Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - sezona 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Разбише нас онако лагано.
Јеби га, било је мање - више очекивано.

Честитам Гашићу и момцима, на жалост, ово је наш максимум против њих.

Они имају на свим позицијама звери, наши су играли колико су могли.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
kakav tim ima ovaj real.. bolesna stvar,cisto me interesuje ko ce i kada da ih pobedi. po meni gasic nije lose vodio mec,mada ocito nam trebaju jos 2 kvalitetna igraca.

nista,idemo dalje pa sta bude.. !! !! !!
 

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
Realno rutinski su nas odradili, ali smo im mi i poklonili relativno laku pobedu. Previse dozvoljenih ofanzivnih skokova i prodatih lopti, promasenih zicera i brzopletih resenja u napadu... Nismo zasluzili -16.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Šta reći. Igraš sa nekim, pratiš ga donekle rezultatski, ali i kad si na -4 nisi ni na svetlosnu godinu blizu pobede. Užasno su jaki i brzi. Tranzicija lopte neverovatna, ogroman broj šuteva, jaka odbrana, skok, ma sve...

Meni je neverovatno šta su nam uradili sa skokovima u napadu u prvoj četvrtini, tako su i napravili razliku. Ono gde smo godinama bili najjači, ono što nas je odvelo na F4, skok, oni su nas bukvalno popišali u skoku.
Nekako nismo bili dovoljno čvrsti, u nekim situacijama se i uplašili.

Nije mi jasno gde je Dallo? Meni je on za Tepića otac!
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.114
Reaction score
4.041
Локација
Београд
Uništiše nas skokovima u napadu u prvom poluvremenu, to nije smelo da se dozvoli, isto vaši za slobodna bacanja, nebitno je protiv koga igraš, kada šutiraš slobodno bacanje niko te ne čuva i moraš da pogodiš, u prvom poluvremenu bi bili izjednačeni da nismo mašili ta bacanja, isto važi i za zicere.

Rodriguez sam pogodio isti broj trojki kao čitava naša ekipa, nekad je bolje šutirati za tri pa šta bude, nego čuvati čitav napad i izgubiti loptu ispod koša..

Žao mi je ovih naših momaka kada vidim da Gagić ili Musli ulaze u igru, a tek kada vidim da neko od njih pokuša da asistira, fali nam jedan centar i to bi bilo to..

Svaka čast momcima!
 

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Ne mozemo da dobijemo kad ''necemo'' da pobedimo.

-Ne mozemo da dobijemo kad u 10 prilika da dodjemo na jedan posed mi 10 puta napravimo neki idiotizam(izgubljena lopta,promasen zicer,davanje Lovernju da kreira,davanje lopte Tepicu da kreira)

-Ne mozemo da pobedimo kad dozvolimo 485 ofanzivnih skokova rivalu.

-Ne mozemo da pobedimo kad se favorit vise bori od nas

-Ne mozemo da pobedimo kad ne mozemo da damo jebeni kos iz ofanzivnog skoka

-Ne mozemo da pobedimo kad imamo Tepica koji je toliko los igrac da ja nemam reci,znaci decko se toliko degradirao da je KLS igrac.Sta misli bre on kad izadje na parket,faul nije napravio,toliko o njemu,ne zasluzuje ovoliko redova.

-Ne mozemo da pobedimo sa Muslijem i Gagicem.

-Ne mozemo da pobedimo kad jasno stavljamo do znanja 15 minuta drugog poluvremena protivniku koji se raspadao u tim momentima da ne mozemo da ih stignemo.

-Ne mozemo da pobedimo sa 1,5 igraca koji igraju.

-Ne mozemo da pobedimo kad publika navija kad je mec odavno izgubljen a do tad ih nema.

Nemojte mi samo o klasi Reala,pa njih ce Zeljko odvaliti od kurcine a i Mesina.Ovakve procente suta mogu da sanjaju na kraju sezone a drugo to sto smo mi izasli kukavicki i omogucili im da bez straha sutiraju je drugi padez.

Qrac bi oni uzimali kaubojske nerezonske suteve za 3 da smo mi iole skakali u odbrani i da smo imali samo 10 posto vise kreativnijih,normalnijih napada i samim tim da je rezultat bio tesniji.

Ali kad protivnik vidi da slobodno moze da sutne za 3 jer em mi ne mozemo da uradimo napred nista em ce imati 3 napada u nizu e onda se dizu na lude suteve i pogadjaju pa se nama cini da su oni klasa koja sve ubacuje i kad treba.

Protiv ozbiljnih ekipa ovo ne moze da prodje i zato ce ovaj Real dobiti po guzici od Fenera i CSK-a sigurno.

Nemamo pleja,imamo kradljivca minuta Tepica i nemamo centra.Ili imamo slabasnog centra koji nesto razmislja i ima nekog smisla za kosarku ili imamo jakog centra koji se ponasa kao da ima 3 godine a ne 23.

Ne treba previse da placemo i kukamo ali nemamo pravo da imamo ovako los pristup,sustina cele price.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Dugo smo se borili kako bismo imali šansu da igramo protiv najjače evropske ekipe i zbog toga ne smemo da budemo nezadovoljni zbog večerašnjeg poraza. Ziceri i loše vođenje utakmice su nas onemogućili da pružimo jači otpor. Drago mi je što Gašić pokazuje da ima integritet time što se vide pojedine razlike u odnosu na Duletovo shvatanje, ali to ne znači da ćemo se lepo provesti sa njim kao glavnim trenerom.
Poslednji napad prvog poluvremena- 40 sekundi do kraja, lopta za Real, mi sa 2 faula do bonusa. Umesto da Dalo napravi ta 2 faule i onemogući organizaciju napada mi primamo trojku i umesto sa -5(ili manje) mi na poluvreme idemo sa -8
Dalo- Jel živ?
Musli- Burusis nam pravi čuda u skoku, niko ne može da mu parira snagom a Musli je na klupi celo drugo poluvreme??? U napadu ne zalazimo u reket...
Rotacija- Bogdan umire i gubimo ga za 2. poluvreme, Milutinov 15 min bez izmene, Gagića čuvamo za završnicu...opet Dalo...

Real pada u 4. kolu.
 

Grob

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
1.531
Reaction score
4.141
Локација
Ljubljana
Rutinska pobeda Reala, realno više se nije moglo.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.094
Reaction score
15.830
Локација
Храм фудбала
Пре свега да кажем да је вечерас влада Србије и њено руководство пало, ни један државно-европски пројекат не може бити јачи од љубави коју навијачи Партизана исказују своме клубу.ГРОБАРИ (НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА) :respect:respect:respect

Вечерас смо играли колико нам је противник допустио и колико год смо се трудили,залагали они су се на терену питали за све.
Ми смо одиграли један добар меч, али јбг боље није могло, у првом доста проблема са скоком, све су нам живо покупили, а у другом смо имали много неизнуђених (тениских) грешака, продали смо неке битне лопте, и то би било то.
Вечерас по мени највише је заказао Тепић, он је требао бити фактор који ће да смири наше играче, стане мало на лопту, али он је вечерас играо као да дебитује у првом тиму.
Али добро он је се тек прикључио вјерујем да ће напредовати из утакмице у утакмицу.
Милутинов доста добар, мали само тако настави:clap
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
jedino gde smo podbacili su skokovi u odbrani.
inace real odigrao rutinski, kad smo im prisli na -6 oni stegli odbranu, pogodili nekoliko trojki i tu je bio kraj.
nasi centri kao i obicno losi, a veceras tepic potpuno podbacio.
idemo dalje, pa cemo videti dokle cemo dogurati.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.432
Reaction score
4.172
Локација
127.0.0.1
Potpuni raspad sistema na kraju.

Previse ponavljanja u napadu. Prema Duletu ne gajim neke simpatije od onog ljubavnog pira sa Djurom kad nam je FK unazadio a nikad nije objasnio zasto ali ga ni ne mrzim te cu realno priznati da jako nedostaje ovoj ekipi. Gasa se ne usudjuje da igra sa nekim igracima koji jos nisu na potrebnom nivou ali upravo to i jeste poenta naseg kluba. Da smo stalno ovakvi u davanju sanse nedokazanim talentima mnogi igraci nikad ne bi dosli kod nas. Nismo mi Barsa. Nama dolaze talenti da bi dobili sansu kad im je niko ne bi dao a posle nam to poverenje vrate. Mada moram priznati da smo u odbrani odlicno zatvarali reket, samo sto nam nije radio defanzivni skok a njima sut. Kad im je pred kraj proradio i taj sut rastavili su nas na proste faktore u par minuta.

Generalno, nije pravedan rezultat. Ovo je, ako se gleda cela utakmica, trebalo da zavrsi na 5-6 razlike.

Neverovatno koliki smo mi pehovi. Nije dovoljno sto smo u kurcu s parama, sto nam se svi povredjuju vec nam na kraju i trener zaglavi bolnicu. Trener koji je srce ne tima, vec celog kluba. Ova karma ce morati da se izbalansira nekad.

Eh, da! Bogdan ce za dve godine, nastavi li ovoliko da radi, biti ubedljivo najdominantniji evropski bek. Decko ce postaviti novi nivo kvaliteta. Ne lici mi profilom na NBA igraca ali kvalitetom ce bez problema biti na potrebnom nivou. Nesto kao Bodiroga ili Navaro. Nismo ni svesni kakvu zver od igraca imamo u timu. A mali i radi, sto jest'.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.037
Reaction score
26.179
Локација
ante portas
Dobra utakmica,vrhunska predstava .Drzali smo se dostojno protiv strasnog Reala.Ocuvali smo obraz.Falilo nam je malo srece veceras da utakmicu do kraja uvedemo u neizvesnost. Slabije smo gradili kos i odbitke u odbrani.Pokupili su nam mnogo lopti posle suteva,odbitaka .Uzeli su dosta tih nicijih lopti. Dosta onoga sto Ameri zovu second chance point.Takvim stvarima tj. produzavanjem napada sto je Real cinio iscrpljivali su nasu odbranu.Time nam je padala koncentracija.Odigramo mi vrhunsku odbranu 24sekunde,ali Real sutne promasi,uhvati loptu i dobije dodatno vreme za napad.Padne nam posle toga snaga i koncentracija i Real to iskoristi. U napadu dosta otvorenih suteva nismo pogodili.Ali dobro smatram da smo odigrali vrhunsku utakmicu.Malo nam je falilo da je uvedemo u neizvesnost do kraja.Sreca,visi nivo koncentracije sto kroz odbranu sto kroz napad.Velika skola za nas.Znacice nam puno.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Kapa dole za momke.

Zofri, Bogdan, Tarens i Bogdan su odigrali zaista dobro. Milutinov takodje solidno, bolje nego ostala 2 startna centra.

I mene je Tepic ponajvise razocarao, mislim da je prodao najvise lopti (uz onaj uzasan pas Muslija) i imao najvise promasaja.

Navijanje sasvim korektno, barem kada je u pitanju utisak preko TVa.

Utisak meca je za mene je kada izlazi Ljulj, ja u sebi kontam "uh dobro je" a onda ulazi Rodrigez. Pa jmbti, koliko prvoklasnih igrača ovi imaju!?!?

U svkaom slučaju, svaka čast momcima na borbi. To je sve što tražimo!
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.759
Reaction score
6.303
Svaka čast momcima. Mogli su bolje da igraju ali ne bi pobedili Real do prekosutra da se igralo. Jednostavno prejski su. Jos je Kerol šutirao 0-5 trojke. Serhio i Rudi ,,obrnuli'' košarku, jednostavno za klasu su ispred ostalih na terenu. Musli ubedljivo najgori danas.

Poseta odlicna, navijanje dobro u prvom poluvremenu. Pola hale je bilo krcato. Jug 200 jedni preko drugih smo stajali. Samo da se ovaj trend nastavi i bice super.
 

Simke87

Grobarčina
Учлањен(а)
05.04.2008
Порука
1.611
Reaction score
54
Prvo da cestitam nasim momcima na zalaganju i da im zahvalim sto su nam omogucili da ih gledamo u jos 14 meceva u evropi, zaista velika privilegija:respect
Imam osecaj kao da im je ovaj debi u top 16 vezao ruke i noge, plus kad se na to doda izostatak Duleta, vise od ovoga nije moglo, iako je Real na momente igrao ocajno, posebno dobar deo 3/4.

Dobra utakmica,vrhunska predstava .
Meni je iskreno bilo mucno za gledanje, glava me zabolela kako smo igrali atipicno za nase utakmice kod kuce.
.Falilo nam je malo srece veceras da utakmicu do kraja uvedemo u neizvesnost.
Ti si brate makar uvek realan, koja crna sreca. Ljudi su ocajno sutirali i davali nam gomilu sansi da pridjemo, ali smo mi nasim jako neinteligentnim potezima u kljucnim trenucima davali njima sansu da lako privedu mec kraju. Kad smo bili blizu, pravili smo gluplji potez od prethodnog. Sta je sa 3/4? Nudili su nam se da im pridjemo, a mi jako glupo igrali. Jako malo izgradjenih akcija, jako lose vodjenje utakmice.

Idemo dalje, nadam se brzom povratku Duleta, preko nam je potreban.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Само нереални су очекивали нереално. Перфектна екипа Реала са 10 звучних имена европске кошарке није застала пред екипом Партизана без високе тројке, без центра, без плеја, без друге четворке.

Кад се жели побједа против једног Реала, немогуће је себи допустити онолики број промашаја Ловерња и Муслија са ниског поста. Иначе, и ми смо имали доста офанивних скокова, али дозволити онолико нових напада Реалу послије промашених тројки, то је убијање екипе у појам.

Једном за свагда морамо искоријенити оне ниске пасове у страну са одскоком на ниски пост, нпр. само данас смо изгубили тако лопту 4-5 пута.
 
Последња измена:

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
Momcima svaka cast, bilo je par sansi kad smo mogli da stignemo do egala, ali nismo imali srece i u nekim trenucima nismo znali sta sa loptom.
Navijanje tuzno, kad "kop" pevusi, ne moze da se ocekuje, nikakvo navijanje. Posebno su zakazali u 3. cetvrtini, tad bukvalno nije ni bilo navijanja, i tada smo izgubili mec.
Sta da sr radi, idemo dalje, jurimo pobede, protiv nama ravnih. Pacove spremi se, dolazimo da ti pokazemo kako se igra kosarka!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top