Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Jako je bitno zbog samopouzdanja sto smo dobili skupu, evroligasku ekipu. Da momci znaju da mogu da se nose sa svima.

Odlicna odbrana.

Sad da odbranimo kup.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Нека Јанковић гађе лук и од 20 м само нека убаца, чини ми се да се вечерас није толико испромашивао са бацања.

Al se zato nalozio posle dva pogodjena bacanja pa sutnuo trojku a lopta mu je bila nekoliko puta "vruca"::)::)

Utakmica takticki odlicno odigrana, Buducnost osim 0:2 vise nije dolazila u vodjstvo. Sjajna treca cetvrtina je prelomila utakmicu i odlican odgovor na njihov zalet koji je krenuo krajem poluvremena.

Idemo dalje neka se spreme cigansture..
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Bravo momci, ovo je prava pravcata Partizanština!!! :clap

Mene je interesovalo kako i koliko možemo da se nosimo sa Budućnošću, a mi smo celu utakmicu vodili, nekad i sa osetnom razlikom, na kraju pobedili i to bez nekih velikih dilema ko će da pobedi - dakle, prava pravcata uživancija od utakmice! :icon-biggrin:

Pogubno bi bilo da sad nešto ,,poletimo,, - pobedili smo samo zato što smo Budućnosti prišli kao najjačem mogućem protivniku, pa smo dali naš maksimum, prvo da se ne obrukamo, drugo da pokažemo zube, i treće - da pobedimo! :D
E tako se to radi! :clap

Ovaj naš nije uradio ovo, onaj naš nije uradio ono, ovaj nam se ispromašivao, a onaj ne zna da pogodi - sve to ,,mačku o rep,, - pa sa koliko bismo poena razlike dobili da još nismo grešili? Da smo pogađali? Da smo na raspolaganju imali Alija i Zagora?

Bravo Trinki! :clap
Teraj dalje!!!

:šal:napred-partizan::šal:ziveli:navijac

 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd
Ja ne mogu da govorim... Dugo mi se to nije desilo, baš dugo... Ponelo me, valjda... Bitna je borba, krv sa zuba da curi, kolena da budu oguljena, rezultat će doći, pre ili kasnije... To hoću da vidim, to je ono što nas diže... Bravo za pobedu, idemo dalje...
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Svaka čast na pobjedi. Bilo je vrijeme da se mašina polako upali.
Nadajmo se da će to što imamo biti dovoljno za titulu u ABA i domaćici :)
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Izvinite ako je neko pisao već, šta je sa Alijem Nikolićem konkretno?
 

kovac

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2008
Порука
418
Reaction score
524
Zglob je povredio. Verovatno nije ništa ozbiljno.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
999
Reaction score
3.695
Локација
Do kraja naredne sezone traju ugovori i njemu i Markusu.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Bravo momci :respect:respect:respect
Pokidali u odbrani,u napadu solidni i opet rutinska pobeda :clap
Gazi dalje !!! Gazi sve !!! :pfc:
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Trinkijeva reakcija kad je Gagara napravio 3. faul i akcija iz drugog poluvremena kada je Gegić organizovao ceo napad a Janković ga završio šutem za 3 - neprocenjivo!!!

Bravo bre momci!!!

Syyyyyyyyyyy:respect:respect:respect Odbrana breee!!!!

Poslušajte Generala pre tekme kod Tegija na instagramu. "Budućnost je favorit ali ja očekujem iznenađenje!" Neće vam goreti do zore mamicu vam jebem pa ćemo sledeći put da pravimo niz od 30 godina trofeja!!!
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.336
Локација
Nickname
Bravo momci.
Sad kup u dobrom raspoloženju da se započne i završi.
Posle toga veoma bitna utakmica.
Bitno je da ne poletimo mnogo.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Bravo momci, ja ne znam za sta je dovoljno ovo samo znam da nas se opet svi plase.:napred-partizan:
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.371
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mislim da je ovo utakmica u jadranskoj kojoj se Trinkijeri najviše posvetio do sada, baš se obraćala pažnja na detalje. Glupo je reći skautirao, kada su igrači Budućnosti ozbiljni individualci pa nema tu priče o skautiranju, ali je bilo dosta nekih specijala, i najkonstantnija odbrana od početka. Priča se o njihovom lošem procentu, ali većina šuteva je bila baš iznuđena. Šta da radi Kol, kada mu na 2 sekunde do kraja napada Gegić diše u lice i ne može ni da izvuče loptu na šut?
Utisci meča su mi Gegić i Janković N, neverovatno koliko njih dvojica sami sebe koče svojim limitima koji se po mom mišljenju mogu navežbati. Dao bih im ove pripreme da probaju da to podignu na pristojan nivo. Janković se eliminiše iz dela utakmice kada smo u bonusu, a Gegić svi znamo kako se igra odbrana na njemu.
Što je najgore on i u napadu dečko može nešto da isporuči ima odličan periferni vid, osećaj, ima dobre katove, solidnu kontrolu lopte ( bolju recimo od Vanje), ulaz itd.
Da se dovede na prosečan nivo šuta, samo da ne ostaje skroz sam, i dobiće drugu dimenziju igre. Pa onaj kalinić je tako napravio karijeru što ga je Muta naučio da pogađa kad je sam.
A ostali su odigrali našpanovano i koncetrisano ( sem Gagića). Nekad pomislim da je Trinkijeri nepravedan prema njemu jer on standardan doprinos daje, ali kad vidiš da ostavi saigrače onako na cedilu ne znam šta bih rekao.
Lendejl i da je dao pola ovih poena ocenio bih partiju kao odličnu jer je konačno u par navrata individualno štitio obruč i od centara i bekova, timsku odbranu je pratio, nije ispadao, a sa ovakvim napadačkim doprinosom partija je odlična.
Generalno, može biti da sam se nešto pomutio ali ne sećam se bolje kolektivne odbrane pa još negde od predzadnje sezone DV.
Mene licno podseca na Pekovica po stilu igre na samom pocetku kad je dosao iz Atlasa kod nas. Imam neki osecaj u vezi njega da ukoliko nastavi ovako da radi imace sjajnu sezonu sledece godine. Ne znam koliko mu traje ugovor tacno ali valjalo bi da je na 3 godine minimum.
Verovatno da nemaju ni jednu jedinu zajedničku osobinu :D
Lendejl je školovan centar, sa odličnom tehnikom i osećajem, solidnom visinom, rasponom ruku, prosečnom ili ispodprosečnom snagom, i katastrofalnom odbranom. On nije sirovina za obradu, nego obrađen igrač koji treba da se prilagodi na seniorsku košarku. Teško ga je porediti sa bilo kim od bivšig centara s obzirom da ima 24 godine, ali kada bih morao, možda je negde najbliži po stilu Krstiću.
On je projekat za prodaju svakako, ono što treba njemu je taj individualni rad da počne konstantno da pruza defanzivne solidne partije, dovoljno je i prosečne, samo da ne bude krater, kao protiv recimo Ritasa. I on može u el klub. E sad ja sam generalno protiv stranaca sem evropljana, koje mi razvijamo, ali ako imamo jak ugovor sa njim i ne kasne plate, što da ne. Još više bih voleo da ostane naredne sezone. Onda bi ovo što smo ove sezone gledali od njega imalo smisla.
Pejdž ima drugi problem, on je što se energije dobar, ali fizikalije su ozbiljna preporuka, da ih popravi teško može, jedino da nauči da se prilagodi evropskom stilu igre sa njima, to znači brže kretnje, lukavije, više flopinga itd. To je do njega i iskustva. Mada je meni lično simpatičan, ali razvijati amerikanca je rizičan posao jer u svakom trenutku on može da se pokupi i ode.
 
Последња измена:

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.008
Priča se o njihovom lošem procentu, ali većina šuteva je bila baš iznuđena. Šta da radi Kol, kada mu na 2 sekunde do kraja napada Gegić diše u lice i ne može ni da izvuče loptu na šut?
sa većinom se slažem, ali ovo nisam video na isti način. Pogotovo drugo poluvreme, imali su baš dosta otvorenih šuteva koji nisu ušli.

Od ostalog, pomenuo bih ponovo defanzivni skok koji je trebao biti bolji, kao i malo brže postavljanje odbrane ukoliko je moguće.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd
Na svako - uf, odbranili smo se, ja sam rekla - ne, oni su promašili, tako da, jeste, imali su više otvorenih šuteva od nas, ali malo nas je i sreća pogledala, pa se malo iznivelisalo...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top