Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.700
Reaction score
22.670
Локација
Beograd
Nisam pisao gotovo ništa na temi(osim sa uredništvom) iz neke želje da ne prejudiciram iako sam dobio uveravanja da je gotovo, ali kako život piše romane, očigledno nije.
Prvi utisak, da, boli, ovo nije bilo koji igrač, nego bombetina koja te stavlja u red najvećih favorita i bukvalno je magnet za druge potpise, nisu to samo pare, pa ćemo da preusmerimo na nekog drugog. Jednostavno kada imaš Željka ,Pantera, Mirotića, ti si strah i trepet za protivnike, a drugi žele da budu sa tobom, čak i za manje novce, reputacija skače i ko može onda i na osnovu čega da kaže da npr Žalgiris zaslužuje A licencu, više nego mi?
Drugo, srao si o tobož reči koja ima težinu, e baš si je održao Nikola, sad trk u neku Crkvu, daj prilog, operi se od toga, tako su radili u srednjem veku velikaši, pa je tako i nastao luterizam ukratko, ne vidim razliku u odnosu na njih i Nikolu.
Kažeš pretili, bar tu sa 60 miliona sigurnih u džepu i kao strani državljanin bi mogao da im se popišaš na iste iako verujem da ih je zaista bilo.
Treće, nećeš da deliš(jebao te onaj udbaški Patrijarh koji te savetuje), sada si podelio kao Mojsije more(jbg, možda tako lakše skapiraš) i tek ćeš da vidiš šta je vređanje, od mene ćeš ga itekako dobiti, jer si se popišao po nama, Saviću, Željku, (Ostoji ako si, on to voli, samo da može da razlikuje čiji je urin p faci).
Četvrto, možda i najgore, saopštenje KKP, pa sunce vam jebem, šta je ono?!
Onakav blam i saopštenje da bi se samo ishvalio Sultan sam možda doživeo nakon onog kad je Mića sutradan dao ostavku. Bukvalno u litar krvi da su stigle teze od Suzi Vasiljević kako treba da izgleda saopštenje.
Peto, ako je četvrto najgore, peto je najbolje, što svojevremeno reče Dule, Željko(pa i Savić) verujem da je od tog starog kova i da će reagovati sistemom opruge, što ga više stisneš, više odskoči, a malo me podseća i na sezonu F4(samo na višem nivou), trebalo da se vrati Miloje, završio karijeru, Palasio, došao Bo, slutim u sličnu priču.
Uz jedan dodatak celoj temi, koliko god da je ovaj grad veliki, ipak nije toliko
...
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Zamolio bih sve da se Mirotić od sutra na ovoj temi više ne pominje i da urednici foruma obrate pažnju na to.

Mirotić je završena priča i kraj. Pokazao se i na rečima i na delima kada je sveto ime Partizan u pitanju. Doviđenja.

Okrenuti se dalje aktivnostima što se pojačanja tiče i mislim da prelazni rok za nas tek počinje.

Srećno nam bilo a ostale ko jebe.
 

Wolf

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
231
Reaction score
355
Na sve ovo Mirotic se ,poziva' ,naglasava kao vjernik'. Pa cek ako nikog do vjere i Boga u kog vjerujes, kakve li se onda prijetnje bojis!?
Samom sebi skocio u usta.
Pametnom dosta.
Aman i za aman da se oce spanska sapunica ni oko cega zavrsiti!
Dodao bih nijedno ,ime' nije pojacanje dok se ne dokaze kao takvo u sluzbi ekipe/tima i ne treba ,ime' da bude pojacanje.
Naprijed Partizan!
P. S. da oce doci Bezbradica, Kuzeoglu, Šalic...samo da se ne pise o Miroticu vise ni odje ni nidje.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Ovde se zamera kosarkasu sto nije revolucionar. Neka on bude profi u tome cime se bavi i neka mu je svaka cast na tome. Hteo je i za manje pare da igra za nas nego za druge. Nemoj da budemo cigani i da pljujemo po coveku, nije zasluzio. Tek nije zasluzio ako ostoja picka celava pise ovo sto pise. Ova saopstenja ce mu biti nabivena u bulju kad prodje ovo zlo...

U kojoj bre jebenoj banana drzavi mora precednik da garantuje bilo ciju bezbednost. Neka posalju dokaze majmuni koje tako ponosno kazu da imaju. Gde to onaj koji po ustavu samo ljubi zastavu moze bilo kome da garantuje bilo kakvu bezbednost. Uopste se ne radi o Miroticu i iskreno mi ni ne treba, da mi dobar rezultat umiri bes. Ja hocu da budem besan jebem li ih u usta psihopatska i zvalava sve zajedno.
Varaš se. mi smo od njega očekivali samo ono što je on već nudio, čast, reč, poštovanje, srpstvo.
Nažalost, nismo se zapitali da li je ostrašćen i lud, a trebalo je. Na kraju, to niko nije ni očekivao od njega. I pitanje na šta bi to sve ličilo da je došao.
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Ma ljudi, zatvorimo temu zvanu Mirotic. De fakto nas je izradio. Šta god stajalo iza. Sa 60 milki u džepu, paaa jedino je problem ako ti preti duboka država.
Sa druge strane, ja sam od starta bio skeptičan povodom njegove zarade jer je tražio 4 mil i ni evro manje. Iz moje perspektive, za 4 mil mozemo dovesti 2, 2.5 - 3 igrača TOP KLASE koji bi više grizli od "surovog profesionalca" koji ne bi želeo da ulazi u blato jer je kanda najveći vernik među pravoslavcima...
Razni se cigani javljaju i komentarišu kako smo sami krivi i da mu niko nije pretio, a mi smo saopštenjem se popišali sami sebi u usta i ZAHVALILI SE NAJVEĆEM UBICI PARTIZANA.


I da, treba svi da budemo svesni da je svaki i jedan ciganin umro na 2-0 protiv Reala i ja od tad sa njima čak i ne razgovaram o sportu.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.751
Reaction score
6.270
Mirotic je picka. To je sad jasno kao dan. Nismo znali koja mu je tacka topljenja ali je sve isplivalo na cistinu. Njegova rec ne postoji i bacio je ljagu na celu familiju.
Bice kao petrusev ismevan gde god stigne.
Jebale ga ovce I koze sto ih cuva na Staroj planini. Od mene dinar nece dobiti za nijedan njegov proozvod a ne zivim daleko sve se zna.
Nije problem sto je on govno ( moze da se nazove i realnim grobarom) od coveka. To je njegova privatna stvar. Problem je sto je klubu svojim kukaviclukom napravio veliki problem. Ekipa se gradila oko njega. To ce svako upuceniji da potvrdi. Sad nas je vratio bar dva koraka unazad.
Docekati ga kako dolikuje, tacnije jebati mu sve po spisku.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.080
Reaction score
14.363
Локација
Kipar
Mirotica treba da je sramota sto je ziv. Nesoj koji nema rec ne treba da se svrstava u ljudska bica. Od cega se smradina uplasila? Kako je Zeljku rekao da se predomislio? Pu sotono...
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Super, kriminalci mu pretili a mi treba da ga vređamo prvom prilikom... I to će da pokaže šta? Nije hteo u mulj, bolje sad da odustane nego kad bude najvažnije, jednostavno nisu svi Željko ili Dule, a ni Savić.
Mi moramo dalje, imamo s kim i za koga, a Mirotić nek ide svojim putem.
A ovo što se kao državom zove na koju sam osuđen, ovo je dijagnoza od koje će mnogi da umru... Ne to nije nikakva Srbija to je srbistan ili smrdija kako se kome više sviđa, ne zanima me ništa njeno, navijaću od danas svim srcem za bilo koju reprezentaciju protiv ove nakaze, ali bukvalno za bilo koga, a svim ciganskim tvorevinama želim samo jedno, apsolutno uništenje i raspad, do temelja...
 

black_white

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
85
Reaction score
207
Локација
Mesec
Ljudi, nije toliki problem sto Mirotić nije došao, naći će se drugi... najveći problem j što nas je zavlačio mesec dana i što se planiralo da se tim kroji prema njemu.

Ganci su doveli 9 pojačanja za to vreme, a mi smo izgubili vreme bezveze...sta god da je bilo, mogao je da kaze ranije, a ne da zavlaci ovoliko.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.158
Reaction score
3.675
Dosta vise o njemu na transferima. Sada je vise tema za Nuklearni Otpad, mada ga je i ovako previse.
Cik i Zoran mne, hvala vam na info svo ovo vrijeme.. kao da se na kraju desilo. Samo izgleda da ne mozemo ispravno sagledati smrad brloga u kom obitava nas KKP.

Uprava, iako okupatorska, tesko se obrukala ovim saopstenjem. A ni o tome ne treba mnogo.

Nastavljamo jos jace psiho pederu i cekamo nova pojacanja(nba na kecu i petici, hrvat, i neki MF s obzirom da imam lovu u steku).
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Stvarno je zdapi, pretili mu, pritiskali ga i ucenjivali ko zna čime (potencijalno i vrlo verovatno-već viđeno) , a njemu bitniji mir porodice nego nas da zadovoljava. Saberite se. Daj Vrabca opet pa da vidimo ko je grobar.

Nije problem Mirota (jeste igrački) problem je gde živimo i na šta pristajemo kao normalno.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
824
Reaction score
2.827
Nisam mogao o Miroticu dok sam bio pod banom, pa cu prozboriti koju, posto vidim da su misljenja donekle podeljena.


Mirotic je covek kosarke i dobro zna kakvo je rivalstvo u Srbiji! Sve i da nema dodirnih tacaka sa ovom zemljom, jasno mu je sta znaci da on, kao mozda i najbolji igrac u Evropi, potpise za Partizan nakon sto je dobio nagradu za cigana godine ili kako se vec to zvalo. Dakle, ZNA sta to sa sobom donosi, cak je i zoran.mne pominjao da je Miroticu od starta jasno sa cime ce se suocavati.

Ne zelis probleme te vrste? Ne zelis da zavadis narod (na stranu sto je bas to uradio u drzavi za ciju reprezentaciju nastupa)? Nema problema, "Hvala Zeljko, hvala Zorane, ali ne bih zbog toga i toga". I nijedan problem na svetu. Umesto toga, on daje rec da hoce, spreman je da se suoci sa svim pritiscima i direktno ulazi u transfer politiku kluba, sto svojim transferom, sto raspitivanjem o buducim.

Zeljko Obradovic, kao najveci trener u istoriji ovog sporta, u glavi smislja stotinu akcija u skladu sa igracima koje ce imati, verovatno se odustaje od nekih igraca iz igrackih i pre svega finansijskih razloga (neko ovde rece da nismo hteli da izjednacavamo ponude cigana za Nejpira? Sta bi bilo kad bi bilo, mozemo samo da nagadjamo sad....), citav prelazni rok se podredjuje njemu. I onda gospodin naprasno shvata da cigani nisu odusevljeni njegovim potpisom za nas, kao da je do tad ziveo pod kamenom, i eto, shvata da ne zeli da zavadja nebeski narod. Sledi srceparajuce saopstenje gde saznajemo da je bas hteo da potpise za nas, kao sto je bas hteo da igra za nasu ili CG repku, kao sto nije video ciju zastavu cepa, kao sto je bas hteo da ispostuje navijace Reala al' nije imao gde nego u Barsu, kao sto se u intervjuu mnogo potresao sto je gazio liniju protiv cigana (jedino dobro po cemu cemo ga pamtiti).....Eto, uvek se desi neki nepredvidjeni splet okolnosti, bas mu se ne da. I onda bukvalno na dan potpisa shvata da mu ne smeta da ga malo vredjaju, ali mu ipak smeta da ga malo vise vredjaju i zato "Ja odoh, a vi se svi jebite sa planovima koje ste bazirali na meni, i nemojte da dirate cigane koji sa ovim nemaju veze".

Kazu da svako na kraju zavrsi tamo gde mu je i mesto, tako da mi sad uopste nije cudno sto je tolike godine funkcionisao sa Ljuljom i Rudijem Fernandezom.

Velicinu ne pokazujes tako sto doniras 200k evra nakon sto uzmes 22 miliona, vec tako sto zrtvujes nesto opipljivo za nesto vredno, a u kosarkaskom svetu nema mnogo vrednijih stvari od reci i pruzene ruke Zeljku Obradovicu. Kada neko dodje u situaciju da ga kosarkaski najpismenija publika u Evropi prezre i da najveceg u istoriji nece moci vise da pogleda u oci od sramote, sve je jasno. Sto se mene tice, upada negde izmedju Djordja Gagica i Milana Gurovica.


A Zeljko? Zeljko ce konkurisati za Berlin i sa Kalatesom.
 
Последња измена од уредника:

TheRock

Početnik
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
97
Reaction score
302
Локација
Beograd
Vidim da pbg spin mašinerija daje veoma dobre rezultate,bpa čak i ovde na forumu. Ispade da je Mirotić najveći problem Partizana. Više niko ne pominje da jedan sportista zbog pretnji ne sme da dodje da igra u ovoj državi. Zaboravlja se da je zbog populizma i neprofesionalizma od strane uprave direktno ugrožen ovaj posao, kroz puštanje informacija u etar. Zaboravlja se da je jedan drugi klub za to vreme doveo 10 igrača. Zaboravlja se sprdnja sa ugledom kluba sa onim saopštenjem i korišćenje kluba u političke svrhe.

I otkud vi uopšte znate da je "dao reč", ko vam je to rekao? Zapitajte se ko vam je to rekao i kome verujete (zvučim sebi kao Tegeltija jbt). To mogu da kažu isključivo Željko i Zoran, a koliko znam, ni jedan od njih dvojice se nije oglasio na taj način. I uostalom kakva reč, koji ozbiljan klub se poziva na davanje reči? (Ajde, ovde je zbog specifičnosti situacije sa Barselonom i imalo smisla, ali izgleda da je i Madarova 3. godina ugovora bila samo reč, iako je nama predstavljeno da je drugačije.
Nije mi cilj da ga branim, niti znam pravu istinu, samo mi je glupo kako ovde ljudi shvataju sve zdravo za gotovo, dok se pravi problemi ignorišu.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
824
Reaction score
2.827
TheRock, necu navesti odakle znam, da ne bih dovodio treca lica u neprijatnu situaciju. Mozes verovati ili ne, ali sve sto mogu da ti kazem je da vrlo vodim racuna kome verujem i da moj izvor nisu portali i novinski naslovi. Ako neko od moderatora (i niko drugi) smatra da treba privatno da "odbranim" ovaj post, neka se javi.

A generalno jesi u pravu, Mirotic nije uzrok nego jedna od posledica, ali za njega do sad nismo znali ko je i sta je, za razliku od Ostoje za koga odavno znamo da je SNS govedo.
 

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
353
Reaction score
1.376
Локација
Novi Sad
Ok, recimo da je uprava uspela da sacuva tajnu i da smo ga potpisali. Sta bi se desilo nakon toga? pretnje? i sta bi bilo onda? trazio bi raskid ugovora?
Nema opravdanja za ovaj postupak. Ispao je sisa. Neka primi crvenu zvezdu, za najveceg deliju. Nije on navijac Partizana, niti vernik. Ne zna ni on sam sta je. To sto bi voleo da bude veliki covek to nema veze sa istinom. Zamisli jevreja da prima kukasti krsta za najveceg nacistu godine.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Ovde je ispisano vise od 15 strana za manje vise 12 saati i ja nisam nesto primetio da smo ispustili da napisemo da je pizdousti zvalonja izbusio transfer preko svojih i da je ostoja picketina raspala napredna ( sa i bez saopstenja od danas) Tako da neznam koji je to pravi problem koji se ignorise.

A da je bradati ispao picketina ispao je.

Mogao kao sto moge ovde kazu da nas odjavi u startu izvinite ali ja ne bi da idem u taj brlog i cao prijatno nego nas je zavlacio.
E sada mogli bi do sutra da pisemo svako razne teorije sta bi bilo kad bi bilo. Da nas nije zavlacio toliko mozda ne bi produzili ni Panter ni Zek ugovore (mozda to sto su znali info da je ovaj 'siguran' prevagnulo da produze ) Ali sve su to sada spekulacije u razmeru sbbkbb kao i ova kuknjava kod pojedince jao sta cemo sada nece dolaziti vise niko jer ovaj nije dosao ispustili smo sve igrace.

Batalite ispravljanja krive Drine ispao picka nije dosao nek ide gde hoce (ako hoce i u zeleznik ) on za nas vec nepostoji ali zato su tu Zeljko i Zoran pa ce oni da resavaju ove probleme.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top