Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Сви се надамо, али ако овако наставимо и прођемо у финале , направићемо од цигана митровића и бугарина петрушева, Данкана и Робинсона лично.

Мени никада не смета кад играчи не могу да погоде шут, али да ти екипа која је физички сасвим просечна скаче на главу и да те разбија у скоку две утакмице за редом , то ме много боли и не могу да прихватим.
Јебени Мирко Мулалић и најнижа два плеја у лиги да имају сви офанзивне скокове је за веровали или не.

Ако прођемо, и не подигнемо се како знамо и умемо , биће и више него тешко, одбрана нам не личи ни на шта посебно са Смајлијем.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.026
Reaction score
7.667
Kakva ste vi skupina placipicke to je nesto neverovatno. ( dajte mi poene slobodno nepodnosljivo je sta se sve moze procitati odmah nakon zavrsetka utakmice pa i na samom chatu)

Nekoliko pitanja postavite sebi u glavi pre nego sto pocnete da kuckate nebuloze i pljuvacine.

Koliko utakmice je ova ekipa odigrala do sad? Sa koliko igraca smo sve to odigrali? Jer se zadnja utakmica igrala pre 46 sati ?
i onda dodaj na to jebavanje sa autobusom do Ljubljane (da mi je znati ko je genijalac ko je to odlucio )

Ove mutirane ljubljansko zagrebacke picke ocito se samo na nas loze i znaju da pogode kad igraju protiv nas, a i sudije su jebale u mozak sa nekim nebuloznim odlukama kada su ovi bili u minusu ( prvoj i pocetak druge cetvrtine kada smo okrenuli) vracali su ih lepo u zivot.
Evo da ti jedna "plačipička" odgovori.
Igrali smo protiv najgore ekipe Eurokupa, sa igrackim kadrom smešnim naspram našeg i dozvolili smo da nas nadigraju u svakom segmentu igre.
Nek je i to ok, dešava se i loš dan i da neće šut, al kad te jedna ekipa sa polu-igracima nadskoči za svaku loptu,onda je to prijatelju ništa drugo do kurcobolja. Vidiš, proveo sam četvrt veka već pod obrucima u svim nivoima takmicenja i nikada,ali bukvalno nikada nisam video ovakav odnos u skokovima u dve utakmice.
I da,istina je, za skok je glavna želja jer se svakako podrazumeva da su kao ekipa već utrenirali postavljanja i gradjenja reketa u rotaciji, za celu sezonu igranja zajedno..nije nuklearna fizika. Ako si pre nego sto je odskocila već "napisao svoje ime na njoj", i sa jebenim stavom "moja i ničija više" skocio ka njoj, šanse da je ne uhvatis su jako,jako male.. Uostalom, ako je Zelimir to sam vec objasnio na, ne znam ni sam koliko više konferencija, nema potrebe da bilo ko šta tu dalje i objasnjava.
Branio sam ovaj tim i na 4-9, verovao u njih, verujem i dalje i ni to nije uopšte upitno, al jebeno su me za srce ujeli sa pristupom i zalaganjem na nivou "jebe mi se za sve", i niko mi neće osporiti pravo da to iskažem. To nije u duhu Partizana i tu je tačka od pola tone na svaku dalju moju diskusiju o ovome.
 

goodfornothig

Grobar
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
217
Reaction score
820
Локација
...
Koji nivo kosarke je u pitanju? Kako su Milano i Bayern prolazili u prthodnim godinama u dosta slicnoj situaciji? A da kurcobolja
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Ovdje se konstantno provlace nebuloze oko skoka kao vaktile oko preuzimanja i naseg divljanja u napadu bez ijedne iole izgradjene akcije, odnosno poistovjecuje se sa tim kao ajde sad cemo da odlucimo da skacemo kao sto smo odlucivali da cemo preuzimati do poluvremena, a od poluvremena odbrana covjek na covjeka… Zna se nacin, tehnika i karakteristike igraca koje su potrebne za skok. Mi generalno kuburimo na skoku, narocito defanzivnom zbog nedostatka atleticizma na poziciji 4 gdje je Ledej izuzetno tanak defanzivno (govorim o fizickim predispozicijama) kao i sa Smajlijem na poziciji 5 koji jos uvijek uci one elementarne stvari o zagradjivanju, tj. da se ne gleda lopta na obrucu, vec je pravilo broj 1 da se igrac zagradjuje tijelom i rukama pa tek onda se hvata lopta…Sto se tice Lesora on imaj taj njegov mode kad je skroz van utakmice i zavrsava onako kako je zavrsio, to ga prati citavu karijeru…medjutim, da se zakljuciti da ovdje mnogi po prvi put prate kosarku od ovogodisnje EL i idu iz krajnosti u krajnost i na kraju glavni utisak da je sve to kako kazu kurcobolja…
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.446
Reaction score
2.214
Eto 6-tog juna necemo putovati bicemo odmorni treba da ih razvalimo kako rezultatski tako i skokom.Salu na strana sezona je u pitanje i poslednja nada da osvoimo titulu bice napeto i neizvesno. Zeljko i navijaci zasluzuju vise .
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
100
Reaction score
1.381
Локација
Kosovska Gracanica
Ljudi, ova ekipa igra na osnovu dva glavna pogona - Energija i motivacija (ne priča Željko o motivaciji toliko puta kroz celu sezonu za džabe). Energiju nismo imali zbog jebenog busa (čak i da se prethodna utakmica nije igrala pre 48h, opet je ne bi imali kad se trućkaš 9 sati a visok si 2m). Što se tiče motivacije, ovu ekipu treba da naloži nešto, da zna da igra protiv jakog rivala, ili za trofej - iz tog razloga ovakva kurcobolja protiv cigana nema teorije da se ponovi. Jupi koktu nabijem na kurac usput, najogavnija ekipa koja ćuti na nestanak struje i skida gaće, a protiv nas šalju poljupce, Alen Omić se busa i traži navijanje, Murić isto. NABIJEM IH NA KURAC! Majstorica za 6 dana (imaćemo i energiju i motiv (navijače)), plus Aleksa spreman za finalnu seriju. Moje pitanje, zna li se datum prve utakmice u finalnoj seriji?
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
,,i kada ne budes prvi ti” postao sam alergican na tu pesmu. Dokle vise au picku materinu. Mozemo li nesto da osvojimo, neki uspeh da napravimo. Valjda smo I mi na tribinama zasluili malo srece posle 5-6 godina. Jebem li ga vise kolko. Prosle godine mrtva bursa, pre toga covid. Ove godine smrdljivi Real a u najbitnijem delu godine licimo oklahomu sa hardenom i vestbrukom u timu. Odbrana nula, zelja dve nule.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.285
Reaction score
10.749
Локација
underground
Pa jel ima nekih vesti što se tiče Alekse ili su još uvek samo nagađanja?
Za ovakve povrede se kaze 4 do 6 sedmica ako nema komplikacija, ali u praksi to je 6 nedelja Koliko sam upratio skinuo je gips na vreme posle 3 sedmice i sad je fizikalna. U petak mu je kontrola i to ce biti puna 5 sedmica. Nadam se da ce zaigrati vec u prvoj finalnoj , jer ove dobijamo uprkos frustrirajucem skoku koji je i mene poceo opasno da nervira.
Btw skoro istu povredu je imao Hiro iz Majamija i vidim da ga najavljuju najkasnije za trecu utakmicu finala.
 
Последња измена:

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
568
Reaction score
2.178
@Sasha Bely Bravo, polako pocinje da mi se kenja od te pesme. Vec postaje jako pateticno, nakon svakog poraza ide zalopojka. Nekad ima poentu pevati tu pesmu, ali ne nakon svakog poraza. Dovoljno je zagrmeti hocemo titulu i cao, dosta sa baladama vise.
Verujem u ove momke, neka stisnu to medju nogama i odu po taj pehar.
Napred Partizan.
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
362
Reaction score
965
Локација
Banja Luka
Jebiga, provociranje kad kažem da me Papapetru razočarao?
Volio bih da je samo mene.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.595
Reaction score
3.382
Локација
JNA
Izduvali su se posle Evrolige i to je to, bas ih je tesko vratiti u glavama! Ovo cemo nekako i proci, a posle ako se ne nalozimo protiv onih debila i ne odigramo na krv i noz gubimo seriju
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
@Issa

Не бих да мрачим, али све ово ме наводи на то да ако се не вратимо, у евентуалном финалу с циганима оваквом игром лагано губимо 3:0. Мислим да ће Жељко у том случају да оде.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.375
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Aj sad i s tim busom. Kao da su išli s rapsody travelom u Kušadasi u busu u kom su sva mesta rasprodata pa ubacili još 2 reda da uštede.
Vozili se do Ljubljane autoputem ne putuje ih 60 autobusom pa da se lome jedni preko drugih, imaju mesta kolko hoćeš pa da su visoki 3 metra.
Uostalom i da su išli lastom u šaragama, pristup mora da bude drugačiji, ako su bili u daunu protiv derbija to je razumljivo, ali sada jebogabog ne može real da se oplakuje do kraja sezone. Stisni zube 4 pobede te dele od savršene sezone.
Ako jedan Željko posle 9 titula nađe motivaciju da se drlja isto tako busom po jadranskoj, vala može i svaki igrač.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top