Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.594
Reaction score
3.161
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Evo sad stigoh sa utakmice. Vesterman je sjajan veceras bio uz njega Gagic i Gordon. mene je veceras impresionira Milutinov, kakva ledjna tehnika :respect, kakava lakoca u napadu, dok mu u odbrani fali jos mase. Tomas imao sjajnu promjenu pravca, mislim da ce to sve doci na svoje sa njim. Bogdan bio odbar u prvom u drugom stao. Ostalni nista, uz borbenost Gagija. Ps. Zar niko nece da pohvali sjajno navijanje veceras? :)
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Koliko kontam nama fali dobra DEFANZIVNA petica ,neko ko ce da zagradi kos i eventualno napravi livadu za ulaz . Taj igrac definitivno ne mora da bude neko ko nosi sa sobom 15 ppg .
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Ono sto je mene odusevilo kod Vestermana, pored sjajne igre, je nacin na koji komunicira s ekipom. Postavlja odbranu, vise puta je aplaudirao saigracima, na jednom tajm-autu kad je bio na klupi je izasao i podelio peskire i flase saigracima. Pravi lider, vidi se da uziva, gledam kako Gordonu objasnjava nesto kao da je ovde 5 godina pa ga uvodi u sistem :D
Pa nek posle pricaju da razigravamo francuskog igraca, a on vec sada igrac koji pravi razliku...
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
za Vestermana se pricalo kako on treba da bude neki backup igrac..da je ipak mlad, te ovo te ono..jel mi se cini ili cemo mi ipak i na njega ozbiljno racunati ove sezone..i to oooozbiljnooo! to nam je mozda najbolja vest za ovaj rok!

p.s. pricate o centrima..eh da nam je sada ovde jedan Slavko Vranes!!!!!! kolko sam ja njega bio zgotivio pa to je haos! :D

edit, izvinjavam se za off (ovo sa Slavkom) :)
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.523
Reaction score
41.793
Локација
Žrnov
Nemoj molim te... Slavkanu hvala i đe čuo i đe ne čuo, al' neka ga tamo gde je ....
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Čakar nikad nije imao napad, ali je imao odbranu. Sad nema napad, ali nema ni odbranu. Čakar nesrećo jedna!

Razbili smo Slovence iako rezultat na kraju to ne pokazuje dovoljno.

Ne zaboravimo da danas nisu igrali povređeni Lučić, zatim Bertans zbog kvalifikacija, kao i Anđušić i Musli zbog istog razloga ali su doputovali u Laktaše.

Jako sam zadovoljan zato što imamo odličnu budućnost, a ako se malo i kockice slože, dobru ekipu i ove sezone. Bogdanović, Vesterman, Gagić, Milutinov, Bertans... Sve super talenti.

U odbrani smo danas bili šuplji. Gordon, Gagić, Bane, Čakar nesreća, stvarali su velike rupe. Sreća pa Krka nije mogla to da iskoristi na pravi način. Naravno, još nije počela sezona, tek su i došli Gordon, nisu igrali mnogi igrači, pa i bez te smo 4 - 5 eventualne, tako da očekujem odličnu odbranu i sjajan skok koji danas nije nedostajao.

Žao mi je što nisu ušli u igru nikako Miljenović i Bešović. Bešović se baš smarao na klupi. :D Mada, mislim da Bešović otpada prvi, tako da se ovo verovatno radilo s ciljem.

Leo Vesterman, kakva je to igračina! :respect Ima i sad već znanje, ali kako momak ima volju za igranjem, borbenost, želju za učenjem. Iako ne zna srpski, s Duletom se već srodio, komunikacija između njih dvojice je fantastična, mislim u smislu igre.
Bogdanović je imao takođe sjajnih poteza, ali nije danas bio njegov dan toliko, tj. nije pokazao još šta sve zna, a zna mnogo toga. Ne znam što ste pričali da je neki "vilen", danas je pokazao veliku smirenost i staloženost. Već se oseća uticaj Duleta.
Gagić je sjajan poenter, ima jačinu, ima skok, jedino što ga jebe je odbrana i dueli. Lalić je dobio dosta duela pored njega danas. Tori Tomas po meni, danas nije apsolutno ništa pokazao mnogo korisno. Ima brzinu, prodor, ali se u tome pogubi kad dođe do kraja i većinom ga izblokiraju viši igrači od njega. Jebe ga visina, ali eto sreće da će se nositi s njom kao Bo. Milutinov, jeste, ima leđnu tehniku, ali videćemo kako će napredovati u ostalim segmentima igre. Gordon ima skok, odbrana loše, Dule reaguj! :D Milosava je spasila igra u odbrani, u napadu je bio loš jako. Treba li da pričam koliko je Čakar bio loš?

SUTRA, u finalu sa Himkijem koji ima odličan sastav. Planinić, Lončar su imena, onaj Augustine je razbijač u reketu, danas je razbucao centre Igokee kao male mačiće, bojim se da će sutra i naše. Rivers dobar takođe, kao i Vyaltsev, a brz i prodoran je onaj Koponen. Respektabilan sastav, koga teško možemo dobiti sutra, ali vredi pokušati. ;) I samo da onaj Dudu igra što više, momak je pogubljen u vremenu i prostoru, igrači Igokee su se zajebavali s njim.

P.S. Grupa Grobara je uzvikivala jedno 5 sekundi u 4. četvrtini: "Đuriću odlazi" Izvinjavam se za off.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.802
Reaction score
56.040
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Cakar je bio jako pristojan u odbrani, pokrao dosta lopti, dosta kontri pokrenuo, skokova pokupio, zahvalno je odigrao, ali druga je stvar sto ce se uskoro vratiti dve odlicne trojke, pa ce biti zanimljivo kako tu napraviti prostor i za njega.
Dule sigurno zna sta i kako.
Besovic nema mesta ovde.
Ako vidimo danas kako je odigrao Milutinov koji je prakticno 95 godiste (rodjen 30. decembra) Besovic nema sta da trazi u Partizanu, dobar je decko bolje da ne laze ni sebe nego da proba da ostvari negde neku solidnu karijeru, jos ako recimo potpisemo Salica koji je na probi, koji je po meni opet bolji materijal za obradu...
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Pokrao jeste dosta lopti, ali je dosta i izgubio, kao i što je pokretao kontre za nas, tako je i za njih. Previše kiksa i nema volje kao npr. Vesterman. Delovao je dosta lenj. Lučić ga odmah potiskuje na drugo krilo. Bertans ili Čakar će biti trojke, samo što Čakar za 2. - 3. trojku dobija poveliku platu. Takođe mislim da neće biti mesta za njega, ali možda ga Dule izbrusi adekvatno pa bude nezamenjiv na 3.
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Gledao sam samo do pola 2ge cetvrtine, pa ako je neko slucajno snimio bio bih zahvalan pa da postavi link ili da mi posalje pm.
A ovo sto sam pogledao najvise mi se svidjela odbrana i zelja za istom,kao i poletnost sa kojom igramo i napadamo kos nakon promasenog suta.
To mi je nedostajalo prosle 2 godine kao i Duletov stajling (kais sa onim metalima, metalika stajl :D)
Zivo me interesuje hocemo li uspjeti iz nicega, kad je vec sve razgrabljeno na trzistu centara(znam da ima diog-u ali je preskup xD ), da iskopamo neku macku u dzaku koja ce da explodira.
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Nisam Tosu primjetio kao ni mec, spremao se jer sam morao nesto da obavim. :)
Kakve mi kraljeve na klupi imamo to je nevjerovatno,a ni Gasic ne zaostaje ,covjeku se u ocima vidi da psiho(ne bi bio u kozi nasih igraca :) )
Gasic,Dule,Tosa trio fantastiko :D
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
STOJANCE rekao kljucnu stvar: NECEMO SE DATI PASJIM SINOVIMA!
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Mislim da će se odluka o eventualnom angažovanju centra doneti nakon turnira u Španiji kada se proceni koliko Musli može da doprinese. Tačno je da treba da se napravi prostor za Gagića i Milutinova,ali ako planiramo da igramo u EL i naredne sezone trebaće nam još jedan centar koji može da doprinese svojim kvalitetom.Ako se Musli pokaže kao dobar mi smo zatvorili prelazni rok.
Što se tiče Milutinova ja mislim da on pre januara neće moći da igra zvanične mečeve jer još uvek obeštećenje nije uplaćeno a ni on neme 18 godina.Ako neko ima drugačije inforacije nek me ispravi.
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Prica se da smo doveli i Srecka Gasica 1998 god 205 cm i 115 kg :)prekrsti ) :D

Тотално неприродан и несразмеран однос висине и тежине за једног четрнаестогодишњака кошаркаша... Леброн Џејмс нема толику мишићну масу јеботе...



Свидела ми се данашња игра, биће то одлично кад се прикључе Лучић, Бертанс и Анђушић. Уз евентуални повратак Новице или долазак нове петице појешћемо конкуренцију с'говнима.
Милутинов и Гагић сабијају под кошем, какво освежење после двогодишње муке са центрима.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Ako se bude dovodio jos jedan visoki igrac, ubedjen sam da ce to biti neko tipa Lazme. Nama treba neko ko ce bukvalno da zatvori reket, da niski igraci ne pomisle da ulaze unutra.

Imamo mi dovoljno mase u reketu sa Muslijem i Gagicem...ne treba nam neki slon kao Dzavaj, a trenutno ni to verovatno ne mozemo da nadjemo na trzistu. Ni Musli ni Gagic nisu fizicki slabiji od Raduljice, samo je pitanje ko ce nakoji nacin da iskoristi tu snagu. Gagic je borac, dok je Musli jedan veliki znak pitanja sto se te borbenosti tice. Gledao sam ga u raznim izdanjima i kad grize i kad ga boli uvo da se tuce sa protivnickim centrom, ali Dule zna kako ce sa takvima sigurno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top