Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.303
Reaction score
16.171
Локација
Beograd
Ja nekako verujem da taj epilog neće biti večeras ukoliko se osetnije odlepimo. No najmanje bitno je u kakvim ćemo uslovima osvojiti titulu, sada u popodnevim satima sam umereniji optimista. :D
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Poenta je samo da pogadjamo suteve i da igramo dobru odbranu. Kad se odlijepimo oni ce se instruisano zaliti na svaku sudijsku odluku pa cak i na one u njihovu korist kako bi zbog "loseg sudjenja" prekinuli utakmicu. To je sigurno plan jer coravi kepec ne moze da prihvati da izgubi titulu ove godine jer bi mu ona donijela mnogo vise bola i tuge nego sto su mu donijele sve titule ikada.

Zato treba ocekivati neocekivano i biti spreman na sve, biti spreman na ono sto se nikada nije vidjelo pa je samim tim i tesko biti spreman, ali bicemo spremni.

Sve ovo je idealan nacin da se uz pomoc zivog Boga dodje do titule u grotlu najvece sramote u istoriji srpskog sporta.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.636
Reaction score
8.831
Локација
"preko bare"
i kada isprazne halo sta nam garantuje da se nece ponoviti kao prosle godine..dok je bila puna hala bili smo bolji i blize pobedi..cim se desio prekid pali smo u igri...
tako imamo rezultat i igru nama prekid uopste ne odgovara,a ako ga nemamo svakako oni nece praviti prekid.
To je već oprobani recept. Ako budemo vodili prekid je zagarantovan. Pa će ih kažnjavati u nebitnim utakmicama na početku naredne sezone. Čudo treba da se desi da mi večeras pobijedimo.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.193
Reaction score
7.037
Локација
NbG
Nema boljeg odgovora na svu ovu svinjariju koju priredjuju od toga da im titulu uzmemo veceras u tom njihovom brlogu. Ni sva nasa saopstenja, objave, dokazivanja pa čak i prenošenje medija koliki su to cigani ne mogu imati taj efekat koliko pobeda na (njihovom) terenu večeras. I zato našima želim pamet i kontrolu emocija, da rade ono što najbolje znaju i odigraju još jednom najlepšu igru kako bi se ciganima posrali posred face. Za mene lično je bonus ako je moguće sa što više materijala za gostovanje ćoravog gmizavca u jutarnjim programima i bar 3 saopštenja musavih do ujutru (gaženja aut linije, neki faul kada se "faul ne svira", Savić ukr'o...).
Iskreno ne plašim se atmosfere i drago mi je što su i naši (prvenstveno stranci, a pogotovo Naneli) pokazali o kakvim kreaturama se tu radi i ogolili šta se u stvari krije iza sve te prevelike buke. Najvažnije je da imamo koliko toliko pristojno suđenje i da sudije ne podlegnu tom pritisku. Videli smo na prethodnoj šta punjenje igrača ličnim greškama napravi od naše igre, gde nam je skoro pa celo drugo poluvreme bilo sa iznuđenim petorkama i prilagođavanju da prerano ne ostanemo bez najbitnijih igrača. Po meni to nas je i koštalo poraza na kraju i ako večeras taj deo bio koliko toliko egal mi ih lagano završavamo, a ta "predivna atmosfera" ide na mute čim mi preuzmemo stvari u svoje ruke.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.296
Reaction score
18.564
Локација
Kej Republika
Ključ je što duže držati egal I nekako se sačuvati ličnih.
Naravno lakše je reći nego sporvesti, ali to je jedini recept da ih dobijemo tamo.

Verujte naše prvo dizanje na nekih plus 10 I ta hala je mrtva. Biće tajac. Evenutulano fak ju referi skandiranje.

Udvajanje Pantera I Lesora mora bolje da se rešava. Zek nam je uz Dantea ključ večeras.

Gazi kučku, neću petu. Ne mogu da ih gledam više.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.573
Reaction score
3.416
Kljuc je JEDINO jak start, da brlog pocne da primenjuje svoje odmah i da ga potrosi do praznjenja hale.

Jer posle, ako nam napune centre faulovima, mi ni ne mozemo da igramo, videli smo da 15 minuta od poluvremena nadalje nista nismo odbranili zbog opterecenih centara. I lakse im je to za sprovodjenje u tesnoj utakmici, napad za napad, gde nema tecne igre, gde je svaki napad mali rat, i gde se faulovi i prirodno sviraju cesce.

Zato, jebes egal, drkni im 3 trojke na pocetku pa nek jure, pljuju, prekidaju, ali sa nasom zalihom.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.023
Reaction score
3.232
Локација
GG 1978
Dobijamo mutant klub 5 razlike večeras .
Ključ je odbrana i kriterijum sudjenja faulova kakav bude , jer na naš smanjeni roster je to bitna stvar.

Ajmo momci , muda na pod i počistite ih sa parketa,počistite ih sa košarkaške mape.
Vratite ih u predgradje !!
 

urosb00

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
231
Reaction score
1.120
Локација
Beograd
Najvise, ali najvise me nervira poredjenje nasih uvreda prema smrdljivom ciganu, sa ubacivanjem predmeta u teren, kao i uletanje simpanza na parket. U svakoj objavi se spominje kako je to prakticno isto, jedina razlika je u tome sto je skandiranje trajalo 10sek, a kod njih tekma kasnila sat vremena, uz naravno takodje pogrdno skandiranje koje se ne pominje, jer jelte nisu u pitanju reprezentativci smrdije nego "glupe crncuge" i Kamerunci
 
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
443
Reaction score
1.606
Nazalost, mi mozemo da igramo kao Denver ali ako sudije krenu da nas pune faulovima kao prosli mec sve pada u vodu .. Pa mitrovic je dva puta zidao protiv Lesora ( dok je ovaj imao tri licne a znao da ne sme da dobije cetvrti jer je Smajli vec imao 4 ) a do sada je bezao od njega kao djavo od krsta..
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.951
Reaction score
7.970
Pre pocetka serije, mislio sam u sebi bice majstorice, nakon 2-0 opet sam pomislio da ce biti majstorice, ne zbog ujednacenosti oba tima, vec zbog lige, sudija i sve ostale cirkuse za koji su spremni da urade sektasi.
Sad kako se blizi pocetak meca, po izrazima igracima i strucnog staba, mirise da veceras proslavljamo titulu, neka bude tako, ako ne veceras onda ce sigurno biti u cetvrtak, a do tada zelim da gmizavac krepa.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top