Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Ima nas Zagore poprilično, samo nismo dovoljno glasni kao on, a podržavamo svakako.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.967
Локација
Kobasicarija "Venac".
zvone mora biti prva opcija, ako je to ikako miguce. u slucaju da ne bude spreman, opet cemo tesko gledati dzigija u prvih 11. na zalost, mislim da ce svi ostali vezni igraci imati prednost nad njim. pogotovo ako kornjaca odluci da nastupi sa dva zadnja vezna. i pored toga, mislim da bi bio zlocin ne dati mu sansu na barem 20-ak minuta.
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Igrače Zvonce, on je fit i radi sa ekipom... Piše u nekom elektronskom mediju, čini mi se...
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Sa stanovišta prosečnog Grobara, derbi je utakmica iznad svih ostalih!
Uopšte nije bitno što ovaj derbi ne utiče na titulu, derbi je derbi!

E sad, sa stanovišta Uprave:
Idealno je što derbi ne utiče na titulu.
Pošto je ovo zadnja prilika u ovoj sezoni da se skupi gomila menadžera, skauta... na našem stadionu, siguran sam da će igrati svi oni koji treba/mora da se prodaju.

Ne bi me čudilo da Miljković dobije šansu pre Aksentijevića, Babović je siguran sa trakom oko ruke, Tomić će da ima posed lopte 70%...

Nadam se da grešim, ali poznajući giliptere koji nam vode klub, ovo će biti derbi za menadžere, a ne za nas navijače!
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Па уопште није немогуће да боље одиграју за те јебене менаџере него ли кад играју за нас навијаче...
 

Dr.Hofmann

Guest
Što se derbija tiče, nadam se da je i ovaj nesrećni Grant naučio nešto iz ona dva nesrećna meča iz polufinala kupa, nadam se da je uvideo da ovi naši paceri nisu u stanju da umuvaju ništa, ako se krene u totalnu ofanzivu(bez obzira što su kvalitetniji od čergara ), očekujem da će igra biti postavljena različito u odnosu na taj dvomeč i da ćemo igrati nešto povučenije, ne previše, ali za nijansu od prošla 2 meča.

Sve mi se nešto čini a će derbi da završi sa nekim kilavim nerešenim rezultatom, kao što je 1-1, bez obzira što su cigani zaista jedna očajna ekipa, i što je bukvalno sramota njih ne naguziti sa bar 3 gola u mreži(ako smo pametni)ali kad se uzme u obzir šta se sve kod nas dešava ,mislim da će biti neki kilavi x, sa oped naših xy promašenih zicera, i njihov gol iz prve šanse, jer nam je odbrana zlo i naopako, pogotovo ako sa njima ne taktiziramo tj. ako krenemo s anekom ofanzivom i lepršavim fudbalom, mi odbranu za to nemamo,a protiv cigana ko po nepisanom pravilu promašujemo što bi Kuzman Babeu davao sa povezom preko očiju.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.871
Reaction score
10.927
Што се дербија тиче ја и даље очекујем миг колеге Grobar032 да ли да стављам паре на икс, тј да ли је и даље на снази да је дерби намештен. На Макаријев предлог да ће нам свирати пенал и да ће Бабоња да искрвари у 16 сам већ ставио фину кинту.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Posto ja idem na utakmicu, a kad je takav slucaj verovatnoca da ce biti X na kraju je negde oko 98%, posto od kad god da idem na JNA utakmica se zavrsi nereseno, osim protiv Arsenala(poraz) i Hammarby-a(pobeda), ostalo sve nereseno...:D
Mislio sam da cu protiv Slobode da razbijem maler, ali...:roll:

Nadam se pobedi, makar 1-0, 2-1, 10-9... bilo kakvu, ali sve mi se cini da zarad "mir u kuci" ce biti nereseno. Tipujem na 1-1, i mozda penal za nas kako bi prestali da kukamo zbog toliko vremena bez penala(ponavljam zbog "mir u kuci").
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Stojković: Porazi od Zvezde slučajnost

M. BLAŽIĆ | 03. maj 2012. 20:58 | Komentara: 0
Oni su pogodili praktično sve, dok mi nismo koristili idealne prilike – kaže golman Partizana pred subotnji derbi u Humskoj



Stojković i Milunović


TENZIJA pred 142. večiti derbi je daleko manja nego što je to bio slučaj u bliskoj prošlosti, kada su, kao po pravilu, okršaji crno-belih i crveno-belih usmeravali šampionsku trku. Sada, tri kola pre kraja prvenstva, sve je poznato - Partizan je peti put uzastopno prigrabio pehar namenjen najboljem u Superligi, dok će Zvezda morati da se zadovolji borbom za trofej u Kupu Srbije.

Golman Partizana Vladimir Stojković veoma dobro zna da za ono što ih očekuje u subotu od 19.30, u Humskoj nije potreban motiv u vidu takmičarskog značaja. Kada se jedni naspram drugih nađu večiti rivali sa dve strane Topčiderskog brda, jasno je da mora da ”pršti” na sve strane.

- Motivacije pred ovakvu utakmicu nikome ne fali. Sama činjenica da se preko puta tebe nalazi večiti rival dovoljna je da koncentracija, volja i želja budu maksimalni, bez obzira na to što je prvenstvena trka rešena - kaže Stojković.

Pored najslađe pobede, u fokusu aktuelnog šampiona je potvrda vrednosti, koja je poljuljana sa dve identične pobede Zvezde u polufinalnim kup utakmicama.

- Moramo da dokažemo da su Zvezdine pobede u Kupu bile plod slučajnosti, a ne njihovog većeg kvaliteta. Imali su sreće da u obe utakmice praktično pogode sve što su šutnuli, dok smo mi promašivali idealne prilike, čak i neke kada su svi već videli loptu u golu. Mislim da ukoliko odigramo kako treba tako nešto ne može da se ponovi.

Golman Partizana veruje da će publika bez obzira na konačan ishod u Humskoj imati šta da vidi.

- Mislim da je pred nama utakmica koja će zadovoljiti ljubitelje fudbala. Opterećenje je znatno manje nego što je to obično slučaj kada se igraju derbiji, a samim tim bi trebalo da bude više šansi, golova... Ni Partizan ni Zvezda nemaju šta da izgube, i u takvoj situaciji bi najviše mogla da profitira publika.

Zna čuvar mreže crno-belih da će gosti doći na stadion Partizana silno motivisani.

- To je normalno za svaki derbi. Oni će želeti da pobedom u derbiju bace senku na našu titulu, ali verujem da im posle kikseva u Kupu to nećemo dozvoliti. Potvrdili smo, tokom cele sezone, da imamo najbolji tim, i nadam se overi te činjenice u meču sa Zvezdom - u optimističkom tonu je završio Stojković.

I STOPALO PROBLEM
ČUVAR mreže Partizana je u Čačku dobio nezgodan udarac u koleno tokom prvog poluvremena, posle čega je napustio teren. Stručni štab je ohrabren činjenicom što je Stojković u sredu uveče trenirao maksimalnim intenzitetom i da njegovo učešće u predstojećem derbiju izvesno neće dolaziti u pitanje.
- Koleno je u redu, ali i dalje osećam problem sa bolom u stopalu posle udarca koji sam zaradio u čačku. Ipak, mislim da bi do subote trebalo sve da bude u najboljem redu - kaže Stojković.

TRADICIJA
INTERESANTNO je da je Crvena zvezda poslednju pobedu u prvenstvu na stadionu Partizana ostvarila na isti dan kada se igra 142. derbi, pre pet godina. Crveno-beli su slavili 5. maja 2007. sa 2:1, a golove su postigli Igor Burzanović i Nenad Milijaš, dok je jedini gol za Partizan bio delo Antonija Rukavine.
Crveno-beli više od tri godine čekaju na strelca protiv večitog rivala u prvenstvenim derbijima. Poslednji čije se ime našlo na semaforu je Đorđe Tutorić, koji je u derbiju igranom 28. februara 2009. doneo Zvezdi prednost u Humskoj. Od tada do danas samo je još Srđa Knežević autogolom 28. novembra 2009. obradovao navijače Crvene zvezde.

Новости
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
ciganarija se naostrila da nam ukoliko nedaj Boze izgubimo nalepi ono Smiljanicevo : "ako ih nije sramota da ovoje :D"
Bitnija je titula, ali nekako mi se ne daje ni bod u ovom derbiju. Ocu da uzmemo sva 3 boda.
Zgazite ih momci.
Neko je pomenuo miljkovica na stopera, sto i nije losa ideja, ali svakako da bude u odbrani po toj desnoj strani.
Ma sve pobede do kraja, da se vidi ko je gospodar!
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Ako izgubi i treću u nizu, što se mene tiče, Grant neka se slobodno pakuje i moje oči ga više ne videle.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
Bas me zanima kako ce nas strucnjak zatvoriti rupu koja nastaje kada Aksentijevic ide napred a koju "hitri" Rnic ne moze da zatvori. Sve sto cigani mogu da naprave u derbiju je preko nase desne strane kao i u proslom mecu. Jedva cekam da vidim startnih 11 prekosutra. A sto se tice Ninkovica ocekujem bar 30 minuta umesto Ilica ili Vukica, kako god.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Izgleda da će biti prenos derbija na RTS1. Ja još ne mogu da verujem da će pomeriti dnevnik :D
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ako ćemo tako, Prva cigansko-turska televizija nas nikad nije izneverila. :D Sa Plavim 2:1 i jesenas 2:0. Možda još koji derbi, ne znam. Dakle, 100 % na strani Partizana.
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Kakve veze ima sto smo osvojili titulu,protiv ciganije se uvek mora ici na pobedu.Samo motivisano u subotu,sa 100% snage,srce na teren.Sve to uz pametan pristup,uz pametnu igru.Ne juriti bez potrebe nego ih sacekati,a sanse u takvoj postavci ce doci i dacemo sigurno neki gol.Ajmo Crno Beli do pobede..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top