Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Свако има право на своје мишљење, Форум томе и служи, али, уопште ми се није допадао толики ,,негативизам,, који је владао у последње време овде - просули смо неколико бодова, па шта?!
Екипа нам није врхунска, тренер нам није омиљен, па шта?!
Ваљда ћемо узети титулу, али и ако је не узмемо, па шта?!
Да ли неко мисли да ћемо у бесконачност само ми бити први, или ће се, једном, ипак, десити да не будемо то...

Izvini, ali ovde nikako, ali baš nikako ne mogu da se složim sa tobom. Imali smo 11 poena razlike protiv očajne zvezde, a ako na kraju ne osvojimo titulu to će biti upisano u istoriju kao najveći kiks. Što je najgore delovaće i na psihu svih budućih generacija, njihovih a pogotovo naših, jer ako 11 poena viška nije dovoljno, koliko jeste. Ovu titulu moramo da uzmemo, a za sledeću godinu kako bude.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.987
Reaction score
26.001
Локација
ante portas
Nije on previše opterećen njima, nego ti očigledno ne znaš sa kojim govnima imamo posla. Čekaj da pod pojasom imaš dvadesetak sezona pa ćeš znati koja je to bolesna sekta!



Burazeru, oni se bave nama svaki trenutak kad su budni. Jedini način da opstanemo je da se i mi bavimo njima. Ako ih ostavimo da rovare, a mi ništa ne uradimo, propašćemo za sva vremena. Njihov primarni cilj nije da osvoje titulu nego nas da unište. Ipak, smo mi strano telo u Svrbiji, ustaše, balije šipci i šta sve ne.

Zato i kažem, namestićemo sve utakmice do kraja, njima u inat!

У односу према њима треба увек бити у стању приправности .
Говна су говна . Природно је право да се бранимо када нас оркестрирано нападају и то иде из године у годину .
Не можемо благонаклоно да гледамо на сејаче мржње . Они су посејали мржњу , они хоће рат и на нама је да им одговоримо на то свим средствима.
Први су посејали ту причу о нама као страном телу , хрватско усташком клубу , први су посејали мржњу . Сваки човек има право на самоодбрану у таквом стању ствари .
Не можемо на агресора и тиранина да бацамо цвеће .

Са Циганима само оштро !
 

ImaJedanTim

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
441
Reaction score
19
Nece fudbaleri nikad stici kosarkase , jer ako fudbaleri vezu 11 zaredom , tada ce kosarkasi imati 17 u nizu :D.
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
titula ove sezone je najvaznija u zadnjih x godina!

najbitnije je pobediti protivnika onda kada je on ulozio sva svoja sredstva da te sredi, ako tad pokleknes tesko da ces da se pridignes kasnije.
u prevodu, ne uzmemo li ovu sezonu, duvacemo ga i narednih sezona.
i to iskreno mislim da je i nevezano za to sto bi u tom slucaju prosuli 11 boda prednosti, vec zato sto su cigani na ivici propasti..tj vec su propali samo to jos ni sami nisu shvatili, a ako im mi sada dozvolimo da se vrate...bojim se da bi onda zamenili uloge sa njima. dakle - titula i samo titula- titula ili linc!

a evo izgleda da ce ciganija da se provuce protiv bsk-a, jeste da su se ovi drugi totalno povukli u bunker, ali ciganija pojma nema. vode zahvaljujuci "solo" akciji jednog pojedinca, inace gol ne bi dali da se igra jos 90 minuta!
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
После симпатичних наступа из претходних кола, синоћ смо одиграли скоро па маестрално. Скоро - кажем због оних двадесетак минута у наставку, када су нам Ранковићевци спаковали екипу у Стојкетово крило. Срећом те смо са Ранком у пријатељским односима који се мере у процентима, па је овог пута изостало препознатљиво циганисање и обећавање премирања за победу над Шампионом, те нека кукумавка после неправедног пораза.
А Шампион, шампионски, мало лево па десно, опа цупа и три бода на конто - кад се дописује нек се дописује, али стварно.
А игру, као и сваку успутну занимацију, ни не треба петљати са озбиљним послом као што је одбрана титуле од распомамњене, опролећоване рапсодије, сутлијаша, грилијаша, дауда и свакојаких луда које је са собом донело ово топло време.
Разумем незадовољство колега у погледу тога што не умресмо у лепоти, али некако рачунам да нам је природа таква да кад се већ прихватимо умирања, онда очас посла крепамо начисто, па сам тако склон да помислим како је од поражавајуће игре увек гори сам пораз, те испада да сам провео сасвим пријатно вече у Храму фудбала.
Капитен је имао добру партију, мада је Чика Стратег опет пропустио прилику да га раније изведе, Џиги је био сасвим пристојан, није никог ударио, пљунуо, а разуме се и у корнере и пасове и што се мене тиче стално би био стартер, што у крајњој линији може довести до тога да и он сам почне себе схватати као одраслу особу. Очито је да му игра недостаје, а то је ситуација у којој се свако дете најбоље сналази, па вреди пробати држати га у природном окружењу, где би чешће трчао за лоптом уместо за противничким играчима и судијом. Уосталом кад се истрчи лепше ће и мирније спавати, а са њим и ми сами.
Пајовић је сасвим пристојно обавио своје, Која је зарадио плату, Волков се готово самоповредио убеђујући ме да је бољи од Лазевског, а није ни морао, а Лука показао да може и да ствара и да расипа енергију, само да запиње око њеног претварања из једног у други облик.
Што се тиче Шћепе и звиждука јер није показао ништа, нешто размишљам да није ни средњи прст показао, а можда је и могао кад већ ствари тако стоје да се звижди дресу за који се навија. Кажем дресу, јер не видим логику звиждања ономе у дресу, ако се већ истиче да ништа није урадио.
Видим и да смо опет неког (нешто) оштетили ваљда на паркингу кад се паркирао аутобус, па апелујем на одговорне да се поведе рачуна и да се степен оштећења свакако сведе на разумну и нужну меру. Отприлике у оквирима које је изложио ЈеНеА, чије појављивање на фудбалским темама видим као израз бриге за (о)ближње и смерно стављање љуте траве на љуту рану.
Узгред, као неко ко је растргнут између љубави и мржње,:D нисам сигуран да ли је хуманије истину саопштити овако експлицитно као што је и учинио ЈеНеА, или је можда примереније то чинити поступно, коло по коло, онако како Стојадин буде сазнавао с ким Партизан игра.
Обрни окрени, почесмо и сами некако да се привикавамо на то чудесно годишње доба које долази после зиме, а које никако не припада нама, већ младима попут Милијаша, лепима попут Миливојевића и заљубљенима попут Бајка.
Ето опет ми прорадила хронична оптерећеност, идем да тражим какву неку медицину...Ранко, ге су ми лекови?
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Poruka SVIMA DO JEDNOG u rukovodstvu Đurgardena, posle 3. u nizu sramotne krađe i otimačine protiv ciganskih rivala (Smederevo, Spartak, Borča): Treba vam oči povaditi i na vile vas nabiti, majku vam jebem lopovsku, ne budete li VI LIČNO OBEZBEDILI da ekipa iz naredne tri utakmice (Novi Pazar, Niš kod kuće i Kragujevac) uzme svih 9 bodova!!! Bole nas bre kurac da li će nam igrači biti raspoloženi, hoće li im i šta će im ići od ruke ili noge u tim utakmciama...VI LIČNO da zatvorite sve i da se uzmu svih 9 bodova, inače...dabogda vam svaki ukradeni evro i dinar od kluba otišao na vaše lično lečenje i lečenje onih koje ukradenim parama hranite...mamu li vam jebem lopovsku i sabotersku!
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
767
Reaction score
1.883
Poruka SVIMA DO JEDNOG u rukovodstvu Đurgardena, posle 3. u nizu sramotne krađe i otimačine protiv ciganskih rivala (Smederevo, Spartak, Borča): Treba vam oči povaditi i na vile vas nabiti, majku vam jebem lopovsku, ne budete li VI LIČNO OBEZBEDILI da ekipa iz naredne tri utakmice (Novi Pazar, Niš kod kuće i Kragujevac) uzme svih 9 bodova!!! Bole nas bre kurac da li će nam igrači biti raspoloženi, hoće li im i šta će im ići od ruke ili noge u tim utakmciama...VI LIČNO da zatvorite sve i da se uzmu svih 9 bodova, inače...dabogda vam svaki ukradeni evro i dinar od kluba otišao na vaše lično lečenje i lečenje onih koje ukradenim parama hranite...mamu li vam jebem lopovsku i sabotersku!

Apsolutno tako, posle trece uzastopne kradje protiv ekipa koje su protivnici cigana u zadnja tri kola, moraju se obezbediti 9 bodova u naredna tri kola, kako se zna i ume i treba se ciganima dati doznanja da nemaju vise sanse za titulom jer u derbi cemo uci sa minimalno 4 boda !!!:pfc:
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.374
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Искрен да будем стварно не могу да схватим став од синоћ да је Нинковић био лош, а Лука добар.
Луки капа доле на борбености и жељи, али ипак потребно је одређено знање и фудбалска интелигенција и понекад дићи главу, али добро поштујем момка не замерам му много иако мислим да фудбалског знања нема ни за неки објективни ниво Партизана.
Џиги прво полувреме сасвим солидан, усецао у средину, сарађивао с Волковим, ако се не варам дао пас после кога је извиждани Шћеповић наместио гол Којићу и извео корнер после кога је пао гол. Пристојна партија.
Ја бих искрено јако волео да видим у исто време на терену и Џигија, Брашанца, Илића и Лолу. Само питање је ко и онда играо десно.
Евентуално Елиомар ( мада нисам баш нешто сигуран у њега) а један играч одмах иза Митра. Знам бласфеми на овом форуму играти с једним шпицем, али мени број шпицева уопште није повезан с ефикасношћу.
Наравно најбоље би било да имамо и Лазара, тад би пурњали све у 16.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Da se malo manem Babovica, ne mogu vise majke mi :D

Necu mnogo o mecu, moram samo da iskomentarisem igraca koga sam do sada branio.

Miljkovic, ovo sto on igra zadnja 2 meca je katastrofa i apsolutno se izgubio u toj nekoj zelji da sto vise ide napred.
On je pre dve godine igrao na visem nivou nego sad, imao je veoma dobru defanzivu, sad se izgubio u nekom medju prostoru i ove zadnje partije su mu na nivou partija koje su pruzali Aksent i Pauljevic, non stop visi napred ide u neki presing, a nimalo koristi od toga, a zbog toga ispasta defanziva gde neverovatno ispada, tj ostavlja igrace sebi iza ledja, na koje mora da izlazi Pajovic i kad na to dodamo Lolu koji se bas ne vraca nazad koliko bi trebalo, dolazimo u situaciju tumbanja odbrane i ekipe koje imaju igrace koji znaju da igraju iz drugog plana nam prave velike probleme.

Mislim da je na ovom mecu i Vermez to primetio, dosta se nervirao zbog toga i vec od sledece utakmice ce Miljko valjda igrati ono sto najbolje zna, defanzivu.

I da pohvalim Pajovica, dobra partija, mada i dalje mislim da on nije za Partizan, ali da ne bude da ga kritkujem samo
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Najbitnije je da pobedimo u Pazaru jer cigani ne mogu pobediti u Jagodini 02.05. SVIM SNAGAMA I SREDSTVIMA DO 25-e !
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§

tihiubica

Početnik
Учлањен(а)
15.06.2008
Порука
151
Reaction score
4
Локација
Negde u tišini...
Ja ću samo ovo da kažem. Kad god je Pajović u paru sa Ivanovim mi ni jedan gol primili nismo. Kriza je krenula sa povratkom Ostojića i na taj način se unela nesigurnost u zadnjoj liniji tima. Tumbo i Vermeze jebo vas falji i njegovi povlašćeni igrači. Protiv Ostoje nemam ništa ali meni lično Pajović je mnogo sigurniji, jači u duelu i skok igri i naravno ne komplikuje kad ima loptu u nogama.

Pajoviću treba otkupiti ugovor ako postoji šansa a Ostojića prodati i uzeti neku paru. Naravno Partizan neće dinara zaraditi od Ostoje ali bolje da igra kvalitetniji igrač od privilegovanijeg.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.505
Reaction score
1.256
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Stojke je optimista:

Стојковић: Титула

21 апр, 2013 На Твитеру, популарној друштвеној мрежи, после победе над Радом огласио се голман Партизана Владимир Стојковић.
(ФОТО: Н. Неговановић)
- Титула – написао је чувар мреже црно-белих.
Једна реч довољна да сажме жељу армије навијача Парног ваљка. А са Стојковићем на голу, против Грађевинара поново сигурним и несавладивим, сан постаје све ближи.
Zurnal

Којић: Шћеповић жирант за голове

21 апр, 2013 Саша Илић је поставио камен темељац, а Немања Којић ударио глазуру! Фини рад Парног ваљка, за нови спрат на шампионској грађевини и корак ближе тријумфалној врпци.
(ФОТО: Н. Неговановић)
Градски дерби, у амбијенту за памћење, аудиторијуму је даривао јунака. Талас емоција је преплавио Немању Којића, а стрела у мрежу бившег клуба разделила срце на пола. Центарфор црно-белих, дечаштво и младост у Црнотравској, носи у најлепшој фиоци успомена. Гол против „свог” Рада, сходно најави, није прославио уздигнутих руку.
- Тако сам васпитан. Поштујем клуб за кога ме вежу најфиније емоције и лепи тренуци. Провео сам скоро 11 година на Бањици, не би било у реду да сам се радовао – истиче Немања Којић, узданица у нападу Парног ваљка.
Непосредно пре него што је вешти голгетер надмудрио Филипа Кљајића, на северној трибини, у режији навијача Рада, освануо је римовани транспарент погрдне садржине на рачун Немање Којића, Предрага Луке и Ранка Стојића, финансијера клуба са Бањице.
- Видео сам… Наравно да ме је заболело. Разумем, ипак, навијаче, дуго сам им био љубимац.
И управо тада, стигао је одговор. И то какав…
- Свака част Марку Шћеповићу, сјајно ми је асистирао. Имамо фантастичну сарадњу, кад год он игра – ја постигнем гол.


Zurnal
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.987
Reaction score
26.001
Локација
ante portas
Ja ću samo ovo da kažem. Kad god je Pajović u paru sa Ivanovim mi ni jedan gol primili nismo. Kriza je krenula sa povratkom Ostojića i na taj način se unela nesigurnost u zadnjoj liniji tima. Tumbo i Vermeze jebo vas falji i njegovi povlašćeni igrači. Protiv Ostoje nemam ništa ali meni lično Pajović je mnogo sigurniji, jači u duelu i skok igri i naravno ne komplikuje kad ima loptu u nogama.

Pajoviću treba otkupiti ugovor ako postoji šansa a Ostojića prodati i uzeti neku paru. Naravno Partizan neće dinara zaraditi od Ostoje ali bolje da igra kvalitetniji igrač od privilegovanijeg.

:clap У центар !
Ово сам и ја излагао у својим претходним постовима . Иванов и Паја треба да одраде ово првенство до краја и ту нема приче .
Можда је статистика бикини , али она је чињеница . Исто тако сам много спокојнији кад гледам Пајовића , него Остојића .
Све сам ово исписао у једном посту слично као ти .
И јачина и скок .... Човек чисти , не компликује пуно .
На лето кад оде Бугарин , да доведемо Шулера и откупимо Пајин уговор , али о том- потом ....
 

bojanbole

Banned
Учлањен(а)
18.02.2007
Порука
451
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Radova 9tka Djurdjevic, da je reda u kuci to bi vec sad kaparisali, PAKLEN FUDBALER! Brz, eksplozivan, dobar prijem, zna da sutne...

Pajovic gresi, ne da ne, ali dopada mi se njegov agresivan pristup, svi moraju biti naostreni za derbi, jer DERBI resava prvenstvto.

Dali ste svesni da ako pobedimo cigane na JNA slavimo titulu, pa to je samo za pozeleti, adrenalin do koske, izlazis, pobedis, i slavis titulu!
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Искрен да будем стварно не могу да схватим став од синоћ да је Нинковић био лош, а Лука добар.
Луки капа доле на борбености и жељи, али ипак потребно је одређено знање и фудбалска интелигенција и понекад дићи главу, али добро поштујем момка не замерам му много иако мислим да фудбалског знања нема ни за неки објективни ниво Партизана.
Џиги прво полувреме сасвим солидан, усецао у средину, сарађивао с Волковим, ако се не варам дао пас после кога је извиждани Шћеповић наместио гол Којићу и извео корнер после кога је пао гол. Пристојна партија.
Ја бих искрено јако волео да видим у исто време на терену и Џигија, Брашанца, Илића и Лолу. Само питање је ко и онда играо десно.
Евентуално Елиомар ( мада нисам баш нешто сигуран у њега) а један играч одмах иза Митра. Знам бласфеми на овом форуму играти с једним шпицем, али мени број шпицева уопште није повезан с ефикасношћу.
Наравно најбоље би било да имамо и Лазара, тад би пурњали све у 16.

Слажем се с тобом. Ову средину (Лола, Илић, Брашанац, Нинковић) прижељкујем цијело ово прољеће. Замислите офанзивне везисте, 3 фантастична техничара и изванредна креативца игре, Илић, Нинковић и Брашанац! Не мора се овдје ни додати Елиомар као десно крило (вратићу се на ово у наставку), већ са Шћеповићем (исто сјајним техничарем) као нападачем од паса и Митровићем као јединим класичним шпицем - средина и напад снова. Кад се ту дода и Лола као задњи везни да купи лопте овог двојца и да само буде иза њих, добијамо 6 сјајних играча из наше школе који могу бити врх врхова за ЈСЛ и конкурентни већини тимова у квалификацијама за ЛШ, додуше, одбрану заборављамо, али ето можемо добити средину и напад. Враћам се на десно крило које би могло бити проблем у формацији са 3 плејмејкера као офанзивним везистама. Да је један љевак, било би логично да га се стави на десно крило, али и овако имамо и Брашанца и Нинковића који и са десне стране десном ногом знају улазити у средину. Брашанац је, чини ми се, једну утакмицу ово прољеће и одиграо (или бар пола сата) на десном крилу, а Нинковић је јесенас и неколико. Ипак, грехота би било ускратити Џигија за шут са ивице шеснаестерца са лијеве стране, а ипак ми се чини да је жилавији за издржати гурања у дуелима која су карактеристична за продоре вањском ногом према средини (ако ме разумијете :D ).
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top