Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
575
Reaction score
3.084
Sta da komentarisem ? Koga da pljujem ? Pun mi je kurac vise gledanja nekih u klubu . Pa sto ne pustimo vise ono dete i nek tepimo njegove greske ako vec nece da dovode pleja
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.068
Reaction score
4.258
Локација
Humska 1
Nismo zasluzili pobedu. Plasim se i da smo ovim izgubili domaci teren, koliko god smesno zvuci u ovom trenutku.

Ovo je za ozbiljne razgovore unutar ekipe.

Mi ovde da smanjimo ocekivanja i da gledamo u svoje dvoriste. Jos juce su se ovde mnogi sprdali na stanje u prigradskom a moze da se okrene kroz 7 dana bukvalno sve pa ce nam ostati ovde samo da se cesemo i da pokupimo duze banovine.

Nisam pametan...
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Mi smo najnaivniji klub u istoriji sporta. Kako su nas lepo spremili veceras Misko,Javor i cela interesna grupa,cekali da igramo kao protiv cibone i docekali. Lepa uvertira za derbi,nadskocila nas svaka ekipa i imali smo manje asistencija od svake ekipe sa kojom smo se sreli. I da su sve sile sveta protiv nas ovo smo morali sa minimum 20 da dobijemo.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.434
Reaction score
11.827
Локација
Beograd
Gledao sam fmp i pomislio kako ih gazimo naredne dve lagano jer su užasni. Nakon ovoga večeras plašim se i Splita. Trčali bi mi od Novog Beograda do Humske u papučama nakon ovakve sramote. Buđenje pod hitno ili da se zahvalimo pojedinim igračima što pre jer se ovako gubi domaćinstvo u PO, a dobro znamo šta to znači u ovom leglu zla.
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
406
Reaction score
725
Umesto da pobedom u derbiju budemo prvi mi dolazimo u situaciju da moramo da ih jurimo...
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.640
Reaction score
5.458
Sramotna poslednja odbrana. I moja baba je znala da ce topic da resava imamo jedan faul da damo i pustaju ga da probije. Krenuo je na 3 sek pre kraja pravi faul majku mu jebem vise,svaki put ista prica i svaki put isto. Dokle bre vise.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
Šta reći, ovako se gubi titula, na ovakvim utakmicama. Ovde se takodje vidi koliko znači kada imaš veći broj ozbiljnih reprezentativaca, mi eto imamo samo Avrama i on jedini kida. Zašto, pa nije pravio dužu pauzu, održavao je formu, čak i pospešio igru, dok Panter, Lidej, Naneli i ostali su se baškarili i sada čekamo da se "zagreju", što sigurno i hoće, da li će biti kasno videćemo. U ABA ligi ovakvi porazi baš teško padaju, u EL ne toliko, barem ne još. Sve u svemu, da treba pojačanje, treba, ali sve mi se čini da ćemo morati da se borimo sa ovim što imamo, a dobar deo njih ćemo dosta da čekamo. Sada idu dve derbi utakmice, tu ako patosiramo pred našim navijačima, može to da nas dobro zvekne, ali aj srećom i oni ne mogu da se sastave, pa smo tu negde, s tim da su oni sada dobili šok terapiju...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Jbg sad moramo da se vadimo protiv cigana, drugacije ne ide. Dosta nonsalatno sa pristupom "lako cemo" smo usli u ovaj mec, ponekad pomislim da glavni igraci nemaju motiva da igraju ABA ligu jer stvarno mi nije jasno da odigras brutalno na produzetak protiv jednog od favorita EL, a mucis se sa Megom. Kapiten Kevin kao da je dosao na utakmicu da ga je neko tukao usput da mora da ide, Smajlija nigde nije bilo, Naneli za nijansu malo bolji od njih dvojice. PJ Dozera sut nikako nije sluzio, Kaminski pokazao da ulazi u formu, samo da ovako nastavi, Aleksa standardno. Trifunovicu ne zameram hteo je najbolje, ali toga ne bi bilo da su neki igraci odigrali ozbiljnije. Jare se izgleda malo budi, daj boze da tako nastavi. Sad na limene cigane, sreca pa ni oni nisu bas u vinklu kao i mi, bice gusto ali nadam se pobedi u oba meca.
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Trifa je izgubljen između košarkaških stilova i nije odlučan u onome što radi. Ne može se igrati spolja sa onako debelim rukama. Šteta za Jaramazovu partiju u poslednjoj četvetini.
 

NenadPFC

Početnik
Учлањен(а)
14.09.2021
Порука
37
Reaction score
119
Локација
Beograd
Nije ovo nista slučajno... Od pocetka sezone mnogo sto sta ne stima... SC derby, pa zatim barsa sa 50% u areni nas rutinira, zatim Cibona vodi oko 15 razl u areni, to okrecemo, onda oly nas okrece sa 8 igraca u rosteru ( da se ne zavaeavamo, slabiji oly necemo imati dugo vremena od te veceri), onda ovo veceras, mega da vodi 20 razlike... To nije slučajno nista... Ovde nesto ozbiljno ne valja...
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Sve ok, sramotno.
Al da li neko ko se dobro razume u košarkaška pravila, može da mi objasni ZAŠTO JE PRIZNAT KOŠ KAD JE SMAILAGIĆ SKINUO LOPTU SA OBRUČA?

Ja sam mislio kad lopta udari u obruč ti možeš da je skineš, stotine puta sam to video.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Sudjenje jeste bilo uzasno ali za ovaj sramotan poraz sami smo krivi. Ej klub onog zalizanog govneta da nas dominira ceo mec gde je bilo i 20 razlike... pa kad god je bilo bitno da okrenemo i prelomimo mi sve useremo... Trifunovic je toliko los bio i na kraju daje kos za njih... zasluzeno smo izgubili i popili samarcinu. To sto smo imali duplo kolo me ne zanima pa nisu kopali u rudniku... i nije prvi put da uzasno ulazimo u ove meceve Aba lige... pa ne moze svaki put bas da se okrene. Kostao nas jos jedan sramotan pristup i izgubili smo zasluzeno. Panter isto bio jako los... treba i to reci. Sad ako hocemo prvo mesto moramo dobiti oba gradska derbija jer tesko da ce govna imati ovakav kiks kakvi god da su... A sad gospodo kosarkasi skupite muda i dobijte u cetvrtak i ponedeljak i iskupite se za ovu bruku. Toliko od mene.
 
Top