Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Živan

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
49
Reaction score
128
Локација
Ulaz N
Smatram da će Koprivici trebati najviše vremena da se privikne što je nekako i bilo za očekivati jer je bez konkretnog evropskog seniorskog iskustva. Nesigurnost proizilazi iz neuigranosti koja je očigledna i normalno za tim koji je na okupu nešto manje od mesec dana. Odlična je stvar što se igra ovoliko pripremnih utakmica do početka sezone, ima tu vremena da se lepo sagleda ko, šta i koliko može.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Primetio sam u nekoliko navrata da imaju otvoren šut, i onda umesto šuta sledi neki ekstra pas i ode napad... Šutni majku mu kad već imaš poziciju, pripremna utakmica, koga briga i ako promašiš...
 

popac86

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2019
Порука
11
Reaction score
18
Локација
Kladovo
Leday, meni deluje nezainteresovano, mozda mu je takva faca samo. Deluje da igra sa pola gasa.Nece moci to tako kod Zoca, ne brinem. Ekipa nije uigrana, bice naravno bolje..
Avramovic i Madar, brzi su, brzi i od sopstvene pameti. Srljaju u toj brzini pa zaglave, nabiju se u protivnicke igrace i onda ako im se neko otvori asistiraju ako ne, izgubljena lopta.. Bice i to bolje. Koprivica deluje kao neka umisljena zvezda koja je dosla iz nba, spustice to Zoc na zemlju. Utisak jos od onog intervjua sa Tegijem kada nije bacio zvaku tokom razgovora. Klinacka posla i decije bolesti na kojima ce Zoc morati da radi kad vec ima ovako mlad tim. Centar mora biti dobar, jako dobar i iskusniji igrac.. Zagorac i dalje ne moze da pogodi trojku. Eto to su moji utisci, znam da ce biti bolje i mirno spavam
E da, šteta. Lep pehar sam video na tv-u :(
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
808
Reaction score
4.287
Локација
Beograd
Imajte u vidu da smo mi fakticki celu ekipu sa sve strucnim stabom promenili i da je potrebno vremena da sve to legne na svoje mesto, potpuno je logicno da neke slabije ekipe ekipe koje nisu toliko menjale budu mnogo blize svom maksimumu nego mi u ovoj fazi priprema, tako da ovaj rezultat nije toliko iznenadjenje kao sto se cini i moze se potpuno zanemariti.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Ne znam kako vi, ali meni osmeh nije silazio sa lica.
Pre svega što imamo privilegiju da iz dana u dan pratimo nastanak nečeg što može da bude jedan od najznačajnijih projekta u istoriji kluba, da ne ureknem...

Uvek sam mrzeo matorce kada su mi pričali kako su pratili formiranje Beba šezdesetih, kako je koji igrač napredovao, kako se stiglo do Brisela. Uz malo sreće i mnogo naše podrške imaćemo priliku da i mi nerviramo neke klince pričama o ovim danima.

Ne mora se biti veliki stručnjak da se vidi šta nam sve fali i u čemu na današnji dan nismo dobri. Ja sam ipak video kako se Dangubić raduje zbog jedne dobre odbrane, kako se Rade bacio za loptom koja je već bila pola metra u autu, kako se Madar nervira zbog promašaja, kako su se ždrali što gube trening utakmicu i još mnogo stvari zbog kojih sam i veći optimista nego što sam bio.
 

gole79

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2020
Порука
68
Reaction score
420
Локација
Beograd
Polako ce sve doci na svoje...ovaj period I sluzi za sklapanje kockica.
Ovaj tim je skup pa skoro nepoznatih igraca na terenu I sad je faza upoznavanja I smanjivanje misicnog tonusa prouzrokovanog pripremama na planini.
Neko je rekao da je Mur najsveziji I jeste zato sto je imao manje Zlatibirskih kilometara u nogama.
Sad se trazi veza izmedju igraca na terenu I testiraju svi da se vidi ko sta moze I koliko jer se na treningu to ne vidi.
Skup odlicnih igraca ne garantuje uspeh ako nemas koga da to poveze a o nasem treneru ne treba trositi reci...polako bice to super.
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
999
Reaction score
3.695
Локација
Posle ove utakmice samo jedno možemo da konstatujemo, a to je kako će svaki protivnik igrati protiv nas, nezavisno od takmičenja i značenja utakmice - napaljeno do bola jer tako i treba, igraju protiv Partizana, bivšeg evropskog šampiona, na čelu sa najboljim trenerom u Evropi. Ako ne računamo Duleta, on je u penziji. :D
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Primetio sam u nekoliko navrata da imaju otvoren šut, i onda umesto šuta sledi neki ekstra pas i ode napad... Šutni majku mu kad već imaš poziciju, pripremna utakmica, koga briga i ako promašiš...
Zato sto pripremne utakmice nisu mesto za vezbanje suta. Vezbaju se akcije. Koje su tek pocele da se uigravaju, otud i toliko gresaka.

Glavni razlog naseg poraza, uz jasan nedostatak klasicnog centra, je to sto je Cibona odigrala takmicarsku, a mi trening utakmicu. I to je bas ocigledno.
Dovoljno je pogledati prvu cetvrtinu i njihovu tucu u defanzivi.
Ili uporediti utakmicu koja je prethodila nasoj, sa nasom.
Cigansko govno na njihovoj klupi je nametnulo takvu igru.
Izgubili bi mi i 20 razlike da ZOC nije namerno skratio malo rotaciju kako bi se prilagodio uslovima na parketu i igri Cibone.

Igracemo protiv Cedevite, mozda i bolje nego protiv Italijana. Ovo su pripremne utakmice, sa razlogom se tako zovu.

Meni su dresovi prelepi, steta sto su malo preterali sa tom zlatnom. Da je bar ona strafta na sorcu uradjena sa malo manje zlatne (kao kragna/okovratnik ili kako vec) mislim da bi dosta lepse izgledalo.
Beli je jos lepsi.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Pljuvanje moze da krene 3,2,1..sad

Brate, čemu takav upis? Pa mi smo u ljubavi sa Partizanom i poznajemo košarku najbolje u regionu, bar dovoljno da ne počnemo sa pljuvanjem. :ziveli

Ne mogu ja ovo u kratkim crtama odmah da nagovestim. Ko ima snage neka pročita :D Razmišljao sam da krenem od opravdavanja /kao jedni/ ili od kritika /kao drugi/ ali nisam mogao precizno utvrditi koji je cilj ove tekme. Jedan osnovni cilj u svakoj tekmi jeste da POBEDIŠ, a ako je pripremna, onda i da se UIGRAŠ. Ako gledamo navijački primarni cilj u svakoj tekmi jeste pobeda ALI niti su košarkaši navijači, niti je Žoc navijač. Drugim rečima, postoji mogućnost da je ovde pobeda kao cilj tek na drugom mestu /što ne znači da nije uopšte cilj bila/.

Drugo, nismo kompletni. Ne samo na ovoj tekmi već kroz ceo tok priprema.

Treće nismo EKIPA još uvek. Imamo 9 novih igrača u timu, dok i ovi "stari" nisu uopšte igrali sa ogromnom većinom novog dela igrača, pa mu onda i oni dođu kao da su "NOVI".

Četvrto, ovo su ekstremno MLADI igrači sa PERSPEKTIVOM da postanu UBICE. Ovde imam samo jednu pravu bojazan: Ne bih voleo da im Žocovo ime i Partizan postanu preveliko breme /onaj osećaj kao kada pišeš kontrolni pa ti profa stoji nad glavom a ti iako si učio, usereš se od treme i promašiš u računici/. Ovo je nešto što će /ako uopšte postoji/ proći već kroz nekoliko tekmi ili bi bar trebalo tako da bude/.

Peta stvar. Šteta je što nismo uspeli ranije početi sa pripremama. Ovoliko novih igrača zahteva i duže pripreme. Obzirom da to nije bilo izvodljivo, uigravanje će trajati i dobar deo sezone /bar prvih nekoliko tekmi/ pri čemu uopšte ne podrazumevam da ćemo većinu tih tekmi izgubiti - Naprotiv, dobijaće se ali "na mišiće" i gubiti samo ono što se nikako ne može dobiti. Šteta ali JBG...


Naravno, posle teretane, lopta je kao pero i gubi se osećaj za šut. Interesantno je da odbranu pretežno igramo sa JAKOM VOLJOM i dosta agresivno. Iz takve odbrane bi trebalo jače da se trči u tranziciju i prave lakši poeni, posebno što imamo mladu ekipu punu snage. Pripreme, posebno teretana i kako si rekao teške noge ti ne dozvoljavaju da trčiš. Imati tranziciju, posebno je teško kada imaš POTPUNO novu i neuigranu ekipu.

U principu, očekujem jaku agresivnu odbranu sa dosta kontranapada i lakih poena tokom sezone. Mada, i "niski" su nam nekako "visoki" za nekakvo istrčavanje u napadu.

Ali ako se opet vratimo na rezultat /koji i nije tako bitan iako uvek jeste :D /, teške noge su i igračima Cibone jbg. Tako da u onom klasičnom navijačkom smislu ovo i nije neko opravdanje. Nekako sebe stalno vučem nazad u komentaru tekme, prisećajući se da je pripremna a ne takmičarska. Nisam navikao da tekmu gledam "netakmičarski" pa onda i da je tako komentarišem.

Možda će ovo biti NAJBOLJA tekma u predsezoni iako smo je izgubili jer pitanje je šta smo /osim pobede/ hteli da dobijemo i šta smo zapravo dobili? Velika je sve ovo enigma i nisam naviknut da sada iz nekog drugog ugla komentarišem. Tekma k'o tekma je blagi očaj kako individualno tako i timski /ali ovo nije obična, već pripremna tekma/.... :ziveli
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Po meni žuta traka ispod dupeta je velika glupost.

O igri neću ništa, ima ko će da im objasni šta treba i kako treba.

Ali dresovi, po meni, apsolutni promašaj. Naravno da je lepota u oku posmatrača, ali žute trake...

Apsolutno se slažem!!!!!!!!! Da su stavili sve žuto, imali bismo dresove kao Split /Jugoplastika, POP84.../. Ova kombinacija sa belim brojevima ili kako već ide je tek sprdačina teška!!!! BLJAK!!! :banghead: Trebali su sve ovo žuto da stave u belo ili bar srebrno belu varijantu.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.663
Reaction score
2.830
Локација
Humska ulica
Mi gubimo od amaterske ekipe a vi o zutim trakama na sorcu. Ja se nadam da mi sa ovakvim timom necemo na EL turning.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top