Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Verovatno je procitao post ciganina sa onog drugog foruma na slovo a.. Kaze oko 500.000. ?

500.000 in = dule kradljivac slika out ?
mada mogli su malo kasnije da ulete sa sponzorstvom :roll:
 
Последња измена:

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Pošto forum čitaju svi, a Berić je rekao da je u pitanju poslovna tajna, ne znam koliko je pametno javno odavati date cifre.

Sljedeći korak je ponovno ukidanje svih sponzora odmah nakon izbora.
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Ponizno se zahvaljujem i ljubim skute milostivom premijeru što ne dozvoljava da Partizan ispadne iz aba lige.
 

MS22

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
505
Reaction score
665
Локација
Beograd
Prijatelji forumasi, nemam ja "skuplje karte" nego sticaj okolnosti... Neki navodi su preko pola miliona a drugi oko 400.000... Mada, sve bih ja to uzeo sa rezervom...

Nije mi info od cigana nego da kazem iz poslovnog kruga...

Sve mi je ovo previse odvratno, premijer prica o Telekomu i finansiranju klubova i posle nekoliko dana mi dobijamo sponzora... Ali, i u govnima se valjda mora plivati, samo bih ja njima za sledecu godinu uvalio i Duleta uz Dzikica, pa neka raskinu ugovor...
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.911
Reaction score
4.213
iskreno ne znam dal uzeti ove pare od telekoma ili ne ...

ne znam koja je cifra upitanju, sve je to na nivou nagadjanja i price rekla kazala ali smo svi vesni da je ta cifra svetlosnu godinu udaljena od onoga sto dobija mutirana kurva... ako ne uzmes bice "vidi ove drzava im daje njima malo nece da uzmu" a ako uzmes onda si pristao na njihova pravila igre da dobijamo 10 puta manje od njih :banghead

naravno da treba preziveti, od busanja u grudi i junacenja nema nista, ja zelim i svoju decu i svoje unuke da vodim da gledaju kkp, od prica bio jednom jedan klub nece mi biti lakse a ne znam ni dal bi to mogao da prezivim... treba sad raditi pametno i polako samo hladne glave !

... A AKO SE IKAD UKAZE SANSA, SETITI SE OVOGA STA SU NAM RADILI I ZAKLATI KURVU JEDNOM ZA SVAGDA DA IH NIKAKVO PRODAVANJE BULJE I FUZIONISANJE NE MOZE SPASITI.

NAPRED PARTIZAN :pfc::pfc:
 

Stefan91

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
188
Reaction score
79
Dzikic trenutno siri nego Dule iz najbolji dana.:D
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Јел може на другој страни страни да се нађе макар та "сића" и "цркавица" коју добијамо од Телекома, НИС-а и Рајфајзена?
Ако може, није спорно, нећемо више да се "продајемо".
Али видесмо предходних сезона да ли може или не.

Јел може да се нађе нека друга сала са неопходним условима за тренинге и такмичење?
Ако може, није спорно, нећемо више да дозволимо да нас СРЦ Ташмајдан кеца како му се ћефне.Не могу они нас да терају да играмо на Светог Николу а на Божић смо играли јер смо били тако у могућности.

Сви би сте у рат гологузи.Све док та гузица не почне да бриди.А онда се сетите да треба "тетки да носите лек".

Масован је бојкот НИС-ових пумпи од стране навијача Партизана а још масовнији услуга Телекома, Комерцијалне и Рајфајзен банке.Не требају нам они у приватним животима, јер нашем Партизану дају милостињу.

Нагло су порасле посете приватним здравственим клиникама од стране навијача Партизана без обзира што оне финансијски деру, јер њима не требају услуге државног здравства на чијем је челу Вучићев министар Лончар.
Навијачи Партизана су своју децу масовно почели да уписују у приватне школе, јер неће њихову децу учити просвета на чијем је челу Вучићев министар Вербић.
Навијачи Партизана су масовно почели да напуштају радна места у државној управи и локалној самоуправи и осталим државним институцијама, јер неће њима Вучић бити надређен.
А успут су почели и да напуштају и радна места у приватном сектору где су слабо плаћени и где их надређени зајебавају, и ако немају резервну варијанту, али се не продају за милостињу.
Навијачи Партизана су се одрекли својих најмилијих блиских актуелном режиму, јер не треба њима Вучић у рођеној кући.
И неће сигурно изаћи на изборе и определити се "како ветар дува".Таман посла.
И навијачи Партизана су масовно почели да напуштају земљу и своју родну кућу, јер не могу више да трпе Вучићев зулум према Партизану.

Навијачи Партизана се не продају за сићу и цркавицу, јер су они поносни и пркосни.Као и остатак српског народа, народа коме не треба милостиња крвног непријатеља са запада.Али ће док се "не снађе" возити аута произведена тамо, носити мобилне телефоне увежене од тамо и дркати на порниће америчке и немачке порно индустрије.
И обавезно се позивати на славне претке који су голоруки јуришали на многоструког јачег непријатеља.А кад треба да следе те славне претке, онда све остане на кафанском певању "Са Косова зора свиће" и "Четрнаесте крено Србин храбро у јуриш, запамтила царска војска село Текериш".А кад треба на делу да се побринемо да сване и на Газиместану, у Пећкој Патријаршији и у Грачаници, онда се сетимо да је ипак сопствени живот најпречи и највреднији, па макар био и овај "пасји" који води већина просечних становника Србије.Кад треба на делу се побринути да нас поново запамти нека војска, па макар и ова Вучићева, онда се опет сетимо да ипак сопствена гузица не сме да трпи.Све тако поносни и пркосни а сутра да нас нападну Гали на челу са Астериксом и Обеликсом, одували би нас брже него ли Адолф 1941.


Сви се ви и сви се ми продајемо за милостињу и мрвице са стола, и Вучићеву, и оних пре њега а вала и оних после њега.Иначе због чега би дошли у ову ситуацију, и као држава и као народ и као наш клуб?
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.926
Reaction score
26.726
Ok, pozdravljam vest. Sam sponzor mi je ogavan, taman onoliko kao i klub ciji su generalni sponzor, a kome za sponzorstvo izdvajaju neuporedivo vise. Ali posto su oni mnogo veci klub u kosarci od nas, onda je to razumljivo, zar ne?:buhaha
Pozitivno je sto povecavamo broj sponzora i dobijamo dodatnu kintu.

Negativno je:
1.Sponzorstvo do kraja kalendarske godine. Valjda sad nismo opasnost po mezimce drzave i aktuelne kompanije, a ako na jesen postanemo potencijalna opasnost, jel to znaci da ostajemo bez sponzora?
2. Beric najavljuje jos jednog sponzora. Zasto jos samo jednog? Toliko pregovaranja u daleko boljoj pregovarackoj poziciji nego pre pola godine, a ugovorena samo dva sponzora?!

Kako god, pomenuta kompanija od moje porodice ni dalje nece dobiti ni dinara, niti cemo koristiti njihove usluge. Uslov za promenu poslovne politike moje porodice, je prestanak sponzorisanja klubova cerge ili svodjenje cerge na finansijski nivo Partizana, ili podizanje finansijskog nivoa Partizna na nivo kalastura. Do tad, mrs u picku materinu!
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
По свему судећи, услов да дође Телеком је био да се отјера Пера Божић. #ZaPeru
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.859
Reaction score
9.883
@ Vlada GVL

Svaka cast za post.



Pozitivno je da dodje bilo kakav novac, o nacinu ne bih, ni ja nisam pristalica, ali bolje ne moze trenutno.


Podrska Dzikicu, trebalo bi da bude dugorocno resenje.
 

grobar91

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
178
Reaction score
12
2. Beric najavljuje jos jednog sponzora. Zasto jos samo jednog? Toliko pregovaranja u daleko boljoj pregovarackoj poziciji nego pre pola godine, a ugovorena samo dva sponzora?!

Bice ih valjda vise od jos jednog kako sam cuo, samo bi trebao taj jedan biti nesto ozbiljniji. I ne bih se slozio da imamo neku dobru pregovaracku poziciju, posle toliko godina ne igramo evropu, a izvesno je da je necemo igrati ni naredne godine...
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Опет овај Телеком, као лане у ФК. Кол'ко да премијер има изговор да нас воли истом јачином као и замрзнуте када буде следећи пут млатарао папирима на РТС-у.

Шта је ту је. Проћи ће и његова диктатура кад тад. Терај сад овако.
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
A jebem mu mater ako sa Telekomom i sa tim nekim novim sponzorima nagrebemo od 500.000 do milion uz NIS i pare od preCednika i sa Džiletom na klupi mi bi itekako mogli da se pošibamo u narednoj sezoni. Još ako budemo igrali neku FIBA Evroligu(ili šta već)...

Malo optimizma ljudi, majku mu jebem... Svaki dinar je bitan u ovakvom trenutku.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Nema šta da vam budu odvratne pare od Telekoma !
To su naše pare . Pare koje mi plaćamo svaki dan monopolisti zvanom Telekom .
Da su manje od ciganskih ,jesu ,da su dobrodošle , jesu !

Da se sve ovo desilo letos ,bilo bi mnogo bolje ,ovako ostaje neki gorak ukus u ustima .

Pionir u nedelju ponovo pun ,to je sad najbitnije !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top