Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.800
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
Ja sam zadovoljan. Ne toliko zbog pobede, jer ovo za mene nije derbi, a i navikao sam da dobijamo FMP, pa zvao li se on FMP, ILR, Radnički, ili Crvenazvezdabeograddivamts,, nego zbog prikazane borbe na parketu.
........................................

Gazda, nemo' da nam kvariš ugođaj, ovo je prava kurva, samo protiv-prirodno odleđena, ali već malo otkravljena pa lakše ulazi :D :buhaha

o utakmici malo kasnije kad pogledam snimak, još uvek sam na jbnm poslu pa sam ulovio samo delove preko stream-a

:napred Partizan
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Više bih voleo da smo pobedili zvezdu, ali ni skalp fmp-a nije za bacanje..
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Ja sam komentarisao u toku prve cetvrtine vec da oni seru sve vreme,samo pricaju i pricaju i pricaju utripovali da su iznad svih govna mrtva,a verujem da je ovo rekord da jedna ekipa ima 18 slobodnih za cetvrtinu.

Hec se konacno probudio i realno ovakva atmosfera je uvek izvlacila maksimum iz nasih "stranaca", jednostavno oni zive za ovakve utakmice.

Bircevic igra super ovo je njegov neki maksimum i samo neka tako nastavi.
Vanja nase dete,odlicna utakmica jos prva posle duge pauze,samo tako nek nastavi.
Ratkovica ok,ali nikako ne mogu da ne kazem da mislim da za svoje godine ne bi smeo da radi ono sto radi skoro cele sezone,voli da napravi nekoliko vezanih gresaka odbrana-napad,i to nikako ne mogu kod njega da svarim.
Andric je danas kad se pogleda statistika skoro pa neprimetan,ali ja sam prezadovoljan kako je igrao u odbrani, plus niko za njega vise ne moze da kaze da igra mekano i pickasto(jeste spor) ali agresivniji,plus onaj ulaz u prvoj cetvrtini je trebao da bude 2+1

I na kraju centri se trudili koliko mogli,Lukovic zbog taktickih zamisli igrao malo,ova dvojica se borili koliko su mogli.

NOVICA- ja iskreno mislim da je jedna od najvecih legendi naseg kluba bogatog mnogim legendama,i samo mozemo da zalimo sto ostali nasi visoki igraci nemaju bar 20 posto ledjne tehnike koju on ima(kako je okretao ledjima,fizicki jace cigane od njega bilo je milina gledati)

Licno bih voleo cigane u polufinalu na dve utakmice,videcemo kakve ce nam forme biti u sledecih dva meseca.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Džile opštio sa komšinicom iz predgrađa, sa posebim užitkom, još da mu je neko doneo pljugu, kada je davao izjavu za ove smradove sa arene.
Tukli smo se muški celu utakmicu, ali odbrana u zadnjoj četvrtini :respect Konačno mi se sviđa kako napreduje Vanja, biće još zanimljivih utakmica ove sezone, još kada Gordon savlada sistem, šteta što pod košem nemamo neko potentno rešenje, ali bi onda bili konkurentni za trofeje...

Mrčo posle turskog piva najavio poraze, a sada ne sme pred kamere da potvrdi to. ccc
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.002
Reaction score
3.736
Локација
Repriza seksa počinje na Areni Sport 4 u 22:45, ko želi ponovo da uživa. :D
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Rekao sam vam da su vec nabili alibi pricu. Radonjic se posle efesa vec opravdao ako izgube danas jer kao to i najavio.

Mi na muda i na tucu bas kako je Novica najavio. Sve je ovo normalno :D. Hecer sam resavao tekmu ,cini mi se da niko sem Novice i njega mislim da niko nije ni dirao loptu.
Gordon korektan pogotovo u prvom poluvremenu,pravio je visak skoro svaki napad. Bice bolji sigurno.
Cepamo dalje.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
DUHOM INSTITUCIJE PROTIV PROSTITUCIJE !!!

Evo vam kurac mamu vam jebem kvazi-srpsku bree !!! Jebali vas i Vucic i Covic !


http://www.telegraf.rs/sport/260182...zdu-navijaci-partizana-prave-vecu-buku-u-hali
Kosarkas Efesa: Navijaci partizana prave vecu buku u hali !

Pa naravno da pravimo lom nismo hor beckih decaka pa da ga primamo u bulju od onoga koga Covic kara, a Covica kara onaj koji ga prima od Kurca !!!
E moj kosarkas...nije to buka iz grla kao kod cigana (znaju iz grla svasta da rade)...to su veca muda i vece srce...

Tek smo poceli......tek cete da budete umorni od naseg karanja !!

Osvajamo ABA ligu i sve na kurac...jer mi smo PARTIZAN, bili, ostali i bicemo.....WHO THE FUCK ARE YOU !!!??
 

Wolf

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
231
Reaction score
355
Jako mi je milo jer sam slucajno vidio da je radonjic rekao za utakmicu sa nasim Partizanom u stilu ,,paaaa.... pobedicemo, dobicemo taj mec'' :kur :pickaciganska


I samo PARTIZAN! SRECNO MOMCI I DZILE!


:napred Partizan
 

Hrundi V. Bakshi

Početnik
Учлањен(а)
04.01.2015
Порука
110
Reaction score
76
А замислите тек да су били одморни, добили би 8 техничких, Мрчо би био искључен и шутнули би 87 слободних бацања... али, јеби га, умор је учинио своје...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
I ko kaze da pisemo samo nakon poraza. Kad bi ovo trgnulo i ove sto su bili malo lezerniji u nasoj ekipi pa da napravimo bum tras do kraja sezone.

Steta samo sto na kraju nije bio uzalud trud,umesto evropska zvezda,ali ocekujem da zagrmi u Nisu.

Bilo, jest da je moglo jace, ali dobro


Sudjenje je bilo kriminalno na nasu stetu. One tehnicke njima su morali svirati, jer onakvo bahacenje odavno nisam vidio. Srsmota je kakve su faulove nama svirali, a njima ne.

Ciganima ne moraju svirati nista. Znali su biti i gori, pa im se nije sviralo, makar mi se cini. Ovom je ocigledno pukao film i dopizdilo mu da mu se ovaj zali a pritom dobio faul.

Primetio sam danas da nije bilo 700-800 cigana kao ranije.Bilo ih je u nekom "normalnom" broju,da ne smrde mnogo.U finalu da ne udje nijedan ciganski smrad kad smo mi domacini.

Pa znali sta im se sprema, a znamo zasto ih zovemo ciganske picke!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.772
Reaction score
55.484
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Dzile odlicno vodio mec. Od onoga sto sam napisao pred mec upravo izabrao je varijantu sa tucom po cenu puno faulova i sutersko "ludilo" koje nije bilo toliko ludilo koliko je bilo dosta izradjenih opcija.
Problem je sto smo nasli polako rupe u njihovoj mora se priznati odlicnoj odbrani, ali i oni su u nasoj. Istina je da su oni umorniji i da smo mi odigrali odlicno, i da mozda ovo nije realna slika, ali opet vidi se i kod nas dosta mesta za napredak, pre svega kod obrane i nekih odluka s preuzimanjem i udvajanjem...
Ali potez Novice u kome pri sutu Mitrovica ni ne dize ruku, ali pokazuje sudiji da je ovaj cepao i naravno ometa ga pri sutu :buhaha Lepo je uvek videti tako neki basketaski old skul :D
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
I tata bi sine...

16603150_1418083141598842_8120819175197795572_n.jpg
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Najbolja nasa utakmica od pocetka sezone, ubedljivo. Nije prvi put da imamo slabiji tim od njih i da ih pobedjujemo, ali nisam skoro gledao da na terenu ne izgledamo inferiornije u toku utakmice. Znate ono kad gledate utakmicu i znate da nema sanse da izgubite, e takav sam ja osecaj imao veceras. Pogotovo sto nismo mi napravili neku kao seriju pa oni stizali i mi jedva na kraju izvucemo pobedu, nego smo igrali konstantno od pocetka do kraja i u egalu izvukli pobedu.
Recimo prosle godine i kad smo dobijali, uvek sam nekako imao osecaj da cim malo stegnu mi se pogubimo i da nam ni tih 15 razlike nije dovoljno da privedemo lagano kraju utakmicu. Ovo danas je bilo doktorski.

Jos je fascinantnije sa kojim smo ih igracima pobedili i sa kakvim sudjenjem.

Znamo im zicu, mogu da dobiju Real 30 razlike dzaba kad nalete na nas nije im sve jedno.

Gordon je bivsi kosarkas i ne znam kakvu je on probu prolazio, covek je fizicki na nivou amatera koji trckara po nekoj lokalnoj skoli ne bi li skinuo kilazu. Od coveka koji se zaletao da preskoci Vranesa i zakucavao preko njega, do ovog danas gde mu noge deluju kao plinske boce teske i rastimovane...

Jos jedno pojacanje je bilo neigranje Robinsona.

Vanja ozbiljno napreduje, bas dobro igra ove sezone. Procenti u odnosu na proslu su nebo i zemlja.

Ostatak tima uobicajen, Novica vodja na obe strane, u odbrani iako nije neka zver, jedini koji se telom postavi beku kad krene na prodor, jedini koji ne stavlja ruke ili okrece kuk. Tako da donosi cvrstinu u odbrani.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Čestitke Džiletu i igračima. Novica kapitenčina. :clap

:napred Partizan
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top