Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.914
Reaction score
7.823
Panter je bombona od igraca, ono sto nam je falilo godinama kada je rec o "stranom" igracu.
Ima on i lose trenutke, kad srlja, divlja, ali u Milanu je bio konstantan.
Verovatno najbolji strelac ABA lige trenutno, a Ledej najbolji igrac lige.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Mozda je nepopularno,ali moram da primetim da je Tegeltijin mali u ovom prilogu sa Panterom popravio engleski na nivo koji moze da se slusa.
Mozda se do sledece godine i spremi za evroligu.

Ja sad odgledah i bas hteodoh da napisem, pa prvo da proverim dal se neko vec nije oglasio tim povodom :)
Cinjenica da jeste nepredak, ajde da pohvalimo kad treba.
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Hotel Olimp gde odsedaju je Kićin hotel, nema veze ni sa plaćanjem ni sa državom.
O zakupu hale Wai Tai za 2-3 treninga dnevno je smešno i polemisati.
A promocija Zlatibora, a dostava hrane vode koje igraci popiju a neko u Srbiji proizvede, PDV i hiljadu drugih stvar. Ovi zapucali iz Bosne da snime zeljka pola sats sa pitanjima na koje je odgovorio jos u martu? Sta misliš o tim beneficijama za državu Srbiju i Zlatibor. I ekipu Zlatibora sto Ce imati sansu da odigra utakmicu sa nama. Mislis da je o tome smesno polemisati?
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.002
Reaction score
3.730
Локација
Ivković parla engleskim baš onako kako treba čovek koji intervjuiše strane igrače. :D
 

АнтиРом

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
194
Reaction score
795
Локација
Миљконград
Мур је апгрејд на Пејџа. Одличан шут за три, бољи у игри 1 на 1, може да искреира за себе што је најважније, може да продре до коша. Није чудо што га је Басконија хтела на 2 године. Биће офанзивни специјалиста, нешто између 1 и 2, ткз "scoring guard", зато мислим да фали још један класичан плеј уз Мадара који ће знати да искреира, али није неопходан. И овако је екипа офанзивно прејака, још кад Жељко утегне то у одбрани, биће топ :D
 

Floppy

Početnik
Учлањен(а)
29.05.2009
Порука
99
Reaction score
183
Odgledah ovaj duzi intervju sa Zocom i moram da kazem par stvari.
Ovakva legenda, ovako normalna osoba, na zemlji, ovakav patriota, partizanovac, ovo se retko vidja ne u sportu nego uopste u zivotu.
Njegova velicina prevazilazi i okvire Partizana i kosarke. On kojem samo sto suza ne krene dok prica kako se vratio iz ljubavi prema Partizanu i Srbiji. On sa toliko godina i toliko toga iza sebe drzi drugima lekciju o igranju za reprezentaciju, o brojnom odbijanju drugih reprezentacija...kaze nije mogao da zamisli sebe kako vodi bilo koji tim protiv svoje zemlje! Pa ko je ikad to uradio? Ko bi se ikad vratio kao najbolji trener svih vremena u klub kao sto je Partizan u ovom trenutku? To ne postoji niti ce se vise ikad desiti.
Milina ga je gledati i slusati, i treba ko god moze da ga podrzi na apsolutno svakoj utakmici koju budu igrali, od prijateljskih sad do eurolige dogodine.

Imao sam veliku potrebu da ovo napisem jer ne znam na koji drugi nacin makar malo da iskazem zahvalnost i postovanje prema ovom coveku.
 

BBC

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
517
Reaction score
344
Локација
Novi Sad
Kuruks deluje kao kul lik, a Tegeltije izgleda isto imaju pripreme na Zlatiboru, ne odvajaju se od igraca, kao utvare :puke:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top