Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
333
Reaction score
2.302
Локација
Novi Sad
Obratiti pažnju na video telesporta o centarskim pozicijama u KKP i u Železniku. Parafraziram: Partizan na poziciji 5 traži igrača vjerovatno preko bare ili manje dokazanog evropskog igrača koji bi bio nalik Lesoru te bi napredovao kroz sezonu, dok se vna poziciji 4 traži pandan Ledeju. Telesport kao portal Ostojinog sina takođe navodi da će se vidjeti da li su nadanja navijača KKP i komšinice opravdana što se tiče Mirotića I oni i njihov saradnik pbg.news vole da demantuju , a Mirotića nisu nikada.
pbg.news je pre 10ak dana napisao da je blizu igrac koga vredi cekati nedeljama, pojacanje koje ce biti medju najvecim do sada. Sinoc je potvrdio da se sa njim jos uvek pregovara. Cini mi se da definitivno nije mislio na Mirotica. Ziv nisam da vidimo ko je to.
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
pbg.news je pre 10ak dana napisao da je blizu igrac koga vredi cekati nedeljama, pojacanje koje ce biti medju najvecim do sada. Sinoc je potvrdio da se sa njim jos uvek pregovara. Cini mi se da definitivno nije mislio na Mirotica. Ziv nisam da vidimo ko je to.
Jedna bombetina ce biti sigurno, sad je pitanje na kojoj poziciji... Ako je Telesportu verovati, nije centar, bek pored Pantera zaists ne zahteva nikakvu bombu, dakle 1,3 ili 4. I dalje smatram da slicno situaciji na dvojci, ni pored Ledeja nam ne treba neka bombetina, znaci ili plej ili 3 najverovatnije.
 

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
854
Reaction score
656
Kad će više taj Hezonja da izađe iz frižidera, odavno ga nismo dovodili.

Ne znam zašto, ali meni je mnogo žao Papija ako ode, imam osećaj da mu je ova sezona trebala, da bi sledeću pokidao.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.433
Reaction score
4.184
Локација
127.0.0.1
Ok, nama treba jos potpis Nanelija i skroz smo dobro preziveli ovaj jun/jul. Kako smo se pribojavali, bice ovo odlicno.

No, ako oni svi ostanu dakle trebamo i dalje zameniti ono sto je otislo.

Zamene odlazaka:
1. Petica umesto Lesora. I dalje fali jos jedan kvalitetan centar i onda bi sa njim i Smajlijem i Balsom centarska linija izgledala ok. Moze i Ledej u nekim varijantama na pet i to je super.
1. Plej/Trojka slasher. Posto je Dante bio oboje onda nam sad treba i plej i slasher na poziciji 3. Imamo neke prelepe setove za slashera i greota je da ove godine nemamo jednog u ekipi. To bi onda verovatno bila i zamena za Papapetrua. Sad se vidi koliko je Dante znacio kad je mogao dve uloge da pokriva. Sto se pleja tice tu ce Zeljko vec nesto da smisli da se uklopi sa Madarom. Povremeno moze i Aleksa. A ima i nekih napada kad samo sto Bata Zimonjic nije uzeo da razigrava, tako da verujem da ce to Zeljko srediti.

Posle toga ostaje sirenje rostera kako je najavljeno. To pre svega ocekujem na beku i na cetvorci. Na beku su Aleksa (koji igra i pleja), Trifa (koji ide i na trojku koja coskari) i naravno Panter tako da ce biti zanimljivo da se vidi sta ce Zeljko tu da odabere. Da li nekog mladog talenta ili nesto sa pedigreom. Jaramaz je pominjan i odlicno bi nam dosao kao neko ko moze pokriti 1 i 2. Ostaje jos cetiri. Tu dosta zavisi da li Tristan ostaje, da li ce valjati cemu sledece sezone... ali i pored toga treba makar jedna cetvorka pored Ledeja i povremeno Smajlija je obavezna.

Dakle hodogram sta je preostalo da se uradi:

Sacuvati sta imamo:
1. Produziti ugovor Naneliju (!),

Zameniti sto je otislo:
2. Angazovati jaku peticu (ne sme da se pogresi). Plasim se odugovlacenju kao prosle godine pa na kraju ne nadjemo nikoga i daj opet Lesora (ispalo odlicno, ali sad Lesora nema).
3. Angazovati dobrog plejmejkera (umesto Dantea) da deli ulogu sa Madarom jer Jam mora da igra.
4. Angazovati profil slashera na poziciji krila (umesto Papapetrua, ali profil Dantea da preuzme njegove setove, greota da se bace).

Dopuniti roster zbog rotacije:
5. Angazovati jos jednu dobru cetvorku da moze da se odmori Zek. Dosta zavisi od Tristana da li ostaje. Ako ne ostaje onda nam treba jos jedna cetvorka.
6. Angazovati jos jednog beka i/ili pleja. Najbolje da moze oboje. Kao sto je recimo Jaramaz.

To bi onda izgledalo ovako:
1. Plej, Madar, (Jaramaz)
2. Panter, Aleksa, Trifa
3. Naneli, slasher, ?
4. Ledej, ?, Tristan?
5. Smajli, petica, Balsa

Nedostaje nam 6 potpisa za ovo. I imamo jak kostur koji smo nadogradili. Izgleda odlicno.

Takodje, voleo bih da vidim Lucica da se vrati. I to sto sam stavio Trifu na trece mesto na beku ne znaci da nam je nebitan. Njegove sekvence su postale zlata vredne. Postao je ozbiljna njuska i ne bih ga nikako menjao.

Nije namera da iznosim zelje nego presek stanja kako nam izgleda roster trenutno i gde nam je fokus. Jaramaza i Lucica su pominjali kao moguce povratnike pa samo aminujem kao realne opcije.

Ono sto je stvarno dobro jeste sto mi zaista vec imamo izgradjen identitet, kostur je tu, i moze da se nasluti sta trazimo na trzistu, tj. koje profile da nam se uklope uz stil igre. Sto je zaista lepo za promenu.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.433
Reaction score
4.184
Локација
127.0.0.1
Статус
Затворена за писање одговора.
Top