Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
849
Reaction score
642
Koliko nas je samo serija sa Realom istrošila, i psihički i fizički, prazni smo kao bušan balon, iranjavani bukvalno, svaki od igrača nosi neku ranu. Valjda je potrebno sad neko preživljavanje da se naštelimo za cigoše do finala.

PS: Gosti verovatno misle da je ivišić slučajno promašio.... ćorava spodobo, misli o tome...
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.749
Reaction score
6.268

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.628
Reaction score
8.777
Локација
"preko bare"
Vidim da mnogi, još uvijek, sumnjaju u Žoca i ekipu. Pa zar niste gledali i pratili ovu sezonu od početka? Loši smo, kao što smo bili loši na početku, ali ne sumnjam da ćemo biti najbolji kada bude najpotrebnije.

Svi mi ovdje kukamo već deset dana zbog onoga što nam se desilo u seriji protiv Reala. I mnogi su još bolesni od toga, i ja isto tako. A možete li onda misliti kako je Žocu, stručnom štabu i igračima? Vjerovatno mnogo teze nego nama.

Psihički pad je neminovan i trebamo ih razumjeti. Vjerujemo da Žoc sa svojim stručnim štabom može sve to da popravi prije duela sa jednim i drugim mutantima. Ako iko zna, to je on.

A i ako ne osvojimo ABA ligi ove godine, neće biti smak svijeta. Pogotovo kada smo svjesni gdje i protiv koga igramo. Ili ipak mislite da vidimo gde su i šta rade Filipovski ili Božić (bez namjere da ih vrijeđam) i da tjeramo Žoca?
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.212
Reaction score
15.801
Локација
Beograd
Izjednačena utakmica sa mnogo oscilacija i preokreta. SC je odigrao odlično, a mi smo našli snage da stignemo do pobede. Želja i energija su bile tu, ali imamo velikih, velikih problema kada je igra u napadu u pitanju. Imamo neverovatno loše procente šuta, znam da je pritisak bio prisutan, ali to moramo da rešimo. Momci će dobiti dan odmora, da se osveže, da dođu sebi pre odlučujuće treće utakmice“, naglasio je Željko Obradović.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.267
Reaction score
18.297
Локација
Kej Republika
Sve kreće iz glave jebiga. Glave naših igrača trenutno lutaju. I to će se namestiti nekako. Kad se namesti glava, ruka sama trpa. Mora.

Kako god se ova sezona završila, pamtiću je dugo, dugo. Jebena ludnica.
 
Последња измена:

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.591
Reaction score
13.568
Локација
Yaoundé
Imao sam prilično naporan dan, zapravo nekoliko napornih dana, pa sam se onako umoran, a nemam mogućnosti da gledam Arenu, samo sručio u krevet. Ono što je trebalo da bude kraći odmor pretvorilo se u spavanje, pa sam se trgao posle par sati čvrstog sna. Prvo što sam uradio bilo je da pogledam rezultat. Kada sam video 79:81, naježio sam se... Da sam gledao, verovatno bih završio na urgentnom...

Kakva je to bila povreda kod Madara?
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
466
Reaction score
2.594
Pobjedismo nekako, Bog zna kako, uz potpuni kriminal od igre. Ali ovako nesto nam je trebalo da nam da krila, tako da sam siguran da cemo vec od sljedece utakmice poceti da igramo mnogo bolje (jer gore valjda i ne mozemo). Jos ako se Panter i/ili Ledej pojave na utakmici, Derbi cemo rijesiti bez problema, a onda ce se vec elan vratiti za onu Olimpivitu, Cedempiju, kako se to vec zove.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
149
Reaction score
1.142
Локација
Pozega
Brate mili, obožavam ovaj tim. Sve ih volim, bez obzira na učinak. Čak i Janisa, mog ljubimca, iako je ver. mnoge razočarao. Volim ih bre, jer kad vidiš "stranca" od 208cm kako plače na N.Tesli, po povratku iz Madrida...pa šta reći ?? I ako je sudbina da ništa neuzmemo ove sezone, pa ništa...plakaćemo zajedno...au bre u p.m. !!!
Izgleda da Gan '88. + Childres + N.Smith + chovid 19 sezona, nije bilo dovoljno malera zbirno, da se slije u 2. Titulu prvaka Evrope...evo dodali smo i udruž.zloč.špansko ciganski poduhvat u seriji sa realom + sramne kazne + frižidere koje su ubacivali od 23' do 40'. Pa valjda je to sad dovoljno da sl. godine Željko donese tu toliko čekanu i zasluženu 2. Titulu.
Moram o kapitenu...Letos sam na twitteru poželeo njega za kapitena, jer posle prvog stranca kapitena u istoriji, ovde na Balkanu, Žofrija, dobili smo i prvog stranca crne boje kože za kapitena. To smo mi. To je Partizan. Ja sam lično, ponosan i na to. Njegovih 7 trojki i igru u G5 protiv reala, nikada neću zaboraviti. Vukao nas je do pred vrata F4. Skoro sam. Za mene je on kapitenčina.
O večerašnjom meču: Nije lako, preteško je, kad znaš da su Ti i na koji način oduzeli, ono što svi 100% priznaju, da si koliko sutra trebao da igraš 1/2f za Titulu prvaka Evrope protiv puta barce...umesto toga si u Morači...zato mi i dalje igramo protiv reala, i u onoj prošloj i u ovoj večeras utakmici...način na koji smo dobili večeras, daje nadu da će u ponedeljak oni konačno biti sc derby iz Pdg.
Velika pobeda KKP.
Ajmo dalje...
Izvinjavam se na dužem postu...
P.S. nadam se da niko neće naći ništa loše u istom...pisao sam onako kako osećam...
Pozz svima !
Napred Partizan!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top