Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.080
Reaction score
14.364
Локација
Kipar
Drugi put isti scenario. Prvi put je bio kada su imali publiku u jeku korone u evroligi. I tada su uradili isto.
Uopste nema razloga da bilo ko prisustvuje totalno nebitnoj utakmici u ovoj katastrofalnoj sezoni i da time daje legitimitet njihovim skandalima i izigravanju zakona.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Ta pbg stranica sa instagrama je Sns glasilo, pazi kurca molim te, "tu ce se videti odnos drzave prema nama". Znaci kad ih puste u halu to je to, isti odnos imaju prema nama i gurbetima. Kakav jad od sns pamfleta. Bar da im ti koji odu u halu pokvare plan pa uzmu da skandiraju protiv Ajatolaha.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.917
Reaction score
21.631
Evo opet citam ovo "svi u halu" i popizdeo sam jos vise, je l je moguce da ste toliko maloumni...
Banujte me molim vas samo da vise ne citam nista
 

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
165
Reaction score
458
Локација
Vračar
Pa sto vi ne dodjete i skandirate? Nego sedite i kucate na forumu? Sto ne znaci da ja necu skandirati. Dodjite i vi pa svi zajedno da skandiramo.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
@Dino Naravno, ni ja sutra neću biti u hali, za sve se slažem u potpunosti.
Pitam šta da radimo, jer ako ne radimo ništa i ćutimo, nemamo pravo ni da se javljamo povodom loših rezultata i čitavog blaćenja JSD.
Meni na um pada samo protest. Možemo i sledeće sezone da bojkotujemo, što nije rešenje, ili jednostavno ćutimo i pušimo čekajući izbore koje kad god dočekamo samo se pritisne replay.
Ja stvarno ne znam sta. Cak mislim da realno i ne mozemo nista, desice se i desava se ista situacija kao u FK godinama unazad.
Ja moju ulogu vidim u placanju karte za utakmice, iako mojih 1000 dinara po tekmi nece promeniti ama bas nista.

Ove neke stvari su igre za mnogo vece od tebe i mene. Svaki put kad mi neko pomene neki otpor publike padne mi na pamet ono zvizdanje nakon smrti ciganskog preletaca, dilera i cega sve ne. I ne samo sto su protivnici ozbiljno opasne njuske u bukvalnom smislu, vec iza njih stoje jos opasnije. Suprostavljas se drzavi jebote, celom jednom sistemu koji je osmisljen da brutalno ugusi bunt.

@harakiri Evo siste Usniji jaja sto ce neko da mu skandira. Valjda i sam mozes da skontas ko organizuje ovo i kome je tako produktivna ideja pala na pamet. Ti isti su podrzavali kasapljenje ovog tima, teranje trenera, preletanje najboljeg igraca u fmp, sejali zablude o vlasnickim pravima, ranije i o vajld karti, jeli govna o Lozani, ispadanju Borca i Mege, sukobu Bokana i Covica i slicno. Svaki put se maestralno izbeglo da se uradi ista konkretno. Ali cim se digne buka oko toga kako su cigani u sred zabrane napunili Pionir (koji su oteli, a ni tu se nije reagovalo), onda Ostojini svedoci skoce da pokazu revolt i napune i oni neki prostor. Doduse na totalno nebitnoj utakmici, cisto da se ispostuje veliki vodja.

Ja ne mogu da ti zabranim da se deres. Mozda sam ja picka i ne smem da se derem. Ali ako slucajno pohvatate te bandite protiv kojih se borite, pa organizujete neki bal na vodi da proslavite, obavezno me zovite da dodjem na gotovo i bacim Nebojsu sa camca.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.343
Локација
Nickname
Jebiga ali partizanski je pokušati. Problem je samo što to neće svi Grobari i onda ova manjina lako bude uočena itd.
Da se na ulici pojavi brojka kao npr. 2006. pred jedan meč u Pioniru dok se išlo protiv Zeke, raspametili bi čitav Balkan a ne Banana Srbiju. Pa bi videli da li vučić može tada da nas pohapsi.
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
Oni u halu zele i mogu jer je njihova drzava, mi u halu moramo❗

NE U HALU DANAS !
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Jebe se meni za fore sns uprave, ja idem da gledam Novicu, kao sto sam gledao i Saleta Ilica po pljusku. Hocu da ga pozdravim i da mu se na taj način zahvalim.
Ko nece da ide, ne mora, samo nemoj da neko pametuje kako je ostoja izmanipulisao nekoga.
Jedini izmanipulisani su navijaci koji navijaju da FKP izgubi od cigana, da bi mogli da likuju ili sta vec, kao i oni koji su naprasno poceli da se gade KKP.
Gadi se sns, a ne FKP i KKP!
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.917
Reaction score
21.631
Mislim da si hteo da kažeš "jebe se meni što ćemo biti izjednačeni sa ciganima i na pogrešnoj strani istorije", a ne da negiraš očiglednu stvar.
Znam ja da tebi nema pomoći ali sigurno čita neko ko se premišlja pa da barem on/ona ne bude deo toga.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Necemo mi i cigani nikada biti isti. To sto su tebe ubedili u to, ne krivim te, ali mi je zao.
Podjimo u halu, na Novi Beograd
Bodrimo Partizan, SVIMA NAM JE DRAG!
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Pa evo, usna je priznala pre koji dan kako su smisljeno politicki provocirali Belog onomad, tako ce i za 5-10 godina da kaze kako je uspesno isprovocirao i navijace Partizana :) Tada ce verovatno da se kandiduje za kurvinu sipku, pa da ima adut :D

Razumem ja zelju za utakmicama, definitivno, ali mi je iskreno ovde ocigledno i providno da zele da nas izjednace, kao i vise puta ranije. Nisu cak ni inovativni.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.158
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Najveci problem ovog poziva za utakmicu je deo gde se kaze " ulaz PROVERENO dozvoljen i besplatan" i naravno " ovde ce se videti i odnos drzave prema Partizanu".



Videli smo (valjda?!) odnos DRZAVE PREMA PARTIZANU...i sada ce jedna utakmica sa dozvoljenim, besplatnim ulaskom i sendvicem da promeni sliku. Mrmot, cokolada i folija, ljubav pas majka ciganka.

Ovog puta, hala me nece videti.

Ko ide, neka pocasti sve one koje i zasluzuju. Svakako, pamet u glavu, kako god ispadne, navijaci Partizana nece biti pozitivci. U ovoj "drzavi".
 

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.151
Reaction score
27.981
Локација
Из Чикага (моји...)
Obrisali su objavu. Ovo je, možda, dobra prilika da se vidi koja je agentura fireru prirasla za srce. Koja danas bude vodila navijanje (ako ga bude) - E, ta!
 

BeerBrain

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
106
Reaction score
473
Локација
Novi Beograd
Da mu ne smeta, ne bi godinama trčali i tukli po tribini ko skandira protiv vlasti.
Ako se ta praksa i dalje nastavi, onda će se lepo videti koga je služba sledećeg postavila...
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd

"Pristalice Partizana su pokrenule kampanju na društvenim mrežama u kojoj pozivaju "grobare" da napune halu, po ugledu na zvezdaše u "majstorici" ABA lige, a kao odgovor na važeše epidemiološke zabrane okupljanja istuču "neka klub plati kaznu komunalnoj policiji".

:pop
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top