Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Jebiga kratak je put od 'vau došao nam Novica još kad bi potpisao i Gagi pa da imaju dva zdrava kolena zbirno, uzimamo sve nusknp' do 'ne valjaju nam Kalates i Mirorić'.

Svi po Žocovu sliku u novčanik pa da ga celivamo kad god otvorimo isti.
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Bas razmišljam da li takav postoji i u NBA trenutno :D Možda Lilard, eventualno Tatum kad je up fazi.
A BoNba može biti samo Dragić … ne postoji jači CV a da je makar malo realno da dodje kod nas.
Al onda nam Jare ne treba plus Naneli ako ostane.
Jebem li ga ima ko o tome da misli.
Ja mislim da nama Jare treba svakako, dosla neka bomba na pleju ili ne dosla...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Jel može neko ozbiljno da objasni zašto NE Kalates? Alli ne u smislu pobrajanja njegovih mana bez ikakvog obrazloženja tipa "ciglaš" i sl. Već zašto je ne daj Bože? Ne mogu da shvatim nikako... Čovek je do jaja igrač.

Meni bi bilo ekstra da dođe, samo ako je ostvarivo. Prvo, ako dođe on je Željkova želja /ili mogućnost/ a drugo, čovek asistira i igra odbranu. Ne razumem vas stvarno, ali bih voleo da shvatim.
 

Kruna

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
292
Reaction score
414
Ne bih mogao da svarim u ekipi plejmejkera od 34 godina koji šutira slobodna bacanja 50% tokom karijere, a prošle EL sezone 38% (!!!!). Čovek kog je apsolutno dovoljno braniti ispod bloka kako bi totalno bio neutralisan, tj više neutralisana igra ekipe, nego sam on, jer pogotovo sada sa toliko godina nema više brzinu da obilazi defanzivce (kao što to radi Dante).
Da, dolazi on kroz karijeru do fine statistike, ali ja na njega gledam kao jednog od najvećih luzera evropske košarke, jer je čovek poslednjih 15 godina u EL, a osvojio je jednu EL sa Željkom u PAO kada je u ekipi imao ulogu kakvu je prošle sezone kod nas imao Afro Trifa.

Njegova jedina prava stvar koju je uradio u karijeri jeste EK sa Lokomotivom 2013 (manite se onoga 3x šampion grčke, 2x mvp grčke... grčka liga je privatnija od pudličine) - za to mu nakrenuti šešir. Da se nakon te sezone nije otisnuo put Memfisa, on ne bi igrao u klubovima kao što su Fener, Barsa... NBA toliko podigne reputaciju evropskih povratnika, da je to jezivo.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Ali ako zalegne Mirotic, ne vidim pa ni koji je to plej koji ce se nasutirati sve i da ima 80% suta, a da su tu gorepomenuti, Kevin, Naneli...

Sve zavisi od toga ko je jos u timu, da vidimo siru sliku, a videcemo je celu za maksimum 10 dana.

Zeljku su doslu evroligaski igraci da igraju Evrokup, Zeljko je dosao do vrata F4 sa "nelegitimnim" centrima za EL i bez pleja razigravaca, sa odbranom koju niko ne igra tokom cele utakmice, cele sezone, na njegovo ime smo dobili wild card i iole regularno sudjenje u EL, inicirao je 11.500 sezonskih i budzet koji smo SAMI stvorili od 8 i po miliona (sezonske, pojedinacne, nagrade od EL) tako da...
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Kalates je po meni najbolji asistent u istoriji EL, ima nestvaran pregled igre, i to je vrlo primamljivo kod njega. Ali takodje je star, spor, i los suter. Ja mislim da bi to bio potpuni zaokret u koncepciji igre u odnosu na dosadasnju, i zato nisam nesto uveren da njega ciljamo. Mislim, mi u cemo u napadu neke korekcije sigurno imati, jer Dante je pruzao opcije u napadu koje vise nemamo, ali mislim da cemo ipak opet ici na neku opciju pouzdanijeg sutera i brzeg igraca, po cenu slabijeg pregleda igre i slabije dodavacke sposobnosti. Bar ja tako zamisljam Partizan, videcemo kako zamislja Zoc :)
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.907
Reaction score
7.806
Zoc je rekao da trebamo prosiriti roster, sto znaci ako Naneli potpise, nama nedostaju bar 5 igraca.

- zamena za Lesora;
- zamena za Exuma;
- zamena za Papapetrua;
- nadogradnja ( Jaramaz );
- nadogradnja.

Dragic, ne znam dali uopste ima dima, to je po nas ubedljivo najbolji izbor sto se tice pozicije 1.
 

AsenNikolov

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
41
Reaction score
219
Локација
Crna gora
Aj pustite se Kalatesa vise,ako dodje dobrodosao,ako ne dodje nek mu je srecno,a dobro nam dosao taj sto dodje. Mi smo narod koji je Pantera nabijao na k***c pocetkom sezone, Naneli nam bio bivsi igrac, ZOC_a otpustali u decembru...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.379
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ja gotivim Jaramaza baš iz one Trinkijerijeve sezone, ali ako se trenutno dovodi to je samo zbog pasoša. On i Aleksa su dosta sličan tip igrača, i pri tome Aleksa je trenutno bolji, dosta bi bilo čudno da igraju zajedno. Sem ako ga Željko ne vidi kao neku rezervnu dvojku ili tako nešto, ali onda možemo da uđemo u problem sa šutem. Zanimljivo će biti svakako.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top