Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.813
Локација
Nedodjija
Mali Marinkovic ce poceti da pogadja trojke onda kada bude promenio tehniku suta.Cemu ono bacakanje unazad prilikom suta to samo on zna...totalno van balansa svaka.
Hvala Jones-u za sve.Ziv bio i da odes u neki top tim u EL.
Nadam se da ce Novica ostati i da oko njega kao novog kapitena polako izgradimo tim.
Ajde Dzile dovedi nam Malkoma :D

Bolje procente suta je imalo Vanja dok se bacao u stranu nego li sad :D
Klinja je on, 19 godina, iskreno njegova karijera je tek na pocetku.. imao je slabu sezonu ali daleko od toga da ne moze uspeti..
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Bircevic je igrac za sredinu tabele ABA lige.Apsolutno irelevantan igrac.

Sezona se tek zavrsila a vec smo poceli da dovodimo polufabrikate.Lik zna samo da siluje sut za 3 poena,odbrana nula.

Nama trebaju igraci koji ili imaju talenat ili su dosegli neki nivo znanja,tj imaju odredjene kvalitete.
Birca nema nista od toga.Igrac ala Batica Milutinovic....
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.354
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Taj finski globtroter je Lilard za našeg kapitena. Šta on predstavlja uopšte ? Zašto Koprivica nije kapiten ??
Sećam se tog momka prošle sezone kad je ušao u tim, igrao je, vukao ekipu, imao sjajan šut.
On sada ne zna da tapne loptu o parket, a mehanika šuta mu je takođe otišla u kurac.
Jebem ti ja beka koji ne sme loptnu na parket da spusti da ne pričamo u nekim nadriblavanjima...


Crno-beli jedno veliko bravo i hvala vam !! :pfc::pfc::respect
Džile, rodila te majka da budeš košarka !
S tim sto je finac doveden da pravi razliku i da sa svojih 32 godine moze da prevede loptu preko pola i da ponekad organizuje napad, eto samo to.
Kapitenska traka je genijalna odluka Pere i njegovih saradnika sa zbirno 20 sekundi strucnog iskustva.
Posle toga je dosao Dzile, ali glupo je nekom oduzimati kapitensku traku.
Ceda je bio pravi kapiten ove ekipe, sada su to on i Novica.
Marinkovic je mlad, ali ne vidim kod njega neki strasan prostor za napredak, moze da dovede sut do perfekcije, ali sta onda, nema dribling, ne zna levom da vodi loptu, nema pregled igre, ne moze da sutira preko ruke sem ako se odrazi previse, sto opet uzrokuje nekonstantnost mehanike, polaganje ima bez prilagodjavanja.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.869
Reaction score
10.924
Ајде дај неки резиме сезоне, не буди педер :D

И било би лепо ако би неко могао да окачи синоћну КЗШ. Хвала
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Malkolm, Zagorac, Edo, Novica, Krle.Wet dream.....
 

Wolf

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
231
Reaction score
355
Zagorac ide na drugu stranu brda koliko sam cuo...
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.221
Dzounsu je ponudjeno povecanje plate sa 15.000 na 25.000 dolara mesecno,... on je rekao da zeli da kroz letnu ligu proba da se izbori za NBA... njegovo pravo... Dzile ne zeli da ga ceka i to je to...
pa ako bi pristao na ovu lovu ako ne ode u nba, bolje da ga saceka...

bravo momci, bravo partizane, prelepo je voleti te !

sledi leto pa da vidimo sta pekmen sprema ! vrv nista no ako je neko zasluzio sansu on je, pa da vidimo
 

kragujevcanin

Grobar
Учлањен(а)
11.02.2007
Порука
286
Reaction score
586
Birčević...

Nikada se nije isticao previše u odbrani, ne bih rekao da je neupotrebljiv, nego prosto nije mu ta igra u odbrani previše izražena. Zna da skoči, pokupi lopte, odigra i zonu i čoveka... Njegovim dolaskom ekipa će dobiti na raznovrsnosti, nešto što je Dzons radio sve vreme ove sezone, a to je da izadje iz reketa i sutne, e ovaj je u tome majstor.

Gledao sam ga dok je igrao za Radnicki uzivo... Spram ulozenog novca mozda i najbolje resenje na poziciji 4. Naravno kad bi Novica ostao to bi bilo to...
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Sa Bircevicem smo sve dogovorili jos u februaru, kad je ta informacija procurela u javnosti i neki mediji su to objavili.

@tolle
Mislio sam na drugom kraju grada. Mali lapsus. :)
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.267
Reaction score
18.297
Локација
Kej Republika
Jako čudna sezona voljenog nam kluba.

Kad su objavili vest da Pekmen preuzima klub, osmeh sam na lice dodje. Već u glavi stvorih tandem Dule&Nikola. Kad onda, šok. Nešto što dugo neću zaboraviti i preko čega nikad neću preći. Odlazak generala i tvorca svega pozitivnog u klubu. To mi u startu stvori neku nešto odbojniju sliku ka "novim" ljudima u klubu.

Dule out, Pera in. Ne znam koje su sve opcije bile moguće, ali mogu da shvatim da Pera sedne na vrelu klupu. Pogotovu jer klub reče da jurimo stabilizaciju i finansijsku konsolidaciju. Pera je dobio vruć krompir, ali je seo na klupu najvećeg kluba u ovom delu Evrope. Nije se kalio, nije osetio barut vođenja prvog tima. Kapiram legenda je, vole ga navijači, izguraće sezonu nekako. Imao je i dobrih, ali i dosta loših poteza. Nazalost kako je vreme odmicalo mi smo išli sve dublje. Dno je bilo jako blizu.

Kad je dupe već prišlo užarenoj vatri i kad je počelo da zuji u ušima i boli, klub dovodi Aleksandra Dzikica. Za njega smo manje sve znali. Da je daleko bolji i iskusniji trener, da je zaluđenik, da voli Partizan, da je Milkin sin. Dzile je preokrenuo sve gotovo preko noći. Sve je krenulo na bolje. Svi u mislima ponavljasmo, e da nam je bio od početka. Ekipa se digla do petog mesta u ABA ligi, uspela da izbaci mutirane, ali i da kiksne protiv Mege u Nišu. I onda pauza. Pauza od 2 meseca. Kome to odgovara? SvI dobro znamo kome i kako. Uz još jedan kiks protiv fmp-a ulazimo u finale, svesni da nam samo čudo donosi novu titulu.

Ja sam verovao. Verovao da postoji neka sportska pravda, sreca, koja će nas pogurati ka tituli. Kad ono prc. Nema ni pravde, a kamoli i sreće za naš KK. Izgubiš finale od omrzenog protivnika i opet ti nije toliko teško. Zasto? Pa momci su izginuli, dali i krv i znoj za dres. Pratili su Dzileta i Novicu, slušali naše želje. Pokazali zube, pokazali da nismo ikebana. Bar ne još.

Sezona je bila teška, trofeji su opet izostali. KK Partizan mora osvajati trofeje. Znam da smo u S. Koreji, ali opet mi smo košarkaška institucija. Mi jedva skupljeni i mučimo se cele sezone, pa se opet nismo obrukali. Nismo skinuli gaće, da oni dadnu koš.

Nadam se da će klub nastaviti u pozitivnom smeru, da će nam saopštiti šta je urađeno po pitanju dugova i u kom smeru idemo dalje. Vidim da igramo EC, što znaći da nekih para svakako ima. Nadam se da ce Šilobad konačno povezati taj staž i da ce se sobom povesti sve nesposobne. Klub treba pametne, vredne i iskrene Partizanovce.

Za kraj, nadam se Džile ostaje, da opet ne bude, e da nam je Dzile tu.

Pamet u glavu i volite Partizan.
 
Последња измена:

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.746
Nije tako davno bio F4 2010, jos manje septembar prosle godine. Jako tesko sezona, u kojoj smo menjali raspolozenje kao kad malo dete dohvati pakovanje flomastera, pa "raspali" po listu, stolu, zidu...Puno odluka koje su podelile navijace, a jedna narocito. So na rane nam je bilo sveobuhvatno favorizovanje ogavnih, a nas hod po trnju izgledao beskonacno dug. Ruku na srce, nije se do kraja sezone imalo cime usreciti, osim minimuma koji mi trazimo od igraca Partizana, borbenost i dostojanstvo. Hvala Dziletu na tome. Na koncu, zalimo za jednim trofejom, a osecaj nemoci, sramote i beznadja, ustupili su mesto optimizmu, ponosu i prkosu. I zaista, kad momci daju sve od sebe, onda nemamo sta zameriti, a dali su i vise od toga. Ocekujem puno od ovog leta, od jeseni, nadam se, zelim da verujem, drugacije neznam, niti mogu. Volim Partizan!
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Džile reče da su mu zanimljivi neki igrači iz fabrike metalnih proizvoda? Da li je tu mislio na Lazarevića?

Što se meča tiče, retko kad sam prekidao gledanje utakmice, nisam prekidao ni onu tragediju u Zagrebu protiv Kroacije. Ali ovo sinoć, ovaj horor od 22-28minuta, stvarno nisam imao herca dalje da gledam, razboleli su me.

Generalno, u kakvom smo ponoru bili, ovo je na kraju izgledalo kao rapsodija. Iako i dalje timski i individualno nije ličilo ni na šta. A sad, Bog neka nam je u pomoći. Trebaće nam možda i više nego Džile.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top