Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Стварно јел ово тачно, сад и ја видео да је она група на фејсу избацила статус јес да није неки извор ал кажу да је готово и да је најсвежија информација?

ЕДИТ: Надам се да није тачно некако сам прижељкивао Робертса.
 
Последња измена:

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Gista ? xmm Posle one afere oko dopinga , nema sanse da ga zelimo :D

Ovde se dosta pominje Rasic kao pojacanje , njegov prosek ove godine je oko 6 poena , nama treba igrac na pleyu koji ima u rukama min 15 poena po utakmici.
 

markovic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
1.780
Reaction score
22
Cisto sumnjam da su nasi zainteresovani, bio je problematican van terena, pa i onaj incident sa travom, ali ipak Dule je Dule, ko zna kakav bi Gist bio kad bi radio s Duletom. Ako eventualno dodje trebace nam teska petica tipa Dzavai :D
 

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
E moj Vojine imas 21 godinu i ne pravis razliku izmedju vutre i nandrolona
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Petre Božiću neprevaziđeni kapitenu i legendo KK Partizan hvala ti na svemu
:respect:respect:respect
Prevelika se euforija digla oko jednog 17godišnjaka pa sve iako je dobar kao što svi kažu da jeste, za njega bi bila i veća i korist i čast i ne znam šta sve ne da dođe u instituciju, a nama kako god ako došao dobro došao ako ne nek je zdravo

Sad vidim ovo za Gista što se mene tiče ne bih ga volio u timu i skoro sam siguran da ga Dule znajući za njegove sklonosti neće dovesti.

Nama na toj poziciji treba Lorens Roberts i ako možemo da ga dovedemo treba to odmah završavati, a pošto će Dule Lučića najvjerovatnije definitivno zakucati na četvorku tu poziciju bismo definitivno riješili.

Ne vidim svrhu eventualnog dovođenja Rašića, Imamo dva pleja ( Leo i Miljenović ), imamo dvojke i dobre šutere (Anđušić, Milosavljević, Bogdanović) pa ako već hoćete kombo beka i to imamo u Anđušiću, još ako dođe i Hezonja Rašića ne treba ni pominjati.

Pozicija tri je riješena sa Bertom i Čakijem.

Moj najveći strah je pozicija pet, da li ćemo dovoditi dvije petice???
To mi se čini kao neminovnost...

I na kraju Dule Vujoševiću nemoj se ogriješiti o najveću igračku legendu Partizana od vremena Danilovića i Đorđevića, daj bre traku Dušanu Kecmanu i Bog da nas vidi!!!:napred Partizan
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

Zagor

Guest
Народским речником реченом, има харизму екс премијера цветковића...
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ako gledamo trenutni sastav tima za mesto kapitena mogu da se bore samo 2 igrača-Milosavljević i Lučić.I verovatno će neko od njih dvojice i dobiti traku ukoliko se ne vrati neko od zaslužnih igrača(Tepić DA,Rašić za kapitena NE).
Mislim da bi mu uloga kapitena donela onu neophodnu dozu samopouzdanja i da bi on u kontinuitetu pružao dobre partije.
Na stranu to što mi se ponašanje Lučića baš i ne sviđa...
etZagore
Jebo harizmu kad dečko umire na parketu!Posle njegovih samoubilačkih bacanja za lptu niko od saigrača ne može da se vuče po terenu.
 

Zagor

Guest
Па баш може јер ту његову пожртвованост, која је за свако дивљење, не прати одговарајућа личност. Просто, Драганче делује и сувише повучено и тихо, налик оној деци из одељења која су добра и вредна, али никад не јебу, рецимо... :D
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.979
Reaction score
25.985
Локација
ante portas
Ako ostane Kecman logično je da bude kapiten i to mu po svim zaslugama pripada . Ako ode Kecman najbolje bi bilo da kapiten bude Lučić jer lik poseduje neverovatnu energiju koju prenosi saigračima a i pokazao je da ima ono nešto . Ako dodje Varda zašto on ne bi bio kapiten :D ?
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
greška, brišite
 
Последња измена:

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
JE-NE-A u potpunosti se slazem sa tobom.
neznam kakva je frka oko Keca dali od strane kluba ili Kec oce da se unovci jos koju godinu;
ako je ovo drugo OK! A ako je od strane kluba zaradi podmladjivanja tima to je cista glupost ,nama jedan takav covek i igrac treba bas sad da moze da povede ove mlade kad zagusti:
kad su istpeli Peru kapitena ove dve zadnje sezone nevidim gde je problem sa Kecmanom jedino ako on sam ne zeli da ode preko da zaradi malo vise!!:clap
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.454
Локација
tamo daleko...
Naravno da nije bilo sovinistickih ispada na forumu u vezi moguceg dolaska Hezonje, niti bilo gde po Srbiji. Mi jednostavno nismo takvi, pogotovo Grobari. Zasto bi ikome smetalo da mladi Hrvat dodje u Partizan, osim naravno umnobolnim ujkama. Oni su opet nenormalnim pritiskom naterali decka da promeni pricu, te ga mozda i udaljili od odluke, koja bi verovatno bila najbolja za njegov dalji razvoj. Neko sa majcinim mlekom sisa snagu da pravilno raste, a vecina zapadnih nam "susjeda" sa tim mlekom sisa mrznju prema nama.

Neizlecivi kompleksi. Decku sve najbolje, gde god da ode.
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Ovo je smesno koliko se spominje dolazak njegov.Kao da je Dzordan pa bez njega ne mozemo.Moje misljenje da od njegovog dolaska nema nista.Mnogo je velika buka dignuta i mislim da je trebalo da se uradi u totaloj tisini.I da se decko totalno izoluje od davanja izjava.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top