Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK PARTIZAN 2015-16.

Статус
Затворена за писање одговора.

PAOK hool

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
360
Reaction score
144
Локација
Београд
Ako izuzmemo osecaj koji imamo trenutno zbog ovakvog poraza, bice ovo dobro.Zapamtite sta vam kazem.

Potpuno se slažem... Ali obrati pažnju sada na grobarski mozak, jer je sezona pljuvačne upravo otvorena.

Nemam šta da zamerim momcima, imam treneru po nešto, ali i on je početnik kao i većina ovih dečaka. Za mene je i pre ove utakmice Metalac svakako bio favorit... Održali su kostur tima iz prošle sezone, kakav- takav, ali ipak imaju nešto. Njihova trojka Kutlešić- Malešević- Majstorović bi nama u ovoj situaciji bila startna postava, imajte to na umu. Pogotovu ovaj Majstorović koji je fizički izuzetno dominantan.

Velike oscilacije u igri, i bilo je za očekivati da jedan ovako mlad tim ima velike vremenske rupe bez poena. Iskoristili smo ono što imamo- mladost, pa smo agresivnom odbranom iznudili dosta izgubljenih lopti. Metalac naterao na dosta nerezonskih šuteva i prodora pogotovu Vrabca i Milutinovića čini mi se. Razumem da je i dalje vreme "eksperimentisanja", ali Pera nije smeo da dozvoli Adinu da se onoliko forsira u napadu... Čim je video da mu nije veče, morao je da menja prvu napadačku opciju. Razumem da nemamo mnogo izbora trenutno, ali kad nešto ne ide, onda to treba da se menja.

Cvetković je za mene definitivno najbolji bio na ovoj utakmici. Preuzimao je odgovornost kada se utakmica lomila, pogađao je trojke, išao na prodor, pokušavao da poveže igru, ali drugi nisu imali koncentracije da ga isprate. Jako agresivan u defanzivi, brze noge u stavu. Borio se kao lav. U nekoj drugoj situaciji bi bio sjajno rešenje za backup plejmejkera, sada je prvi, Bože moj... Čini se kao da je ovo njegov limit, ali videćmo, daće Bog da me razuveri. Magdevski nekako neprimatan, statistika kaže da nije bio loš.

Čeda Vitkovac je lepo poneo igru na početku, pokazao je da na njega možemo da računamo. Umeo je u bitnim trenutcima da postigne koš. Ono što se vidi u njegovoj igri je rezon... Nema ulazaka na silu, nema forsiranja. To dolazi sa iskustvom. Ne vidim ovaj primljeni koš na kraju kao njegovu grešku već kao grešku čitavog tima. Dobar deo utakmice je igrao na pozociji 4, koje mu svakako nije prirodna. Solidno se snašao, uhvatio je dosta lopta i ofanzivno i defanzivno. Ove godine očekujem na krilnom centru Glišića, voleo bih da vidim šta taj momak ima da pokaže. Mnogi kao prvu varijantu priželjkuju "crnu zver", pridružujem se takvima.

Koprivica je uzeo dosta minuta, za sada mi se dopada. Ono što je sigurno je da momak ima fiziku, razume igru (možda se varam, utakmice pred nama će pokazati). Nije se Majstorović naigrao pored njega. Kako sezona bude odmicala, čini se da će polako Božo ispadati iz konkurencije... Mislim da je najslabija karika u trouglu naših centara. Perović je previše malo igrao da bi mogao da iznesem neki komentar. Najbolje moguće rešenje na poziciji 5 u ovoj situaciji. Samo da ga zdravlje posluži.

Vrabac i Milutinović su se nekako nametali kao prve napdačke opcije tokom većeg dela utakmice. Pogotovu Vrabac koji je srljao u prodore... Sve njegove zamisli bi imale smisla da je fizički malo jači i skočniji... Ovako ga je Majstorović poklopio 3 puta čini mi se, a ostatak je mašio zbog nedostatka snage ili koncentracije u završnici prodora. Pokazao je da ume defanzivno da odigra i da iskoristi duge ruke. Ume da zagradi, skupio je nekoliko skokova. Najveći znak pitanja u ovoj sezoni stoji iznad njegovog imena. Milutinović dve trojke i tri asistencije, bledo. Od prošle sezone ga čekam da eksplodira, baš mi je drag, ali za sada ništa.



Ljudi, morate spustiti očekivanja na totalni minimum. Nema razloga za nezadovoljstvo. Dajte ovim momcima makar malo vremena. Dajte Peri malo vremena da se snađe u novoj ulozi... Dopalo se to vama ili ne, gurnuli su ga u vatru, a nije baš da su se mnogi otimali za to mesto. Najmanje što dugujemo ovim košarkašima je apsolutna podrška. Videćete u toku sezone da ovo i nije toliko loš tim. Čeka se Kosta Perović, čekaju se Murić i Andrić koji donose mnoštvo napadačkih opcija... Murić nam donosi šut za 3, 1 na 1 leđima i još po nešto. Sa Andrićem dobijamo trojke i šut sa poludistance. Nadajmo se igraču na poziciji 4. ČEKA SE MARINKOVIĆ!!!

Naravno, svaka utakmica je bitna, jer ih ima manje nego prethodne sezone. Ova pobeda bi mnogo značila u psihološkom pogledu, ali greške su tu da bi naučili. Zaista mi je teško pao ovaj poraz, ali me nije ni malo ohladio... Nadam se da nije većinu nas.
Jedva čekam prvu utakmicu kod kuće, do tada sanjam pun Pionir. Sram nas bilo ako ove sezone ne ispratimo ovu decu kao što smo to uradili prethodne!!!

Živeo JSD!

Pa nego sta nego da je zalutao?! Pa kako moze da izvodi loptu covek koji celu utakmicu pravi gluposti, i naravno nesiguran je u sebe totalno...Jel sam je rekao da on izvosi loptu ili Bozic....Autoritet nula, glas nije podigao ni jednom na tajmautu!djordjevic u reprezentaciji ima sve zvezde, ali drekne kad treba, a ovaj ko da je dosao da pogleda utakmicu pa kuci...Cenio sam ga kao igraca, ali kao trener nema autoritet, nije energican, i pitanje je koliko je i strucan....Bozic nije sposoban da bude trener kluba kakav je Partizan!Nekog manjeg kluba da, ali Partizana ne!

Da li tvoj cenjeni sud može da sečeka nekoliko utakmica? Već danas si stigao da namažeš čoveka govnima, a sutra kad pobedimo, mogu da se kladim, bićeš "najveći" grobar na planeti.
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa
Ja nisam stigao da pogledam utakmicu iskocila mi neka situacija ko na k*rac, sad sam dosao do neta i kad sam cekao da mi otvori rez. iskreno ocekivao sam najmanje +10 za Metalac ali ovo nije nista strasno.
Pljuvaci imajte malo obraza jebemu mater pa skontajte se u kakvim smo govnima ljudi, jeste li svjesni situacije???
Ko ste vi da sudite o Bozicu nakon jedne tekme, pa ni najveci kosarkaski strucnjaci ne mogu da procjene to sto vi procjenite.

Zadrzite nekad nesto za sebe, niste djeca znate da se stvari ne mijenjaju preko noci.

I dalje smo na frontu...

NAPRED PARTIZAN
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Posto je realno da ove godine necemo obezbediti EL, ne vidim poentu u dovodjenju ta 2 crnca koja se pominju. Pustiti ovu decu da igraju sezonu punim plucima, da proberemo na kraju sezone ko moze da posluzi dogodine u ozbiljnoj ekipi i smanjiti te dugove maximalno. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.

Inace kapa dole za borbenost, ali jednostavno je ovo mnogo tanko cak i za ovakav Metalac. Vrabac se ispromasivao, ali ima muda cini mi se i solidne fizikalije, sa ozbiljim radom moze da se napravi od njega nesto do kraja sezone. Magdevski me odusevi nekim potezima, a onda zasrlja i izgubi loptu u sledecem napadu. Cvetkovic korektan, pogodio otvorene suteve imao neke ulaze, ali vidi se da je tek dosao, nije bas razigravao ekipu.
Centri blagi ocaj, Vitkovac odlican, vise sam ocekivao od Milutinovica u ovoj konkurenciji i nakon sto sam cuo da je
Vanja pogubljen, izgleda mu je ipak tesko palo ovo breme lidera ekipe, po meni je kapitensku traku trebao dobiti Vitkovac ili Kosta, da mu skinu taj teret sa ledja, ali dobro.
 

klavijatura

Grobar
Учлањен(а)
24.02.2008
Порука
222
Reaction score
32
Локација
Pionir
...

Svaka čast na borbenosti, ali od ovog tima očekivati bilo šta suvislo nema smisla...
Cvetković na pleju je ok, mada on ovakav kakav je kod Duleta ne bi izdržao 10 dana na probi...jbg, takva je situacija...
Ostali...sve ok zbog borbenosti...ali nema atletike, nema fizikalija,samim tim, ne vidim ni gde može da se napreduje...sve je to nešto slabo,sporo i mlitavo...srećom ni Metalac nije mnogo bolji, ali generalno, protiv iole jačih timova, Partizan nema čemu da se nada...

Jedna druga stvar mi ipak upada u oči i izvinjavam se ako je malo off-topic...Juče sam gledao Zadar - Cibona, danas Metalac - Partizan...mnogo mladih igrača, ali kvalitet 0 bodova...ja ne znam, kada bi sastavili jedan tim iz ova četiri da li bi skupili dve pobede u Eurokupu...strašno koliko su igrači drveni...grozno na šta je klupska košarka spala... :(
:partizan_fan::partizan_fan::partizan_fan:
 

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Igrom slucaja ne stigoh da pogledam nas sem 1/4 sto je slab reper da bilo sta kazem jer je ceda tada dominirao u fazi napada.
ostaje mi sutra na jutjubu da pogledam ako neko uplouduje a nadam se da hoce.
Po nekom mom misljenju ocekivao sam ubjedljiviji poraz iz prostog razloga sto u metalcu igraju igraci iz prosle sezone, kostur je tu cak i vise od toga.
Juce sam odgledao 3utakmice i ced igokea a slobodno posle prvog kola mogu da kazem da je ovo najjadnija ABA koju sam dosad gledao,ovoliko drvne gradje i nedostatka osnovnog talenta nisam odavno vidio, u nekim utakmica mi se cinilo da gledam kls.
Samim tim mi sa dva crnca smo na f4,jer ovde nema 2-3ozb ekipe ovo ostalo je zalosno.
Glavu gore cekajuci pojacanja na pozicijama crnca
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Imam samo jednu zamerku veliku...zasto minutazu za Aranitovica kad ne moze da igra seniorsku ozbiljnu kosarku, pa jos na kraju da izvodi loptu posle celog karastrofalnog meca a sedeo na klupi u tom trenutku (mislim ni sa boljim, iskusnijim trenerom, tj da kazem ni sa Duletom uglavnom nismo znali da resavamo te situacije pa ne zameram to sto je propalo, samo se cudim uvodjenju)


za ovu prvu utakmicu u sustini zadovoljan, treneru je ovo prva utakmica da uopste vodi neki tim, nekim igracima su prvi ozbiljni seniorski minuti, pola igraca je zapusteno dal tehnicki dal takticki, neka pojacanja su tu tek dva dana neka 20ak dana , a pri tom nam jos fali pojacanja da bi mogli da igramo kosarku, muric (i andric) povredjeni....

od Vrabca moze biti nesto
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Ja sam generalno zadovoljan, pre svega pristupom. Momci su dali sve od sebe, vidi se tu Perin pečat.
Plejmejkeri me pozitivno iznenadili, pogotovo Andrej, jako zrela igra, pametna. Vrabac takođe deluje zanimljivo. Koprivica odličan, Čeda i Batica na očekivanom nivou. Vanja mora mnogo bolje. Aranitović teško da može bolje, mislim da se na njega ne računa, nema on kvalitet za Partizan.
Izgubili smo spletom nesrećnih okolnosti. Kada se uzme u obzir da je Kosta nespreman, da je Cvele došao pre 2 dana, da su Vrabcu, Koprovici i Magdevskom ovo prve ozbiljne utakmice u životu, odlično je ovo.
Navijanje i podrška momcima su bili dobri, nadam se da ćemo u Pioniru biti teško pobedivi uz pomoć publike.
 
Последња измена:

globus

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
760
Reaction score
31
Ajde da za ubuduce rjesimo enigmu zvanu aranitovic,otidjite na instagram i ukucajte bogdana bogdanovica(airplaneflow),medju prvim slikama ima i slika aranitovica sa mora.
Momak ima gradju djaka 8razreda osnovne skole i on nije za ozb sport ,mozda za rekreativan basket (ne vrijedjam vec konstatujem odavno poznatu stvar), on sta god uradi je ogrooman plus, bolje da se razigrava "drveni"petrov nego aranitovic.
Ako ima insajdera na forumu da kazu da li se ceka last cut sto se poz 4tice i eventualno 1 ili cemo free agente iz evrope dovesti(onaj iz solea sto se pominjao recimo)??
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.953
Reaction score
7.973
Ako nista drugo izgubio je i najveci konkurent za dno Sutjeska u ovom kolu.
Kakav tim smo mi "sastavili" majko mila,Vrabac muva bez glave,par kontri je upropastio,a svako polaganje mu se zavrsava bananom.
Djumic se je pre kosarke verovatno bavio gradjevinom,pa ispaljuje onakve cigle prema kosu i masi zicere ispod samog obruca.
Marinkovic nije za kapitena,to mu je veceras bio dodatni pritisak na ledja,sto je prouzrokovalo onako jadno sutersko vece.
Cvele,Koprivica,Kosta,Ceda,Batica su bili dobri,borili su se,dok Aranitovica treba najuriti jos veceras ili neka dodje u 6 ujutru pa nek vezba kako se aut izvodi.
Andjusic i 2 Amera ( kombo i 4 ) pa da razmisljamo za (J)Evropu.
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.006
Reaction score
3.778
Локација
Izgubili smo spletom nesrećnih okolnosti. Kada se uzme u obzir da je Kosta nespreman, da je Cvele došao pre 2 dana, da su Vrabcu, Koprovici i Magdevskom ovo prve ozbiljne utakmice u životu, odlično je ovo.

Teško da je Vrabcu ovo prva ozbiljna utakmica u životu, dečko je igrao na nedavno završenom EP u košarci, a prethodne sezone je nastupao za nemački Trir u Bundesligi.

Sa ostatkom posta se slažem.
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Neki su jedva cekali da ospu paljbu po nasoj nejaci ... samo vi pljujte, bice jos dana za megdana ... Ovaj tim nije ni blizu stepena uigranosti na kome su ostali aba ligasi ... samo se vi ispucavajte, duga je sezona ...
 
Учлањен(а)
08.06.2007
Порука
507
Reaction score
80
Локација
Београд
Толико је тих придева који могу да опишу ситуацију у којој је један играч крив за све.

Пошто видим да се увелико играчима тепа, да тепам и ја, иако је Лепи Тепи у Паоку.

Пера Аранит је дечко са изузетним осећајем за лопту, осећајем у рукама, осећајем у прстима... Да га нико не чува, био би пример сувог талента. Нажалост, ипак је неопходно имати тело... На страну то што тај телесни квалитет недостаје свим нашим играчима, изузев Маринковићу, тако да је скроз очекивано да се у свакој следећој утакмици појави неки други играч који ће разним тумачима бити крив за све и свја.

Чињеница је да смо имали резултат у трећој четвртини, чињеница је да је било два тајмаута (не знам да ли је оба узела наша клупа, али онај први, после којег лопту нисмо пренели преко центра, јесте) која нису помогла да дамо један једини кош, чињеница је да смо аматерски одиграли завршницу, чињеница је да је да смо против себе имали смешан клуб и смешне играче који су изгубили више од 20 лопти за 40 минута и чињеница је да нисмо победили.

Талента, чак и спортске интелигенције наши играчи имају у изобиљу. Али, нема тела и, код већине њих, нема шансе да га буде. Не доведемо ли минимум два изнадпросечна играча, сигурно смо у последњих пет екипа.

Док је конституција играча којима располажемо могла да издржи, ми смо контролисали резултат. Хвала играчима на борбености и тренутном максимуму који су показали.
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Pa nego sta nego da je zalutao?! Pa kako moze da izvodi loptu covek koji celu utakmicu pravi gluposti, i naravno nesiguran je u sebe totalno...Jel sam je rekao da on izvosi loptu ili Bozic....Autoritet nula, glas nije podigao ni jednom na tajmautu!djordjevic u reprezentaciji ima sve zvezde, ali drekne kad treba, a ovaj ko da je dosao da pogleda utakmicu pa kuci...Cenio sam ga kao igraca, ali kao trener nema autoritet, nije energican, i pitanje je koliko je i strucan....Bozic nije sposoban da bude trener kluba kakav je Partizan!Nekog manjeg kluba da, ali Partizana ne!
Ne znam gde si i na čemu gledao utakmicu, ali izgleda da nisi dobro video niti čuo. Božić je i te kako imao reakcije na neke gluposti igrača koje su pravili na terenu, a za to postoji razlog - neuigranost.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Nikad neću biti zadovoljan ili ravnodušan kad izgubimo. Vi kako hoćete, ali ja sam nezadovoljan! Ne toliko zbog poraza, nego načina na koji smo izgubili. Imam pet svedoka, s kojima sam gledao utakmicu, koji mogu da potvrde da sam do detalja opisao kako će se završiti i to nekoliko minuta pre kraja... i promašen slobodnjak i koš uz zvuk sirene... jer to je baš tako naški!

Ne zameram im zbog poraza, promašenih zicera, a bilo ih je, očajne odbrane u trećoj četvrtini, ali onaj koš u poslednjoj sekundi, to samo mi možemo da dozvolimo.

Biće bolje...
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Nisam razocaran radi poraza koliko sam ipak ocekivao da ce Pekovic dovesti koje ozbiljnije pojacanje za ovu sezonu....iskreno receno tako nesto je i najavljivano izmedju redova na forumu. Ako ostanemo na ovom igrackom kadru mozemo ocekivati jako losu sezonu..ali nemamo izbora nego da idemo dalje.
 

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
560
Reaction score
1.673
Локација
Vranje
Mene Vrabac podseca na Veselog kad je stigao kod nas, daj Boze da se razvije kao on.

Magdevski ce po mom misljenju biti ok igrac, deluje kao inteligentan igrac, samo da dobije jos malo na hrabrosti.

Idemo kako da se ovo nije desilo, sledecu sigurno gazimo!!!
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.378
Reaction score
1.143
Nekako mi je utisak, koji se provlači kroz nekoliko komentara da se vidi Perin pečat, bilo u negativnom ili ekstremno pozitivnom smislu... Pitam se samo kad je pre uspeo da ostavi pečat?

Treba se pomiriti da ove sezone rezultat nije u prvom planu i tako posmatrati sve ovo. Zavisiće dosta i od pojačanja, ako ih bude uopšte, ali neka bude ovo godine stabilizacije i sređivanja velikog dela problema. Nije smak sveta.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.789
Reaction score
55.694
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pera mora malo manje da bude gospodin. Nisam siguran koliko je to moguce.
Nije tako lose, ali generalno sve je to macka u dzaku, brdo poluamatera, ali ne mozemo znati u kom smeru ce se razvijati, posto je sve ovo novo, da je ovo prosla sezona nekako bi bio normalan optimizam da ce se recimo Vrabac razviti i da ce prikriti svoje mane ali to trenutno ne mozemo da znamo.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Teško da je Vrabcu ovo prva ozbiljna utakmica u životu, dečko je igrao na nedavno završenom EP u košarci, a prethodne sezone je nastupao za nemački Trir u Bundesligi.

Sa ostatkom posta se slažem.
Да, нисам употребио прави израз. Играо је озбиљне утакмице, али не у улози коју има код нас. У Триру се игра пуно растерећеније,нема притиска као овде а у репрезентацији БиХ мислим да је био епизодиста.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top