Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Već su ispravili neke stvari iz prvobitnog teksta...

... prvo su napisali da je potpisao već a sad da treba da potpiše a isto tako su prvo napisali da će igrati za 2,5 miliona evra po sezoni a onda to izbrisali.

Toliko o njima.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.236
Da se nadamo da se ova saga oko dolaska Mirotica privesti sa srecnim krajom a za to se nadam se da nas obraduje nas clan iz Podgorice Zoran. Osim Mirotica nista se ne spominje i za potencijaslnih pojacanja na play i centar oduzio se prelazni rok ali to se podrazumeva kad to rade strucni ljudi.
 

mrboobs

Početnik
Учлањен(а)
29.08.2021
Порука
27
Reaction score
167
Локација
Austrija
Upravo to moze ovde i biti problem. Taj jednostrani raskid od strane Barse njemu ne vezuje ruke, niti ga onemogucava da potpise za drugi tim. Ali da li ima bas potpunu slobodu? Novi potpis ne moze biti na stetu Barse. Ako je npr izleteo Pao sa ponudom od 4 miliona, da li moze Mirotic to da zajebe i kaze za Partizan cu igrati za 1 milion. Verovatno moze,ali da li ce onda od Barse na ime naknade stete dobiti razliku od 1 (puta 2 godine) do tih famoznih 22 ili od 4m? Barsa sigurno ima dokaz koliko nude drugi klubovi jer su joj verovatno stizale neke ponude,makar da igraca pusti za 1 eur ili da se deli plata u drugacijem procentu. Sve u svemu, ja verujem da ce Mirotic potpisati za nas i to ne zato sto je to navodno rekao nego bas zato sto mu gamad preti! Naravno i zato sto je svestan da sa Zeljkom i drugarima moze napraviti ono sto ce se pamtiti vecno!

Barsa je jednostrano raskinula ugovor i suma koju ce dobiti od njih nema vise nikakve veze sa sumom koju ce dobiti od nas. Znaci, ako sud presudi a verujem da hoce jer ima validan ugovor oni ce njemu morati da isplate celu sumu, oko 22mil evra a to sto ce dobiti od nas t9 mu je novi ugovor sa drugim klubom. Barsa nije uspela sa njim da postugne dogovor da isplate veci deo a manji deo da mi platimo, vec su jednostrano raskinuli i zbog toga ce sad verovatno morati da isplate ceo ugovor bez obzira na sumu koju bude dobio od nas. Jednostavno Barsa je bila primorana na taj korak jer vise nisu mogli da cekaju jer celokupno sportsko drustvo je bilo blokirano ovom situacijom.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.670
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Osim Mirotica nista se ne spominje i za potencijaslnih pojacanja na play i centar oduzio se prelazni rok ali to se podrazumeva kad to rade strucni ljudi.
Pa normalno je da se ne pominje.
Ipak je ovo previše ozbiljan igrač, a ostatak kombinuješ na osnovu njega.
Kao što neko reče samim tim što je on ovde lakše ćeš da da dovedeš neke druge igrače.

A sasvim druga logika za dovođenje bi bila ako bi umesto njega bio na primer Luka Božić.

Verujem da će brzo posle Nikole (ako bude došao), da dođe još neko pojačanje.
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Статус
Затворена за писање одговора.
Top