Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Arsen_Wenger

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2010
Порука
1.866
Reaction score
60
Jeste, u plafon 40% situacija u kojima je trebao (i mogao) brže da se oslobodi lopte. To jeste napredak kad je on u pitanju, ali...i dalje mnogo mrsi muda. I ovo nije stvar nikakvog ličnog animoziteta nego je to jednostavno činjenica, istina...koju će primetiti svako onaj ko se malo više razume u fudbal. A za sebe ću to neskromno da ustvrdim.

pa to ti je jelen super liga, da je bolji ne bi se vracao iz francuske...

moram da ga pohvalim, svi ga pljuju i uporedjuju sa miljkonom, a cinjenica je da on doprinosi 5 puta vise od miljkona i od nekih drugih igraca, ako nicim onda borbenoscu, i bar za ovu lugu je vrlo dobar
nadam se da ce ninkovic od sledece zezone da pocne da igra
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Ovo danas je zaista delovalo odlično...Jedna od boljih utakmica ove sezone! Bravo momci,samo tako!!!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Е овако се игра. Јеби циганијe са Бањице мајку им јебем. Шампионска игра ! Презадовољан сам. 2 гола Диа Бабоња и Иванов. Одлично.

Еду је био изузетно користан данас. Само нека овако настави. Мора да игра једноставно у нападу немамо тешкаша осим њега. Што се тиче игре стварно је било милина гледати.

Џиги показао да није само таленат већ одличан играч. Мора још више добијати шансу. Браво црно бели !!!

Идемо даље , нека се спреми Војводина !
 
Последња измена:

Anthony

Grobar
Учлањен(а)
10.10.2008
Порука
730
Reaction score
18
Izgleda da je Sale S. počeo pa vodi ekipu iz sjene :buhaha.

Solidna igra, bez puno trošenja. Sale kapiten potvrdio koliko nam je od koristi. Nekoliko sjajnih lopti. Aksentijević odradio svoje. Edu sjajan asistent. Ivanov odličan. Mamba sve bolji. Iznervirao me komentator kada je rekao da je Dia zabio najviše golova, i da će BAR TO OSTATI IZA NJEGA KADA ODE. Pa majmune jel znaš koliko je čovek trofeja osvojo sa klubom.

Nikola Ninković :respect. Dečko za 8 minuta objasnio kako se igra fudbal. Nadam se da će dobijati više šanse. Kamaru treba malo odmorit, i dat šansu Loli ili Saši Markoviću na tom mjestu, sve više igra preko neke stvari.

Jedina mana danas je izmena Lazar - Edu, umesto Lazar - Dia. Da Lazar ide na stranu a Edu na centarfora. Al skontaće valjda i to. Ili će mu Sale S. objasniti.
 

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Sve je lepo danas, ali Stojke je u kurcu. Bar je to moj utisak. Ok, lopta je promenila (mozda) malo pravac kod gola, ali njegova reakcija sa 2 sekunde zakasnjenja i ono poigravanje u drugom kod ispucavanja :doublefacepalmsmajli. Jesmo ubedljivo pobedili, ali koncetracija ne sme da pada.
 

PAOK hool

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
360
Reaction score
144
Локација
Београд
@Anthony

U kad si vec toliki strucnjak, najbolje mu objasni ti.

Ja ne mogu da verujem koliko strucnjaka ima ovaj forum. Zar ne mozete jednom da uzivate u pobedi? Svi pricate, fali ovo, fali ono... Najbolje da otpuste trenera, a na mesto njega dodje "kolegijum" foruma Partizan.net.

Kada vec pricate tako nesto, makar recenicu pocnite sa "Moje misljenje je da treba...", a ne da sa takvom sigurnoscu tvrdite da bi bas to donelo boljitak nasoj igri.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Вратио сам се са Аркановог здања, где је игром случаја данас домаћин био ФК Ранко Стојић. Одлично прво полувреме, било је право уживање за гледати. Одлична игра скоро свих играча данас, што стартера, што резерви, да не набрајам. Рад је незгодан противник, знају да играју фудбал, имају сасвим доброг тренера (е, сада што њихов власник сваке сезоне поклања 6 бодова и по ког играча циганима - због тога им желим све најгоре). Њих смо препишали за једно полувреме, у наредна два кола се решава све.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
@ PAOK hool
Ma nema bre da se hvali pazi valja bre po neka kritika da se ne opuste , msm i ako ne postoji traziti jos vise , jos, jos i jos.
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Boksa,

Partizan, sa izuzetkom dve sezone S.Milosevica i Klea, nema golgeterski dominantnog napadaca, ali uvek mora da ima spica koji zna da igra fudbal. Ostavio Osim u amanet, za sva vremena: golovi dolaze iz drugog plana...


Slazem se sa takvim napadacima, sta vise mnogo volim napadaca koji zna da igra...zato Scepovic od mene nije dobijao hejt koji jeste na stadionu i ovde (ako izuzmemo njegov stav i ponasanje koje je za batine) jer on zna fudbala...a npr Tejga, iako nam je doneo pobede i golove, nisam mirisao jer je operisan od fudbala.
Ali Edu...sta znam, deli on asistencije, zna da ucestvuje u igri i proigra ali pre svega mi mnogo cesto deluje smotano, dosta gubi duele (iako se bori i trudi i to se ceni), a kad se na to doda i golgeterski post smatram da smo za cenu malo dobili...al ostavljam da moze ubrzo da proradi i bude efikasan (cv mu je takav da je on pre svega golgeter a ne asistent)
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
768
Reaction score
2.864
Локација
Banja Luka
Bravo crno-beli,prvo pol kao iz bajke,sa ovakvim pristupom i igrom ima da meljemo sve do kraja a ni komsinica se nece u kupu izvuci.Aksentijevic objasnio neke stvari,Mamba ponovo u onoj staroj golgeterskoj formi,Eduardo iako nije dao gol veoma borben i koristan,Sale kapitenski...Sve u svemu odlicno izdanje.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Sve je lepo danas, ali Stojke je u kurcu. Bar je to moj utisak. Ok, lopta je promenila (mozda) malo pravac kod gola, ali njegova reakcija sa 2 sekunde zakasnjenja i ono poigravanje u drugom kod ispucavanja :doublefacepalmsmajli. Jesmo ubedljivo pobedili, ali koncetracija ne sme da pada.

pa znaš kako, na stranu što mu reakcija nije baš bila sjajna, šut je bio neočekivano izfelširan i imao je neku čudnu putanju. isto tako krivica može da se svali i na odbranu jer ovaj imao prostora i vremena da se namešta za kakav god oće šut. a to je u našem slučaju nedopustivo s obzirom da znaju valjda da stojke nije baš preterano siguran s tim šutevima iz daljine.
 

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
@jugo faca

Naravno da i odbrana snosi dobar deo krivice, mladjani sljaker se prosetao do 18m i sutnuo ne smetano, ali reakcija je kriminal. Druga situacija kad se poigravao sa ispucavanjem pa je to uradio takodje kriminalno pravo u noge protivnickom igracu. Moj utisak je da ne brani bas u zeljenoj formi, no dobro.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
слободно могу рећи "каква фудбалска недеља"... прави празник фудбала !!! пре неки дан одлична утакмица ЛЕ Шалке-А.Билбао ... синоћ "фудбалски ураган " Дортмунд-Штутгарт ... и данас коначно Прави парни Ваљак !!! очекивао сам "тешку и тврду " утакмицу Нашег Клуба и крајње тешку за гледање .. али " не лежи враже " показаше и Наши Фудбалери да могу да уживам и у игри Нашег Партизана !!!

по први пут ове полусезоне да сам задовољан показаном игром и залагањем на терену .. доста зрела игра и залагање на терену ... будемо ли наставили са оваком игром не плашим се за титулу а и одбарана Купа ми изгледа поприлично остварљива ...

бековски пар Волков-Аксентијевић и нападачки пар Диа-Еду - њихова игра је нешто што ме посебно радује ... ово за сада изгледа сасвим добро ( пу пу да не урекнем ) и ја ту не бих ништа дирао ... остајем при тврдњи да Медо мора на " хлађење " , верујем да ће му клупа пријати - у дефанзиви савршен али са лоптом више него лош , опет је данас лошим додавањем " отворио " контру противника ... једном дмц-у то не би смело да се толико често дешава ... за ову нашу јсл Лола и С.Марковић су сасвим довољни ...

но да не мрачим .. као што рекох за мене је ова недеља била прави " празник фудбала " и ја сам баш уживао :šal
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.884
Reaction score
11.025
Одлична утакимица! Одлично смо одиграли, брзо, једноставно, борбено. Голове смо углавном давали из добрих акција и посебно ми је драго што је Иванов постигао гол и што је добио овације са трибина. Само капа доле за игру и залагање.
Sto se mene tice, posle ovog centarsuta, Aksentijevic ne mora ni da se vraca na nasu polovinu. Iz one pozicije onako centrirati u trepavicu, kao u igrici, svaka mu cast. Protiv Jagodine odlican, danas opet :clap

То је то. Аксентијевић мора да игра на позицији десног бека. Кад год је играо, одиграо је максимално коректно. А лопте дели као снајпером да гађа.

Идемо даље до пете титуле за редом!

Да додам још и да је Грант одрадио супер посао данас. Играли смо са два офанзивна бека, што ме посебно радује а што нисмо често гледали. И са изменама је баш убо, ем што су дошле у право време, ем што су млади играчи добили прилику да коначно заиграју.
 
Последња измена:

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Konacno i igra kakva se ocekuje i rezultat.Konacno igra po mom ukusu.Valjda je sada jasno zasto Aksentijevic a ne Miljkovic i zasto Volkov(danas slabiji) a ne Lazevski.Ovaj tandem jednostavno mora da igra i protiv novosadske kurve i protiv kurvetine u revansu.Tandem u spicu Mamba-Edu takodje u prvih jedanaest i u narednim mecevima a pod obavezno 11-og.Igraci da ne citaju i ne slusaju pisanija pojedinih na forumu da revans mec pustimo niz vodu nego punom snagom u naredna dva meca u prvenstvu,da zabelezimo dve pobede a posle toga juris na garagane,da poginu na terenu kao da sutra(dvanaesti) ne postoji, jer su i danas pokazali da su za klasu ispred svih.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Sve čestitke igračima i Grantu (čak i njemu)!
Odlično odigrano, maksimalno motivisani sa dobrom postavkom na terenu!

Ivanov, Dia, Edu, Aksentijević, Sale kapite... sjajno odigrali.
Nema opuštanja, sledeća je na redu slanina!
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Da se osvrnem i na utakmicu sa novosadskom droljicom, nemojte da mislite da to što igraju sad jadno ih neće sprečiti da se maksimalno popale protiv nas, nakon čega možemo očekivati još jedno revijalno širenje nogu svojoj ciganskoj gospodarici iz našeg komšiluka.nemaju oni loš tim toliko koliko onaj nesretnik vukićević nema pojma. Ona pijanica milinković je i umeo koliko toliko od njih da napravi ozbiljnu ekipu za respekt, i to se sada tek vidi dobro

maksimalno skoncentrisano i kao da je svaka utakmica derbi, tako treba igrati, i naravno S OFAZANZIVNIM BEKOVIMA. Partizan kad god igra oprezno obično pojede govno, bar kad su manje utakmice u pitanju.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Kakva sjajna utakmica, svaka cast momci!:clap
Jos od starta se videlo da su nasi igraci zeljne pobede i spremni su da grizu tokom utakmice kako bi isvojili 3 boda na kraju. Sve je bilo odlicno na terenu, pa cak i Grantu nemam sta da zamerim i za izmene i za postavu!
Prvo poluvreme je bilo fenomenalno, steta samo zbog gola, u drugom poluvremenu je bilo rutinsko zavrsavanje posla u cuvanje snaga za naredne utakmice.
Poteg utakmice za mene je "kifla" Aksentijevica sa skoro pola terena do Dijare na metar i po od gola!:clap

Idemo dalje, sledeca je Vojvodina!:napred Partizan
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Pre svega svaka cast na borbenosti pobedi,itd:clap...

Da ne duzim samo cu nesto kratko,valjda je nas trener shvatio da MORA da igra sa dva spica,da moraju bekovi da mu budu Aksentijevic(ili ti Arsenijevic kako ga je Kovinjalo zvao u prvom poluvremenu)i Volkov,da mora od pocetka utakmice da forsira presing igru,pobedismo Jagodinu sa 4:0,on protiv cerge izvodi jednog spica -.-,valjda je i njemu konacno doslo iz dupeta u glavu kako mora da odigra!!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top