Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Jedva čekam, bez ironije... Baš bi mi trebalo da neko objasni da nisu ni za kurac jer drugačije neću preboleti koga god posle odlazaka da dovedu...
Ovakvu vrstu "analitike" od mene nećeš čuti... Više mislim na pruženo, uloge u sistemu, prednosti i nedostatke nastale odlaskom određenog profila igrača, a ne potrebu da lečimo letargiju i naričemo za odlascima, mada te razumem u potpunosti znajući tvoju strast prema KK-u i igračima :)))

P.S. sada mogu i reći, i ja sam imao info da je završio PAO pre mesec dana, plus mu se žena izlanula bližem okruženju koje je sadržalo neke zajedničke prijatelje...

Da kažem i ovo - krug igrača koji se razmatraju kao Matijasova zamena sadrži igrače jače reputacije nego što je Matijas imao na početku sezone!
 
Последња измена:

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
403
Reaction score
723
Hvala ti za energiju,trudi,ljubav prema klubu,navijacima...nosio si nas u najbitnijem delu sezone ,kada si umoran pao pojavio se smajli
sve najbolje i da nam se vratis.
najzalije mi je od svega sto kosarka nije kao fudbal,pa da ima jaku drugu,trecu evropsku ligu i da npr neko od njih moze da ode negde gde nece igrati protiv nas.
kako gledati pantera,lesora sl godine u drugom timu...kako igrati protiv njih kad znas da ce da te uniste,a opet ne mozes da ih prozivas kunes kao neke druge :)
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
Srecno nas crni brate! Mislim da ćemo igrački naći boljeg igrača ali sto se tiče energije i ljubavi prema klubu tu teško da ima ko da ga zameni.
Kad su prošle godine krenule da padaju bombe? Da se ne lozimo još za dzabe.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.099
Локација
Академија
Од свих потенцијалних одлазака, на Матијасов сам био најспремнији. Мислим да је он најбољу кошарку у животу играо код нас ове сезоне, да нигде неће бити бољи а и да ће тешко поновити своје најбоље овогодишње партије . Много је значио, не бих да испадне као да га омаловажавам јер је отишао, али мислим да је код њега остало најмање места за напредак у игри. У сваком случају, хвала му за све и желим му срећу. Спремићемо му леп дочек у Арени, заслужио је.
 

Đavolak

Početnik
Учлањен(а)
17.07.2022
Порука
5
Reaction score
11
Обнавља се природа у потпуности. Партизан у ЕЛ, играчи Партизана у ПАО. Озбиљабжн губитак који ће бити теже надомјестити чак и ос Пантера. Смајли мора да потпуно експлодира а треба наћи још једног центра а питање гдје.
Ne slažem se sa tobom. Verovatno svi ovde volimo Lesora, ali mislim da možemo da nađemo bolje rešenje na toj poziciji, u igračkom smislu. Sa druge strane, bio je jedan od bitnijih igrača što se tiče atmosfere u svlačionici (moje mišljenje). Svakako nije nenadoknadiv gubitak njegov odlazak jer će teško da ponovi igre iz prvog dela sezone.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Ko što napisah juče, to je imao dogovoreno odavno, pre plej offa Abe, čak su i detalji bili reseni, obezbedjen smestaj u Atini itd.
Lepo od njega što je odradio maksimalno do kraja svoje obaveze... ne verujem da je razlog lošijih partija bio transfer i opuštanje, jer on prosto nije takav, uvek grize i igra sa istom zeljom i energijom, nego umor. Vukao je cele sezone u reketu, praktično bez zamene, imao jedan period nestvarno dobrih partija i statistike.
Prirasao je za srce svima, borbenoscu, srcem, privrzenoscu...
Hvala mu na svemu!
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Mi lagano mozemo da potpisujemo sad igrace da igraju za dzabe za nas. Imas losu sezonu,nisi se finansijski obezbedio a dobar si igrac? -Pozove tvoj menadzer Zorana Savica namoli ga da te primi u roster,odigras sezonu u Partizanu,naucis kosarke-usput mozda uzmes i Evroligu i sledece sezone uzmes 3 puta vise para nego sto si objektivno mogao pre Partizana.

Ovo je skroz realan scenario postoje klubovi koji bukvalno žive po ovom principu. Nama je i bio najveći problem to što ne igramo EL pa onda moramo da čekamo šta preostane od pojačanja. Na sve to sad nismo ni toliko platežno impotentni.

Od trenutnog sastava za mene su samo Pantera i Eksum teško tj. gotovo nemoguće zamenljivi zbog kvaliteta koje poseduju. Šutera kao Pantera ima ali ako nisi u top 3. EL kluba platežno moraš da 'radiš' sa njima i dovedeš ih na taj nivo na kom su ti potrebni. Što se tiče Exuma onakav tip igrača u Evropi ne postoji, prvi korak, atletizam i ostalo.

Od pozicija 'ispod koša' ako bih birao između Lesora i Ledeja izabrao bih Ledeja da ostane. Ne bih voleo da manjamo obadvojicu u istom roku.

Verujem da će kad krenu da pristižu pojačanja raspoloženje veoma brzo da skoči a možda i zaboravimo ove odlaske totalno.
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Ok, zasad nam treba prva i druga opcija na centru (pod pretpostavkom da ce Smajli na cetvorku), i prva i druga opcija na beku, a mozda i prva ili druga opcija na trojci, u zavisnosti od Papapetrua. I to ako nas Bog pogleda da Ledej i Egzum ostanu xD
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.285
Reaction score
10.749
Локација
underground
Jedino je Zoc nezamenjiv. A najbolji igraci su nam uvek odlazili i uvek mi je bilo tesko ali to je neminovnost, jos od odlaska Kice u Skavolini pa da ne nabrajam dalje. Cudo je i sto su bili kod nas 2 godine. Svima sve najbolje a mi cemo ono sto smo oduvek radili, dok je Zoc tu nema zime. ,
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.906
Reaction score
7.803
Kakav Smailagic kao prva opcija, njemu i roditelji ne veruju 100%, a kamo li Zeljko.
Brutalan igrac, ali bez kondicije i potencijalnih 5 faulova za 12 minuta.
Bedak ovo sa Lesorom:(
Srecno i tebi ljudino, nadam se da cemo se opet sresti!
 

Данијелс

Početnik
Учлањен(а)
26.08.2018
Порука
185
Reaction score
1.257
Локација
Po
...kako igrati protiv njih kad znas da ce da te uniste,a opet ne mozes da ih prozivas kunes kao neke druge :)
Kako igrati? Pa vrlo lako. Zeljko ih je i napravio takvima kakvi trenutno jesu. Zna do u promil sve slabe tacke i jednog i drugog!
P.S. Naravno da mi je zao sto su otisli...Ali bice vise bombi u ovom prelaznom roku, pa ce i radost biti na visokom nivou kao i neizvesnost oko novih dolazaka! Cenim da ce ova tema biti na refresh svakih 10min kad krenu nagadjanja i prve informacije o potencijalnim pojacanjima ;) ;-)
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.424
Reaction score
4.144
Локација
127.0.0.1
Najpametnija stvar koju je Lesor mogao da uradi jeste da ode. Pare se moraju zaraditi, a on posle ove sezone moze da nabode najjaci ugovor koji moze dobiti sad. Da je ostao morao bi da pokida i sledecu sezonu da ne bi izgledao kao da je udario u plafon svojih mogucnosti (a verujem da jeste). Mocan centar koji ce nam nedostajati, ali Smajli dolazi.

Puno srece mu zelim. Dao je bukvalno 120% sebe ovom timu, u svakom mogucem smislu.
 

hedonizam

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
112
Reaction score
813
Локација
Krusevac
Grobarski svet ni psihicki ni fizicki nije spreman da podnese odlazak samo jednog igraca - onog sa brojem 2. Nenadoknadiv gubitak bi bio.
Ovo ostalo boli mnogo jebem mu sve, ali sta da radimo..
Matijas Lesor !
Vratice se jednog dana, ne znam samo kako ni pod kojim okolnostima, ali brat ce biti crno beo opet.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.216
Reaction score
15.826
Локација
Beograd
Ako budemo imali "širi" roster, pričao je već Željko o tome na konferenciji, onda bi možda i mogli da nadoknadimo Pantera kada se radi o poenima.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
SAZNAJEMO: Egzum na raskrnici – Evropa ili NBA?

C-21-750x465.jpg


Turbulentnih nekoliko dana za navijače Partizana.

Nije najlepše krenulo leto ako ste ljubitelj crno-bele boje. Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija o unosnoj ponudi za Kevina Pantera, a danas je ozvaničen odlazak Matijasa Lesora. Ipak, potencijalno još loših vesti za ekipu Željka Obradovića.

U redu onih kojima je istekao ugovor nalazi se i Dante Egzum. Australijanac je ove sezone pokazao novu dimenziju u svojoj igri, što su zabeležile oči mnogih skauta, ali ne samo evropskih. Čak i oni koji površno prate košarku sećaju se da je Dante bio peti pik na velikom NBA draftu. Povrede su učinile svoje, ali talenat koji je ovaj košarkaš posedovao nikada nije bio sporan. Nakon poslednje NBA sezone odlučio je da se posveti rehabilitaciji, a rezultate vidimo ove godine u Beogradu.

Sve to je propraćeno i u Americi, gde su brojni skauti motrili na Dantea. Kako ekskluzivno saznaje naš portal, jedan klub(ime poznato redakciji) je već kontaktirao Australijanca i voljan je da ga vrati u najjaču svetsku ligu. Upravo zov NBA je nešto što bi plejmejkera moglo da odvede iz Beograda, s obzirom da je više puta isticao koliko mu prija rad sa trenerom Obradovićem i uloga u timu, koju verovatno drugi evropski klubovi ne mogu da ponude.

Kada smo već kod drugih evropskih klubova, čitavu situaciju motre i dva Evroligaša. Monako deluje najozbiljnije kada je u pitanju angažovanje bivšeg igrača Jute, te su spremni da ponude bogat ugovor ukoliko Egzum odluči da ostane u Evropi. Pored tima iz Kneževine, jedan od zainteresovanih je i uvek prisutni Panatinaikos. Ipak, njihova primarna želja ostaje Darijus Tompson, te su u toku pregovori sa njim i Baskonijom, kako je preneo Eurohoops.

Sve pomenute opcije ne isključuju i onu veoma moguću – ostanak u Partizanu. O odnosu sa trenerom Obradovićem i ulozi smo svi već pričali, a ni sam faktor finansija nije bitan u ovom trenutku. Deluje da navijače crno-belih treba prvenstveno da zanima situacija oko NBA ponude, te da li je Dante voljan da opet isproba svoju sreću preko bare.

U svakom slučaju, pred Partizanom je izuzetno burno leto i jul mesec.

(Telesport)
 
Последња измена:

preldžija

Početnik
Учлањен(а)
21.10.2022
Порука
64
Reaction score
522
Ovaj Panatinaikos još da uzme spremačicu iz FMP-a, vozača autobusa iz Valensije i ekonoma iz Albe i kompletni su. Ima da se krljamo sa njima za 4. mesto u regularnom.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.216
Reaction score
15.826
Локација
Beograd
Ništa, mislim da je najbolje da prihvatimo činjenicu da će otići pola ekipe i da počnemo da pričamo o potencijalnim pojačanjima, verovatno je to bila neminovnost...ali kao što kolega Rebellion napisa, nije da nismo navikli na sklapanje novog tima kada nas je Dule vodio svake sezone. Najbitnije od svega je da su Željko i Zoran tu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top