Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Ovo lako moze da bude dobro, da ne ureknem. Ima jos mnogo posla Trinkijeri i da pojedinacno digne neke igrace i timski, ali so far so good... I mnogo je vazno sto su tu Novica, Bircevic i Zagorac, mora da se ocuva duh Partizanstine, ne navijamo mi za instan klub. Mada izgleda da je ovaj Tomas po duhu vec Grobar, mnogo mi se svidja momak...
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.555
Reaction score
3.892
Локација
Beograd
Steta za tu dvojku jer da imamo tu neku ubicu, ovaj tim bi pregazio ovu ligu.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Ljudi, sjecate li se kad smo poslednji put u kontinuitetu igrali slabije, nismo blistali, a dobijali utakmice sa preko 10 razlike?! Bilo je to poodavno. Ovaj Partizan je jak. Ovaj Partizan je ozbiljan ekipa. Da dodje jos neki bek ubitacni, ova ekipa sa Trinkijerim bi gazila, vjerujte mi.

Ne bih se slozio sa nekima odavde sto kazu da je ovo besmisleno takmicenje, pa pogledajte u drugim ligama, kako se za trofej Superkupa ''kolju'' Real i Barsa, Fener i Efes itd.. to je Superkup regionalne lige koju igramo i koja nam je najbitnija. Mozda je besmislen bio onaj trofej u Rumuniji, ali ovaj ne moze biti. Moze nam donijeti ''nitro'' u vidu samopouzdanja pred sezonu koja je pred nama, a to nam jeste veoma bitno.
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
697
Reaction score
1.370
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
I ja sam to primetio, deluje da su ove godine i fudbalska i kosarkaska ekipa vrlo dobre kad je mentalni aspekt u pitanju..I jednima i drugima se desavalo da ulaze lose u mec, ali ih to nije remetilo i to je odlicna stvar.

U basketu mi se to najvise i svidja ove godine, sto smo u stanju da nekako ni iz cega napravimo neku seriju ili preokret...Bukvalno dok otkucam poruku vidim da smo napravili tipa 10:0 seriju...Takodje, koristimo mnogo igraca u rotaciji gde svi daju doprinos, sto nam donosi tu neku prednost da ne moramo da zavisimo od ucinka pojedinca...
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.585
Ja sam presrecan, sve ekipe su na startu sezone ali mi delujemo najbolje... Treba uklopiti ovolike igrace... Debeli ce to uklopiti kako treba, siguran sam... Na kraju sezone cemo biti MASINERIJA... Vreme je da se INSTITUCIJA vrati tamo gde joj je i mesto... Najveci i najtrofejniji klub...
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
274
Reaction score
801
Локација
Vojvodina
Do kada imamo fore da dovedemo tog "šutera" koji će biti poslednji tas na vagi?
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.719
Reaction score
23.258
Локација
Академија
Честитке момцима и Тринкијерију на победи. Гледао сам утакмицу преко јутјуба где је стримован неки хрватски канал. Просто је невероватно колико је коментатор навијао за Приморску а против Партизана. Пуна су му уста била Јагодић Куриџе, Шишка и Јурице Големца. Сваки потез наших играча коментарисао је потцењивачки и са омаловажавањем. Све време док је Приморска водила а ми јурили резултат, буквално је ликовао а на крају скроз сморен испратио завршницу.
Испоставило се тачно оно што сам рекао пре утакмице, а то је да ћемо глатко добити ако будемо добро играли одбрану. То смо почели тек у другом полувремену и у њему примили само 29 а у првом 48 поена. Видим да је после утакмице и Тринкијери нагласио да ће нам одбрана бити кључ за ову сезону. Ако сутра поновимо игру из другог полувремена, трофеј је наш.
Приморска је више него солидна екипа. Пружили су јак отпор и задовољан сам приступом наших играча, нарочито у другом полувремену. Ово је била до сада најозбиљнија провера пред почетак сезоне, права такмичарска утакмица без калкулација.
Иначе, срамотна посета у Драженовом дому. Као да је турнир петлића.
Треба издоминирати и сутра и узети трофеј. Добро ће доћи за хемију у екипи и за подизање самопоуздања.

п.с. извињавам се на мало дужем посту. Праштајте јер сам под утиском данашњих победа којима су нам ФК и КК улепшали дан. Надам се да ће бити доста таквих дана у овој сезони.
 
  • Like
Reactions: Oki

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Mislim da mnogo gresis,sto se tice Pejnersa,i da ce se to pokazati ove sezone,pogotovo u jako bitnim utakmicama.


Ja bih najvise voleo da gresim, jer mi je stvarno KK Partizan na prvom mestu u zivotu(pored porodice i drugara). Daj Boze da proigra nego je bas mlak, smesno gradjen, kao da je zivot iz njega isisan tako deluje. A u odbrani los nema ga na skoku, kasni. A nije cist suter da to kompenzuje nekako. Secam ga se u reprezentaciji(pre dve godine)i mislio sam au blago nama. Ali ovo za sada je bas lose.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Šteta što se ne vidi cela akcija.. Nisam siguran ali mislim da je ovome prethodila ona fenomenalna odbrana Pejdža... Ono - nije rampa, nije krađa, nije ni neko presecanje... Pre bih rekao OTIMANJE pejdža!!! :D Jel to to ili grešim?
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.105
Reaction score
15.895
Локација
Храм фудбала
Danas protiv novoformiranog mutanta. Ne sumnjam da ce Trinki i momci pokazati da ne mirisemo mutante i da cemo im jebati sve po spisku odvratnu.
 
  • Like
Reactions: Oki

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.719
Reaction score
23.258
Локација
Академија
Вечерас ће у противничком табору бити две познате њушке. Јака Блажич и крадљивац пехара и пензионисани репрезентативац Симоновић. Мотив више за Загора и остале да пруже максимум. Биће и Едо Мурић, чије име име после свега има лош призвук због оне блокаде и БАТ-а када смо били у највећем чабру.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top