Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Nema Spalding pojma. Znam samo da po najnovijoj doktrini, ne treba gasiti svetla u slučaju bombardovanja da bi bombarderi uočili razliku između civilnih i vojnih objekata.

Ako ovi pominjani dođu, biće to ATOMSKA i potpuno je svejedno - idemo svi u pičku materinu :šal:šal:šal:šal

Olešiću se ko zvečka.

I da znate, niko višak nije. Najbolja je koncepcija dovedi koga god možeš, želiš i hoda na dve noge. Biće mesta za sve 3 tekme je nedeljno! Makabi pored Žoca ne možemo biti, niti možemo proći kao oni!
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
Moram nesto napisati zbog brace Grobara, moderacijo prastaj!
Pre izvesnog vremena mi je jedan post obrisan-prvi otkad sam na forumu. Zaista sam mislio da nisam prekrsio ni jedno pravilo ali velim, bolje da cutim.
U tom postu sam pitao za jednog od ovih dana pominjanih igraca ali ne u smislu zelja nego sta se sa tim igracem ove godine desava jer precizne podatke o istom na netu nisam mogao naci!
E sad, da li se jos i tada radilo na tom igracu, ili sam ja sada samo iz neopisivog ushicenja i potencijalne mogucnosti tog transfera pogresno i subjektivno povezao neke stvari, ostaje da se vidi.
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
Ako je istina da smo nakon ova tri dolaska uopšte i pokušali da dovedemo Pengosa onda meni ovde ništa nije jasno :).

Posto vidim da se "proziva" moj post oko Milutinova, ja nisam rekao da on ne bi bio vrhunsko pojačanje već da mislim da nije realno i da je realniji centar koji može pokriti i četvorku.

Ali izgleda da se nakon mnogo godina, ali u dijametralno suprotnom smeru vraćamo na onu staru da je realnost briga oko koje se ne obaziremo :).

I ako bi nekim nemogućim i neobjašnjivim spletom okolnosti došli još Pengos i Milutinov, ja bih vratio Vrabca na trojku :). Da nas podseća na neke prošle dane i da uzme čovek Evroligu ;), zaslužio je.
 
Последња измена:

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Pre 30 dana sam rekao da šta god da dovedemo i potrošimo, mutanti će dovesti i potrošiti duplo- to budite sigurni, iako će mediji predstaviti obrnuto.
E sad njihovo duplo je taman da budemo u egalu na kraju.
Ako jurimo pleja - jurimo i top 8, što znači da Jamadar igra samo domaće lige. Da postoji prostora za grešku, pustio bih ga da igra pob25 minuta svaku EL.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Sport klub je objavio da PAO hoce Lovernja....videh ranije par upisa gde stoji da je potpisao ugovor sa Asvelom.
Da li je ili?
ako postoji sansa da se dovede trebalo bi ozbiljno razmotriti tu opciju
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Bas smo se prokurcili kad je Lovernj slab za nas. Daj onda Pangosa ili Gosa i Maria pa da zatvaramo radnju.Mislim da bi to bilo svima potaman,ako ne racunamo 60% srbadije :D

Da,moze i Milutinov sto da ne kad nam se moze
 
Последња измена:

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
da li on uopste ima ugovor ili je dostupan..cim spekulisu da ga traze drugi klubovi?
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Milutinov, Hezonja, Pengos, a četvrtog nek izabere Željko, častim :D JBG ipak je osvojio 9 komaTa u EL red da mu ostavim na izbor jednog ako 'oće baš da se rasipa :buhaha :buhaha :buhaha

Ajd prestanite zajebavati, pocrkaće nam gosti! /a lepa nam posećenost ovi' dana, greota/ :D Bolje da nam popuše nego da riknu, a ako nastavite ovako, ni aparati neće da pomognu.
 

eki025

Početnik
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
8
Reaction score
16
Локација
Conoplja
Prema saznanjima TeleSporta u slučaju Partizana, podloge za spekulacije nema. Crno-beli su naravno apsolutno svesni kvaliteta kanadskog košarkaša, ali su takođe svesni finansijskih zahteva istog, tako da Kanađanin ni jednog trenutka nije bio u planovima Partizana, samim tim ni bilo kakvih pregovora. Takođe, prema informacijama do kojih je došao naš portal, Pangos će se uskoro pojaviti na lekarskim pregledima Olimpija iz Milana, sa kojima će i potpisati ugovor.

Крај ложења око Пангоса.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top