Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Zeznulo je to i Dinastiju Karington.
Pogledao sam utakmicu protiv Holandije i nije me bas ubedio. Ali na osnovu jedne utakmice necu da komentarisem jer je i nisam pogledao celu. Ako Dule kaze da je dobar onda je dobar i tu nema price!
Dobrodosao je u svakom slucaju.
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
jel ovo znaci da od kecmana niast ?: (
 

vranjanac

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
85
Reaction score
1
izmedju Kecmana i Dasica ja sam za Kecmana,ipak je on izgradjen kao igrac.Dasic da ali na barem 2 godine
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ovo je kao Djekna. Dasic nije potpisao , a ka` ce ne znamo

sy0z74.jpg



:buhaha:buhaha
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Dašić do kraja nedelje u Partizanu?

18. avgust 2009. | 07:26 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Crnogorac na izlaznim vratima Budućnosti, nakon što su Podgoričani smanjili obeštećenje. Buduće destinacije Barselona i Makabi, a zatim jednogodišnja pozajmica Partizanu. Mladi košarkaš jasno stavio do znanja da bi želeo da se u narednoj sezoni razvija radom sa Duškom Vujoševićem.
dasic-v0113474120090617144818.jpg
Vladimir Dašić bi ipak mogao da završi u Partizanu. Kako izveštavaju današnji prestonički mediji, Budućnost je pristala da smanji obeštećenje, što će privući potencijalne kupce, evropske velikane Makabi i Barselonu.


Očekuje se da predstavnici zainteresovanih klubova reaguju, plate obeštećenje, a zatim proslede Dašića Partizanu na jednogodišnju pozajmicu.

Iz Dašićevog okruženja upozoravaju da posao još nije završen, ali se očekuje da do kraja nedelje usledi rasplet.

Navodno, presudiće želja jednog od najtalentovanijih igrača sa ovih prostora da se naredne sezone usavršava i radi pod nadzorom Duška Vujoševića, koji ga trenira u reprezentaciji.


 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Uglavnom se pominje njegovo usavrsavanje,kakve koristi MI imamo od toga? Zaraditi necemo,napravicemo igraca za bogate klubove! Iako je Dasic iz mog grada,drago bi mi bilo da jedan Beranac igra za Partizan,ali pod ovakvim uslovima,ne hvala! Jer mi sl.god. ostajemo bez njega,Miloja,vjerovatno Vranesa,i sta onda? Opet jovo nanovo!
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Šta da se radi,jovo nanovo jovo nanovo,kao i do sad.Mada po meni ima tu dosta zavrzlame,neće on doći samo na godinu čak i da ga kupi neko od velikana ubeđen sam da ga neće uzeti posle prve godine već tek posle druge.Igraće on za nas 2 godine.
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Crno-beli u Čikagu i Detroitu u okviru USA turneje17.08.2009.
285.jpg
Već je redovna praksa da najbolji timovi Evrolige svake godine odmere snage sa NBA timovima tokom pripremnog perioda i kao deo popularizacije košarke na globalnom nivou. Tako će biti i ove godine kada Košarkaški klub Partizan bude gostovao u Denveru protiv Nuggetsa 3. oktobra i u Finiksu protiv Sunsa 6. oktobra.

Crno-beli biće u poseti Čikagu i Detroitu kao deo već najvaljenje NBA turneje od 24. septembra do 1. oktobra 2009. godine.

Partizan će odigrati dve prijateljske utakmice protiv kombinovane selekcije profesionalnih košarkaša iz inostranstva i bivših koledž igrača. Tokom nedeljnog boravka igrači i stručni štab će imati priliku da se aklimatizuju i priviknu na vremensku razliku, kao i da posete dva grada u kojima je najveća populacija srpskog stanovništva u Severnoj Americi, među kojima je mnogo navijača Partizana.

U planu je održavanje dodatnih manifestacija gde bi navijači Partizana mogli da se upoznaju sa njihovim košarkaškim ljubimcima. Za više informacija o celom događaju kao i u punom rasporedu utakmica, kartama i ostalim manifestacijama molimo Vas nazovite 1-888-215-6067 ili pišite na klupske mailove kao i na [email protected].
Uskoro će na našem sajtu biti otvorena posebna stranica posvećana Partizanovoj turneji po Americi.
KK Partizan
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
extra igrac i to ce bit po meni najjace pojacanje u ovosezoskom prelaznom roku jer me momak stvarno odusevio svojom igrom..bez omalozavanja milojevica i ostlih !
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Ja i dalje mislim da dolaskom Dasica ne odustajemo od Kecmana, a i voleo bih da je tako.
Kecmana bi Dule mozda malo vise forsirao na poziciji 2. i eto prostora za sve.

Narvno ocekujem uskoro i vest za tu jedinicu, tj stranca. Mada znajuci da smo strance uvek dovodili na kraju, mislim na ove iz NBA prethodnih godina, mozda i malo sacekamo na njega...a mozda i ne...
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
Kecman ceka da vidi da li ce da bude u ekipi za EP, ako ne bude onda bi da dodje kod NAS. Ukoliko ode na EP onda moramo da cekamo dal' ce neko da ga primeti. Tako je, sta da radimo kada nema para.

Sto se tice Dasica, svaka cast njemu a bogami i Buducnosti zato sto su zeleli da Partizan bude opcija ali se nije imalo para i to je normalno.... To bi bilo isto kao da mi damo npr Veselog njima za 200k a mozemo da uzmemo 700k....

Za kraj plej... ja volim Vujanica najvise ali kuburi sa povredama. Ja se ne bi bunio da dodje bilo ko. Nikad mi nije bilo jasno zasto Pavkovic nikad nije bio vezivan sa Partizanom iako je po meni extra plej.

Ja verujem u ovaj tim mada imamo gomilu igraca.... i ne znam dokle vise da npr. Riznic ne dobije sansu...
 

djns

Početnik
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
76
Reaction score
0
Nikad mi nije bilo jasno zasto Pavkovic nikad nije bio vezivan sa Partizanom iako je po meni extra plej.
Razlog je veoma jednostavan- Njegova visina je problem,a Evroliga ne trpi slabosti. Ok J.R. Holden je slicne visine, ali on je neverovatan igrac u svim segmentima igre (brzina, tehnika, sut, ulaz, asistencija, ODBRANA (Uros nije mogao da sutne pored njega)), tako da lako nadoknadjuje sve nedostatke. Pavkovic je dobar za nasu ligu, ali ne i za nesto vise. Inace decko je grobar, sedeo (tj. stajao :D) ispod mene u Pioniru na trecoj utakmici finala play off-a protiv cigana...
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
ajde da sad mi navijaci dignemo glas protiv dolaska dasica ....

iskreno nikad nisam volio te pozajmice... jedino ako posle pozajmice postoji sansa za kupovinu igraca... tako nam je micov utekao ....
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
s obzirom da ove godine nije prioritet osvajanje domaceg trofeja jer imamo i dogodine garantovanu evroligu bolje bi bilo nas igrac da se priprema za sledecu sezonu nego da mi pripremamo nekoj barsi dasica ... boli nas patka za to...

al izgleda sad svi slijepo slusaju duleta ukoliko je ova vijest uopste tacna... i ne smeta nam sto razigrava crnogorske reprezentativce ... ja jesam iz cg al mi to generalno mnogo smeta ... jer sam prije svega grobar ...

dovodjenje dasica na pozajmicu je totalna katastrofa pa sad da osvojimo el sa njim ... jer niti cemo pare uzet od njega niti ce igrat vise od jedne godine kod nas ...

a sa druge strane koliko su sve ove price oko pozajmice tacne niko ne zna ... cisto sumnjam da ce sad neki real ili barsa zavisi ko ga kupi od ovih velikana (moguce niko posto decko ne igra nista specijalno vec 2 godine) da ga da partizanu i kaze evo vam ga mi cemo ga platit a vi nas pobijedite sa njim u grupi .... glupost cista ... na kraju ce taj lik da zavrsi u nekom panelioniosu i to ce da bude sve :)
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
Najbitnije je da osvojimo titulu,kup,nlb,da se suprostavimo pa i da pobjedimo ove dvije nba ekipe.
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Dašić će izgleda početi kod nas sa pripremama kad i Dule, Slavko i Rakočević. Momku je najveća frka, zato što se drugi pitaju, a on nema dileme - zeli samo kod nas
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Mozda nije njemu, ali je rekao :) Samo se opustite, vrlo lako se moze desiti da potpise ugovor za nas na 3 godine... A to da su Makabi, Barselona i ostali velikani evropske kosarke tako jako zainteresovani za njega mozete okaciti macku o rep.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top