Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
I jos nesto...cigana da puste u sto manjem broju , a ne ko na derbiju u kupu u drugoj utakmici ,gde su ganci vrsljali iza Stojketovog gola.Nisam mogao cudom da se nacudim,Boze me oprosti :prekrsti.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
I jos nesto...cigana da puste u sto manjem broju , a ne ko na derbiju u kupu u drugoj utakmici ,gde su ganci vrsljali iza Stojketovog gola.Nisam mogao cudom da se nacudim,Boze me oprosti :prekrsti.

На полуфиналу Купа је очигледно одрађена саботажа Партизана. Циганима је дозвољено више него на Крцун-арени, радили су шта су хтели. Зашто, због чега је организатор те утакмице, управа ФК Партизан, толико саботирала клуб који би требала да води, остаје питање за будућност.

За утакмицу у суботу, много ћемо знати и пре самог почетка. Од тога колико ће цига бити пуштено на север, да ли ће им опет простор до гола бити уступљен, и најважније, да ли ће југ одмах на почетку кренути у саботирање песме "Да волим црно-беле". То је ове сезоне урађено против Шамрока, и у полуфиналу Купа, можда и превише случајности.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ninković: Pobeda u derbiju je bitnija od mog debija

M. BLAŽIĆ | 02. maj 2012. 20:59 | Komentara: 0
Voleo bih da u subotu uđem u igru, ali me više interesuje uspeh protiv Zvezde – istakao je mladi fudbaler Partizana pred duel sa komšijama sa Marakane



Nikola Ninković



KADA je jesenas ulazio u igru protiv Škendije mnogi su mu predviđali meteorski uspon, kakav je kasnije tokom jeseni doživeo Lazar Marković. Ipak, Nikola Ninković je imao peh da se umesto sa konkurencijom u timu više od tri meseca bori sa mononukleozom. Sada, kada se bolesti samo nerado priseća, šansu je u finišu sezone dobijao "na kašičicu". I to malo u Čačku bilo je dovoljno da pokaže mnogo.

Ono što navijači Partizana sa nestrpljenjem čekaju poklapa se sa ambicijama Nikole Ninkovića, a to je debi u utakmicama sa najvećim rivalom. Subota je, stiče se utisak, idealna prilika za određenu minutažu crno-belog deteta.




- Naravno da se nadam prilici, to je normalno. Ipak, svestan sam da je trener taj koji odlučuje ko će na teren, a ko na klupu. Bio bih presrećan da već u subotu osetim kako izgleda igranje u najjačoj utakmici našeg fudbala - iskren je Ninković.

Protiv Zvezde je u mlađim kategorijama igrao dva puta i nije bio u prilici da se raduje pobedi. Oba meča su završena uspehom rivala posle izvođenja penala.

- Iskreno, pred subotu najviše razmišljam o tome da pobedimo Zvezdu, pa taman ja ne odigrao nijedan minut. Mlad sam, znam da me derbi čeka kad tad i zato se ne opterećujem previše.

Crveno-beli su naoštreni posle dve vezane pobede u polufinalu Kupa.

- Ne pratim uopšte dešavanja kod komšija. Poštujem ih, znam da će im ova utakmica predstavljati, na neki način, iskupljenje za izgubljenu titulu, ali verujem da ćemo se mi najviše pitati o konačnom ishodu.

Utakmica u Čačku, preciznije minijatura Ninkovića u poslednjih 20 minuta, kada je stigao da asistira Dijari dva puta, najavila je da klub iz Humske može da dobije autentičnog naslednika Zvonimira Vukića i Saše Ilića.

- Bolest koju sam imao sprečila me je da i ranije dobijem priliku. Ne sumnjam da bi put bio znatno drugačiji od ovog koji sam prešao, ali nemam razloga da se nerviram, nemam još ni 18 godina. Što se tiče Vukića i Ilića, ne bih izdvojio ni jednog ni drugog, neka me smatraju naslednikom obojice. Njihov značaj za ekipu je neprocenjiv, obojica puno znače nama mlađima kao deca kluba i igrači sa velikim međunarodnim iskustvom.

Nikola Ninković je od jula do danas upisao pet utakmica u crno-belom dresu, od čega dve u Evropi, jednu u Kupu i dve prvenstvene. Derbi koji ovoga puta neće izaći iz okvira "večitog prestiža" predstavlja lepu priliku da određena minutaža pripadne momku sa brojem 11 na leđima. Avram Grant je na potezu...

TEMPERAMENT POD KONTROLU
SVESTAN je mladi Ninković "minusa" koji mora da ispravi u bliskoj budućnosti.
- Mislim da sam previše impulsivan, prebrzo reagujem. Verujem da ću to uspeti u što skorije vreme da dovedem pod kontrolu - iskren je Ninković.

BLAGAJNE RADE OD 10.00
ULAZNICE za predstojeći 142. večiti derbi naći će se u prodaji od četvrtka u 10.00 na blagajnama stadiona Partizana. Karte za južnu i severnu tribinu prodaju se po ceni od 600 dinara, za bočne delove "istoka" i "zapada" je potrebno izdvojiti 1.200, dok centralni delovi ovih tribina vrede 1.500 dinara. Mesto u loži košta 5.000 dinara.
 

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd
Iako se prica o sledecoj utakmici moram da se vratim malo unazad jer sam bio bez tetkinog kompa par dana. :D

Prvo, srecna nam peta uzastopna titula i da ne prekinemo niz sledece sezone, nego da se nastavi jos bolje i jace. :napred Partizan
Naravno, uz druga lica u upravi.

Sto se tice utakmice sa Borcem, samo par detalja, o igri nema potrebe da se ponovo pise.
Istocna tribina je bila prazna jer se radi stadion pa je zatvorena.
Od Ceta je ostalo samo C, nesto su se raspali koliko cuh, zato ih je bilo malo.
Bilo je zajednicko pevanje sa njima 2 puta, Kup je vas i ooo jebi cigane...:buhaha
Zapadna, sem Lazovica i jos par cigana, cini mi se da je bilo 95% Grobara.
Bilo skandiranje Grantu od par likova sa zapada kada je izlazio pred pocetak, covek se malo zbunio, nasmejao i otpozdravio...:buhaha
Navijanje je bilo odlicno, bas bas lep dan i atmosfera, kako i dolikuje za proslavu pete uzastopne.

Samo da se zavrsi ova mucna sezona...:?
 

Andjeo

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
142
Reaction score
46
Rezultat ne trba da nam bude u prvom planu i ako se radi o nasoj komsinici. Neuporedivo je vazniji dobitak da klinci Ostojic, Ninkovic , Markovic osete derbi i kale se u ovako vaznoj utakmici sad kad nema rezultacku vaznost nego sledece godine kad nam bude gorelo za svaki gol
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
A najbolje i jedno i drugo, i rezultat i klinci :)

Licno bih voleo da Diara metne romima 100 gol u svetom dresu a posle da ga zameni Džigi i da ga ispratimo ovacijama kao što dolikuje igraču koji nas je obradovao toliko puta.
Ne vidim razloga zbog kojeg ne bi igrali i Saša Marković i Ninković bar po poluvreme. Titula je naša i bilo bi super da nastavimo i seriju nepobedivosti u prvenstvenim derbijima.
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Учешће Звонимира Вукића у дербију је неизвесно, пошто пре шест дана искусни везиста пожалио на бол у предњој ложи.
Шеф струке, Аврам Грант, поштедео га је пута у Чачак, а како је Вукић је радио одвојено од екипе, још се не зна да ли ће бити спреман за суботу.



Спрема се Стефан Бабовић на одлазак из Партизана, а пут би могао да га одведе у – Кијев! Тамошњи Динамо седмицама уназад прати учинак заменика капитена црно-белих, а његови челници најавили су да ће доћи у суботу у Београд, како би се уживо, на 142. вечитом дербију, уверили у могућности везисте српског првака.
Попут клуба из Хумске, планира и украјински великан реконструкцију играчког кадра на лето, тако је на листу потенцијалних појачања уписано и име некадашњег везисте младе репрезентације. У случају да се најаве обистине, а евентуална понуда претвори у реализацију посла, Стефан Бабовић би се у Кијеву придружио још једном Србину, Милошу Нинковићу.
Челници Партизана не желе да се изјашњавају о најављеном доласку Украјинаца, али су вољни да у јуну изађу у сусрет некадашњем фудбалеру Нанта и Фејнорда, који после другог мандата међу црно-белима планира да се још једном опроба у иностранству.
Динамо из Кијева није једини клуб који прати Бабовића. На претходни дуел Партизана и Црвене звезде долазили су емисари турског Бешикташа, али и Краснодара.
Предвођена бившим тренером Црвене звезде, Славољубом Муслином и председником Сергејом Галицким, делегација руског клуба снимала је Стефанов учинак у реваншу полуфинала купа, па остаје да се види да ли ће се проширити колонија Срба у зеленом дресу, пошто су његови чланови Немања Тубић и Душан Анђелковић.


ruŽnal
 

Astore

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2007
Порука
844
Reaction score
80
Ukoliko Vukic ne bude mogao da igra u derbiju, Ninkovic bi morao da pocne.

Nema tu velikih sansi da igrac sagori, kada je Ninkovic u pitanju. Radi se o karakternom momku koji je veliki borac, i na eventualni kiks bi odgovorio jos vecim trudom i agresivnoscu.

Sa Ninkovicem mozemo da dobijemo velikog igraca vec na leto, nadam se da Grant nece usrati pricu.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Pa ako "bude mogao", eto nama dobro poznatog tria, Ilić-Vukić-Babović. Nemam ništa protiv prve dvojice (njihove krštenice imaju), treći je priča za sebe sa svojim "driblinzima" i "zalaganjem", i oni jednostavno ne smeju da budu na terenu u isto vreme.

Znači, u slučaju da ipak zaigraju od prvog minuta, nećemo gledati Sašu Markovića, Markeca i Džigija. Ne postaje se igrač protiv drugoligaša.

Mlađima u prilog ide i brzina koja fali pomenutom triu. Kada se na brzinu njih trojice doda ista štoperskog tandema Ivanov-Rnić, koji je sasvim izvestan, ostaje nam samo da gledamo u nebo i nadamo se čudu protiv slabije ekipe. Ako smo dotle dogurali...
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Судије, увек у петак поподне. Можда нас ФСС изненади, па опет делегира Мажића, одавно није судио нама против цигана.
 

Zagor

Guest
Znaci Dzigi klupa,eventualno 5-10 minuta igre.
Znaci neka se nose bre u tri picke materine!!

На страну што бих и ја волео да га видим на терену против мечкара, овакву пасију за Џигијевим играњем поседовао је још само један форумаш, који се нешто и не оглашава у последње време...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top