KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.717
Локација
Beograd
Хвала људи на похвалама које су моје фотографије добиле, драго ми је да су вам се допале, кад сам већ имао ту част и задовољство да пре неки дан будем тако близу КК Партизана, великана светске кошарке...

Што се тиче њиховог постављања овде - ако то иде преко самог Форума, онда их може бити највише 10 по посту и јесу (аутоматски) веће - али само за овдашње чланове - јер их они који то нису виде као сасвим мале сличице и немају могућност да их увећају... (Форум им тражи да се прво учлане да би користили ту опцију...)

Ето зато их постављам преко ImageBama - да било ко на земаљској кугли (преко тог сајта) може да их види и нешто увећане, ако то пожели, а и тако може да се постави дупло више фотки по једном посту...

А што се тиче великана светске кошарке, нашег КК-а...
Нису фудбал и кошарка баш у свему упоредљиви, али осећајући доле поред терена ту (вишедеценијску!) узајамну љубав и синергију навијача и целе екипе, нисам могао а да не размишљам и о томе зашто са ФК-ом имамо понекад (или често) размимоилажење у ставовима...

Као прво, неко поверење се стиче годинама, а губи у једном тренутку...

Као друго, кад неко стекне ,,кредит,, онда има ,,форе,, и да га ,,троши,, у неким ,,црним данима,,... КК има мнооого ,,кредита,, код навијача, а хајде да размислимо колико нас је пута разочарао он, а колико ФК? У једној години, дану, деценији?

Као треће, али не и треће по важности, знам да је лакше освојити евро-трофеј у кошарци него у фудбалу, и да је лакше наћи 5 играча који знају да играју кошарку него 11 оних који знају да играју фудбал, и ако апсолутно знам да ама баш ништа не успева тако као успех - ипак није само ТРОФЕЈ то што ће ти довести навијаче на утакмицу, него и - НАДА!
Навијачу мораш да пружиш НАДУ да ће нешто бити добро, боље, најбоље...
Боже мој, финале може да се изгуби или добије, лопта да ти у задњој секунди (десетинки) утакмице уђе или не уђе у кош...али ако навијачу узмеш НАДУ да ћеш дотле уопште доћи - па нису баш сви спремни да ,,залегну,, уз клуб када не виде да клуб стреми бољем...најбољем...доћи ће ти кад дођеш до финала, али дотле...можда ти неће веровати да стремиш бољем и најбољем...траже доказ, наду, наговештење...

Божић је и не желим данас да користим грубе речи, нити да према било коме будем строг - нека људи из ФК-а (бивши, садашњи, будући) само мало погледају у чему то КК буди наду у људима, па...нек размисле шта би они могли да пораде...по том питању...

КК има најбољег тренера на клупи. Најбољег.
Ту се завршава навијачка расправа да они нешто боље знају од тренера. Не знају.

КК има квалитет у тиму, оне хаубице које могу да погоде издалека.

КК је ојачао и у рекету.

КК има младе играче код којих се види потенцијал и напредак.

У КК-у сваки играч који добије МИНУТ игре - тај минут је итекако заслужио и ти видиш да он и за тај минут гризе да би следећи пут добио два.

КК буди наду сваком навијачу Партизана да ће ове сезоне да освоји све.

КК буди наду сваком навијачу Партизана да ће ако дође на утакмицу моћи да види врхунског тренера, врхунски квалитет, врхунске потезе. Ако се то све деси, доћи ће поново јер жели да то опет доживи. Ако се све то и не деси, навијач има наду и веру да ће се то десити следећи пут, или бар ускоро, па ће опет доћи да сачека то ускоро.

И тако даље, али...то му дође то...зар не?
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.603
КК буди наду сваком навијачу Партизана да ће ако дође на утакмицу моћи да види врхунског тренера, врхунски квалитет, врхунске потезе. Ако се то све деси, доћи ће поново јер жели да то опет доживи. Ако се све то и не деси, навијач има наду и веру да ће се то десити следећи пут, или бар ускоро, па ће опет доћи да сачека то ускоро.
Idem ja na utakmice ali od svoje žene ne mogu da vidim čiji dres nosi.ME64O1G_o.jpg
Tako da starče više gledaj kroz taj objektiv na četvrtinama
 

BaX

Grobar
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
655
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Milina ga je gledati.
Igra nekako lagano, a razmišlja jako brzo i donosi dobra rešenja, pregled igre odličan.
Neverovatan napredak od početka sezone, apsolutno je najpozitivnije iznenadjenje od svih igrača, za sada.
Od klinca iz Dinamika, dobili smo pouzdanog čoveka koji tovari sad već skoro svaku utakmicu po 15+ poena.
Sa svojih 20 godina. Alal ti vera Gregore!
Čovek radi na sebi, trenira kao lud, sluša i upija savete od Željka, nimalo čudno što postaje zver na terenu.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
2.655
Kada ce sreda vise i Trento, dani ne prolaze, svaki dan bih gledao utakmice KKP:kokice

Nema reportaze sa treninga, verovatno su momci dobili koji dan slobodan, zanima me kakva je situacija sa covidom u nasem timu, jesu li svi OK?(sem ranije pozitivnih)

Raspored u Evrokupu nam je super, ako dobijemo one "planirane" tekme, postoji velika verovatnoca da zavrsimo prvu fazu kao NAJBOLJI, a to je veoma bitno.

Dali je DM#14 pusten sa lanca, jer je dosta kreirao poslednje dve utakmice, bio aktivan dosta sa loptom ili je to samo do kvalitet protivnickog tima?
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
769
Локација
Beograd
Odložena utakmica Partizan - Mega se igra na Sv. Jovana, intresantna odluka.

Određeno je da duel bude odigran 20. januara, s početkom u 17 časova.
 
Top