Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Ајде, ајде заборављено је све што је синоћ било. Данас је нови дан, и могућност да вратимо све што смо синоћ просули и поклонили.
Апсолутно не сумњам да можемо и да ћемо то и учинити, вјерујем у ове момке, вјерујем у Дулета, на крају свега вјерујем и у Божју правду.
Ваљда ће их додатно мотивисати данашњи и јучерашњи новински натписи, гдје се ни једном ријечју не спомињу потези судија и циганских играча, али су зато Партизановци Стока.
Е ајде да их та Стока онако све заједно на камари ј*бе :partizan_fan:
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
Kada su nas dobili u prvoj utakmici bez vecih problema,napalili se majmuni da nas dobijaju lagano i u drugoj i ispusili su ga tu jer smo ih unakazili[iako samo sto ne zasrasmo na kraju].Posle druge utakmice i 1-1 u seriji napalili smo se mi i vec ''lagano'' prepisali naredne dve utakmice nama zbog domacinstva i taj fazon i evo sta se desilo 2-1 za cigane.

veceras samo smireno ako hocemo da napravimo nesto,evo za gospodu koja je prizeljkivala limenkare u polufinalu izvolte ih sad.Visi nam evroliga o glavu...


Za Pavlovica,nevidjeni idiot.Najiskusniji na terenu a pada na one sitne provokacije propalih limenkara,oni bas to i hoce a on kao balvan naseda vec nekoliko puta,strasno tragedija od njega..
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
674
Локација
Београд
Заслужен пораз, за који смо највећи кривци ми сами.
Прилично велики број грешака и беспотребних потеза које су многи већ навели у својим постовима, нема потреба да их и ја опет наводим.
Замерке ка нашима су заслужене али ја немам срца да им било шта замерам, свестан сам да није било управо оних које данас оправдано критикујемо, ми би се од борбе за
Евролигу опростили још у децембру, што наравно не оправдава издање од јуче.

Само будала може да нас отпише, показали смо да смо у стању да им парирамо, да можемо да се вратимо и из тешког нокдауна, ништа још није готово.
Иако је тренутни скор у серији 1:2, све још увек зависи од нас самих, и то је оно што мене највише храбри.

Скоро сам у пар наврата жестоко писао против актуелне гарнитуре са Јужне трибине, али се никако не слажем да је навијање синоћ било просечно.
Није лако навијати кад се губи преко 30 минута, али је врло често цела хала грмела како треба.

Ко верује у 3:2 за нас, ајмо лагано на ЈНА па пут Пионира, нема предаје – борба до последњег даха.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.359
Reaction score
37.684
Ja samo želim da vidim ekipu na terenu, EKIPU, ne pojedince. Neka odigraju za klub, za grb na grudima, pa neka izgube ako oni preko budu bolji.

Neka batale i sudije i provokacije bagre od preko puta, samo neka igraju za svetinju.

Inače, iako prednost FMP-a deluje velika, ona to u stvari nije. Eventualnom pobedom danas, mi bi ogroman teret prebacili na njihova leđa. Zna se kako umeju da zaseru pred svojom publikom, doduše tu smo izgleda isti u poslednje vreme.

Uopšte ne želim da razmišljam o zakulisnim radnjama, sudijskim krađama, provokacijama... Ako pokažu želju, kao što nisu pokazali juče, ja ću biti zadovoljan. Ako to ne bude dovoljno, bože moj. Partizan ne postoji od juče, postojaće i sutra, kako god se ova serija završi.

@srna:

Potpuno razumem o čemu pričaš, bio sam i sam u sličnim situacijama nekoliko puta. Iz tih razloga ja u svom okruženju više i nemam onih od preko puta, bar ne onih okorelih. Iskreno, ne vidim neki gubitak.

Ali, to što je Pavlović uradio, to je možda ok za tebe ili mene, za njega nije i ne sme da bude. On je morao da zna, ako već svi mi ovde znamo, da će biti na tapetu svima, i bandi koja sudi i bandi protiv koje igra i bagri koja ga pljuje kada igramo u gostima.

Na onu provokaciju Lazića je trebalo da odgovori košarkaški, a ne uličarski. To nije i ne sme da bude manir igrača Partizana.

Ne znam šta da očekujem od Pavlovića večeras, nešto mislim, ili ga neće uvoditi u igru uopšte ili će im sasuti 30 poena, onako grobarski, iz inata.
 

Silja

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2008
Порука
500
Reaction score
73
Локација
Sabac
Neka bude sto biti moze, cepaj cigane, samo jako, ostro, borbeno. Ja sebi ne bih mogao dozvoliti da igram mlako a kapiten mi gine na terenu 35+ minuta. Moraju da se razdrmaju, mora publika da bude na nivou. Ocekujem opasnu reakciju od Pavlovica.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.880
Reaction score
11.013
,,Нестали'' чланови циганске управе су Марко Вучковић и остале вође са севера.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
I ja očekujem reakciju naših najiskusnijih igrača.

Za ovu sezonu sam mislio da je davno gotova,ali me povratak Pavlovića digao .
Evidentno da ove sezone nije na nivou prošle,ali i dalje je klasa .
Ja jednostavno ne mogu da verujem da će cela serija najvažnijih utakmica proći bez njegovog doprinosa !
Verujem da možemo do pobede ,a u sredu ...
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ako može samo neko da prenese Srdji da večeras prenosi jebeno neverovatno bitnu utakmicu te ako može da zajebe priču oko NBA! Ako je naš a jeste, neka prenosi Partizan sa bar malo emocija. Ne mora da bude subjektivan ali neka ne bude slep i prenosi ono što se zaista dešava na terenu a ne da onaj rom prenosi sve a da se Srdja samo slaže sa konstatacijama. Takodje, ako je Šarenac naučio da ćuti uz DA VOLIM CRNO-BELE i da se čak izvinjava što je ranije pričao pa može i Srdjan kolegijalno da skene pažnju kolegi romu da začeti jebenu pičku dok se peva naša uvodna pesma a ne da sere o svemu i svačemu.
Sramota je kako se rade prenosi! Jebeni SK!!!
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Sasa Pavlovicu GROBARCINO znam koji je osecaj kad neko serenda na tebe a ti si kratak fitilj.Majstore samo jako u meso cigansko ko ih jebe .Ako je rezultatski jebeno nemoguce da ih dobijemo(u ovo ne verujem ali jebiga sranja se desavaju)nek zapamte bar da nismo picke.:napred Partizan

Izvini burazeru, ali ovi Sasini potezi su definicija pickastog ponasanja. Ako nismo pickice, daj da igramo odbranu, da idemo u meso, pojacamo intenzitet, a ne da igramo odbranu preko kurca pa onda trcimo za ciganom da ga udarimo sa ledja...
Ocigledno je da ga provociraju i da kod sudija nema ni priblizno tretman kakav bi trebalo, ali burazeru pokazi ko si, pojedi kalinu u odbrani, zakucaj mu u facu, zagradi skok, spucaj bobiju bananu...
Nadam se da ce razmisliti prije vecerasnje utakmice i konacno govnima odgovoriti na pravi nacin.

Idemo jako, pa sta bude!
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Braco i sestre, ovi momci su najvise zeljeli pobjedu, nisu uspjeli i tu je kraj price. Nema mjesta kritici, jer se treba sjetiti kako je krenula ova sezona. Neka veceras daju sve od sebe i to je to. Gazi, kidaj, lomi i pobijedi Partizane moj. Sa vjerom u Duleta i momke, naprijed Partizan:partizan_fan:
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Borba do kraja pa sta bude.
Danas samo skok i odbrana...sve ostalo ce doci.
Zatvoriti onog krivoustog raspada,on jednostavno ne sme da nam daje 25 poena.Takodje pod hitno zatvoriti Dzenkinsa,njega niko ne shvata za ozbiljno i niko ga ne cuva,a lik nam zaboo 60 poena za tri utakmice.
Odbrana da prsti,Pionir konacno da grmi i pobeda mora doci.A onda u petoj ima da se raspadnu zbog pritiska jer moraju da dobiju pred svojom publikom...ipak su oni ti koji cuvaju EL status,mi smo ti koji ga sticemo
Ajmo Partizan do pobede :partizan_fan: :napred Partizan
Boze pomozi !!!
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.530
Reaction score
4.136
Локација
Ljubljana
Još samo sat vremena do početka. Dobijamo ovo danas sa malo sreće i puno srca i hrabrosti. Volim Partizan :pfc:
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.913
Reaction score
7.820
Ми у добром ритму не можемо да одиграмо целу утакмицу. Зато треба искористити сваку прилику за серију и веће вођство, као залиху за наше жуте минуте.

Ајде Саша, ПРОБУДИ СЕ!

Волим Партизан, и волећу га заувек, без обзира на резултате!
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Мožda nije vreme za ovakav post, ali to je nešto što mi okupira misli ceo dan.

Prvo, nejasno mi je zašto je Akojon doveden. Mislim da je sada jasno zašto momak igra u Kini i kakav je kvalitet takmičenja tamo. Ima on dobar šut pa i poneki prodor, ali to nije dovoljno da kompenzuje nemoć u odbrani. Sećam se kako ranije nismo ni pomišljali da dovedemo igrače tipa Miljan Pavković koji su itekako znali da igraju i koliko je fizički momenat bio bitan kod naših igrača da mi i pored toga što nemamo atlete u drugim linijama dovodimo na kecu ovakvog igrača. Možda dečko proradi, ali mislim da je pogrešan izbor, snašli bi se i bez njega.

Drugo, Pavloviću saka čast za sve, ali ovo od sinoć, pa i veći deo sezone je sraman. Ako je već prihvatio da igra pod uslovima pod kojima igra onda bi trebao da odradi svoje kako dolikuje. Svaki meč tehnička, pet ličnih, neko sporečkanje. Koliko god ciganski bilo legitimno je od strane cigana da ga provociraju, on je taj koji mora da iskulira i da im uzvrati onako kako najviše boli - dobrom igrom. Ovako, kao da nas čašćava svojom pojavom. Poštujem ga i volim, ali ovako ne ide. Mirnije, jače, posvećenije, borbenije i sve će doći na svoje.

Ja večeras neću ići na tekmu, nas nekoliko je dobilo manje karata, pa smo se podelili i idemo u smenama. Očekujem pobedu, preciznije nadam joj se.
 

Ivke

Banned
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
730
Reaction score
24
Локација
Kragujevac
Ajde bre momci, samo jako i pametno do pobede i pete utakmice. Nešto se nadam da bi Pavlović večeras mogao da ih uništi, videćemo...Idemo bre:D:
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
E moji vi,e moji vi.Bruke jedne,nadigrali su nas u svakom segmemtu,najvise u psihi i u pameti,znaju kada da ubrzaju,kada da uspore.Mi sve vreme u kontra ritmu.

Onaj osecaj kad se pre dve godine sprdamo kako cemo da ugasimo cigane i da im zakucamo poslednji ekser.Onaj osecaj kada oni tebi zakucaju taj ekser.

Glavu gore,svakako su bolji i dominantniji tim od nas.Moglo je bolje,nije i to je to.Boze,sta nam predstoji..

A sada ono najmucnije,kao pevas pesmu i kada ne budes prvi ti,a muka ti je i ubio bi se...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top