Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Shomac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
78
Reaction score
312
Локација
_ . . _
Psihicki a i fizicki totalno van meca, ovakve ekipe kao Derbi moramo da dobijemo sa pola gasa, nerelano.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
491
Reaction score
2.723
Zar nije neki jebeni Dreznjak igro za Zadar prije par sedmica? Jel svaki tim koji igra protiv nas mora da ima nekog Dreznjaka koji ce da nas taslaci (doduse, ovaj samo u prvom poluvremenu) Jel to jebeni Tavares uso u tijelo ovog Ivovica pa da nas rastura? I koji je moj Lesoru, ko da u glavi jos igra protiv Tavaresa pa ne moze da se sastavi i promasuje zicere? Njegove partije vec postaju zabrinjavajuce. I gdje nam je odbrana? I zasto je Panter promijenio frizuru kad mu je sa starom islo odlicno? I zasto ja moram da se nerviram protiv jebenog Studentskog centra?
 

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
324
Reaction score
2.061
Локација
Beograd
Igraci da se dignu odmah inace ode sve u kurac! Ne sumnjam da ce naci motivacije i snage da se vrate! U Podgorici ce biti svega i svacega... Napred Partizan!
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
102
Reaction score
1.399
Локација
Kosovska Gracanica
Ne brinem da ćemo proći Sc, ali mislim da ćemo već protiv još napaljenije Cedevite imati problem. Plus što ćemo imati neplaniranu veću potrošnju igrača jer mi sad jurimo da stignemo u ritam sa ovima koji su počeli play off lagano i igrali na 9 dana utakmice. Ono gde se već pali crvena lampica je zona protivnika, gde sada već nije bitno da li je igra Real Madrid ili Sc Derbi, mi ne znamo da nađemo prava rešenja, sem Pantera, ali ako on promaši, kao što je bio slučaj sada, ovi ostali kao da nemaju iq veći od 50 da provale šta treba da rade. U neku ruku možda i prekopotrebna šamarčina za buđenje, jer prava na kiks više nemamo. Glave moraju da se srede, sve potiče odatle.
 

guzakom

Grobar
Учлањен(а)
15.12.2007
Порука
402
Reaction score
993
Локација
Pozarevac
Očekujem da nam već večeras namontiraju najgoru moguću sudijsku trojku za četvrtak.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.433
Reaction score
4.184
Локација
127.0.0.1
Ova serija se igra na dve dobijene. Znaci deknu nas tamo i to je to. Vise nisam optimista da mozemo na tu jednu utakmicu na zivot ili smrt u Podgorici. Nisam siguran da mozemo da dobijemo bilo koga na jednu utakmicu na zivot ili smrt. Ne hejtam, nego prosto do sad nismo nikoga dobili u takvoj situaciji evo vec dve godine. Uvek je neki razlog, ali nikad da mi dobijemo tu jednu za trofej ili nesto. Ne hejtam, ali eto ne znam sta cemo ako nas dobiju tamo, a po ovome do sad...
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Ne pamtim NIJEDNU ekipu Partizana da je neku utakmicu ovako bezvoljno odigrala. Izgleda da je većina već pronašla novi klub. BIĆE JAKO TEŠKO DOBITI OVO U PODGORICI.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.447
Reaction score
12.041
Локација
Beograd
Očekivao sam rasulo nakon onakvog teškog poraza od Reala, ali ovo je totalni raspad. Sutra trening u 6 pa jebati mater svima za ovu predstavu, a onda jebati mater Studentima u Podgorici. Sramota je sve osim 15+ pobede nad ovima naredne dve utakmice.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top