Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.125
Reaction score
14.680
Локација
Kipar
Vidim da si upucen u detalje pa ako mozes objasni zbog cega je izbila guzva ako nista nije uradio?
Ovo mislim ozbiljno I nije provokacija.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.570
Reaction score
3.389
Sprema se teren, zna AV PR znanje.

Jebem im mater zlocinacku i kompleksasku svima od reda.

Najbolji i u ovom kontekstu u kom trenutno zivi Partizan, najmudastiji potez ove uprave Partizana je sto ih je odjebala za KLS.

Ako se nekako docepamo te licence, ili sve dok ne nametnu prvenstvo kao uslov za EL, povratak u tom brlogu samo kad ovo govno padne s vlasti.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.944
Reaction score
26.928
Prvi klub iz Srbije koji je otisao u aba ligu je rahmetli zlezda. Cigani velikosmrdi punili pionir na svakoj utakmici, pravili atmosferu kao da je evro liga u pitanju. Naredne godine za njima odose ako se ne varam fmp i hemofarm. Da bi Partizan ucenili znamo svi, i kao poslednji iz Srbije, pod dakle ucenom, ulazimo u aba ligu.
I sad, post festum, dve decenije, otvorile su im se oci, dosao je ISTORIJSKI (ej bre) trenutak da preispitamo svoje ucesce u regionalnoj ligi, i to na podmukli nacin, igrajuci na nacionalna osecanja. Sve sto je bilo do ovog istorijskog trenutka je nebitno, ali ovaj trenutak je taj, prelomni...
Radije cu gledati meceve aba lige, nego privatne lige otrovnog patuljka. Cak sta vise, mislim da je najpametnija odluka naseg kk, da uopste ne daje legalitet nazovi domacoj ligi ucestvovanjem u istoj.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.090
Reaction score
4.080
Локација
Beograd
Lično mišljenje :

Partizan sa Željkom Obradovićem na čelu kluba ili kao šefom stručnog štaba do kraja sezone 25/26 mora da bude potpuno finansijski nezavistan.

U suprotnom kako su nas 04-te naterali u ABA ligu, tako će nas 27-e naterati u nacionalni šampionat.

Tako nešto značilo bi katastrofu za klub na više nivoa.

Hoće neko da me ubedi da će Vojvodina, RKG, Zdravlje Leskovac, Zlatibor, Vršac, Spartak Subotica, napraviti dugoročne planove pa će stvarno kroz par godina ta liga da bude iznad kvaliteta ABA lige? Nema šanse. Mogu da budu veštački projekti na godinu, dve, pa posle da se raspadu kao i do sada.

Sa druge strane, ukoliko se ne dobije A licenca, nacionalna liga nema prohodnost ka EL i EC, šta onda opet da igramo FIBA LŠ?!

Kakva god da je ABA liga je trenutno pojam za kladioničarsku ligu Srbije koja je više amaterska nego (polu) profesionalna.

I kvalitetu lige najbolje govore učešća klubova iz te lige u ABA 2, gde ih čiste klubovi poput Širokog, Cedevite Junior, Heliosa i sličnih...
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.432
Reaction score
4.172
Локација
127.0.0.1
Ja samo ne razumem kako je to njima uopste zanimljivo? Govorimo o sportu, a oni se upinju na sve strane da ga pretovre u ilegalu i politicko pitanje za upravljanje masom. I sa tim znanjem imaju kez od uveta do uveta. Bas su bez mozga, samo za voditi na livadu da pasu.
 
Top