Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
JasminaT@ Karikatura na klupi je izgubila utakmicu. Niko drugi. Bednik je u 20 minutu, umesto da uneredi nesretnike sa 5-1, naredio svoje cuveno kontrolisanje igre i rezultata. Kako i koliko sam ga mrzeo posle Artmedije i Petah Tikve, nista je prema ovome sto osecam veceras.
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Ako je stvarno bilo namještanja ako neko ima mogućnosti da nešto sazna i da konkretna imena ili pak neko od igrača to pomene ili bilo ko upućeniji onda u redu, ovako da palamudimo ne vodi ničemu!

Dok se ne promjene stvari iz korijena počev od uprave, preko trenera i izbora igrača ne vredi pratiti ovo što je ostalo od FK Partizana ili Đurgarden kako ga oslovljavamo.

Što se mene tiče dok se stvari ne promijene, nek se zbiva šta god hoće.

Jedino što bih želio dobro da se desi je ta titula da stignemo komšije što godinama želimo, ako se i to ne desi (a sumnjam da će) nek se nose!
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Pokoj dusi nasem FK-u! Toliko godinama prizeljkivan sanduk za cigane desio se nama. Desio se jos kad je mutavi taksista zaseo na celo kluba,a da mi toga nismo ni bili svesni. Ova grotesna tvorevina odavno vise nije nas klub. Klub za koji od malih nogu navijamo. Amin Partizane!

Elem i Informer je objavio da je ovo sve dogovoreno.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
CIganski komentatori na turskoj televiziji su još u prvom poluvremenu skapirali da je Partizan mnogo jači i digle ruke od utakmice, a onda u drugom poluvremenu nisu verovali šta se događa na terenu. Svi vi koji pišete Lola, Meda, kurac palac mlatite praznu slamu, nema veze to sa utakmicom, svako ko se razume u fudbal i prati ga duže, zna kako izgleda nameštena utakmica, mi smo izgledali kao Radnički iz Niša protiv cigana.

Fudbalski klub Partizan je mrtav za mene, sve dok ne ode najveći monstrum u istoriji kluba mutavo govno!!!
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.402
Локација
Novi Beograd
Ja razumem da su namestili, jer vecinu njih boli kurac za Partizan, ali da pustis da te prebiju kao picku, to mi nikada nece biti jasno.

Dajte malo bolje glumce, da i narod malo poveruje u vaskrsnuce!
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Bravo Sale Markovicu kako si uspeo da nadjes klub iako nikada fudbal nisi igrao. Ej bre, pozlatila se ruka onom koji ga je oterao iz kluba dok je jos bio mlad!!! Video je odmah da je ovaj prevara od igraca! Lazar nikad nece da da gol! NIKAD! NJEGA BI ZAKLJUCAO U STADIONU I NEKA SUTIRA CELU NOC U JEBENI GOL, SVE DOK GA NE POGODI VEC JEDNOM! A ona picka ciganska sto je pala kad ga Markec pipnuo po licu, e njemu zelim da ga stvarno neko prebije veceras i da ga rodjena majka ne prepozna! GOVEDO JEDNO!
Tomic nije ni igrao, otkud vama to da je on bio na terenu??
Lazevski i Petrovic u zimskom prelaznom roku prelaze u zvezdu. A MILJKOVICU, MOLIM TE, MOLIM TE BRATE PRESTANI DA IGRAS FUDBAL!!!!!! RADI NESTO DRUGO!!! AKO TREBA JA CU DA TE PLACAM I IZDRZAVAM CEO ZIVOT!!! ALI PRESTANI DA IGRAS FUDBAL!!!!!!!
Ilic nije imao snage ni za poluvreme. Ne znam sta ga hvalite za ovu partiju kad nije bio dobar. Jeste namestio prvi gol, ali ostalo dzaba sve. Spor, ne moze vise. Ne verujem da ce produziti ugovor jos jednom.
Ninkovic definitivno trebao da igra umesto S. Markovica. Al bi zato popio crveni karton kad tad.
CIGANIMA ZELIM SVE NAJGORE!!!! AKO BOG DA, DOCEKACU JEDNOM BOZIJU PRAVDU!!!! BAR JEDNOM U SVOM ZIVOTU!!!! KAD TAD CU SE JA SMEJATI BAGRO JEDNA CIGANSKA!

I da, ne bi me cudilo da izgubimo (vec osvojenu) titulu ove sezone
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
E zbog ovoga veceras su vam oterani Krstajic i Stanojevic.Nikada ne bi uradili ovo sto je uradio CIKA SMRAD I TUMBA .Tuga,cemer,jad....Osecam se najgore u zivotu otkada pratim Partizan.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
768
Reaction score
1.883
Kao igramo oprezno i cekalicu a primimo tri gola, ili je namestaljka ili ovi masi su vecinom prevare od igrace kvalitet za II ligu obzirom da se uglavnom pojacavamo iz teleoptika, igramo povuceno a primimo tri gola pa to nebi trebalo da se desi ni protiv bbilo koje evropske ekipe, ovo mi sumljivo neznam dali je namesteno ali po svemu sto se desava mirise da jeste ????????
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.883
Reaction score
13.697
Na kraju krajeva nije Vermez morao neki igracima direktno da kaze smanjite gas naredio Vucic...nego jednostavno napravi lose poteze - takticke, lose izmene, lose instrukcije i to je to....
Sve u svemu najveca nasa bruka i boljka je ta sto je Jug u rasulu - Djuriceve devojcice vode Juznu tribinu....pa sta dalje da se prica ??? O cemu da se prica ??? Kakvu motivaciju ima navijac da ode na tribinu kad vidi da su oni koji je vode obicne jajare i da nema Grobarstva u njima.... Kao sto rece kolega iznad...dovidjenja do nekih boljih vremena...sa ovakvom ciganskom upravom u klubu i anti trenerom nema cemu da se nadamo....samo cemo ici dole, dole, dole, dole.....
Uvek sebe prevarim i pomislim hajde sad da vidim sta ce biti sa Djuricem i kompanijom.....naivan decko...nece oni da odu...oni su tek sad ucvrstili pozicije jer drzavi odgovara da bude tu gde jesu - imaju odlicnu saradnju sa Zvezdom dakle to je jedino obecanje koje je Djuric ispnuio, a koje se desilo upravo uoci derbije - "zelimo saradnju sa Crvenom zvezdom"....za sada odlicno saradjuju.....

A mi ovako neslozni i u rasulu cemo krivce da trazimo medju igracima i da njima zvizdimo, a Djura ce da sedi i da se smeska.....
 

Qaaph

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
644
Reaction score
47
Локација
Coruscant
jel moguce da IJEDAN covek raspravlja o necemu osim o ovoj sramotno prodatoj utakmici ?

danas sam pre meca cuo,onaj novinar informera OBJAVI sta ce desiti i to se i desi i sad komnentari tipa nije namesteno,vermez ne zna,usrali se :prekrsti

PRODATO !!!!! :puke:puke:puke

jebem majku svakom ko je u ovoem ucestvovao !!! SVAKOM !!!

mene zove drug ciga kome sam rekao sta sam cuo pre meca i covek se smeje sta je gledao u 2.poluvremenu ...

ZA OVO STO SE VECERAS DESILO NE MOZE 10 TITULA DA VRATE !!!


AMIN!!!

Stigla direktiva na poluvremenu za prvi prelaz u ISTORIJI!!! Ej bre, onaj brani ocima, utakmica je zavrsena kad su obavili misiju da cigani povedu.
Tacno covek da prestane da navija za FK Partizan!
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.132
Reaction score
1.882
Локација
На ЈУГУ Канаде!
Сећате ли се овога: http://www.kurir-info.rs/krstajic-ruzic-nije-hteo-titulu-clanak-134081?! Морам да признам да испрва нисам желео да верујем у то али сад је скроз друга ситуација! Изгледа ће се, нажалост, у Сврбији "боље живети" од маја месеца (ако не отерамо ове метузалеме из управе)! Ја не пратим више фк док ови не оду! Живели КК, ВК и РК!!! Они бар имају МУДА!!!
мутави таксисто са фризурицом :pickaciganska
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
692
Reaction score
1.931
Ovim ciganima zelim da ispadnu u 6-7 ligu.

Kakva pomoc bre mamu im jebem, duguju 60 mil. U ZADNJU LIGU MAMU VAM JEBEM RASPALU U PICKU. TO I ZASLUZUJU GOVNA CIGANSKA!
 

PackyPFC

Banned
Учлањен(а)
30.05.2009
Порука
53
Reaction score
0
Aj što su nas pobjedili ali šta su nas natukli ko mlade majmune, onoliko batina ne znam kad smo zadnji put dobili...

PIČKICE !

Petroviću i Ostojiću raskid ugovora.

A što oni nisu uzvratili?! Nelogično mi je da tim koji ima prednost može sebi da dozvoli da ga "natuku". Imali smo sve u poluvremenu, trebalo je da igramo upravo onako kako su cigani odigrali poslednjih 10 minuta. Da se valjamo po terenu, onaj drugi gol, trebao je da mu ukliza u noge, popio bi samo žuti, ne bi sudija imao muda da dâ crveni. Ne mogu da shvatim da još neko veruje da smo "nesrećno" izgubili na kvoti 28 iz dvojke u keca.
 

Strelac

ex-alekst88
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
660
Reaction score
21
Локација
Stradija
Не знам шта да мислим. Цигани су били спремни да приме 3-4 гола без проблема. Све је могло бити готово за 20 минута... али није.

Пар играча се, благо речено, сумњиво понашало.

Клуб нам полако, али сигурно умире са овим вирусима на челу. Сава и Дунав их неће опрати.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top