Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.754
Reaction score
6.289
Očekivano teška utakmica. Iscedili smo i poslednje atome snage u ovom trenutku. Igračima svaka čast. Gagi i TK najbolji danas. Najjače mi je bilo u jednom trenutku mi igramo sa drugom postavom a Brat kida li kida kao da je prvi put usao na meč:respect

Šta uradi Akindele našim centrima:prekrsti Milutinov 5, Gagić 4 a Musli tri faula... Jeste da je prljav ali opet nam je dosta problema pravio. Plus sasvim fina ruka sa poludistance. Kod Duleta bi se sprdao sa protivnicima.

Ali ipak je utisak utakmice onaj njihov trener na time outu. Kaže kralj: ,,Jel smo rekli da pravimo četri faula a vi ih tu gledate ko GOVEDA, jebem mu mater'':buhaha:buhaha
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Izvukli smo pobjedu to je najvažnije. Izvukao je prije svih nevjerovatni kapiten :respect:respect:respect
Umor nas je stigao i to se vidjelo apsolutno.

Sad naravno sve snage i svu energiju usmjeravamo na četvrtak veče i meč istine sa CSKA.
Inače u ABA ligi nam sada slijede dva mnogo teška gostovanja Cedeviti pa Igokei. Već za Cedevitu očekujem Tepa da nas malo pogura na svježinu, no o tom potom.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Мени се ипак чини да је било "јебем вам матер" :D
Може ли мени неко објаснити због чега Мусли не иде на куцање умјесто овога полуодбојкашког "шута"?
Ајде једном могу да разумијем, али брате на крају има прилику да разгали срце навијача са једним лудачким закуцавањем, али он неће па неће :D
А реално данас сасвим солидна партија наших центара, јер она њихова животиња може их сву тројицу набацити на рамена и носати по паркету Пионира.

Едит: ова седмица је дефинитивно протекла у знаку КК ПАРТИЗАН :D:
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Plus sasvim fina ruka sa poludistance. Kod Duleta bi se sprdao sa protivnicima.
To mu se natrefilo jednom ili dvaput... Nije Akindele dobar sa poludistance, ali ima druge kvalitete i dakako bi pod Duletovim budnim okom bio još zajebaniji!

kako da kritikujem muslija i gagica a da ne dobijem poene za prekrsaj?
Zašto Muslija?

Jedino zbog one dve izgubljene lopte, ali gubili su ih i bekovi... U odbrani je imao neke odlične momente, a bo'me i u napadu... Plus je u bekovskom stilu otvorio jednu kontru u jako bitnom trenutku.

али брате на крају има прилику да разгали срце навијача са једним лудачким закуцавањем, али он неће па неће :D
Ni Bogdanov pas nije bio najbolji ako ćemo iskreno!
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Пустили нас... :D

Јако тешка утакмица, после победе над Фенером.
Играчи су били психички и физички испражњени, буквално смо победили на мишиће.

Једва чекам да се и Тепић укључи у ростер, његови минути ће растеретити Богдана и Гагија.

Све честитке момцима и публици која се пробудила у другом делу (једноставно, осетили су да је играчима потребан мали ветар у леђа).

Вечерас раније на спавање, сутра креће припрема за ЦСКА. :D:
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Odlično. Pribojavao sam se ove utakmice. Suđenje užasno. Milenko odmah sledeće sedmice 20+ minuta da Bogdan malo odmori. Kinzi bio najstandardniji, ali Dragan povukao kad je bilo najpotrebnije.
@PFC.TOMCAT
Mene Afrikanac nije oduševio. Prgav jeste, ostalo sve je diskutabilno. Odbrana tanka, napad problematičan. Dobro glumi faulove. Uz ozbiljnije suđenje, ne bi imao šansu.
Ali jesi upravu da sam preterao, nije baš toliki škart. :ziveli
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Tako je bre,pobedjujemo i kad se mucimo i mrtvi umorni,veoma bitna pobeda delimo prvo mesto sa cergom,+1 u odnosu na multivitu,ocekuje nas malo tezi raspored u nastavku,inace onaj niger provocirao bez nekog razloga,cak ga je i trener upozorio na TO,da se iskulira...
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Uh koliko vazna pobeda ! Videlo se od starta koliko su svi istroseni i znao sam da nece biti nimalo lako. Kinzi jako dobar :clap Idemo dalje slede nam jako teske utakmice ... Poseta solidna ali sam ocekivao vise ljudi. OVO JE POBEDA ZA HARISA !
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Ova Buducnost bi od Miamia izgubila sve utakmice finalne serije NBA lige ,ali bi svaku izgubila sa 2-7 poena , koliko mrzim da gledam kad igramo protiv njih pravo poradjanje svaki put .
Svaka cast Gagiju ,Kinziju ,Lovernju .. momci su previse istroseni i pojacanja su vise nego neophodna pogotovo ako se sve poklopi i udjemo u top 16 . . Mislim da je drzanje Muslija i Gagica u istoj petorci sa najboljim bekovskim parom Evrope jeres i presedan.
Ne smem da pomislim sta bi bilo da ovaj tim ima jednog Alexa Marica recimo .
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Vrsac igrao danas bez Jovana Novaka...opa izgleda da je mali odbio da igra i poceo da ih ucenjuje da ga puste da ide u Partizan...nije dzabe Dule izjavio da je mali zasluzio da se borimo za njega.Ocigledno je da mali stvarno zeli da dodje kod nas,dzaba izgleda trud onom pacovu Jakovljevicu sto pokusava da nagovori celu njegovu familiju da ne dodje u Partizan.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Auuuh kakva trauma od utakmice! Upisati pobedu i brzo zaboraviti. Fizički su se momci nekako i držali, ali psihički su totalno ispražnjeni. Videlo se po Bogdanu i Žou. Onaj Akindele jeste par puta otresao naše centre, ali ja sam lično više očekivao od onavkog fizikalca.

Posebna pohvala ide Kinziju. Ovo je već druga utakmica u ABA ligi, posle MZTa, koju dobija sam! Fascinantan je onaj njegov naskok i skok šut za 2 :respect

Poseta odlična. Po mojoj proceni možda malo jače od 7000.
I da jebem mater onima na ulazu! Dokle više pilićarenje sa kartama? Jel treba da se pobijem sa likom da bi mi iscepao kupon sa karte i vratio mi deo koji ide gledaocu? Izmislila majmunčima toplu vodu i uzima cele, pa se onda nude karte po ceni na raskrsnici kod ledene hale. Nabijem vas na kurac, pre ću da ostanem ispred hale nego da vam dam dinar kurtoni tapkaroški! :kur
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Koji je kurac onaj Akindele pa za njega vaši specijalan kriterijum. Od silnih faulova nabijenih našoj centarskoj lini minmimum 3 su bili faulovi u napadu a u još nekoliko situacija se bez problema mogla svirati obostrana.

Inače prilično ružna utakmica, što se moglo očekivati, ali najbitnije je da smo upisali novu pobedu. Po nekim informacijama Bogdan je igrao sa lakšom povredom što se videlo u njegovoj igri jer je nedostajala ta agresivnost, pogotovo u napadu. Inače smo bili nikada statičniji ali su Gagi,TK i Žo izvukli meč na suvi kvalitet.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Jako bitna pobeda, momci su dali poslednje atome snage, svaka im cast! Sad da Zoc ili Dule odrade posao u cetvrtak i plan za ovu godinu je vise nego ispunjen! ;)
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Znalo se da će biti izuzetno teška utakmica, što zbog same simbolike današnjeg dana i klubova koji su je igrali, što zbog umora, i nove povrede na poziciji gde smo najtanji. Stislo se, skrpilo nekako i na mišiće dobilo, tako da sa dobrim raspoloženjem nastavljamo seriju teških utakmica.

Kinzi je odigrao pravu ulogu korektora, prosto je bio nepogrešiv u situacijama kada se igralo na njega, pod košem smo se tukli koliko smo mogli, Žofri izdominirao u skoku, i da je imao bolju koncetraciju na slobodnim bacanjima, bio bi perfektan. Mučili smo se sa šutem spolja što je bilo za očekivati posle onakve šuterske večeri u Istanbulu. Periodično se osećao nedostatak energije, ali kada je bilo najbitnije izvuklo se iz petnih žila.

Nekako ne mogu da se otmem utisku da nismo kiksnuli u Mađarskoj i protiv Krke, da nismo nestretno izgubili od Železnika, i da smo dobili Nanter i Ukrajince u gostima završili bi veći deo posla, i već bi sada na miru mogli spremati se i razmišljati o sledećoj sezoni.:D
 

SVART_OG_HVITT

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
184
Reaction score
14
Ako je odbio sad da igra za Vrsac ko nama garantuje da nece odbiti da igra za nas kroz koju godinu ako ga trazi neki bogatiji klub. Ovolika buka oko njega ko da je Jordan mislim da mu samo steti i da ce ocekivanja od njega ukoliko dodje biti pravelika i bojim se da ne sagori dechko.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Jako teska ali jos bitnija pobeda....sad se okrecemo CSKA i da se Bogdan oporavi do meca
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.402
Локација
Novi Beograd
Posebno mi je drago što smo pobedili na današnji dan.

Ovakve utakmice nema potrebe analizirati, piše se pobeda.

Naklon za Kapitena i njegovu energiju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top