Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Cini mi se da posle ovoga danas Dule stvarno ne zna gde udara.Prvo profesinalan smo klub,plate moraju da se isplacuju redovno.Pa ako se od strane domacih igraca trazi i dobije razumevanje za kasnjenja to je u redu,ali ocekivati od Amerikanca da takvo razumevanje pokaze,pa ga posle pljuvati, jer sasvim opravdano,stranac nema razumevanja za finansijske probleme je za najstrozu osudu.Po nekim izjavama pocinjemo da licimo na propalu fudbalsku kurvu iz klonjare,jer eto Gordonu treba da bude cast da igra i bez para jer smo mi prvi u univerzumu.Zvuci poznato..Ja se takvih izjava i ponasanja najvise plasim,jer to govori o krizi u kojoj smo.Sta tek reci o ''greskama i grehovima'' koje se spocitavaju Gordonu.Zamislite covek kada je dolazio nije znao ko je zvezda i nije znao sta je to KES.:prekrsti Oni kada dodju,ne znaju gde su dosli,vecina Amera ne zna da pokaze Evropu na karti,misle da je Evropa jedna drzava,kada slete ne znaju gde se nalaze,ali je neoprostiv greh to sto neki americki kosarkas nije cuo za kurvu raspalu,koja je zamrznuta i sto ne zna kakvo je takmicenje Partizan osvojio u Carigradu.Ovo je stvarno tragikomedija..:pop
 
Последња измена:

Igman

Početnik
Учлањен(а)
02.11.2006
Порука
88
Reaction score
2
Локација
Brisbane - Australia
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za sve naše prijatelje u inostranstvu koji žele da postanu članovi kluba, to mogu učiniti putem stranice:

http://www.kkpartizan.rs/online/postanite_prijatelj.htm

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- i clan i clanovi - Uplaceno ... + prenos Vizure ... iako gledam preko satelita.
:partizan_fan:
 
Последња измена:
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Мислим да се Дуле водио тиме да до сад ниједан странац није правио проблем што се тиче кашњења. Колико знам ниједном странцу ништа не дугујемо,и увијек на крај сезоне су исплаћењи.
 

Igman

Početnik
Учлањен(а)
02.11.2006
Порука
88
Reaction score
2
Локација
Brisbane - Australia
Bombarder ...

isto i kod mene, niti radi preko Chrome-a, niti preko iPada ... uspio sam tek sa Mozilllom
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.913
Mislim da onom Djoganiju Ejsi Lou nije sve isplaceno. Zasluzeno, doduse.


Kako god, treba da se shvati da je savremena kosarka posao, pogotovu americkim crncima. Ukoliko tvoj poslodavac ne postuje ugovor - dovidjenja.
Moderni kosarkas sve podredjuje karijeri i mora sebi da obezbedi kasniju egzistenciju tokom tih 10-15 godina.

Nisu ovo sedamdesete kad su doktori masinstva malo pikali basket usput.

Dakle, koliko para - toliko muzike.


A, usput, doticni je i pored zakasnelih zarada, iako je Amer, igrao "bez ruke" protiv tih Roma za koje nije cuo u levom i nebitnom takmicenju (sa stanovista neznanja sta je Evroliga).


Druga stvar, mediji su, prema obicaju, nepotpuno, svesno i perfidno preneli informaciju.

Do toga, naravno, ne bi ni doslo da Dule nije osetio potrebu za pravdanjem, sto zna povremeno da oseti, a to mu, kao svakom inteligentnom coveku, ide od ruke.

Ovo svakako nije momenat za prebacivanje odgovornosti, nego za zbijanje redova.

Marketinski deo nam je tragican vec godinama, bez obzira na trenutnu krizu koja pogadja sve.

Mi smo institucija i treba da se ponasamo u skladu sa tim, a profesionalizam i nacelo ''koliko para-toliko muzike" su neizostavni deo toga.

Dakle, ne treba kukati, nego izgurati sezonu do kraja, a onda nastojati da se iznadje sto bolje resenje.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Мени је невероватно да људи на овом форуму и даље прате исечена, скраћена, осакаћена издања конференција за штампу или изјава челника клуба, поред живог и лудог колеге MVP-а који овде качи комплетне и нецензурисане КЗШ које се неретко разликују суштински од горепоменутих издања у медијима. Лудог зато што се труди да нам да изворне информације, а многи поред тога и даље цитирају и воле ,,пречишћена'' издања.

Као што се могло чути, Дуле је пре свега осуо паљбу по менаџеру и менаџерској агенцији, а сам Гордон је ту секундардан. Тако да је нека имагинарна осута паљба Дулета по Гордону ипак имагинарна када се послуша све и када се не извлаче ствари из контекста.

Генерално мислим да је играчки, одлазак Гордона губитак који ћемо надам се некако да надоместимо.

Ne vredi, više odgovaraju ovi filtrirani izveštaji sa kzš, da bi se dokazalo kako smo neprofisonalni klub i utvrdila teorija o našem raspadu.
Ovde se piše kao da je klub hteo da zajebe Gordona i da mu ne isplati njegov novac, to ni ćoravom ne bi palo na pamet koliko je besmisleno.

Dule je jasno rekao da smo hteli pozjamili bi pare, ali princip je bio takav da se ne kvari hemija ekipe, zato što je ove godine sastavljena bez ijedne super zvezde.
Igrač koji odbija da trenira zbog kašnjenja plate je tempirana bomba.

Duletova situacija sa csk i ovaj slučaj Gordon nemaju veze jedno sa drugim. Krajnje je maliciozno povezivati nešto što je potpuno različito. Uostalom da je Gordon ostao u klubu, dobio bi svoje pare kao i Dule od csk, samo naravno sa zakašnjenjem, kao i mnogi drugi igrači koji su igrali u Partizanu, a koji su bili svesni da su pod Vujoševićem postali bolji, i na tržištu mnogo vredniji igrači nego što su bili.
 
Последња измена:

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Мала обсервација на последња дешавања око одласка господина Гордона из ККП.
Нећу ништа ново рећи ако напишем да је мајка свих проблема у томе што наш клуб заправо има двоструки идентитет. Са једне стране то је професионални клуб пар екселанс европског формата, а са друге стране то је унија заљубљеника и приврженика једној идеји и једној емоцији.
Како се у том погледу непрестано налазимо негде на пола пута између стварности и сна, онда имамо потребу да сањамо стварност и да проживљавамо сан.
То је иначе сасвим у реду када смо ми сами у питању, али није за очекивати од било каквог произвољног путника намерника који идући трбухом за крухом пронађе ухлебљење у овом бајковитом клубу.
Идући том линијом стижемо до тога да имамо потребу да сваког кога пут нанесе у Хумску, посматрамо у светлу наших схватања и система вредности, не дозвољавајући могућност да у послу у коме смо постоји неко ко има и само пословни однос према својим и нашим обавезама, па у том смислу нема никаквих емоција или су оне само у сврху властите промоције.
Тако истрајавамо у настојању да волимо, али и да будемо вољени, док играмо кошарку која све више бива бизнис, а све мање постоји као игра.
Отуда и оваква разочарења, па и тешке речи.
У конкретном случају г. Гордона, склон сам да за све што је споменути учинио изван онога што је била његова обавеза кажем хвала, наравно уколико је тако нешто заиста постојало, а за све остало ни толико, јер је за то добио плату.
Што се нашег односа према томе тиче, једино мислим да је потребно да будемо принципијелни, па тако ако очекујемо емоције код наших играча по дефиницији, онда не треба да замерамо ни Душку што има иста таква очекивања, те има проблем са неузвраћеном љубави, а опет ако смо ближи концепту искључиво професионалног, онда немамо шта да жалимо, параграфи су обавили своје, нити ће са г. Гордоном ККП да процвета, нити ће без њега да пропадне.
Или да будем сасвим експлицитан, па да на неки начин парафразирам Оскара Вајлда из позиције г. Гордона: када сам био млад веровао сам да је новац све у животу, када порастем, схватићу да је то Партизан.
Идемо даље...
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Nije to nista cudno, za tamnopute Amere pogotovo.Molim vas pa pitanje je da li je znao glavni grad SAD a kamoli da zna sta je Evroliga.Jednostavno oni su takvi,vole da se duvaju i sutiraju na kos,to nose iz svojih krajeva gde su odrasli,puni su sebe i to vam je to.

Sto se tice plata,pravi stranac poput tamnoputog igraca mora da prima redovno platu,njih zabole da li igraju za Boston ili Konstantin ,lova mora da legne.Druga stvar su Leo i Debela Berta.

Ne znam kakve veze ima da li on zna koji je glavni grad Sjedinjenih Država ili ko su limenkari? Uvek je davao maksimum na terenu, a za slabovide je to dokazao i u finalu Kupa.

Isto tako mi nije jasno to tvoje "tamnoputi igrač". Kakve veze ima da li je on Amerikanac, crnac, belac, Kinez, Japanac?

Isto tako, da kažem i ja, ako smo profesionalci, zašto ne istrajemo u tome? Sad je on kriv i ponašao se "nepošteno" (tako Dule kaže). Mislim, nemojte da se zajebavamo, na Đurgardenu branite ljude iz Radne zajednice koji nisu primili plate i spalili biste Đurića, a ovde je u redu.
Pa je onda kriv i što je menjao koledž, i što je menjao poziciju, i što je imao problema. A zašto smo ga onda dovodili? Zašto onda nismo doveli nekog koji je znao sve glavne gradove i koji nije imao problema?
Pa mora da shvati da ovo nije Amerika? Nemojte zamenjivati teze, pa nismo mi oni preko. Svi krivi samo mi nismo.

Upoznao sam dečka još kad je došao u Partizan. I njega i Torija. Oni su došli ovde da igraju košarku, a to se plaća. To što Dule priča ovo, ne mora da znači da druga strana priče ne postoji.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.361
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Не бих коментарисао више целу ситуацију око Гордона, само бих напоменуо, ако останемо само на једном менаџеру, а при томе тај менаџер о прекоокеанским играчима везе нема, пример Тори, ми смо објективно у курцу.
Кошарка није почела с Мишком нити се завршава.
Ја се искрено све више бојим у превише дилова с зализаним, односно превише дилова који Партизану не доносе бољитак.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Za ovaj post ne važi "dupliranje posta", suviše je važan info kojeg hoću da podelim sa ljudima i hoću da ovaj post bude što uočljiviji:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovde su vam utakmice u arhivi:

http://www.kkpartizan.rs/online/online.php


Ima ukupno 23 utakmice u ponudi, pa nije problem ko hoće i sve 23 utakmice da uplati i da gleda (23 utakmice = 46 EUR).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za sve naše prijatelje u inostranstvu koji žele da postanu članovi kluba, to mogu učiniti putem stranice:

http://www.kkpartizan.rs/online/postanite_prijatelj.htm

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naravno, da sad iskoristim priliku i ponovim link za slanje sms-poruka odavde, iz Srbije:

[URL="http://www.kkpartizan.rs/sr/sms-klub-prijatelja.php"]http://www.kkpartizan.rs/sr/sms-klub-prijatelja.php[/URL]
Samo još da dodam dve stvari, obe su jako bitne:

1.
Kad ljudi hoće karticom da uplaćuju pare više puta, onda moraju da menjaju korisničko ime, ne može više uplata sa jednim korisničkim imenom.

2.
Generalno važi za ljude u Srbiji: Ko god može da plati karticom, neka uvek pre plati karticom nego sms-porukom. Zašto? Zato što tako više "čisto" ostaje klubu! Naravno, puno ljudi nema kartice, ja ovo pričam samo za ljude koji imaju obe opcije.
(Ljudi iz inostranstva svakako mogu da plate samo karticom).
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Mislim da bi bilo dobro kada bismo neke naše mlade igrače
do kraja sezone posudili klubovima koji će igrati Razvojnu ligu.
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Pa trenutna situacija je takva da zaista počinjemo da "bivamo" kao odraz u ogledalu slike koju smo gledali baš tu pored nas, "u komšiluku", i iskreno se sladili jer i mi živimo u zemlji Srbiji gde je jedna od glavnih parola za zadovoljstvo nažalost "DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA".

Da li nam stvarno treba da posle toliko sezona "Čojstva" i "Junaštva" musavimo obraz?

Gordon je otišao. Imamo dve strane medalje. Gordon upućuje na jednu, Dule na drugu stranu. Nek je istina i negde izmedju opet delujemo smešno. Sigurno je ugovorom definisana dinamika isplaćivanja, pa sve i da je Gorodon tražio dve plate unapred, i da nije došao na trening zbog toga, sigurno postoji odrednica po kojoj bi bio kažnjen pa tek onda škartiran.
Ovako on je izašao bez posledica, što automatski implicira da smo mi prekršili neke stavke ugovora. Plus se lepo oprostio i preko drušvenih mreža, da ne kažem gospodski. I onda se Dule istrčava sa pričom "Gordon ucenjivao klub"!!!!
Pa sad imamo repliku menadžera, i dokle tako? Hoće li ovo postati još jedan esej prepucavanja, pa se možda umeša i gospodin Ćoki, da umesto dijaloga dobijemo raspravu u trouglu????

Sve u svemu, nije Gordon toliko bitan, otišao je i to je priča "adakta", ali očekivati od njega ljubav prema crno beloj boji je tužna priča. To je stvar vaspitanja, i u zemlji u kojoj mi živimo takva ljubav je instalirana genetska aplikacija i gde je ona takva kakva jeste posledica donekle i inata i iznudjenog rešenja, jer tamo gde ti uzmu, tj gde se trude da ti uzmu svu materijalnu podlogu, STVARI DUŠE dolaze do izražaja brže i mnogo jače, jer to smo mi kroz vekove.
Ali očekivati to od Amerikanca, ili nekog drugo stranca je suvišno. Oni opet imaju (većina) ono što mi nemamo, razvijeniju radnu etiku i profesionalni odnos.

Sve u svemu ono što je loše je produženi eho cele ove priče. Jer poznato je da su svi američki igrači u "dosluhu". Ovoga leta je bio Pulen, nekog sledećeg će biti "Parker, Robinson, ODOM " :D, koji više neće zvati Boa, Robertsa, Kamingsa, nego Loa, Tomasa, Gordona, da pitaju kako je u tom Partizanu, pa će na konačan račun uticati i ta promenljiva. Doćićemo u situaciju da počnu da nas zaobilaze u širokom luku. Ali šta je tu je.
 
Последња измена:

BBC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
517
Reaction score
344
Локација
Novi Sad
Nadam se da se klub nece vise izjasnjavati u vezi slucaja Gordon ...u suprotnom (kao sto pisemo na temi sport u Srbiji i Svetu) cirkus se nastavlja...
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
..., ако останемо само на једном менаџеру, а при томе тај менаџер о прекоокеанским играчима везе нема, пример Тори, ми смо објективно у курцу.
Кошарка није почела с Мишком нити се завршава.
Ја се искрено све више бојим у превише дилова с зализаним, односно превише дилова који Партизану не доносе бољитак.

Meni je to upravo fascinantno, mi kao da zivimo u 90im kad nije postojao kompjuter(internet), iole pismena osoba(racunarski) uz malo muke moze naci kontakt bilo koga na svijetu.
A da ne govorimo o menadzerima koji su svima dostupni samo da uvaljaju igrace.
Mi imamo "provjerene" izvore sto se tice igraca pa nam se zadnjih godina dogadja sta nam se dogadja.
Skauting ne postoji, ako nista mogli su nekoga uzeti zaludjenika(zaljubljenika) u taj sport da im preceslja americko trziste...
Jer recimo i ove godine ce biti nedraftovanih igraca kao sto je bio gordon a koji imaju kvalitet da igraju kod nas za neku sicu a otice u neke smijesne ekipe.

...
Sve u svemu ono što je loše je produženi eho cele ove priče. Jer poznato je da su svi američki igrači u "dosluhu". Ovoga leta je bio Pulen, nekog sledećeg će biti "Parker, Robinson, ODOM " :D, koji više neće zvati Boa, Robertsa, Kamingsa, nego Loa, Tomasa, Gordona, da pitaju kako je u tom Partizanu, pa će na konačan račun uticati i ta promenljiva. Doćićemo u situaciju da počnu da nas zaobilaze u širokom luku. Ali šta je tu je.

Upravo to, to je ono sto ce nas snaci i to je isto sto je snaslo rahmetl(ne znam je li se tako kaze/pise a zanimljiv mi je izraz) zvezdanu.
Onda ce biti mi smo htjeli ovoga on nije htio(gle cuda) pa je prinudno rjesenje bio ovaj igrac(svaka slicnost sa tori tomasom je slucajna)...Jbte imam osjecaj da idemo u ponor brzinom svjetlosti i nikako kraj poniranja da nastupi.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Samo još da dodam dve stvari, obe su jako bitne:

1.
Kad ljudi hoće karticom da uplaćuju pare više puta, onda moraju da menjaju korisničko ime, ne može više uplata sa jednim korisničkim imenom.

2.
Generalno važi za ljude u Srbiji: Ko god može da plati karticom, neka uvek pre plati karticom nego sms-porukom. Zašto? Zato što tako više "čisto" ostaje klubu! Naravno, puno ljudi nema kartice, ja ovo pričam samo za ljude koji imaju obe opcije.
(Ljudi iz inostranstva svakako mogu da plate samo karticom).


A zašto ne otvore PayPal nalog i postave dugme "Donate". Klikneš na to dugme i uplatiš koliko hoćeš i kad god hoćeš. Oni uzimaju negde oko 3%. Mnogo jednostavnija opcija za dijasporaše nego da jure po bankama, otvaraju kojekakve naloge i tome slično.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Ne može "PayPal", nije legalno ovde. Da ti ne objašnjavam sad u detalje, u svakom slučaju bi to bilo "divlje" u konkretnom slučaju. A time i opasno po klub u ovakvoj jednoj državi.
 

Xornet

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
167
Reaction score
4
PayPal jos nije dosao u Srbiju.
Moze da se otvori PP na neku karticu iz HR ili Slo ali to nije legalno.

Alternativa je Moneybookers tj. Skrill koji funkcionise sjajno i dostupan je u nasoj zemlji, jedino sto nije toliko popularan kao PP i nisu svi culi za njega.
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.530
Reaction score
4.135
Локација
Ljubljana
Za ovaj post ne važi "dupliranje posta", suviše je važan info kojeg hoću da podelim sa ljudima i hoću da ovaj post bude što uočljiviji:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovde su vam utakmice u arhivi:

http://www.kkpartizan.rs/online/online.php


Ima ukupno 23 utakmice u ponudi, pa nije problem ko hoće i sve 23 utakmice da uplati i da gleda (23 utakmice = 46 EUR).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za sve naše prijatelje u inostranstvu koji žele da postanu članovi kluba, to mogu učiniti putem stranice:

http://www.kkpartizan.rs/online/postanite_prijatelj.htm

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naravno, da sad iskoristim priliku i ponovim link za slanje sms-poruka odavde, iz Srbije:

http://www.kkpartizan.rs/sr/sms-klub-prijatelja.php

1.
Kad ljudi hoće karticom da uplaćuju pare više puta, onda moraju da menjaju korisničko ime, ne može više uplata sa jednim korisničkim imenom.

To baš i nije najbolje rešenje. Treba nekako, da se omogući opcija, da se može ponovno uplatiti.

Plus toga na sajtu se pogrešno pravi lista onih koji su uplatili. Ja sam recimo uplatio jednom (više puta se ne može) a na listi sam objavljen 4 puta:

2206
Aleksander Kovač Ljubljana
2207
Aleksander Kovač Ljubljana
2208
Aleksander Kovač Ljubljana
2209
Aleksander Kovač Ljubljana
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.913
Trebalo bi da omoguce preko moneybookersa, posto ga imaju i ljudi u zemlji i u inostranstvu.

Gazda ima moneybookers, bar je tako rekao pre oko godinu, a i nije nikakav problem prebaciti lovu sa nekog racuna na moneybookers.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top