupski autobus.
http://www.mondo.rs/s204157/Sport/Fudbal/Iliev-_Mislio_sam_da_dolazi_Barsa.html

SAD NE SME DA BUDE OPUSTANJA I KISKA !!!

IGRACI I SS NEK SLAVE VECERAS,A OD SUTRA SVIM SNAGAMA NA JAGODINU,A ONDA REDOM DO KRAJA !!!

DO TITULE !!!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ivice, jebo si im kevu sad sa ovim rečima...ali neka si...i treba...BRAVO IVICE!!!
...Jos samo da shvati da igraci koji igraju kontra nogom NE SMEJU igrati na kontra stranama i imacemo mnogo vise proboja i kvalitetnih centar-suteva na Tejga, a samim tim i golova. Babovic se gotovo ne sluzi desnom nogom, kao ni Neca levom i zato su njihovi centarsutevi slabi (baloni), bez energije i efea, lak plen defanzivaca protivnika...
Kao prvo: Izvini brate, ali...ko je centrirao sa leve strane kod gola, kojom nogom je to učinio i da li mu je ta noga slabija ili jača? :D
Kao drugo: Koliko puta je Babović sa desne strane uspešno ulazio u sredinu, dakle imao "putanju" u kojoj mu je prednost to što mu je leva noga jača?
Kao treće: Sve "SME" kad se kučka tim "svim" uspešno napuni! :)
 

Cyx

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
323
Reaction score
2
Илиев мени најбољи фудбалски, како је Карлеушу послао по бурек оним пријемом преко главе, плус сијасет потеза који су итекако били корисни ако би одмах после додао или центрирао.. Лола и Медо тактички најбољи, позатварали већину простора као и Бабовић, да похвалим и њега и Тејга колико су се враћали у дефанзиву да помогну! Тејго, наравно због одличне реакције и шута, оно ни Касиљас не би одбранио! Сви остали исто добри, у другом смо их одучили од фудбала. Сада само паметно до краја и смеши нам се нова традиција!
 

Kune

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
388
Reaction score
1
Локација
Beograd SRBIJA
Ivica Iliev:respect

Mnogo sam ponosan na ovaj tim koji je izdrzao medijsku hajku i pobedio sve cigane koji sada mogu da placu i da cekaju sledecu sezonu!
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Честитке до неба нашим играчима на челу са Салетом Станојевићем.

Дуго сам се ломио да ли да идем на дерби или не, а то због пораза против Војводине када ми није било добро и када сам пре краја напустио трибину. На срећу, накљукао сам се таблетама против притиска и отишао. Ишао сам истим путем којим сам ишао на предходне дербије када смо карали циганију, кола паркирао на исто место као раније, обишао цео стадион да бих на исток ушао на улаз поред југа, иста процедура као раније. Једино ме Муња зајеб'о, обично смо заједно долазизли, овога пута то није био случај и због тога сам био у зенту, због малера. :D

На трибини сам имао проблема да смирим Цно Белог, да су му играчи циганије били ближи клао би их зубима. :D

Добра текма. Играли смо добро оба полувремена. На самом почетку Крле се побринуо да ми се говно заледи, касније је све било боље. Држали смо цигане даље од нашег гола, убијали их контрама и брзом трансформацијом из одбране у напад. Гол Тејга је само логична последица наше игре. Заслужена победа.

Након утакмице са Војводином, између осталог рекао сам:

Није још све готово. Игра нашег тима у другом полувремену, када смо играли без Тејга и Адије, није била лоша, била је много боља него у неколико предходних утакмица. И даље је све у нашим рукама.

Против Смедерева смо наставили са добром игром, ово данас је најбоља игра ове полусезоне. Надам се да је криза за нама и да нам је форма у успону. До краја још шест утакмица. Ако будемо играли 50% од овога вечерас, бележимо свих 18 бодова. Такође очекујем још који кикс цигана, најебали смо им се мајке вечерас, убили их у појам, након овога падају сигурно.

Партизане браво, браво!
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Jos ovo.
Ivice,duboki naklon za ovakav nastup.Odavno nisam bolji i smekerskiji tekst procitao.
 
Учлањен(а)
08.06.2007
Порука
507
Reaction score
80
Локација
Београд
Без икаквог претеривања ћу рећи: Ивица Илиев је, према свему што је показао у пролећном делу сезоне, најбољи играч ове лиге. Ако смо паметни, продужићемо му уговор, а откупити Смиљанића и Тејга.

Велико хвала играчима и Станојевићу. Данима пред дерби осећао сам страх, трему, немам појма шта... али како сам ушао на стадион био сам сигуран да добијамо. Хвала вам људи.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Žao mi je žao... :D
 

Прилози

  • TEJGO.jpg
    TEJGO.jpg
    70,3 KB · Прегледа: 250

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Jako je bitno što su iza nas utakmice sa ciganima, ofk, vojvodinom, radom i sparakom a prvi smo. JAKO BITNO. Sa velikim optimizmom u naredne mečeve.
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Teta Zoko, ovaj ž(ujka) se ponovo češe, vrpolji, pocrveneo u licu...molim te, kakvi su ovo znaci, jel krenuo putem bez povratka?
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ivice,shta ti je? :D
Naklon do poda za otvaranje dushe pred novinarom!

Sad za dalje bez zajebancije.Najbolji ste i to samo treba da potvrdite josh 6 puta!
 

kezman mateja

Grobar
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
623
Reaction score
6
Sve sto imam da kazem SVI U JAGODINU U SUBOTU !
Ako tu dobijemo GOTOVO JE !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top