Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Sledecu sezonu Trinkijeri ce sam birati igrace, mrlja ove sezone je finalna serija, odnosno jucerasnja utakmica pre svega, kada ocekujes da ce da nadmudri pacova, da ce 7 dana na treninzima vezbati specijale i da ce raskantati limenke pre svega akcijama koje jebeno moraju da se cuvaju za ovakve prilike.
Isto tako svaka odluka u toku utakmice mu je bila pogresna, sta si ti druze radio 7 dana na tim treninzima pred utakmicu?
Videcemo kakva ce selekcija biti napravljena za sledecu sezonu, ali mora neko da mu skrene paznju u kakav klub je dosao, onakva sranja od sinoc ne smeju da se ponove.
i @Tomic11

Prekini vise da krivis Trinkijerija!

Nije Trinkijeri kriv sto Zagroac 4 slobodna bacanja za redom promasuje, sto Zagorac ne umije u kontranapad da poentira..ja ne znam ni jednom da je Zagorac poentirao u kontranapadu, uvjek je pravio ili faul ili je promasio.
Nije Trinki kriv sto Paige nema dodirnih tacaka sa kosarkom.
Nije Trinki kriv sto Sy uzima juce dva suta za tri i sto promasuje oba. Sy nema poziciju u kosarci, Sy nema ni sut, ni ulaz, ni visinu. Sy je igrac iz kraja, basket igrac koji vikendom uzme malo da sutirs na kos sa ekipom iz kraja!
Nije Trinki kriv sto Jaramaz ima 0/2 za tri poena, 2/4 za dva, i 2/5 slobodna bacanja. Jaramaz kao suter ne smije ovo sebi da dozvoli, ja da sam sutirao pa vise bih pogodio nego on kojem je ovo posao.
Nije Trinki kriv sto je Landale juce igrao za njih.
Itd

Prestanite da pisete lose o Trinkijeriju. Da nije njega mi nebi ni gledali ovo polufinale!

Trinki puna podrska, ostani i sledecih 10 sezona!!!
Ostoji isto puna podrska!
Sram bilo one "grobare" koji ga kao cigani nazivaju limarom!

Ovaj strucni stab i ovaj predsjednik treba da imaju punu podrsku od svih nas..od mene je imaju naravno!!!
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.916
Локација
Tu, odmah iza tebe
Druze ja sam ovde sinoc vodio bitku sa ljudima jer sam ga branio, nadji sta sam pisao.

Ovo gore je samo ono sto je on podbacio sinoc i to je cinjenica. Jos je zelen za stvari koje se kod nas dogadjaju u utakmicama sa njima.
 

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Samo kukamo samo zanovjetamo, a ovo je maksimum ovog tima. Cak i vise od toga, izgubili smo od bolje i odvratnije ekipe to je cinjenica, njima je sve uslo a nama nista ... bezbroj tu razloga ima, od pripreme do fejlova igraca.
Mi grobari jesmo romantici, vjerujemo u pravdu, u karmu, u postenje, u bezkonacnu ljubav i sve to stoji ali moramo da se borimo i da zivimo sa svim sto nam se desava, bez bjekstva u neki imaginarni svijet. Njihova prva petorka ima osvojene 4 EL, iskustva na izvoz za ovakve utakmice a kod nas grupa momcadije i par vremesnih istrosenih seniora, nazalost nismo mogli vise.
Dule bi ovo, Dule bi ono ... sta bi bilo kad bi bilo. Nazalost Duleta vise nema i nece ni doci nikad, to je jasno kao dan zasto da lazemo sami sebe kada je tako. Trinkijeriju treba dati podrsku, ne samo njemu, svim igracima, treba pokazati kako smo veliki. Da sam u Bgd otisao bih na trening, zahvalio im se bez obzira na sve. Poraz boli, uzasno ali Partizan se voli i kad pobjedjuje i kad gubi.
Ja ne volim Partizan da bi bio prvi po svaku cijenu, da vara da krade, otima. Volim ga jer se poistovjecujem sa njim, siromah, bez politickih veza, potcjenjen, ali opet gord i ponosan. Volim ga jer je drugaciji jer se kao ja digne uvijek sta god ga zadesi. Proci ce i ovo nekada.
Mi moramo da vjerujemo u bolje sutra, da volimo i bodrimo klub a ne da kukamo non stop.
Da budem u maniru naseg trenera."Ne postoji veca zalost od prisecanja na srecu u doba bede" rece nekada Dante Aligijeri.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Ali gamad ciganska isfrustrirana vredja Trinkijerija "svinjo debela" .Kako im je Dule osakatio detinjstvo.
Gurbeti jebace vas Trinkijeri dogodine samo tako zapamtite sta vam kazem :angry-smiley-002: sve vam jebem zivo.
"Parni valjak je krenuo i nece stati dok se ne vrati na mesto koje mu pripada".
Ziveo Partizan !!!
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.181
Reaction score
6.970
Локација
NbG
Kapiram da bi ovi sto su pljuvali po Trinkijeriju prvi zakukali na samu pomen da bi isti mogao da ode iz Partizana. Covek nas pomerio iz mrtvila, izvukao najbolje iz selekcije na koju nije uticao i koja je poprilicno upitna. Nije on kriv sto su se nama poprilicno podigli apetiti i sto smo poslednjih nedelju dana euforicno cekali ovaj mec sigurni da prolazimo cigane. Meni je zao sto igrace kao klub (a i Andrea kao trener) nismo uspeli da sacuvamo svih igara koje su se desavale van terena i zbog kojih su podlegli pritisku. To nas je i kostalo u ovoj seriji, pored naravno prve utakmice u kojoj smo brutalno pokradeni.
Ja se iskreno nadam njegovom ostanku, a pre toga i tituli u domacem prvenstvu jer, iako ovde vlada drugacija atmosfera, sezona jos uvek nije zavrsena. Moze se desiti da oni ponovo izgube ABA pa da titula dobije jos vecu tezinu.
O sledecoj sezoni, selekciji za istu i ulogama igraca koji su skroz nesnadjeni (videti pod Zagorac) kada se podvuce crta na kraju srpskog prvenstva.
I da, treba samo jos vise voleti Partizan ali i sve vise i vise mrzeti raspalu ciganeriju i gaziti ih na svakom koraku ako mene pitate i na klikerima ispred zgrade.
 

Laky

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.155
Reaction score
157
Локација
..
Mislim da smo najviše podbacili na psihičkoj pripremi utakmice.
Cigani su počeli da prave razliku, trebalo je to sjeći tajm autima.. Naši su izgledali pogubljeno, nije bilo ni jednog našeg igrača koji će stati s loptom, smiriti jurnjavu i organizovati pravi pozicioni napad.
Degenerici su izgledali baš napaljeno, vidjelo se to odma na početku kako je Lazić igrao agresivno pa mutantna faca ćelave pičke Čovića i da ne nabrajam dalje. Uz vjetar s leđa od horde s tribina izgledali smo pogubljeno.
Znalo se da će biti svakakvog pritiska i u pripremi tog segmenta skroz smo podbacili.
Kad su kola krenula nizbrdo ulazili smo u sve veća govna, napucavanje sa šutevima gdje nismo kurca mogli pogoditi a igrači frakenštajnovog čeda šporete i bojlere da su ubacivali prošli bi kroz cilindar.

U redu je izgubiti časno ali sinoć je to stvarno izgledalo jadno, da se niko nije mogao trznuti da bar ublaži poraz.
Svi su podbacili od trenera Trinkijerija i stručnog štaba do svakog igrača.
Ne treba ih vrjeđati jer su nam prošle subote svi bili top a sedam dana kasnije nam niko ne valja.
Nismo balavci da se tako ponašamo.
Neki pišu da bi smjenili Italijana?!
Pa koga ćeš da dovedeš, da nećeš Petra Božića, Mutu ili Čanka?!
U pamet se ljudi.
Sezona nije završena, predstoji Prvenstvo Srbije i biće još utakmica sa ciganima.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Druze ja sam ovde sinoc vodio bitku sa ljudima jer sam ga branio, nadji sta sam pisao.

Ovo gore je samo ono sto je on podbacio sinoc i to je cinjenica. Jos je zelen za stvari koje se kod nas dogadjaju u utakmicama sa njima.

Mislio sam da ne odgovaram, ali hajde hocu branicu Trinkija.

Cigani imaju Berona koji je po meni sa Bogdanom i Tripkovicem u top 3 sutera koji su igrali zadnjih 10-ak godina derbije. Decko ima strasan sut, za kosarku super fizikalije. Perperoglu......zar ima potrebe o njemu ista govoriti?
Rivers koji je dvije godine igrao za Real, pa dvije za Panatinaikos. 2015-te osvojio EL.
Dobric, Simanic, Davidovac....koji su odlicni domaci igraci. I nije mi jasan Tomic da ih vise ne koristi. Koliko je njima hendikep sto su puni stranaca..

A sta mi imamo? Paige, Sy, Landale, N Jankovic, Gagic, S Jankovic kome je limit ovo polufinale!!!

Nemojte da se lazemo Trinkijeri je izvukao deset puta vise iz ovog tima nego sto su oni u stanju da daju, doprinesu.

Za sledecu sezonu ocekujem:
Na pleju da ostane Renfro, plus pojacanje dal iz nasih mladjih igraca, cuo sam da imamo dobre mlade igrace na poziciji plejmejkera..ne znam koliko je to tacno ali daj ubacujte te mladje u vatru za ovu nasu sad ligu.
Zagorac, Marinkovic i Jaramaz da preko ljeta rade kao konji ako misle da ostanu i zasluze opet nas dres..znaci da se poprave za minimun duplo.

Mozda bih i Nikolica zadrzao. Velickovic ako hoce da trenira sa njima i da bude tu kao psihicka podrska ekipi. Ali da vise ne ulazi da igra, nema potrebe, em mator em igra neku kosarku koja je iz proslig vijeka.
Ostali svi dovidjenja Paige, Sy, Landale, Jankovici, Gagic.

Svim silama sada navijamo za Cedevitu. Nadamo se da ce oni osvojiti ovo. Od tri tima najbolje resenje za nas bi bili da braca hrvati ovo osvoje! Idemo Cedevita!
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Ne znam na koju foru Cedevita moze da dobije cigane sa jednim centrom od 33 godine, u seriji gde se utakmice igraju na 2-3 dana...
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.865
Reaction score
9.920
@Tomic11

Objasni mi, molim te, po kojim je to kriterijumima Trinkijeri mlad trener? :D

Nit' je mlad godinama, niti iskustvom.

I da, obicno ne komentarisem TV komentatore, ali koliko je onaj gmaz sinoc preterao sa histericnim spominjanjem rezultata u svakom, ali svakom, napadu dok je rasla razlika, sikcuci u zelji da bude sto veca. Ali, samo jedan tim nabija ''stoka'' razlikom, smradino.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.916
Локација
Tu, odmah iza tebe
Dok neko ne osedi za mene je mlad :D

Takodje neiskusan u smislu za borbu u brlogu kakav je kod nas. Sve do sada je imao poslove bez nekog pritiska, sto kluba sto tribina. Ovo sad mu ke pravi ispit :)
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.929
Reaction score
21.683

Озбиљно? Мало ми је лицемерно да браниш Тринкијерија са причом како ништа од овога не би било да није било њега (око чега смо сагласни) а онда тераш играча који је заједно са плејмејкером био најбољи играч целе сезоне. Јел је подбацио? Јесте. Да ли може боље? Може. Да ли је напредовао? Погледај његове игре на почетку и упореди их са оним из децембра па на даље.
Ако је проблем то што Новица игра кошарку из прошлог века како кажеш, зашто онда не може да се истрпи један прави модеран центар коме је највећи недостатак снага, на чему може да се ради?
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Trinkijeri je odlican trener. I tacno je ne bi bili ovde da nije bilo njega. Ali i on je podlozan kritici kao i igraci. Igraci su totalno usrali utakmicu ali je i on mogao malo bolje da spremi i vodi tim. Po meni nijt trebao da se spusta u mulj pudlice jer mafijaska pudlica kao i svaka svinja najbolje obitava u blatu.
Sto se tice mandova vidim napraviste od njij Golden Stejt. Sincic od kurve Vesne ona strvina Odzo, Dobric , Simanic i jos neki su igrazi FMP 1 a ne iz nekog evroligasa. Oni imaju Riversa mi imamo Renfroa, na centrima onaj Nemac propao igrac kod nas Lendejl. Njihov crnac Faje kao i nas Bandza Si, tu su negde. Ja bih pre birao Zagorca i Vanju od njihovih Davidovca i Lazica. Problem je onaj Grk i Beron. Tu jednostavno nemamo cime da pariramo. Sutere nemamo a i one koje imamo juce nisu mogi vola da ubodu. Tu su pare dosle do izrazaja. Njima takodje nije igrao onaj crnac plejmejker praktocno celu seriju.
Kako je pocela sezona dobro smo se na kraju izvukli i usli medju 4. I sve derbije igrali na 1 loptu osim ove bruke juce. Glavu gore. Nije uvek lako ali je uvek lepo voleti Partizan.
Poenta je da i trener i mladi igraci nauce nesto iz ove sezone. A sto se tice planiranja tima za sledecu godinu obavezno moramo dovesti bekove koji znaju da izmisle poene iz nicega. Ne treba nam samo organizator igre nego neko ko je konstantan sa 15-20 poena po utakmici.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
@nemanja-950
Landale nije mlad, 24 godine puni za neki mjesec. Za kosarku ovo mlad igrac nije.

Pricao sam prije par mjeseci o njemu i koristio termin "provlaci se ispod radara". I upravo tako on se cijelu sezonu provlaci ispod radara, igra mu je osrednja.
Nidje nece imati sansu kao sto je kod nas imao ove sezone. Ja ne znam dal ste vi trenirali kosarku i jeste li imali neku zvanicnu utakmicu, ali ja jesam. Problem je kad useres dva napada tebe trener zakuca na klupu i nema te vise tu utakmicu, a ako to ponovis na sledecoj i sledecoj ti si zavrsio sa igrom. (pogledati sinoc Zagorac promasuje 4 slobodna i Trinki ga zakucava na klupi do kraja).
E sad Landale pocne kao starter (pricam za cjelokupnu sezonu) napravi par gresaka, trener ga zamijeni, udje Gagic koji isto napravi sto gresaka u minutu, i sta ce Trinki mora da vrati Landela. I onda tako on otaljava do zadnje cetvrtine i tu mu udje poneki sut i neka akcija, i on se tako cijele sezone provlacio ispod radara. Da smo imali krstenu zamjenu za njega on nebi dobijao ni 5 min igre. Zamisljam njega u onoj ekipi sa Pekovicem ili onoj sa Lovernjom..pa nebi minut po mecu ulazio da igra.

Problem je bio sto nismo imali zamjenu za njega. Nidje vise ovakvu sansu imati nece, ali nidje. Partizan mu je limit. Evo vidjetcete.

U prvoj utakmici igrao je 30 minuta dao 17 poena, i imao dva skoka.
Zamisli da ti glavni centar za pola sata igre ima samo dva skoka i samo 17 poena u utakmici koja ide na 101 poen.
Jucerasnju njegovu igru nebih da komentarisem. Samo cu reci igrao je za cigane juce..

Cim mu dodje iole jaci protivnik njega nidje nema. I da, jos ovo, ja kod njega ne vidim mjesta za napredak!


Ovo je samo moje misljenje i ako moze normalna diskusija, bez onog kao omalovazavanja i klinackih fora. Argumentovano samo.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.865
Reaction score
9.920
Brz, pokretan, meka ruka za centra. Solidno razume igru. Moze sa njim i rol i pop.

Da ga nauce odbranu dodatno i malo da poboljsa orijentaciju u prostoru.

I, najvaznije, da ojaca. Bice dvaput bolji momentalno.

Tako da individualno okretanje guma preko leta.

Da nije ekstremno veliki talenat - nije. Ali nije ni toliko los kao sto ti predstavljas.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Dzabe se lomite oko Lendejla kad on skoro sigurno nece biti dio ekipe sledece godine.

Jedino bitno za sledecu sezonu je da ostane Trinkijeri i da zadrzimo sve domace igrace osim Gagica jer on nema ni promil prostora za napredak.
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
Svi ovde koji su napisali da Trinkijeri ne zna ili treba da ode su isto tako pisali hvalospeve o " ludom Italijanu" kad smo pobedjivali.Braćo Grobari (ako ste) molim Vas batalite analize,shvatam da smo svi tuzni i ljuti jer izgubili smo od govana.Jbg boli,ja hocu da crknem ali sam siguran da su Trinkijeri i momci dali sve od sebe sinoc,to sto je to bilo blagi ocaj je fakt ali opet nasi igraci su napravili 20 gresaka koje uglavnom ne prave i nista tu Trinkijeri nije mogao.Posto nikad nisam opsiran da zavrsim.Dok disem bicu Grobar i podzavacu zdravu Grobarstinu a KK Partizan je za mene poslednji bastion Grobarstine.Smrt fasizmu Ziveo Partizan!!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top