Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
150
Reaction score
1.143
Локација
Pozega
Svako ko ode iz ove ekipe, iz šampionskog KKP, iz bilo kog razloga(čitaj zbog većeg novca), ja to poštujem, jer to su ipak profi igrači, i želim im sve najbolje dalje u karijeri i životu, i neizmerno im hvala što su se herojski borili i skinuli hobotnicu sa vrha. Ali ih momentalno "zaboravljam", ne žalim za njima, i u sportsko- rezultatskom, njihovom, daljem uspehu, bukvalno me ne zanimaju. Jer očekujem neke nove heroje. Za to mi je garant najači trener u Evropi + Zoran Savić + tendencija koja će se prirodno nastaviti uzlaznom linijom. Tim koji je sramno zaustavljen već ove sezone, za najmanje F4, sada će se ravnopravno boriti za titulu prvaka Evrope. Ja u to verujem, a ko će nam to od novih igrača doneti, odlučuju ova 2 Gospodina gore. Uz najaču i najbrojniju publiku u Evropi, samo nebo će nam biti granica. Eto, ja sam optimista.
Napred PARTIZAN!
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
403
Reaction score
722
samo mislim da bi trebali da smanjimo ocekivanja kako ne bi bilo prozivanja na pocetku ukoliko nam se ne svidi koncepcija ekipe...jer ako pogledamo realno ovakav tim tj napadacki orjetnisan je nemoguce opet sklopiti jer takvih igraca nema na trzistu...Ono cemu se mozemo nadati je slican koncept ili ipak totalno drugaciji.
sto se tice mojih licnih zelja vise bi voleo da bude isti nacin ekipe ili slican,a to je napadacka kosarka i mogucnost da se svako unisti 20 razlike..nego pravljenje mesarskih timova zasnovanih na odbrani.Ako bi mogao neki balans izmedju ta dva,a verujem da je ovoj ekipi samo jedna jaka cetvorka bila dovoljna za bolju odbranu to bi bilo savrseno.
tako da ko god bude igrao u timu sledece sezone samo treba ici utakmicu po utakmicu jer ce svakako biti losih meceva dok se ne uigraju i dok ne postanu masina kao sto su ovi bili.
ti neki novi igraci ce biti u startu u minusu jer ce biti uporedjivani sa ovim prethodnim igracima koji su gazili evropom.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.697
Reaction score
23.097
Локација
Академија
Не бих волео да попишемо некога ко је ове сезоне играо код Човића. Нека оде прво у неки дурги клуб, као што су Пантер и Лесор, да спере шторку са себе па онда можда да га узмемо у разматрање.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Recimo ja Lesora nisam previse gledao ali sam cuo ta ciganska narikanja da im je izgubio onu ABA ligu i mislio sam koji ce nam djavo,novi Parahuski. Oni ni Panterom nisu bili zadovoljni. Ali kad se podvuce crta oni su zadovoljni samo udbaskom pudlicom,igraci su njima nevazni posto u sport ne znaju. Partizan bi i od ovog njihovog Martina napravio brutalnog igraca a da ne napravi od finog materijala kao sto su Panter i Lesor. Ti sad imas Martina,Bentila kod njih plus Holanda i niz drugih prethodnih godina igraca koji su ono igraci Evrolige i dodju kod njih useru sebi reputaciju,majka im vise ne veruje i posle toga moze samo Hapoel Ranana,Buducnost,Juzna Koreja,heroin,prelazak u islam i ostale kombinacije. Mi smo ove godine 12 igraca od kojih 9 upitno da li su igraci za evroligu i na kraju cak i 12-i igrac moze da zavrsi u evroligi. NPR sad Trifunovic moze lagano Valensija,Asvel,Alba i to je ono sto Partizan nosi. Da sam igrac koji ima neku nesigurnu situaciju u NBA i opciju za izlaz,molio bi menadzera da mi zavrsi Partizan. Da ostanu Naneli i Exum i da krenu da pucaju bombe!
https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/hasan-medzik-martin-iz-crvene-zvezde-u-japan/455182. KLUB KOJI GASI KARIJERE VS Partizan. Samo Misko salji igrace kod njih,svaka cast kako su napredovali posebno Petrusev,stavio policiju na speed dial. Ulepsaj nam kraj nedelje Zorane,dosta je bilo odlazaka!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top