• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

KK Partizan - Uživo

Статус
Затворена за писање одговора.

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
216
Ajde bre 2 puta promaše sve i hvataju loptu mrš bre i sreću ti jebem našu
 

Oki

Grobar
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
929
Локација
Sutomore
Jel pri sebi Obradovic, drži pogubljenog Madara, a Avramovic mu na klupi.

Čovek nam je doneo preokret u prvoj četvrtini, jedini koji zna da se pobije sa ovim govnima...
 

Rade

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
2.290
Mora i Madar da oseti tvrdo, trebace nam za ,,sutra''. Nego, izgleda mu je zabranio da sutira, nakon ispucavanja u prvom poluvremenu. Dva puta je dodao, a mogao je da sutira.
 

malimiki

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
189
Локација
Beograd
Ne sumnjam u Zeljka, ali Moore je neophodan u zavrsnici... Madaru fali hvatanje za vrat da se resetuje.
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
216
Koliko smo lud klub auuu a Panter je nestvaran čovek on izmišlja poene i da koš ali prvo u svojoj glavi pa tek to vidimo posle par sekundi u realnosti pa koja on muda ima a otkinuo je na atmosferu grobarsku pa Kevine nije ti ovo sekta nego institucija tek ćeš da se ložiš auuu kako smo ovo dobili a ogavniji klub odavno nam nije izašao na megdan gori su od onog Hamburga mrtvog.
Gazi sve
 

zmajski

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
476
Madar spolja, Koprivica iznutra. Gotovi su kad krenu ostali :)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top