Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Nameštali smo se na krađu.
Nepotrebni faulovi na najboljim šuterima.
Katastrofalan skok, ne mogu da verujem da Beron pored toga što nas je uništio šutem, kao belac hvata loptu pored našeg crnog centra.

Tomas totalni kanal igra u završnici, čovek tragičar.
Zagorac se kao probudio u drugom poluvrmenu, ali nedovoljno.
Prvih 15 minuta utakmice smo sve poene dali na solo akcije, izbunarili. Tek pred kraj 2/4 kad im je pala energija u odbrani, smanjujemo sa 13 na 2.
I Gordić i Volden su kritični na udvajanju, imaju spore reakcije i dolazi do loših pasova, pasivnih napada, šutevi u zadnjim sekundama.
Oni su šutirali bacanja nerealno, na skoku nas ubili, sudije pogurale i to je to.
Atmosfera bila kurčina. Njihovi navijači su u glavi izgubili utakmicu, ali na terenu ipak pobeda za njih.

Na papiru su barem 30% kvalitetniji od nas. Mi imamo bolji tim, ali večeras nismo igrali timsku košarku.
Biće zajebano, 50-50.

Ukoliko ne dobijemo Futuru, ovaj poraz može da nam usere sezonu. Naša jedina šansa je domaći teren.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.546
Reaction score
3.846
Локација
Beograd
Rasa je vec 2 meseca u katastrofalnoj formi. Nadam se da ce se probuditi kada bude najvaznije.

Jare odigrao pozitivno bezobrazno. Svaka cast.

Poraz koji je od svih narednih utakmica najbezbolniji. Slede 2 kljucna meca, 2 finala i igraci moraju da se fokusiraju na to.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.907
Reaction score
7.806
Onaj osecaj kad se vec nekoliko sezona ne zna ko koliko moze i koja je prva postava.
O treneru necu jer slede poeni.

Ne vidi se ni pocetak ni kraj, ni glava ni rep. Ne zna se ko je glavni. Svako ima kocnicu a i onaj ko je u odredjenom trenutku nema obavezno zajebe.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.447
Reaction score
2.215
Sudiska pristrasnost na strani pantera i sut berona plus idisponiranost nasih centara osim g-dina Mozlija utakmica resena u njihovu korist. Jaramazu svaka mu cast na igru i borbenost tako se igra za instituciju. Poraz ko poraz ovaj malo vise boli ali ubedjen sam da mi delujemo mnogo bolje kao ekipa i da cemo ovo popraviti vec u kupu.Glavu gore momci sada su na redu italijani.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.302
Reaction score
11.912
Локација
Tu, odmah iza tebe
Mrzim sebe što ovo pišem, ali ima tu dosta i do iskustva igranja ovakvih utakmica s ovakvim suđenjem pred njihovim “navijačima”.
Šta konkretno?
Uzmite 10 plus godina dominacije i nađite naše odlučujuće poene. Mislite da smo u doba evropske zvezde imali dobro suđenje?
Kako su se rešavale situacije u poslednjih 5 min kada je neizvesno, u zavisnosti od kriterijuma drugačije se pristupalo. Igrač na njihovoj polovini se skoro nikad nije napadao, 90 posto odlučujućih poena su bili van reketa ( iz glave sećam se samo zemljoradnikovih poena za pobedu kada je jeretin promašio ceo obruč).
Sada, Tomas napada ofanzivni skok telom, njegova greška bez obzira na suđenje.
Pejdž prvo beži od lopte, onda mismeč napada prodorom gde je fauliran verovatno ali i laik je video da se to neće suditi ( opet njegova greška).
Gordić između 36og i 38og minuta uključuje tunel vision u dva napada za redom i ne da loptu Jaramazu koji igra odličnu utakmicu ili Pejdžu. Daje je u sledećem napadu jer je izgubio dribling.
Sa te tri stvari mi bi dobili i sa ovim suđenjem.
Ali generalno nije ovo bilo loše uzimajući sve u obzir, i oni i mi imamo jako dugačke klupe i nije ni ovo pokazatelj ničega. Oni imalju bolje igrače mi boljeg trenera i bolji tim.
Jedino što brine je Tomas, ovo što igra on zadnja 2 meseca može i Gagić, za mnogo manje pare, postao je rezervna opcija Novici.
Doveden je kao najzvučniji stranac, a najgori je, pri tome i najmanje je podređen timu, ne znam koliko mu još vaspitnih klupa treba da proigra.
Reding užasno fali, i to je trenutno najveći problem.
Drobnjak iz auta :D
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.151
Reaction score
27.982
Локација
Из Чикага (моји...)
Очекујем да и репрезентативац Бирчевић, наша...хм..трећа ''четворка'', у наставку сезоне почне дизати форму и да на тај начин помогне саиграчима.
Шалим се. Не очекујем.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.993
Reaction score
26.018
Локација
ante portas
Ali Kori Volden, kad namiriše "ničiju" loptu i otme istu ili se baci za nju, ili kad posle toga krene da trči kao kvoterbek u američkom fudbalu. Neverovatno kretanje, neverovatan rad ruku i nogu.
Ništa sličnije nisam video u evropskoj košarci...

:respect
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.442
Reaction score
40.959
Локација
Žrnov
ako neko može da izvuče face koje je Mekadu pravio kad su Voldenu , čini mi se, svirali faul a on u stvari dobio namerno ramenom u glavu da li od lazića ili berona, nisam sigurna...
čovek ne veruje šta se dešava.. :buhaha

najpozitivnije iz današnje utakmice je da su ovi igrači koji nisu tu bili prošle godine shvatili sa čim sve treba da se bore i da će shvatiti da svako promašeno bacanje i svaka neka glupa greška može skupo da košta.. nadam se da će to izazvati i neki pozitivni bes i dati im novu energiju.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Onaj osecaj kad se vec nekoliko sezona ne zna ko koliko moze i koja je prva postava.
O treneru necu jer slede poeni.

Ne vidi se ni pocetak ni kraj, ni glava ni rep. Ne zna se ko je glavni. Svako ima kocnicu a i onaj ko je u odredjenom trenutku nema obavezno zajebe.
Trener je ubedljivo najbolji trener u ligi i najbolji trener EK. Ti ne bi smeo uopste da budes na forumu nakon sto si ga na ciganski nacin napljuvao i nazivao ga masnokosim debelim italijanom.

Sudjenje jeste bilo lose ali daleko od toga da nismo zasluzili da izgubimo. Pre svega primili smo 90+ koseva, a ekipa je do bola defanzivno potentna.
U ovoj utakmici nas je sjebala odbrana unutar reketa. Niko od nasih cetvorki i petica nije pruzio nista, sem sjajnog Mozlija. Necu dozvoliti sebi da ikad pljunem po kapitenu ,ali on mora da pocne da igra odbranu, stvarno tuzno izgleda kad se branimo sa njim u petorci i kad iz nekog razloga nece da isprati svog igraca. Rehabilitovao je Gista na pocetku utakmice, iako je u napadu to nadoknadio.

Jankovic se jeste popravio u napadu, vidi se da je radio na sebi i svojoj igri, ali je u odbrani i dalje ista prica i nista se nije promenilo. Veciti problem sa gradjenjem i skokom kad je on u igri.
Birca standardno, necu ni da komentarisem. Ok je on da udje minut-dva po cetvrtini, ne moze ni da usere mnogo.

McAdoo je uz Tomasa glavni krivac za onu njihovu seriju u drugoj cetvrtini. Stravicno lose je branio reket i vecito stajao gde ne treba. Vrhunac toga je sklanjanje unazad Stimcu jer ga je lovio na blokadu, umesto da ga brani skolski i legne mu na ledja. Da uci od cika Mozlija koji je, cim je usao u igru, jebao Stimca u hromozom viska i naterao ga da dva puta pravi korake!

Ovo sto je "pruzio" Tomas necu ni da komentarisem. Sa njim nesto nije u redu od pocetka sezone i one misteriozne povrede o kojoj smo dobijali oprecne informacije. Do tog trenutka je on bio ubedljivo najbolji igrac tima, a njegovo umece smo nakon toga imali priliku samo na momente da vidimo. Ovakav je samo za klupu i ni za sta drugo.
Da se razumemo, on je po talentu i po mogucnostima apsolutno najbolji igrac ovog tima, radi se o strasno dobrom igracu i mislim da njegov kvalitet bas nikome nije upitan.
Ono sto jeste upitno je njegov odnos prema igri, posebno u odbrani. Tako se ne igra u Partizanu i ne zelim ikada da gledam Partizan u kojem moze to da se radi. Ili postuj dres koji nosis i veliko ime i tradiciju kluba, ili idi brate mili u neki Niznji iz Novgoroda pa tamo hladi muda i puni dzepove. Stvarno nemam reci na ovo sto je radio nocas, a tu ne mislim samo na glupe licne u cetvrtoj cetvrtini.

Rade nije bio toliko los koliko se predstavlja. Takva mu je uloga u timu i to mora da se istrpi. Zna da pretera i usere, ali sve u svemu on je igrac koji se uklapa u filozofiju ovog tima. Nocas su mu svirali par debilnih faulova, videlo se i da se nanervirao i to zna da utice lose na igraca.
Bekovska linija je bila solidna, moze se reci dobra. Neki sutevi su usli na srecu, Jare i Pejdz su kod tih suteva uredno odigrali odbranu i bili na ruci. Nismo mi lose branili Berona, sutirao je preko ruku pola utakmice i pogadjao, videlo se da frustrira to i nase, to je cak i uzrokovalo onaj faul Pejdza na sutu za 3. To prosto ne moze da se brani. Mene mnogo vise bole trojke Gista i Lazica. Majku mu jebem da mu jebem ne mogu se tako ostavljati sami sve da bacaju kamen na kos.

Imali smo napadacki dobru utakmicu. Moralo je bolje u odbrani, ne mozes primiti 90+ poena i kukati na sudjenje iako im svoj trojici pominjem familiju i ovog puta jer su dosli sa zadatkom.

Mozli doktore!!!
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Nije nam trebao poraz u ovom trenutku, ali ako je trebalo da izgubimo od ćortana, možda je najbolje što smo izgubili baš sad.
Komične su mi sudsijske odluke u poslednjoj četvrtini, no dobro, navikli smo.
Nadam se i vjerujem da možemo do kraja.
Žao mi je što se Ostojah nekad ne projavi, da se najebe majke ćoravom govnetu, pa makar to bila i predstava za raju.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.907
Reaction score
7.806
Samo da ne dodjemo do trenutka da si cool ako ga branis a seljak i anti Partizanovac ako ga napadas.
Kakve greske je imao u ovoj utakmici to je komedija.
-Trifunovic i Mekadu na debeli plus i odneses utakmicu u drugi pravac.
-Cele vecnosti bez poena kroz odradjenu akciju, bez asistencije.
-...
Jel se zna ko ce imati 32+ minuta u plej of i stani pani utakmice? Ne zna se!
Jel moze da vezemo vise od 4 minuta ozbiljne kosarke? Ocigledno da ne mozemo.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Inace mi imamo nekog Larkina, DeKoloa ili Dzejmsa pa cemo da mu dajemo 32+ minuta. Ne zna se i hvala bogu sto se ne zna.

Tim koji je prvi u EK i prvi u ABA ne moze da veze 4 minuta ozbiljne kosarke? Bravo majstore, vidi se da si objektivan!

Seljak si i anti Partizanovac si ako nazoves trenera Partizana npr. masnokosim i kao takav se savrseno uklapas u ove sto navijaju za fmp.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Jos juce kada sam saznao imena sudija sam se bio pomirio sa porazom.
Jaki su oni, a i mi smo, ali sudije ce odluciti utakmicu, nazalost ne u nasu korist.
Obecao sam sebi da necu se nervirati, jer jednostavno to je tako, ali...

Ali ovo danas je prevrsilo svaku meru!?:action-smiley-070:
Ocigledno, nekima nije dovoljan samo jedan prestoj u zadnjem delu auta, pa zele jos!?:picka-ciganska:

Pa peti fauli Zagorca, Tomasa, Voldena, kao i fauli Jaramaza nad Odza pri skoku i faul + kos Voldena nad Berona u 3/4 su za mesec dana u gepeku, svaki ponaosob!?:gaah::action-smiley-070:

Za "cistu i perfektnu" odbranu Lazica i ostala goveda u njihovom timu, nemam reci, mogu do sutra!?

Aj sve to, nego nije mi jasno, kako nisu dobili bar jos 6 tehnicke greske??
Pa sta su one sudije gledale?? Pljuju ih, vredjaju ih, hvataju se za glavu, skacu, vriste, unose im se u facu... Jedino je izlapeli Sakota dobio jednu i to je sve... Neverovatno!?:angry-smiley-002:

I sad nakon ovakvog masakra treba da kazem da su zasluzeno dobili i da smo mi krivi?!
E bas necu!
Ne mogu, kako to da uradim?
Ne bi bilo fer prema nasim igracima.
Nisu bili sjajni, pojedinci su odigrali ispod svakog nivoa, znamo mi znaju i oni, ali veceras necu ih kritikovati.
Jedino sto mogu je da cestitam nasim momcima sto su ostali mirni do kraja, nisu nasedali na njihove provokacije i na kraju dana bili smo u igri sve do samog kraja!:clap

U principu, izgubili smo danas takmicarski najnebitniju utakmicu ove nedelje, nista strasno sa te strane, ali moje moralne vrednosti mi ne dozvoljavaju da ostanem ravnodusan kada god izgubimo od covicevu kopilad, kako god se oni zvali!?

Realno, ako dobijemo u Bolonji i protiv Buducnosti, vecina (medju njima i ja) ce vec sledeceg ponedeljka zaboraviti sta se sve desavalo danas.

Tako da Partizane pobedi sve do tada!:napred-partizan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top