Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Dulence_ns

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2012
Порука
336
Reaction score
19
Локација
Novi Sad
To u praksi vidjeti NEĆEŠ!!! Koliko god mi bilo muka priznati, ja očekujem oko 500 pantera u 3. i 4. utakmici! Sjetite se prije neke sezone kad ih je njihova legenda prošvercovala u halu... A naših sutra i prekosutra neće biti ni od korova (mislim navijača)


nemoj biti siguran u to :D Kad njihovi glupi igraci ne bi delili karte po Novom Sadu svojim drugarima Grobarima (razmisli ko im je od igraca iz Ns-a) onda bi bilo jos manje sanse da se neko raduje nasim kosevima :p

bice nas i sura i prekosutra,kamuflirani kad se ulazi u halu a u hali ponosito i dostojanstveno predstavljati boje kluba kako i dolikuje .
Inace,njihovi igraci skoro da mogu da uzmu koliko hoce karti o0d kluba i podele,ali bukvalnoooooooo... samo jedan "od te dvojice iz Novog Sada" razdeli 10 karti :D

Al mislim i jako iz sveg srca bi voleo da im se napravi docek kad mi budemo domacini kako ni ne sanjaju da moze da ih neko doceka..da obrisi suze mala moja kad smo suzanu decekivali bude mala maca za ovo,da se razglas iz klupe ciganske stave zvucnici i pustaju se narikace ako treba,oplakivati kurvu,a iza klupe razviti transparent -"JEDAN GROBAR VREDI KAO 100 cigana "
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Recept iz Podgorice od onomad... Videli su da je Budućnosti se na kraju posrećilo sa time što je Grobarima bilo onemogućeno prisustvo, pa misle da će i njima!

Napred Partizan... Ovo je bitka za odbranu celog JSDP!
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
utorak, pravdu će deliti Sreten Radović (Hrvatska), Damir Javor (Slovenija) i Milivoje Jovčić (Srbija). Za sredu su delegirani Siniša Herceg (Hrvatska), Srđan Dožai (Hrvatska) i Matej Boltauzer (Slovenija).

Boltauzer će u utorak suditi u Podgorici, na meču Budućnost - Cedevita od 18.30, uz Iliju Beloševića i Sašu Maričića, sudijski tandem iz Srbije.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.105
Reaction score
15.895
Локација
Храм фудбала
Posto cigani pokusavaju da stvore vjestacku domacu atmosferu valjda u skladu sa vjestackim klubom za koji navijaju od nasih ocekujem pakleni odgovor na terenu.
Isto tako posto su se zaigrali "gospode", mi bi trebali na bilo koje pogrdno skandiranje da trazimo od sudije prekid i praznjenje tribina pa da vidimo ko ce i iz tog "gospodstva" izaci kao pobjednik.
Ali raduje me ovo sto su uradili iz jednog razloga, vjerujem da je ovo jedan veliki motiv vise za Duleta, a ne sumnjam da ce on to dodatno znati iskoristiti i u razgovoru i spremanju nasih igraca.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.947
Reaction score
7.950
Zar ne bojkotuju panteri ABA ligu ili ce odjednom shvatiti vaznost utakmice pa ce bojkot ukratko prekinuti?!
Pa ne igraju nasi prvi put pred njihovu publiku,to ce nam biti motiv vise da ih dobijemo,ocekujem da od dva "gostovanja" dobijemo baram jedan,a ja ciljam na pobedu u sredu.
A,onda kod kuce je*ati im majku milosnu po 10-ak razlike:šal
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Opet su se usrali,jel moguce leb ti jebem :D Pa sta im jos treba,da vrate MJ-a iz penzije :D

Bobana ne udvajati,pustiti ga da igra,nek ga Djumiceve jake nogu zaustavljaju a koncentrisati se na Vilijamsa,zaustavljanje Vilijamsa je ujedno i zaustavljanje Bobana u velikoj meri.Boban je opasan samo kod samoga kosa kad se pozicionira i kad ga dobro hrane loptama kad je pod samim kosem.

Ocekujem da igramo u vecoj rotaciji,dakle da Marinkovic ima svoju rolu kao i Andric,bilo bi pogubno da igramo ovakvu seriju sa nedovoljno igraca.Brine me sto u poslednje vreme Vanja nije imao neke role iz ne znam kojih razloga,u Podgoricu nije ni isao.

Sve u svemu neka me mirnoca obuzela....
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.585

Bergman

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2014
Порука
1.059
Reaction score
189
Локација
zapad
Uu kakvi su se indijanci javljali kod Tegija u emisiju večeras.. :confused:buhaha zaoštrilo se.. :)
 

Kanada

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2014
Порука
417
Reaction score
127
Локација
April? Snijeg do koljena
Ovako miran u svom zivotu nisam bio.Da li zbog toga sto sam odrvenio tokom sezone ili sam ubjedjen da cemo im jebati nanu naninu.Ali da cu urlikati kada ih sjebemo urlikat cu.Nece ni jedan cigojner ostati u blizoj mi okolini da ga ne potkacim.Jebo vulkan kakvu cu vatru sipati po govnima.Ima da zapamte ovu sezonu za sva vremena
Generale povedi sinove u borbu,naostri ih onako kako samo ti znas.Srecno grobari:napred Partizan
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
Veceras samo mirno,sto se tribina tice nema potrebe za vecu brigu jer pravi cigani bojkotuju aba ligu tako da od nekih vecih nereda i upadanja na teren ne bi trebalo da dodje.Nadam se da nece da se ponovi 3vs5 na kraju iako mi krajnji ishod i karanje u naredne 3 utakmice posle prve itekako odgovara.
 

Grobar_BL

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
680
Reaction score
16
kako mene nervoza drma...ko da ja igram veceras!

Ja imam takav osjecaj da cemo ih drknuti...samo da Sale ne pravi glupe faulove, ne moze Bobi nama dati koliko njima brat ludi Sale njima moze natovariti i utrpati i usrati im se u zivot!

Ganjam nekako da dodje nas cetvoro u subotu...ali ne znam hocu li moci doci do sezonskih ako ne onda mozda i na blef da zapalim.


p.s. Grobarijo, WWIN kladionica daje poklon decenije danas...Sasa 12.5 granica, to ce Sale prebaciti u polovini 2/4. Stavite pare i kad dignete pravac BC PARTIZAN SHOP!
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
Uff vecu tremu imam sad pred utakmicu nego kad sam iso na prvi razgovor za posao.


3 kljucne stvari za pobedu. Vrhunska odbrana Dragana, Hladna glava Sase i visok procenat slobodinh bacanja. Ako ispunimo pobeda je realna. Samo pametno i smireno kao i svih prehodnih godina.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Zajebana ova FabrikaMetalnihPoluproizvodaCrvenazvezdatelekomdivavoli,treba ti jedno 30-tak sekundi da je izgovoris,zajeban strateg,zajebani igraci,zajebana publika koja poznaje kosarku:banghead,sve zajebato.

A mi , budi Bog sa nama.:D

Reko sam da cu da se odjavim do kraja ove serije,ali jebiga jace od mene.Okolina oko mene ciganska mi ne da mira,nisu normalni,ne znaju sta ih i ko ceka.

Polako sa nervima veceras.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Jednu od prve dve, da li danas ili sledeću, moramo da dobijemo, inače možemo da se pakujemo.

Ne verujem da ćemo danas da dobijemo, ali drugu najverovatnije hoćemo. Dobićemo i treću, a u četvrtoj pri našem vođstvu će biti svega i svačega. Očekujem čak i da se cigani iz Železnika povuku sa terena, pa će ABA morati da nam pripiše 20:0.

Naša šansa je 55-45, ne toliko zato što smo bolji, imaju oni sasvim solidnu ekipu, nego što oni ne mogu da se nose sa pritiskom. To su pokazali dosta puta u poslednjih ko zna koliko godina. Kad god su morali da pobede, popušili su!
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
E pa momci(i devojke) to je to. Početak. Napišem nešto pa obrišem. Jedva čekam da vidim momke na terenu, da izađu u onim crnim dresovima uz psovke i prozivke odvratnijeg dela Srbije. Psovke i prozivke koje treba da nam napucaju krv maksimalno kao i mržnju prema njima i da podignu želju do maksimuma da ih SAHRANIMO!!

Optimista jesam. Da li postoji i jedan razlog da mi Grobari ne budemo optimisti uzimajući u obzir mnoooogo sezona unazad kad je u pitanju večerašnji protivnik ili protivnik od koga su ovi uzeli ime!? Možda ne dobijemo prvu, ali u drugoj ćemo ih pojesti. Mada siguran sam da Dule igra na ogroman pritisak koji ona govna imaju da počnu seriju sa pobedom.

Potpuni mir i tišina u prethodnih 10-tak dana. Jednostavno ne znam kako smo svu ovu tišinu preživeli. Šta će nam ona doneti, videćemo počev od večeras.

Znam da su momci "odsečeni" od sveta i da neće videti neke naše želje i motivacione poruke ALI SAMO ŽELIM DA SE SETE DA IGRAJU ZA NAS!! DA IGRAJU ZA VELIKI PARTIZAN!! DA IGRAJU ZA ISTORIJU I LEGENDU!!! AJDEEEEEEEEEEEEEE!!!! :pfc: :pfc: :pfc:
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Od 8. avgusta prosle godine kada su pocele pripreme, svako vece lezem u krevet i svako naredno jutro se budim misleci o danasnjem danu. Mnogo stresnih noci i dana je od tada proslo. Kad pogledam unazad, ovo je jedna od najlepsih sezona. Minus 29 u Ljubljani, putovanje po nedodjijama evrokupa, mucenje protiv Metalca u Pioniru, Sasin povratak, Draganov oporavak, divne pobede u Valjevu, Skoplju, razotkrivanje Izdajnika, borbe sa scilama i haridbama, kradja u Milogradu. Grobari za nas u Beogradu i Cacku, licna poznanstva sa nekim clanovima ovog foruma. Sve je to za mene Kk Partizan...Neprocenjive uspomene.
Napred Partizan!
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.656
Ne znam kako ce biti veceras ali ocekujem rutinski prolaz u finale ABA lige. Generale i crno-bela vojsko u napad na recikliranje limenki.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
827
Reaction score
2.859
Ja ne znam kako iko od vas moze da bude miran.Mene uhvatio stomacni virus, kazu da sam nesto pojeo, a meni bezveze da im kazem da je zbog basketa da ne misle da sam lud.Ovo je serija koja ce, u slucaju nase pobede, na neki nacin predstavljati kraj jedne epohe rivalstva.Ovo kako se osecam ne moze da se poredi ni sa jednom utakmicom do sada.

Da mogu da zaspim, pa da se probudim za nedelju dana i samo vidim ishod...
 

Salesb

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
340
Reaction score
6
Локација
Sokobanja
Poštovani, večeras će na RTRS-u biti utakmica Lige šampiona, a na RTRS plusu vječiti PO derbi Zvezda-Partizan. Tako je večeras, zbog obaveze prema FIFA-i, a poslije ćemo redovno prenositi PO ABA lige na RTRS-u. Srdačan pozdrav!
Ko ima IPTV ovo ce ga sigurno zanimati...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top