Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.384
Reaction score
5.165
Локација
Beograd
Razumijem frustracije. Odigrali smo katastrofalno i igrači i stručni štab zaslužuju kritike. Ali da čitam opet identične postove kao prošle godine u ovo vrijeme, stvarno mi nije jasno.

Opet je sezona izgubljena, prelazni rok promašen, neke igrače treba tjerati, a još nije ni novembar počeo. Pa zar imate toliko malo (ili nikako) povjerenja u ove ljude, većinom iste od prošle godine? Trudim se, Al ne mogu da razumijem.
Јебем ти живот и спорт кад у двадесетим гутам ривотриле као бомбоне. И то због утакмице против јебене меге.
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Prvi sam za kritiku uvijek bio, al glavni utisak posle vecerasnjih komentara je da se mnogo sljama kod nas nakotilo. I navijaca rezultata. Lik zeli trifunovicu ukrstene.. Jeste da ovo trenutno ni za kurac ne valja ali mnogo su navijači polecele, neka nova pbg garda
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Dok mi cekamo trifunovica vec 5.sezona, isti ce da zavrsi karijeru kod nas. Jebo te, ostace zabelezeno da je covek dao kos za protivnika u poslednjoj stotinki i to na stetu tima za koji nastupa (a za tim koji ga je odbacio i to ce ostati zabelezeno kao verovatno jedini talenat koji je otpao iz mege; da ne pominjemo za koji tim je morao navijati pre). A samo treba da pegla odbranu i eventualno pogodi trojku kad je sam. Pakao.

Teramo mi dalje, ovo nista ne valja, jasno je svima, bas mnogo rada treba.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Neće Žoc udarati na platu jer nikada u karijeri to nije uradio. Ne sekirajte se. Mene mnogo jače boli svaki poraz u EL nego ovo. Nadoknadivo je na više načina i nema zime.

Mene je poraz od OLY boleo 100x više... Ne znam...
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145

gole79

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2020
Порука
68
Reaction score
420
Локација
Beograd
Sve ok, sramotno.
Al da li neko ko se dobro razume u košarkaška pravila, može da mi objasni ZAŠTO JE PRIZNAT KOŠ KAD JE SMAILAGIĆ SKINUO LOPTU SA OBRUČA?

Ja sam mislio kad lopta udari u obruč ti možeš da je skineš, stotine puta sam to video.
Lopta se može skinuti isključivo ako ima izlaznu ili uzlaznu putanju.
Ako lopta ima posle odbitka uzlaznu putanju i sve dok ne stane s njom može skinuti i nema veze da li je bila u ili van obruča.
U slučaju da lopta šeta po obruču izlaznom putanjom isto se može skinuti pa čak i da zastane pri izlasku.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Ovo može da nam izgubi sezonu u Abi. Za prvih 8.5 minuta mi smo dali 4 poena. To je bruka protiv koga god da igramo. Nismo zaslužili pobjedu večeras. Jaramaz je odigrao odličnu partiju sa par grešaka, a Aleksa i Kaminski ubjedljivo najbolji.
To govori da nije do pojačanja, već do lutanja i traženja prave kombinacije. Idemo dalje, šta da se radi.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Al ljudi… izlazimo iz duplog kola, produzetak u Atini, i poraz kakav je bio i onda covek da sansu Andjusicu, Vukcevicu i sta dobije zauzvrat?

Pa koji kurac onda sede i sta treba da rade ako ne mogu protiv jebene Mege da pomognu
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...
Treba imati obraza kriviti sudije za vecerasnju utakmicu.

Svasta se ovde moze procitati, oprosti.
Pa mi kad smo u elementu mogu sudije samo da nam se sagnu. Kad vide da nam nije dan tad Mega odjedanput postane ciganijakos i svaka odluka ide na njihovu stranu. Jedan posed je odlucio a oni su vise puta navlacili za govna.
PS: Meni se cini da je Smajli izvadio loptu koja nije bila u cilindru.
 

Kevin

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2023
Порука
84
Reaction score
302
Širenje defetizma
Пораз који има већу тежину од било којег пораза у ЕЛ. С обзиром да је по мени приоритет свих приоритета освајање првог места у АБА лиги пре почетка плеј-офа, ово се може сматрати катастрофом која ће се много тешко, а можда и немогуће надокнадити.
Прелазни рок је дао своје резултате, па сад нека још мало истражују тржиште. Пола наше екипе су бескорисни играчи. Али нека, важно је лудило, 22к навијача у Арени, блицеви, ма фантазија. Остоја Га извадио, да простите, изуринирао се по свима нама, отресао, вратио Га у гаће и прешао игрицу. Жао ми само што нам не пружише прилику да донирамо за центра и плеја.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Kakva smo mi ekipa, dobijamo svaku do kraja sa 20, ovo je ta godina, niko nam ništa ne može, dajte Boston da se igramo, uzimamo sve.

Izvinjavam se, pogrešan fajl.

Toliko o tituli ove godine, ja veće drvo od ...... u životu nisam video, sramota, sramno, od sramote, sramotno, bruka, bruka i sramota, srce na terenu, dres Partizana, mora da se dovede još barem ... pojačanja inače nemamo šta da tražimo, propala sezona, volim ja Željka ali...

Čisto da pripomognem malo momcima koji su ovde za platu a i njihovoj braći po mentalnom sklopu koji volontiraju kod istog gazde...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.906
Reaction score
7.803
Sad je problem sto ni ta eventualna pobeda protiv limenke u ABA ne donosi nista znacajno.

Sad odjednom ispade vazniji mec u EL, jebem li ga nisam pametan, vruce su glave, previse volimo ovaj klub i cesto nismo pametni u nasim izlaganjima.
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
498
Reaction score
3.157
Локација
Nis
Mene jako Trifunovic podseca na Andrica,sve se lomi dal ce uopste postati kosarkas upotrebljiv i sve mu bezi jezicak na vagi na kontra stranu,i zavrsice kao i Andric izgleda,nikad kosarkas.Doduse ovaj u Spaniji naplacuje ugovor
 
Top